Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Υδροχόος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μια έντονα ευσυγκίνητη και συναισθηματική ενέργεια πλημυρίζει τώρα την ψυχή σας καθώς η Αφροδίτη στον οικείο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σας πάει πίσω στο παρελθόν, σε εκείνες τις παλιές αγάπες που έχουν φύγει από τη ζωή σας. Τώρα αναμοχλεύετε τα καρμικά μαθήματα που πήρατε από αυτές, όχι, δεν κρατάτε μνησικακία, τις σκέφτεστε με αγάπη και συμπόνια. Μπορεί να ήταν βαριά η απώλεια, αλλά τώρα έχετε αλλάξει. Ίσως ακόμα απέχετε από την ενεργό κοινωνική ζωή, θέλετε να ξεκουραστείτε και να σκεφτείτε στη γαλήνη και την ηρεμία του σπιτιού σας. Κάνετε μια απογραφή του κοινωνικού και οικογενειακού κύκλου σας. Είναι καιρός να απεξαρτηθείτε από ανθρώπους που δεν ήταν ποτέ δίπλα σας, να απομακρυνθείτε από τα «ενεργειακά βαμπίρ» και να δημιουργήσετε χώρο για τους «φύλακες Αγγέλους σας» που θα ορμήσουν να σας στηρίξουν.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Έρχονται η φροντίδα και η αγάπη και πάλι στη ζωή σας χάρη στην Αφροδίτη στον οικείο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας.  Ίσως επισφραγίσετε τη σχέση σας,  ξεκινώντας οικογένεια ή συμβιώνοντας ή απλά έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά στον αγαπημένο σας. Ίσως πάλι να θέλετε να μείνετε στο σπίτι σας, αγκαλιά στον καναπέ σας καθώς θα είστε λίγο πιο χαμηλών τόνων αυτόν το μήνα. Γεμίστε τις συναισθηματικές δεξαμενές σας με φροντίδα και αγάπη, βρείτε χρόνο να βρεθείτε με την οικογένειά σας, κλείστε σπίτι για τις διακοπές σας, φροντίστε τον εαυτό σας και τον αγαπημένο σας γιατί τον επόμενο μήνα θα τρέχετε και πάλι με τέρμα το γκάζι. Ίσως πάρετε τον αγαπημένο σας για μια απόδραση σε ένα ήρεμο μέρος, κατά προτίμηση κοντά σε νερό, για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Αυτή η ηρεμία θα βοηθήσει να καθαρίσει το μυαλό σας και να εμπνευστείτε τις επόμενες κινήσεις σας. Ο νέος μήνας θα φέρει τον έρωτα που αποζητάς στη ζωή σου; Θα έχεις επανασύνδεση; Νέα γνωριμία; Θα σου κάνει πρόταση γάμου; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι