Ιχθύς Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η νοσηρή εξάρτηση δεν οδηγεί ποτέ σε καλό. Ο Άρης κινείται στο θολό δωδέκατο οίκο σας και η πανσέληνος φωτίζει τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με τις πιο κρυφές πτυχές του εαυτού σας. Αναδύονται έντονα συναισθήματα που σκοπό έχουν να απομακρύνετε τα οδοφράγματα που μπλοκάρουν την αγάπη. Δεν θα εξαφανιστούν εντελώς αυτά τα θέματα, αλλά θα νιώσετε έτοιμοι να εφαρμόσετε στο μέλλον ορισμένα από αυτά τα καρμικά μαθήματα που πήρατε από τις παρελθούσες σχέσεις σας. Θυμηθείτε επίσης ότι όπου δεν υπάρχουν παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, κτητικότητα και ζήλια, αισθάνεστε πιο ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, πράγμα που είναι και σέξι!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πόσο ειλικρινής και σταθερή είναι η σχέση σας; Ο Άρης κινείται στο θολό δωδέκατο οίκο σας και η πανσέληνος φωτίζει τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας καλώντας σας να αποσαφηνίσετε την «καθαρότητα» της σχέσης σας. Η εσωτερική διανοητική και συναισθηματική επεξεργασία είναι απαραίτητη πριν από την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος σας απασχολεί. Αντί να στείλετε ένα κακεντρεχές μήνυμα ή απλά να απομακρύνετε εντελώς τον αγαπημένο σας, είναι πολύ καλύτερα να αποσαφηνίσετε τα δικά σας υποσυνείδητα μπλοκαρίσματα γύρω από την εμπιστοσύνη και την οικειότητα. Σας αξίζει μια σχέση που βασίζεται στο σεβασμό, και αυτό περιλαμβάνει ιδιαίτερα το σεβασμό στις δικές σας ανάγκες. Κι αν αυτό το πρόσωπο δεν πληροί τις προϋποθέσεις, φύγετε μακριά.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms