Ιχθύς Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το περιτύλιγμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό, στο βάθος όμως; Να είστε προσεκτικοί: Τα πιο σκοτεινά θέματα που σχετίζονται με την αυτοπεποίθησή σας θα μπορούσαν να βγουν στην επιφάνεια και να σας οδηγήσουν σε αμφισβητήσιμες επιλογές καθώς η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ασαφή και απόκρυφο δωδέκατο οίκο σας. Παρόλο που είναι πάντα πολύ πιο εύκολο να επισημάνετε τις ελλείψεις του άλλου ατόμου, θεωρήστε όμως ότι αυτό το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης σας, βλέπετε τον δικό σας εαυτό. Στην πραγματικότητα όμως, ίσως να μην αναγνωρίσετε τον εαυτό σας μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς, δεδομένου ότι πιθανότατα θα έχετε κάνει τόση πολλή δουλειά μέσα σας γύρω από τις σχέσεις, αφήνοντας τους παλιούς φόβους σας που αποτρέπουν τη δέσμευση.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Λοιπόν, ίσως να έχετε κι εσείς μερίδιο ευθύνης στο δράμα του Σαίξπηρ καθώς η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ασαφή και απόκρυφο δωδέκατο οίκο σας. Σίγουρα, η ένταση των συναισθημάτων σας θα μπορούσε να σας εκπλήξει, αλλά αυτά τα συναισθήματά σας έρχονται για να τα αντιμετωπίσετε και να μην τα αφήσετε να σας πάρουν από κάτω. Είναι μια σημαντική καμπή για την πορεία της σχέσης σας, γυρίζετε σελίδα, συνειδητοποιώντας ότι είναι καιρός είτε να πάνε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, είτε πρόκειται για μια δέσμευση, για εγκυμοσύνη, είτε για απλή αναγνώριση μιας σοβαρής σχέσης ψυχής, είτε να χαράξετε χωριστό μονοπάτι ζωής. Και πιστέψτε μας, ό, τι συμβεί είναι μόνο για το καλό σας!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms