Υδροχόος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αύγουστος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Υδροχόος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η ατμόσφαιρα έξω μπορεί να είναι θερμή και κάπως … πνιγηρή, έτσι κι εσείς κάνετε τα πάντα για να ανεβάσετε τη θερμοκρασία του πάθους! Η Αφροδίτη, ο Άρης και η δεύτερη νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιούν τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και αγκαλιά με την πρώτη νέα Σελήνη του μήνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σάς ωθούν να αναζητήσετε την αδελφή ψυχή σας, κάποιον/α με τον οποίον θα νιώσετε πιο κοντά συναισθηματικά. Μόνο φροντίστε να μη βιαστείτε, αφήστε το χρόνο να κυλίσει … βγείτε έξω και πάτε σιγά-σιγά στα βαθιά, δεν θέλετε να τρομοκρατήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Και ο καλύτερος τρόπος για να αναπτύξετε την οικειότητα και την εμπιστοσύνη είναι απλά να τον/την ακούσετε και να δείξετε την υποστήριξή σας, δίδοντας προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Θα θελήσετε να πάτε στα βαθιά, καθώς η Αφροδίτη, ο Άρης και η δεύτερη νέα Σελήνη του μήνα στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας ενισχύουν το πάθος σας, το μυστήριο και τον ερωτισμό σας. Ενώ δεν μπορείτε να … ανακρίνετε τον αγαπημένο σας προκειμένου να μάθετε τα βαθύτερα, σκοτεινά μυστικά του, μπορείτε να τον/την πλησιάσετε διακριτικά και ευαίσθητα, θέτοντας ερωτήματα με τρόπο που δείχνει ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά για την απάντησή του/της. Χάρη στην έμφυτη ηθική ακεραιότητά σας, τη φιλική σας διάθεση και τη θετική συνδρομή της πρώτης νέας Σελήνης του μήνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να διατηρήσετε αυτές τις εμπιστευτικές πληροφορίες στο θησαυροφυλάκιο της ψυχής σας, κερδίζοντας το σεβασμό και την αφοσίωση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι