Παρθένος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάιος 2024

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Παρθένος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αλλάξτε τρόπο σκέψης, κινηθείτε διαφορετικά. Η ηρεμία της ψυχής σας είναι πρώτα μια δουλειά από μέσα η οποία φαίνεται προς τα έξω, κι αυτό σας το δηλώνει ο Άρης που κινείται στον μεταμορφωτικό όγδοο οίκο σας. Σίγουρα, αυτή η ανάγκη για αλλαγή μπορεί να μην συμβεί μέσα από την πιο ειρηνική κατάσταση, αλλά αυτή η αναστάτωση είναι σίγουρα καταλυτική. Αφήστε λοιπόν αυτή την αίσθηση της αλλαγής να εισχωρήσει στους ερωτικούς στόχους σας βάζοντας στην άκρη την τελειομανία σας και την αναλυτική φύση σας και δίνοντας σημασία στη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, που περιλαμβάνει αυξημένη λογική. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαλογιστείτε σχετικά με τη σύνδεση που υπάρχει μεταξύ της στάσης σας και της αρνητικής πορείας των παρελθοντικών σχέσεων σας, το πιθανότερο είναι ότι υπάρχει ένας ισχυρός δεσμός. Η αυξημένη κριτική σε κάθε ενέργεια του άλλου σίγουρα δεν μπορεί να οδηγήσει σε καλό.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Σκεφτείτε πολύ καλά πριν ενεργήσετε. Ο Άρης στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας σας δίνει έντονη δύναμη και ενέργεια αλλά και κίνητρο να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας. Αγκαλιάστε κάθε πρόκληση και δείτε την ως ένα σημαντικό καρμικό μάθημα. Φυσικά, θα μπορούσατε επίσης να εκνευριστείτε λίγο περισσότερο τώρα, οπότε ελέγξτε τον εαυτό σας να μην παρασυρθεί από συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητας και κακεντρέχειας έτσι ώστε να μην αγχωθείτε και γίνετε εμμονικοί. Ο διεκδικητικός Άρης σας βοηθά επίσης να μιλήσετε και να υποστηρίξετε τις δικές σας ανάγκες. Δεν θα καταπνίξετε όμως τα συναισθήματά σας στο όνομα της διατήρησης της ειρήνης! Προσέξτε! Οι αγχωτικές σκέψεις σας και τα λόγια μπορούν να σας επηρεάσουν σε βαθύτερο επίπεδο από όσο φαντάζεστε. Μια απλή διαφωνία μπορεί να σας οδηγήσει σε μια εμμονική συμπεριφορά που πραγματικά μπορεί να καταστρέψει τη σχέση σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms