Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Παρθένος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, της φιλίας και των τοπικών εκδηλώσεων, η γειτονιά σας και οι αυθόρμητες συζητήσεις στήνουν το τέλειο σκηνικό για να συναντήσετε την αγάπη αυτόν το μήνα. Ίσως  συναντήσετε κάποιον/α που είναι λίγο αινιγματικός και μυστήριος αλλά δεινός συνομιλητής. Η πνευματική διέγερση είναι το παν για το εγκεφαλικό ζώδιό σας και θέλετε κάποιον/α που μπορεί να σας κάνει να γελάσετε και να σκεφτείτε. Online γνωριμίες και άτομα τα οποία θα γνωρίσετε από τους φίλους σας μπορούν να δώσουν στη ζωή σας μια έντονα διασκεδαστική χροιά. Δεδομένου ότι ο τρίτος οίκος σχετίζεται με τα social media, το Facebook ή το Twitter ή το Instagram είναι τα μέσα όπου μπορείτε να αναζητήσετε φίλους φίλων με κοινά ενδιαφέροντα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Δεν μπορείτε τώρα να κρύψετε την αλήθεια. Η νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, τον τομέα της επικοινωνίας, θα αντιταχθεί στην πανσέληνο στον ειλικρινή ένατο οίκο σας, καθιστώντας σας επιρρεπείς σε μεγάλες, αλλά θορυβώδεις αλήθειες. Μπορεί να φαίνεται ότι είστε ειλικρινείς με αυτόν/ην που λατρεύετε επειδή κάνετε σωστές υποδείξεις, αλλά δυστυχώς, αυτό μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, κάνοντας αυτόν/ήν που αγαπάτε να αισθάνεται σαν να κάνει κάτι λάθος μαζί σας. Αν δεν σας ζητήσει το λόγο, ίσως είναι καλύτερο να σωπάσετε. Αν πάλι νομίζετε ότι κάτι σας κρύβει, δοκιμάστε να μοιραστείτε εσείς κάτι από τον εαυτό σας. Η δική σας εμπιστοσύνη θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν ασφαλή χώρο για να ανοιχτεί περισσότερο.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός!

Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι