Ιχθύς Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάρτιος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αναζητάτε τη συντροφικότητα και την οικειότητα καθώς οι δύο πανσέληνοι του μήνα φωτίζουν τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και τον όγδοο οίκο σας, του πάθους και της οικειότητας, προσκαλώντας σας να περάσετε το μήνα σας φλερτάροντας ή απλά σκεπτόμενοι στο προσωπικό σας καταφύγιο. Αυτή η έντονη συναισθηματική επιρροή του φεγγαριού σας καθιστά εξαιρετικά ευαίσθητους στην ενέργεια σας, δηλαδή εάν έχετε την επιλογή να πάτε σε ένα θορυβώδες μέρος ή να μείνετε στο σπίτι σας, πιθανώς θα επιλέξετε το τελευταίο. Θα έχετε σίγουρα πολλές προσφορές αλλά είστε προσεκτικοί με το να ζυγίζετε προσεκτικά όλες τις επιλογές σας με τη δέουσα επιμέλεια πριν κάνετε κατάθεση ψυχής.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μήπως η αγάπη σας στηριζόμενη στη γενναιοδωρία σας, σας έχει ως δεδομένους; Η πρώτη πανσέληνος του μήνα φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας ζητά να σκεφτείτε αναλυτικά: Επιτρέποντας στο άλλο πρόσωπο να σας αποστραγγίζει, δεν θα μάθετε ποτέ τις αληθινές του προθέσεις. Γιατί οι άνθρωποι κάνουν αυτό που κάνουν και χωρίς να σας υπολογίζουν; Μήπως κατά βάθος έχετε αφήσει τον αγαπημένο σας να επωφεληθεί της προσφοράς σας; Σίγουρα έχει τους δικούς του λόγους. αλλά εσείς δεν χρειάζεται να θυσιάζετε τις ανάγκες σας για να διατηρήσετε τη σχέση σας. Κάντε το καλύτερο δυνατό για την αρμονία της σχέσης σας, ωστόσο, μην εξαντλήστε συναισθηματικά αν αισθάνεστε ότι κάποια στιγμή θα έρθει το τέλος.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι