Παρθένος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αύγουστος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Παρθένος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αναζητάτε την αδελφή ψυχή σας, κάποιον/α με τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε τα πάντα. Με τον Άρη στον μυστικιστικό και παθιασμένο όγδοο οίκο σας, ίσως τα βάλετε με τον εαυτό σας που οι αναλυτικές και υποχόνδριες ιδέες σας για την πίστη και την οικειότητα σας έχουν εμποδίσει από μια βαθιά σχέση ή την υλοποίηση των πιο τρελών ονείρων σας. Μερικά παλιά ζητήματα εμπιστοσύνης θα πρέπει να εξεταστούν. Μην περιμένετε κάποιος άλλος να επιλύσει αυτά τα θέματα για εσάς. Αν φοβάστε την προδοσία θα μείνετε στη μοναξιά σας. Φυσικά, το ζώδιό σας πιθανότατα θέλει ένα χρονοδιάγραμμα, για το πότε θα σταματήσει αυτό το ταξίδι … στον κάτω κόσμο. Λοιπόν, μετά το πέρας της ανάδρομης πορείας του πλανήτη, θα σας φέρει νέες ευκαιρίες για να ανοίξετε την καρδιά σας, να ζήσετε έντονες σεξουαλικές περιπέτειες και μια συναρπαστική σχέση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ακόμα και μέσα στη βιασύνη σας, δεν θα υποτιμήσετε τις λεπτομέρειες. Για πολλούς μήνες ο δυναμικός Άρης θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων, έτσι αναζητάτε οικειότητα και εμπιστοσύνη, σιγουριά και ασφάλεια, αισθάνεστε ιδιαίτερα τη διάθεση για πάθος και σεξ. Αλλά προσοχή: Θα μπορούσατε να συζητήσετε με το σύντροφό σας ζητήματα χρημάτων. Αντί να γεμίζετε με ένταση, γιατί να μην διοχετεύσετε αυτήν την δυναμική ενέργεια που έχετε στη δημιουργία ενός σταθερού προϋπολογισμού; Η ικανότητά σας να αποθηκεύσετε χρήματα θα μπορούσε επίσης να ενισχυθεί υπό αυτήν την επιρροή. Εδώ είναι και το παράδοξο …. σφίξτε τη ζώνη και ακολουθεί πάθος στο κρεββάτι … Ίσως πάλι ήσασταν ο βράχος για τον αγαπημένο σας, μόνο που τώρα δεν μπορείτε να κρύψετε την απέχθειά σας για την απάθεια αυτού του ατόμου ή την έλλειψη εκτίμησης. Αντιμετωπίστε αυτά τα συναισθήματα για την θεραπεία της ψυχής σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms