Υδροχόος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2021

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Υδροχόος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Έντονη κίνηση και επικοινωνία υπάρχουν τριγύρω σας. Φυσικά, δεν πρόκειται να πλήξετε αυτό το μήνα. Με τη μαγνητική Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας, το μυαλό σας είναι στο φλερτ, κάνετε αστεία και μαγνητίζετε τους γύρω σας με το έξυπνο χιούμορ σας. Εάν είστε καιρό μόνοι, θα μπορούσε ξαφνικά να ανάψει η σπίθα του πάθους σας με έναν φίλο σας ή ίσως συναντήσετε κάποιον/α ενώ περπατάτε ή συμμετέχοντας στην τοπική σας κοινότητα ή κάνοντας βόλτα στη γειτονιά σας. Επωφεληθείτε από μια σύντομη απόδραση λίγο έξω από την πόλη σας και φλερτάρετε. Δεν θα έχετε έλλειψη δράσης, καθώς η έντονη ενέργειά σας σας εμπνέει να συνδεθείτε με όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα. Εκτός από το διαδίκτυο που μπορεί να σας προσφέρει πολλές γνωριμίες, μπορεί επίσης να βρείτε την αγάπη μέσω ενός ραντεβού … στα τυφλά που δημιουργήθηκε από έναν φίλο σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Εκφράστε τα κρυμμένα συναισθήματά σας σε αυτό το σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας κατά το δεύτερο μισό του μήνα. Ίσως και να αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά για τη σχέση σας, έτσι γνωρίζετε τον αγαπημένο σας στην οικογένειά σας, μιλάτε για μωρά ή δίνετε τα κλειδιά του σπιτιού σας. Το σύμπαν σας βοηθά να κάνετε τις σκέψεις σας πράξεις. Αλλά για να δημιουργήσετε μαζί το δικό σας καταφύγιο, θα πρέπει να έχετε επεξεργαστεί όλα τα αρνητικά βιώματα του παρελθόντος. Τώρα, μπορείτε να απελευθερωθείτε και να ανοίξετε το δρόμο για μια ευτυχισμένη σχέση, αφήνοντας πίσω τον πόνο της παιδικής σας ηλικίας. Συμβουλή: Το να κατηγορείτε τους γονείς σας για τη δυστυχία σας θα σας κρατήσει κολλημένους στο παρελθόν.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021