Παρθένος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δεκέμβριος 2023

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Παρθένος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Πόσο έχουν επιδράσει οι οικογενειακές καταβολές σας στις παρελθούσες σχέσεις σας; Ενώ σίγουρα αισθάνεστε ότι μπορείτε να έχετε όποιον/α θέλετε, στην πορεία διαπιστώνετε ότι τα πάντα γκρεμίζονται. Τί φταίει; Με τη νέα Σελήνη και τον Άρη στον Τοξότη και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, καλείστε να πάρετε εσείς μόνοι σας στα χέρια σας τη ζωή σας, δεν χρειάζεστε την έγκριση των οικείων σας. Θα μπορούσατε επίσης να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση στο σπίτι σας που σας φαίνεται δυσεπίλυτη, όπου οι επιθυμίες σας για ασφάλεια (συμπεριλαμβανομένης της συναισθηματικής ασφάλειας) έρχονται σε αντίθεση με την ακόρεστη δίψα σας για ενθουσιασμό, περιπέτεια και ανεξαρτησία. Ίσως ακόμα διαπιστώσετε ότι μια οικογενειακή υποχρέωση διακόπτει σοβαρά την ευδαιμονία σας και μειώνει την επιθυμία σας για φλερτ και διασκέδαση.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η παραμονή στο σπίτι σας θα βοηθήσει πραγματικά να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με το σύντροφό σας. Με τη νέα Σελήνη και τον Άρη στον Τοξότη και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, τολμάτε να ζητήσετε αυτό που θέλετε από τον αγαπημένο σας. Προσέξτε ωστόσο καθώς ο Άρης προκαλεί προστριβές και τεταμένες καταστάσεις διαταράσσοντας την ηρεμία και τη γαλήνη σας. Κάτι που κάνετε ή λέτε θα μπορούσε να θεωρηθεί από την άλλη πλευρά παράτολμο ή αλαζονικό με αποτέλεσμα τα πράγματα να ξεφύγουν. Ή ίσως οι απαιτήσεις της οικογένειας (οι δικές σας ή του άλλου) να διαταράξουν την ευτυχία σας ως ζευγάρι. Θυμηθείτε τι είναι το πιο σημαντικό. Ακόμα κι αν προέρχεστε από δύο εντελώς διαφορετικά κοινωνικά υπόβαθρα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ριζώσετε μαζί και να έχετε κοινό έδαφος.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-11-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω