Παρθένος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2021

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Παρθένος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Πατάτε τέρμα το γκάζι! Η ερωτική Αφροδίτη μαζί με τη νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον όγδοο οίκο σας του σεξ και των συναισθημάτων, δημιουργώντας μια έντονη και ευχάριστη ερωτική ένταση, ανοίγοντας την όρεξή σας για μια νέα σχέση. Τώρα τα θέλετε όλα ή τίποτα, δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με επιφανειακές καταστάσεις. Αυτή η κοσμική επιρροή θα μπορούσε να αποκαλύψει τα βαθύτερα συναισθήματα κάποιου/ας ή απλά να σας βοηθήσει να γίνετε πιο δυναμικοί και τολμηροί έτσι ώστε να καταφέρετε να δημιουργήσετε μια αληθινή σχέση όπου συνυπάρχουν η εμπιστοσύνη, η οικειότητα και η βαθιά συναισθηματική σύνδεση. Μερικές φορές, προσπαθείτε να ελέγχετε και την τελευταία λεπτομέρεια, αλλά τώρα θα έχετε μεγάλες ανταμοιβές αν παραδοθείτε στη δύναμη των συναισθημάτων σας. Παρατηρήστε τι είδους εμπειρίες και άτομα τραβάτε στη ζωή σας και εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Λαμβάνετε από τον αγαπημένο σας την οικειότητα που επιθυμείτε; Μπορείτε να την νιώσετε; Η ερωτική Αφροδίτη μαζί με τη νέα Σελήνη στον απόκρυφο και αναγεννητικό όγδοο οίκο σας, σας δίνουν πληροφορίες για την πορεία της σχέσης σας. Το επόμενο βήμα θα μπορούσε να περιλαμβάνει τη συγκατοίκηση, το γάμο, την οικογένεια και τη συνένωση των οικονομικών πόρων σας. Ίσως νιώσετε βαθύτερα συναισθηματικά και σεξουαλικά ή κοιτάτε μακρύτερα τα οικονομικά σας. Εάν είστε λίγο τρομοκρατημένοι με όλα τα παραπάνω, αυτό δεν είναι κακό. Μπορεί να νιώθετε τόσο άνετα στην ασφαλή ρουτίνα σας που έχετε ξεχάσει να πάρετε ρίσκα και να εξελιχθείτε. Αυτή η συμπαντική ενέργεια μπορεί να φέρει στην επιφάνεια βαθιά καταχωνιασμένα συναισθήματα που εκρήγνυται σαν φωτιά. Είναι στην πραγματικότητα τόσο βαθιά, τόσο πλούσια και τόσο γεμάτα σε θετικές δυνατότητες. Χρησιμοποιήστε τα όμως με σύνεση.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021