Υδροχόος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Υδροχόος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Πόσο ακόμα θα είστε μόνοι; Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, έχετε μια έντονη αίσθηση της μητρότητας, ειδικά αν είστε γυναίκα, κτυπά το βιολογικό σας ρολόι, θέλετε τη σταθερότητα και την ασφάλεια της οικογένειας. Αν υπάρχει καιρό τώρα κάποιος/α που σάς ενδιαφέρει δεν θα πάρετε τίποτα λιγότερο από ένα «ναι» ή «όχι», αναζητάτε την επιβεβαίωση. Καθώς είστε υπερβολικά επικεντρωμένοι στην ανάγκη σας για οικογένεια, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε αρκετά μεγάλη ένταση στην ατμόσφαιρα, ειδικά με τους συγκατοίκους σας. Συμβουλή: Αφήστε τα μέλη της οικογένειάς σας να σας συστήσουν κάποιον/α ή ακόμα δώστε την ευκαιρία σε έναν φίλο από την παιδική σας ηλικία. Ίσως να έχετε τώρα περισσότερα κοινά από τις αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ίσως είστε έτοιμοι να προχωρήσετε με την αγάπη σας, ή εάν ζείτε μαζί, νιώθετε δυσαρεστημένοι με την κατάσταση των πραγμάτων. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, θα μπορούσατε να προβάλλετε ζητήματα του παρελθόντος στη σχέση σας ή μπορεί να έχετε κάποια προστριβή με μια γυναίκα - ενδεχομένως ένα συγγενή - που πιστεύει ότι τα ξέρει όλα για τη σχέση σας και πώς τα πράγματα δεν πρέπει να πάνε παρακάτω. Εξαρτάται από εσάς και μόνο να πείτε στοπ στις αυταρχικές συμβουλές. Κι αυτό γιατί τώρα εκπέμπετε έναν αέρα που θέλει φροντίδα και ενδιαφέρον. Αλλά στην ερωτική σας ζωή, εσείς - και μόνο εσείς - γνωρίζετε καλύτερα απ’ όλους. Ακούστε τις άλλες απόψεις, σίγουρα. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα συναισθήματά σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι