Παρθένος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Παρθένος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Πατάτε στη γη της Επαγγελίας καθώς η νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας σας φέρνει μια περιπετειώδη ζωή, άφθονη δράση και επικοινωνία. Νέες διαπολιτισμικές διασυνδέσεις επεκτείνουν τους ορίζοντές σας και μπορεί να νιώσετε ξαφνικά ερωτευμένοι με κάποιον/α από ένα άλλο πολιτισμικό υπόβαθρο, ίσως ακόμα και με κάποιον/ που μπορεί να γνωρίσετε τυχαία. Δεν ξέρετε ποτέ τι μπορεί να συμβεί … Θυμηθείτε: Τώρα είναι η διαφορετικότητα που σας εξιτάρει! Το φεγγάρι σας κάνει χαρούμενους και ειλικρινείς, ασυνήθιστα ανοιχτούς και εκφραστικούς, έτσι μοιραστείτε τα πάθη σας! Μη σπαταλάτε τον χρόνο σας και είστε κολλημένοι στην ανάλυση της ερωτικής σας κατάστασης και χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αυτό το μήνα θα συνειδητοποιήσετε τα μειονεκτήματα της βιασύνης καθώς η Αφροδίτη κινείται στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, και ο Άρης στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας. Θα πρέπει να κάνετε μικρά και προσεκτικά βήματα, δεν πρέπει να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Αν είστε σε μακροχρόνια σχέση, μπορεί στην καλύτερη περίπτωση να ανακατασκευάσετε το σπίτι σας, να μετακινήσετε ή να πετάξετε κάποια αντικείμενα, και στη χειρότερη να συγκρουστείτε και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Φεύγοντας για λίγες ώρες από το σπίτι σας θα σας κάνει καλό. Ή, ξεκινήστε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, εάν χρειάζεστε ένα μικρό διάλειμμα ο ένας από τον άλλο. Το ρητό του φιλοσόφου Λούκιου Απουλήιου «η εξοικείωση γεννά περιφρόνηση» δεν είναι αυτό που θέλετε με την αγάπη σας τώρα!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms