Υδροχόος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Υδροχόος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Κάποιοι μπορεί να έχουν φέρει το σκοτάδι στην ερωτική σας ζωή, και τώρα με τη Σεληνιακή έκλειψη να ταρακουνά τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας αποκαλύπτονται. Εάν τώρα δεν μπορείτε να είστε με τους άλλους, μην πιέζετε τον εαυτό σας. Κι αν θέλετε κάποιους ανθρώπους δίπλα σας, σκεφτείτε την ποιότητα από την ποσότητα. Ίσως στο παρελθόν χρησιμοποιούσατε αυτόν το δοκιμασμένο και ίσως αντιδραστικό τρόπο στην αγάπη, ίσως υποσυνείδητα θέλετε η επόμενη σχέση σας να μη μοιάζει όπως η τελευταία σας. Αποδεχθείτε ότι ένα κεφάλαιο στη ζωή σας έφτασε στο τέλος του. Και ενώ μπορεί να είστε θλιμμένοι ή ακόμα να νιώθετε προδομένοι από αυτό, η απελευθέρωση είναι ο μόνος δρόμος για να κινηθείτε προς τα εμπρός. Τα σύννεφα που είναι τώρα στον ορίζοντα ανοίγουν το δρόμο για κάτι καλύτερο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μήπως είστε σε μια τοξική σχέση; Η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και έφτασε η στιγμή να κόψετε μαχαίρι μια σχέση με κάποιον/α όπου υπάρχει νοσηρή αλληλεξάρτηση! Πείτε «όχι» στο αίτημα κάποιου/ας για συμπάθεια ή υποστήριξη. Δώστε έμφαση στη σταθερότητα και την ασφάλεια που σας προσφέρει αυτή η σχέση, είναι αληθινή ή όχι; Για καλύτερα αποτελέσματα, συζητήστε με κάποιον οικείο και έμπιστο φίλο σας, μπορεί ακόμη να μην είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα καθαρά. Για να ξεκινήσετε κάτι νέο με τον αγαπημένο σας απαιτείται να δείξετε τα αληθινά συναισθήματά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε τα καλύτερα από τη σχέση σας ή να φύγετε μακριά. Θα ήταν ένα ωραίο δώρο στον εαυτό σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms