Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Υδροχόος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η καριέρα σας απαιτεί περισσότερο την προσοχή σας καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον επαγγελματικό δέκατο οίκο σας. Εάν έχετε δώσει την ψυχή σας στη σταδιοδρομία σας, βάζοντας στην άκρη την αγάπη, σκαφτείτε ότι δεν αξίζει πάντα να εργάζεστε τόσο σκληρά ή ίσως να εργάζεστε σε ένα πολύ αυστηρό επαγγελματικό περιβάλλον. Βρείτε τρόπους για να νιώσετε πιο άνετα και να απολαύσετε κάποιες διασκεδαστικές στιγμές. Έχετε μήπως κουραστεί από τις ατελείωτες συναισθηματικές ιδιοτροπίες των εκάστοτε ερωτικών σας συντρόφων; Οι πλανήτες σας υπενθυμίζουν τη θέσπιση σαφών ορίων από την αρχή. Αν κάποιος/α απλά δεν ενδιαφέρετε για μακροπρόθεσμη σχέση, φύγετε μακριά όσο είναι ακόμα νωρίς, δεν θα καταφέρετε να τον/την αλλάξετε, όσο κι αν προσπαθήσετε.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Νιώθετε να αγαπάτε περισσότερο τη δουλειά σας από τον αγαπημένο σας; Εάν όχι, η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον επαγγελματικό δέκατο οίκο σας, θα μπορούσαν να σας κάνουν να νιώσετε βαθύτερα συνδεδεμένοι με το έργο και τους συναδέλφους σας. Αλλά αν η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ και είστε δυστυχισμένοι στη σχέση σας, διερευνήστε σε βάθος τι φταίει. Το σύμπαν σας προκαλεί να εξετάσετε επίσης τους μακροπρόθεσμους στόχους στη σχέση σας. Τι θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους; Μήπως νιώθετε πιεσμένοι σκεπτόμενοι τις περισσότερες ευθύνες που απορρέουν από μια σοβαρή σχέση; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη συμπαντική ενέργεια προκειμένου να αποκαλύψετε τι επιθυμείτε στο βάθος της ψυχής σας.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός!

Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι