Υδροχόος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δεκέμβριος 2023

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Υδροχόος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μεγάλα όνειρα; Η νέα Σελήνη και ο Άρης στον επεκτατικό Τοξότη και στον ενδέκατο οίκο σας, των ιδανικών και της φιλίας, αναδεικνύουν την πιο ενθουσιώδη, αισιόδοξη πλευρά σας. Ίσως ένας φίλος σας συστήσει έναν ιδιαίτερο άνθρωπο ή συναντήσετε έναν επίδοξο μνηστήρα σε μια κοινωνική εκδήλωση. Μπορεί ακόμα να νιώσετε πεταλούδες στο στομάχι σας με έναν έρωτα στο εξωτερικό. Το σύμπαν σας βάζει τη διάθεση να βγείτε έξω και να συναναστραφείτε με νέους ανθρώπους που σας μαγεύει το επεκτατικό πνεύμα τους, η φιλοσοφία της ζωής τους και η αγάπη τους για τα ταξίδια. Ανοίξτε διάπλατα τα φτερά σας, ενώ παράλληλα σκέφτεστε θετικά και είστε ειλικρινείς. Όσο πιο πολύ είστε ο εαυτός σας, τόσο περισσότερες δυνατότητες έχετε να βρείτε (και να διατηρήσετε) την αληθινή αγάπη. Θα έχετε αυξήσει τις πιθανότητες να προσελκύσετε κάποιον/α που λατρεύει τον αυθεντικό εαυτό σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η αγάπη φωτίζει την καρδιά και το μυαλό σας. Η νέα Σελήνη και ο Άρης στον επεκτατικό Τοξότη και στον ενδέκατο οίκο σας, των ιδανικών και της κοινωνικής δράσης, σας βάζει σε μια επεκτατική διάθεση, θέλετε να περιπλανηθείτε και να ζήσετε την περιπέτεια. Το να φύγετε και να απολαύστε μια ταξιδιωτική περιπέτεια μόνοι σας μπορεί να κάνει την επανένωση με τον αγαπημένο σας ακόμη πιο γλυκιά. Μη φοβάστε να κάνετε πράξη τις επιθυμίες σας, ο σύντροφός σας θα εκτιμήσει ξανά την αληθινή, αυθεντική σας φύση. Αυτοί οι πλανήτες σας στέλνουν επίσης ένα μήνυμα για να εμβαθύνετε στα κοινά σας ιδανικά. Τί θα μπορούσε να σας συνδέει περισσότερο από το να προσφέρετε μαζί για έναν σκοπό; Υπάρχει κάποια φιλανθρωπική αποστολή, ίσως ακόμα και στο εξωτερικό, στο μέλλον σας; Γενικά, είναι σημαντικό να νιώθετε ότι εσείς και ο αγαπημένος σας έχετε ένα κοινό εγχείρημα που δίνει νόημα στη σχέση σας. Οι ψυχές έλκονται η μία προς την άλλη για κάποιο σκοπό και αυτό ίσως να είναι η μοναδική κοινή σας ατζέντα που σας ενώνει.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-11-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω