Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθενος - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Παρθένος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και των πεποιθήσεων, στήνει το σκηνικό για νέες διαπολιτισμικές διασυνδέσεις. Τώρα δεν σας νοιάζει και τόσο αν ο έρωτας έρχεται από μακριά ή μιλάει ξένη γλώσσα. Αν ταξιδεύετε, προκαλέστε συζητήσεις με τους ντόπιους και προτού το καταλάβετε θα βρεθείτε αγκαλιά! Αν συναντήσετε κάποιον/α που έρχεται από μακριά ή στις διακοπές σας, βασιστείτε στη διαίσθησή σας και προχωρήστε. Παρά την απόσταση μεταξύ σας, αυτή η συνάντηση θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας στο εγγύς μέλλον. Επισήμανση: Μην πιέζετε τους επίδοξους θαυμαστές σας να αποδεχτούν τις πεποιθήσεις σας για την αγάπη και τη ζωή. Οι περισσότεροι  άνθρωποι είναι πολύ πιο πρόθυμοι να ακολουθήσουν τον άλλον όταν δεν νιώθουν ότι πιέζονται για να το πράξουν.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η σχέση σας θα ωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από την αισιόδοξη και ανάλαφρη στάση σας. Ακόμα κι αν ο αγαπημένος σας είναι βυθισμένος στην απογοήτευση και την κατήφεια, η ανέμελη και παιχνιδιάρικη στάση σας μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τη διάθεσή του. Η Αφροδίτη στον αισιόδοξο ένατο οίκο σας είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει τη ρουτίνα και τη μονοτονία στη σχέση σας, με τα αστεία και το γέλιο, σίγουρα τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο ανάλαφρα. Συμβουλή: Μην υποτιμάτε την άποψη του αγαπημένου σας και μην είστε ισχυρογνώμονες. Δεν χρειάζεται να πιέζετε την αγάπη σας για να αποδεχτεί την άποψή σας. Ενεργοποιήστε διακριτικά τη διπλωματία και τη γοητεία σας. Βάλτε στον πάγο τις δικτατορικές απόψεις σας, και προτού το καταλάβετε, ο αγαπημένος σας θα συμφωνήσει μαζί σας!  Ο νέος μήνας θα φέρει τον έρωτα που αποζητάς στη ζωή σου; Θα έχεις επανασύνδεση; Νέα γνωριμία; Θα σου κάνει πρόταση γάμου; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι