Ιχθύς Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δεκέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

 ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Τι υποβόσκει με έναν φίλο; Με την Αφροδίτη και την Ηλιακή έκλειψη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, θα μπορούσατε να αισθανθείτε ερωτικές σπίθες με έναν φίλο ή να βρείτε την αγάπη με το να ζητήσετε από τους φίλους σας να σας συστήσουν κάποιον/α. Δεν είναι καιρός να είστε ντροπαλοί, εκδηλώστε στους άλλους τα όνειρά σας, μόνο τότε μπορούν να εκπληρωθούν. Με την πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, αγωνίζεστε να έχετε την αποδοχή των μελών της οικογενείας σας χωρίς να διαταράξετε τις μεταξύ σας σχέσεις. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι οι παλιοί έρωτες απέτυχαν διότι ενδόμυχα είχατε την επιθυμία για έγκριση παρά το να είστε πιστοί στις ιδέες σας και τις αποφάσεις σας. Αυτή η πανσέληνος, αν και δύσκολη, μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε αυτή την μπερδεμένη και ακανθώδη διαδικασία.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε στο σπίτι σας κάνοντας ήρεμες συζητήσεις και φέρνοντας στην επιφάνεια τις καλές αναμνήσεις. Με την πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και του παρελθόντος, ίσως να θέλετε να βρίσκεστε μόνοι οι δυο σας στο σπίτι σας ή να κλειστείτε στη μοναξιά σας. Ενώ όλοι οι άλλοι είναι σε μια φρενίτιδα για τις γιορτές, εσείς απλά δεν το αισθάνεστε. Έχετε μόνο ένα στόχο: Να σβήσετε το παρελθόν που πονάει. Αυτό όμως για να γίνει σημαίνει ότι πρέπει να περιορίσετε το κοινωνικό σας πρόγραμμα. Με τόσα πολλά που συμβαίνουν στον εαυτό σας, χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστείτε τις ημιτελείς συναισθηματικές σκέψεις σας και αποφάσεις σας. Και αν καταφέρετε να πάρετε στα χέρια σας τη ζωή σας, τότε θα δείτε το φως του ήλιου.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms