Παρθένος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2021

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Παρθένος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Απελευθερώστε τους φόβους σας, αφήστε να φύγει το παλιό, το σάπιο. Η πανσέληνος φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, και σας τραγουδά το τραγούδι της ελευθερίας. Παραδοθείτε στη βούληση του σύμπαντος, βγείτε από τις ψευδαισθήσεις σας, αποκαλύψτε τα κρυμμένα μυστικά του φεγγαριού. Μήπως νομίζατε ότι ήταν αδύνατο να ξεπεράσετε αυτή την παλιά αγάπη; Αυτό ανατρέπεται ευχάριστα, τελικά έχετε τη δύναμη να αναγεννηθείτε. Και το ευχάριστο; Η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας προμηνύει εντός των προσεχών έξι μηνών, μια σταθερή και σοβαρή αγάπη με κάποιον/α που σας φαινόταν αδύνατο ότι θα μπορούσατε να ερωτευτείτε. Αρκετά πια με τη συναισθηματική κατάρρευση και τον πόνο, πράγμα που όμως ήταν απαραίτητο να γίνει. Τα δάκρυα θεραπεύουν! Η άρνηση, όχι!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Όσο ρεαλιστές και πρακτικοί κι αν είστε, έχετε μια κρυμμένη συναισθηματική πλευρά πράγμα το οποίο γίνεται εντονότερο τώρα χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον πνευματικό και ευαίσθητο δωδέκατο οίκο σας. Μην προσποιείστε άλλο ότι όλα είναι ήρεμα και ωραία προκειμένου να μη διαταράξετε τη σχέση σας. Γιατί θέλετε να είστε το θύμα; Ίσως ο αγαπημένος σας δεν υποπτεύεται καν τον πόνο σας, αλλά δεν σας αρέσουν τα πράγματα να ξεφεύγουν από τη δική σας τάξη και ασφάλεια, έτσι δεν θα εκφράσετε ποτέ τις ενδόμυχες επιθυμίες σας στον άλλον. Αυτό είναι ο ένοχος της άσκοπης αγωνίας σας, έτσι θα ήταν πολύ πιο εύκολο για σας να μιλήσετε με ειλικρίνεια για το οτιδήποτε σας ενοχλεί. Μη γίνεστε αντιφατικοί ή ομιχλώδεις, ενώ προσποιείστε ότι είστε ήρεμοι. Αυτό προκαλεί περιττό χάος, σύγχυση και ανησυχία - με έμφαση στην υπερβολική ανάλυση - και η πανσέληνος σας συμβουλεύει να δοκιμάσετε μια νέα προσέγγιση. Παραδεχτείτε την αλήθεια!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms