Υδροχόος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σεπτέμβριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Υδροχόος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Βυθίζεστε στα βαθιά νερά της δέσμευσης και της οικειότητας, καθώς η νέα Σελήνη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας και η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα σας βοηθήσουν να βρείτε το δρόμο σας. Αυτή είναι μια όμορφη στιγμή, όπου είστε πρόθυμοι να αφήσετε τις πληγές του παρελθόντος, να αναζητήσετε τη συντροφικότητα, να είστε αληθινοί. Λοιπόν, πιστεύετε πραγματικά ότι είστε μοναδικοί και αξιαγάπητοι; Αν ναι, δεν πρόκειται να είστε για καιρό μόνοι. Αφήστε αυτό το άτομο να σας αγαπήσει με τα ελαττώματά σας και τις αδυναμίες σας. Ποιός ξέρει … μπορεί να σας παρασύρει σε μια βαθιά σχέση που αποφασίζετε ακόμη και να δεσμευτείτε. Ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης το σεξ και το μετασχηματισμό, οπότε ίσως αυτή η νέα Σελήνη σας εμπνεύσει να αλλάξετε ριζικά τρόπο σκέψης ή να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό στο κρεβάτι.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ενισχύονται το πάθος σας και ο ρομαντισμός σας καθώς ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον οικείο και παθιασμένο όγδοο οίκο σας. Τώρα παραχωρείτε ένα μέρος της ελευθερίας σας, αναζητάτε τη συντροφικότητα και μια βαθιά ένωση νου-σώματος - ψυχής. Εστιάζεστε στο συμβιβασμό, στις προσεκτικές και αναλυτικές σκέψεις και κινήσεις και κάνετε αποτίμηση της ευτυχίας σας μέσα σε αυτή τη σχέση. Εν τω μεταξύ, θέλετε να πάτε βαθύτερα, στον πυρήνα αυτής της σχέσης, αποσαφηνίζοντας αν υπάρχουν εμπιστοσύνη και οικειότητα. Μαθαίνετε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας, χωρίς συγκάλυψη, και κάνετε τα πάντα για μια ευτυχισμένη, ουσιαστική σχέση.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms