Ιχθύς Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Αύγουστος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Οι ρομαντικές σας επιθυμίες και η ανάγκη σας για φροντίδα είναι έντονες τώρα καθώς η υπέροχη Αφροδίτη κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Γίνεστε (ασυνήθιστα) τολμηροί και δυναμικοί, έχετε φαντασία και γενναιοδωρία. Προχωρήστε με οδηγό το ευφάνταστο μυαλό σας. Δεν είναι καιρός να κυνηγήσετε την αγάπη; Ίσως μπορείτε να πρωταγωνιστήσετε στο δικό σας μοναδικό ερωτικό παιχνίδι. Και με την πανσέληνο να φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, δίνετε τέλος στο παρελθόν, κάτι κλείνει και τελειώνει. Εάν είστε προσκολλημένοι σε κάποιον/α και μετά την ημερομηνία λήξης του, ίσως βρείτε το θάρρος και τη δύναμη να τον/την αφήσετε επιτέλους στο παρελθόν. Μια μνησικακία που ακόμα έχετε προς έναν/μία πρώην θα μπορούσε τελικά να διαλυθεί, βοηθώντας σας να ξεκινήσετε ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το παιχνιδιάρικο και πνευματώδες ύφος σας θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ελαφρύνετε τη βαριά ατμόσφαιρα στη σχέση σας, ενώ η διάθεσή σας γίνεται πιο ευαίσθητη και συμπονετική χάρη στην Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Όντας πιο δεκτικοί προς το σύντροφό σας, θα μάθετε την αλήθεια πολύ πιο εύκολα. Πώς αλλιώς θα κερδίσετε το σεβασμό; Διασκεδάστε μαζί χορεύοντας μέχρι την αυγή ή οργανώνοντας παρορμητικά ένα σύντομο ταξίδι. Και με την πανσέληνο να φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, η συγχώρεση για τα παρελθόντα λάθη του αγαπημένου σας είναι ο μόνος τρόπος για να απελευθερωθείτε συναισθηματικά και ψυχικά. Ο δωδέκατος οίκος συνδέεται με το μυθολογικό θεό Ποσειδώνα, οπότε πηγαίνετε κοντά σε νερό για ένα ρομαντικό ταξίδι. Πείτε «σ’ αγαπώ» κάτω από τα αστέρια..

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms