Παρθένος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σεπτέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Παρθένος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ξεπεράστε τις αναστολές σας και την έλλειψη εκτίμησης του εαυτού σας, αφεθείτε στην αγκαλιά μιας ρομαντικής αγάπης. Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σάς καλεί να εκδηλώσετε την αισθησιακή και σεξουαλική επιθυμία σας. Το δύσκολο κομμάτι τώρα: Δεδομένου ότι η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν το δωδέκατο οίκο σας που διέπει τα μυστικά και τις κρυφές επιρροές, ίσως πρέπει να ασχοληθείτε με δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις του παρελθόντος ή τις δικές σας εμμονές, ημιτελείς καταστάσεις από προηγούμενες σχέσεις, ασθένειες ή κάποια απώλεια. Ίσως ακόμα προσπαθείτε να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη και πάλι μετά από ένα χωρισμό ή πενθείτε ένα χαμένο όνειρο (όπως ένα διαζύγιο ή μια αποβολή).

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ξεκινήστε ανοίγοντας το βιβλίο εκεί που το αφήσατε, ζήστε το πάθος, χαλαρώστε μέσα στην ήρεμη αγκαλιά του αγαπημένου σας. Με την πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας βρίσκετε λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος. Οι πανσέληνοι φέρνουν τα γεγονότα στο αποκορύφωμά τους και μαζί την ευκαιρία να καθαρίσετε τον αέρα. Βγάλτε τα πάντα που σάς βαραίνουν στο φως. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε επίσης να φέρει συναρπαστικές ειδήσεις γύρω από τη σχέση σας, ίσως μια δέσμευση, μια ανανέωσης του όρκου αγάπης ή κάποιο άλλο σημαντικό γεγονός, ορόσημο στη ζωή σας. Αν έχετε αγωνιστεί όσο μπορείτε με κάποιον/α, μπορεί επίσης να αποφασίσετε ότι είναι καιρός να αποχωρήσετε συνειδητά και να αναζητήσετε κάτι άλλο, καλύτερο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι