Παρθένος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Παρθένος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Είστε έτοιμοι για την αγάπη; Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να σας σταματήσει! Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας ένας άνθρωπος που ποτέ δεν τον είχατε σκεφτεί … έτσι, θα μπορούσε να αποδειχθεί η αδελφή ψυχή σας! Ή μια υποβόσκουσα ερωτική έλξη μετατρέπεται ξαφνικά σε έναν έντονο ρομαντισμό και πάθος. Έχετε ανοιχτό μυαλό, αφού η αληθινή αγάπη θα μπορούσε να έρθει απροσδόκητα στη ζωή σας. Είστε τώρα στο προσκήνιο, λάμπετε, οπότε μπείτε στο ερωτικό παιχνίδι. Επισήμανση: Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας σάς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τις φρούδες υποσχέσεις μιας παλιάς αγάπης, ζωντανεύοντας το παρελθόν θα σας δημιουργήσει μόνο απογοήτευση.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το σύμπαν με τη Σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας ταρακουνά τη σχέση σας, δεν μπορείτε να κοντρολάρετε το πάθος σας και τα συναισθήματά σας, θέλετε να εκφραστείτε. Βρείτε μια δημιουργική ή παραγωγική διέξοδο για να διοχετεύσετε οποιαδήποτε έντονα συναισθήματα ξεσπούν τώρα. Οι Σεληνιακές εκλείψεις φέρνουν τα πάντα στο φως και μπορούν να προκαλέσουν ξαφνική στροφή των γεγονότων ή εκδηλώσεις κρυμμένων καταστάσεων. Περιμένετε το απροσδόκητο στη σχέση σας, αυτό θα μπορούσε να αφορά κάτι που πρέπει να αποκαλυφθεί για να δείτε την αλήθεια. Αν νιώσετε ότι θα εκραγείτε και δεν μπορείτε να κοντρολάρετε τα συναισθήματά σας, μιλήστε σε έναν έμπιστο φίλο σας, θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε. Και επειδή ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη γονιμότητα, είναι πιθανή μια εγκυμοσύνη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι