Υδροχόος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Υδροχόος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή σας, η ερωτική σας ζωή θα είναι στο μυαλό σας αυτό το μήνα καθώς η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Κάποια πράγματα θα πρέπει να εξισορροπηθούν μέσα σας για να βρείτε την αγάπη. Τώρα αναζητάτε αγάπη, συντροφικότητα και αφοσίωση. Αυτή η Ηλιακή έκλειψη θα μπορούσε να σάς φέρει κάποιον/α με σοβαρές προοπτικές ή να σας δώσει το έναυσμα να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο, πιο φωτεινό. Η εσωτερική ειρήνη και αρμονία θα αντικαταστήσουν το χάος της ψυχής σας, βρίσκετε κάποιον/α που αποδέχεται τις απόψεις σας χωρίς να αντιδρά και να θέλει να επιβληθεί. Επισήμανση από την Ηλιακή έκλειψη στον ενοχικό δωδέκατο οίκο σας: Αν κάποιος/α από το παρελθόν επανεμφανιστεί και προσπαθεί να σας δημιουργήσει ενοχές, δείξτε του την πόρτα της εξόδου.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Είναι καιρός να ενωθείτε με την αγάπη σας; Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και τώρα είτε θα είστε μαζί για πάντα ή θα χωρίσουν οι δρόμοι σας. Εάν είχατε παραγκωνίσει τις ανάγκες σας στη σχέση, τώρα δεν θα είστε σε θέση να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό σε αυτή την έκλειψη. Μια ξαφνική έκρηξη συναισθημάτων για να καθαρίσει ο αέρας είναι βέβαιο ότι θα σας εκπλήξει. Απλά να ξέρετε ότι οι εκλείψεις μπορούν να παρεμποδίσουν την σωστή αντίληψη της πραγματικότητας και της κρίσης, κάνοντάς σας να νιώθετε απλά αποπροσανατολισμένοι. Έτσι, αν νιώσετε κάποιο ασαφές συναίσθημα ή ακούσετε μια ανεπιβεβαίωτη φήμη, πατήστε τα φρένα. Καλό θα ήταν συνειδητά να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας προκειμένου να αποφύγετε να κάνετε ή να πείτε κάτι που αργότερα θα μετανιώσετε!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι