Ιχθύς Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούνιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει με … πυροτεχνήματα, μόνο και μόνο για να σβήσει το πάθος τόσο γρήγορα όσο ξεκίνησε. Ο Άρης κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σάς προικίζει με ακαταμάχητο πάθος και λαγνεία, δύναμη αλλά και ανυπομονησία, γίνεστε μαχητικοί. Και με τη νέα Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας και του παρελθόντος, ίσως έρθετε αντιμέτωποι με κάποια παλιά κατάλοιπα του παρελθόντος ή οικογενειακά ζητήματα που ασυνείδητα προκαλούν απρόσεκτες αντιδράσεις σε όποιον/α φαίνεται να σάς δείχνει το ενδιαφέρον του. Κάντε ένα βήμα πίσω και σκεφτείτε: Ο καθένας που γνωρίζετε πραγματικά προσπαθεί να φέρει στην επιφάνεια όλα αυτά τα πλάνα; Ίσως εσείς μόνοι σας να αγωνίζεστε να αντιμετωπίσετε τη δική σας αβεβαιότητα και ανασφάλεια που νιώθετε στις εκάστοτε ερωτικές συναντήσεις σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο Άρης κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και αναπτερώνει το πάθος στη σχέση σας, ιδίως αν έχετε μακροχρόνια σχέση, σας κάνει πιο διασκεδαστικούς. Αν είχατε την τάση να κρύβετε κάποια πράγματα από την αγάπη σας ή αν ο ένας ή και οι δυο σας ήσασταν τόσο απασχολημένοι που δεν υπήρχε χρόνος για μια σωστή συζήτηση, τώρα ξεδιαλύνετε το τι έχει κάνει το αίμα σας να βράζει. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, και νιώθετε να χτυπά το βιολογικό σας ρολόι, ειδικά αν είστε γυναίκα. Σίγουρα, εάν έχουν περάσει επτά χρόνια και ο σύντροφός σας σάς λέει ακόμα … «Δεν είμαι έτοιμος» παρά τους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις, ίσως πρέπει να επανεκτιμήσετε αυτή τη σχέση ή ακόμα και να την κόψετε!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι