Υδροχόος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Υδροχόος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ελευθερία και περιπέτεια είναι οι δύο λέξεις κλειδιά για σας αυτό το μήνα καθώς η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και ο Άρης στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας φέρνουν μια περιπετειώδη και ενθουσιώδη νότα στην ερωτική σας ζωή. Πού θα βρείτε την αγάπη; Πάτε ένα ταξίδι, αναψυχής ή επαγγελματικό, και ποιος ξέρει; Αυτός/ή που κάθεται δίπλα σας στο αεροπλάνο θα μπορούσε να είναι ο μεγάλος έρωτάς σας. Ή ένας φίλος σας από μακριά σας εκφράζει τον έρωτά του κι εσείς παθαίνετε σοκ! Το σύμπαν σας προσδίδει επίσης τεράστια αισιοδοξία και ενθουσιασμό γύρω από την αγάπη. Ή μπορεί ακόμη να εκδώσετε ένα δοκίμιο ή να δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο τις εμπειρίες της ζωής σας ή ένα άρθρο σχετικά με τις εμπειρίες σας από την αγάπη. Όποια και αν είναι η περίπτωση, βλέπετε τη ζωή και την αγάπη ανοιχτόμυαλα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Τι θα συμβεί αν κάνετε σχέδια για ένα κοινό μέλλον; Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και ο Άρης στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας σας εμπνέουν να κάνετε άμεσες και ειλικρινείς συνομιλίες προκειμένου να διαπιστώσετε αν έχετε με τον αγαπημένο σας κοινά ιδεώδη και φιλοσοφία ζωής. Τολμήστε να ονειρευτείτε! Είστε σε θέση να μιλήσετε για τα επόμενα βήματά σας χωρίς να αισθάνεστε πιεσμένοι. Η αισιόδοξη επιρροή αμφοτέρων των πλανητών σάς βοηθά να κάνετε ένα τεράστιο άλμα και το επόμενο βήμα. Ίσως πάλι αναζητήσετε περισσότερο ανεξαρτησία και ελευθερία, ασχολούμενοι με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και τους φίλους σας, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό νιώθατε να πνίγεστε από τη σχέση σας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει χωρισμός, το κάνετε απλά για να το κάνετε!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms