Ιχθύς Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αύγουστος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Υπάρχει κάποιος/α στον οποίο πρέπει να πείτε αντίο; Η πανσέληνος φωτίζει το δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, και σάς παρακινεί να το κάνετε, αυτό θα βελτιώσει την ψυχολογία σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να θρηνήσετε ό, τι πρέπει να θρηνήσετε. Αποχαιρετήστε μια τοξική σχέση που είναι μόνο στο μυαλό σας ή κάποια ανεξάρτητη τάση σας ή περιοριστική πεποίθηση για την αγάπη. Θα χρειαστείτε χρόνο και μοναξιά για να περιηγηθείτε μέσα από αυτά τα συναισθήματα, οπότε μην πιέζετε τον εαυτό σας. Μετά από όλη αυτή τη διεργασία θα νιώσετε ανάταση ψυχής, έτοιμοι να υποδεχτείτε εντός των προσεχών έξι μηνών μια νέα αγάπη. Σύμμαχοί σας; Η Αφροδίτη, ο Άρης και η δεύτερη νέα Σελήνη του μήνα στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, έρχονται κοντά σας με μεγάλες υποσχέσεις.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Τί είναι αυτό που είναι βαθιά θαμμένο στο υποσυνείδητό σας; Η πανσέληνος φωτίζει το θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, κι εσείς προσπαθείτε να βγείτε από τον ψυχολογικό σας λαβύρινθο, ίσως ακόμα νιώθετε ότι ο αγαπημένος σας κάτι σάς κρύβει. Μείνετε στη μοναξιά σας, παρέα με ονειρική μουσική, αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά για να βρείτε την άκρη και να νιώσετε αγαλλίαση ψυχής. Πρέπει να κάνετε κάτι για να αποκαταστήσετε την εμπιστοσύνη μεταξύ σας, αν δεν θέλετε αυτή η σχέση να τελειώσει. Μήπως είστε εσείς εκείνοι που βλέπετε φαντάσματα; Υιοθετήστε πιο υγιείς πεποιθήσεις και μοτίβα συμπεριφοράς. Η Αφροδίτη, ο Άρης και η δεύτερη νέα Σελήνη του μήνα στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, σάς ζητούν να ενεργήσετε μεθοδικά, με καθαρό μυαλό και προθέσεις, τότε μόνο θα καταλάβετε αν είστε στο σωστό δρόμο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι