Παρθένος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Παρθένος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Πού μπορείτε να βρείτε την αγάπη; Δεδομένου ότι ο Άρης είναι στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής εργασίας, θα μπορούσε να υπάρχει κάποιος/α στον φιλικό σας περίγυρο ή στην ομάδα σας που ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι θα θέλατε να τον/την γνωρίσετε καλύτερα. Το ξεκίνημα μιας φιλίας με κάποιον/α είναι το καλύτερο για να βρείτε την αγάπη. Στην πραγματικότητα, αυτή η στρατηγική μπορεί να λειτουργήσει καλά για το αργό και λεπτομερές ζώδιό σας. Ένας συνεργάτης ή κάποιος/ που μπορείτε να γνωρίσετε στο διαδίκτυο θα μπορούσε επίσης να σάς κάνει να χάσετε το μυαλό σας. Ο Άρης αναζωογονεί την ανάγκη σας να μιλήσετε με άτομα στα κοινωνικά δίκτυα, οπότε αν νομίζετε ότι κάνετε σωστές επιλογές, ξεκινήστε το φλερτ.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Τώρα γίνεστε πιο ανεξάρτητοι και επαναστατικοί, έτσι μην αφήσετε την ανάγκη σας για ελευθερία να καταστρέψει το πάθος! Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας και τον Άρη στον ενδέκατο οίκο σας, δύο τομείς του χάρτη σας που διέπουν την ελευθερία, ίσως ξεκινήσετε συνομιλίες για μια ανοικτή σχέση, δεν επιδιώκετε τη δέσμευση. Οι πιθανότητες είναι ότι ίσως να μην το κάνετε απόλυτα, καθώς το ζώδιό σας δεν μπορεί να μην αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά, αλλά αυτές οι ιδέες σας θα προκαλέσουν μια μικρή αλλαγή στη σχέση σας. Από τη θετική πλευρά, ίσως και να μιλήσετε για το όραμά σας στην αγάπη. Με όλη αυτή τη φιλελεύθερη ενέργεια γύρω σας, μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα βήμα πίσω, απλά για να ασχοληθείτε με τα δικά σας ενδιαφέροντα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
contest-sotiraki-2019
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι