Υδροχόος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Νοέμβριος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Υδροχόος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο τροχός γυρίζει! Η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και ο θεός Έρωτας ανοίγει τα φτερά του για να σας αποκαλύψει κάποιον/α που πιθανώς αγνοούσατε ή έναν καλό φίλο που δεν μπορεί τώρα να παραμείνει στη φιλική ζώνη! Και ενώ είναι σοφό να αποφύγετε τα βιαστικά πράγματα, μπορεί εσείς να δείτε έναν πλατωνικό φίλο με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο και να νιώσετε ότι προσπαθεί να εξερευνήσει τις σκέψεις και τα λόγια σας. Ανεξάρτητα από το πού θα σας προκύψει ο έρωτας, να είστε ανοιχτοί και επικοινωνιακοί. Η αγάπη θα μπορούσε να σας βρει οπουδήποτε, σε ένα ταξίδι, με ένα μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα ή απλά περιμένοντας στη στάση του λεωφορείου. Η εξάπλωση των εφαρμογών μέσω της τεχνολογίας στις μέρες μας σας βοηθά να νιώσετε ένα τυχερό δυνατό καρδιοχτύπι.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Νιώθετε αγάπη και πάθος για τον αγαπημένο σας; Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας, μιλήστε με ειλικρίνεια. Η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας προικίζει με πειθώ, διπλωματία και παιχνιδιάρικη επικοινωνία. Ενισχύστε τις προσπάθειές σας για μια ανάλαφρη και χαρούμενη σχέση, βοηθήστε τον αγαπημένο σας να εκφραστεί δημιουργώντας μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Θα μπορούσατε να μοιραστείτε την αγάπη σας στα κοινωνικά δίκτυα ή να σχεδιάσετε ένα ταξίδι ή απλά συμμετέχετε σε κοινές δραστηριότητες. Ακόμη κι αν εργάζεστε υπερωρίες, βρίσκετε χρόνο για διασκέδαση και επικοινωνία. Θέλετε να επεκτείνετε τον κοινωνικό κύκλο σας; Καλέστε τα αδέλφια σας ή τα ξαδέλφια σας στις νυχτερινές σας εξορμήσεις, κοινωνικοποιηθείτε ως ζευγάρι. Τα ζευγάρια που μπορούν και ανατρέπουν τη ρουτίνα τους, μένουν μαζί για πάντα!

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms