Ιχθύς Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2021

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο Απρίλης φαίνεται να είναι ζεστός και άκρως ερωτικός για εσάς! Ο σέξι, δυναμικός Άρης περνά στον Καρκίνο και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ανάβοντας το πάθος σας και τη λαχτάρα για έναν ερωτικό σύντροφο. Οι θερμοκρασίες του έρωτα αρχίζουν να ανεβαίνουν, αισθάνεστε πιο τολμηροί και πιο σίγουροι από ποτέ, κάτι που θα μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ σας. Χωρίς πολλή προσπάθεια κάνετε τους γύρω σας να στρέφουν το κεφάλι τους προς εσάς, αρκεί ένα ζεστό χαμόγελο για να φέρετε κοντά σας τους θαυμαστές σας στη στιγμή. Επιθυμείτε να «δοκιμάσετε πριν αγοράσετε» κι αυτό είναι καλό. Ο πέμπτος οίκος κυβερνά την αγάπη, αλλά όχι απαραίτητα τη δέσμευση, οπότε αρκεί ένα φλερτ ή μια περιστασιακή σχέση για να σας κάνει ευτυχισμένους. Ίσως να είστε εσείς αυτοί που παίρνετε την πρωτοβουλία να πλησιάσετε κάποιον/α αφού τώρα είστε τολμηροί στο φλερτ. Μπορεί να φανείτε αρκετά επιθετικοί, οπότε θυμηθείτε λίγο και τη στοργική φύση σας!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Διασκεδάστε στο σπίτι σας. Με τον Άρη στον Καρκίνο και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, νιώθετε περισσότερο χαρούμενα στο σπίτι σας, ίσως να διακοσμήσετε την κατοικία σας ή να καλέσετε την αγάπη σας για δείπνο ή απλά η φαντασία σας σας βοηθά να βελτιώσετε τη σχέση σας. Αν βρισκόσασταν σε ένα συναισθηματικό χάος, ο Άρης σας θυμίζει τι σημαίνουν χαρούμενες στιγμές. Δεδομένου ότι ο Καρκίνος κυβερνά το μητρικό ένστικτο, προσέξτε την τάση σας να πνίξετε με την φροντίδα σας και την υπερβολική προστασία σας το σύντροφό σας. Αντίθετα, διοχετεύστε την ανάγκη σας για αγάπη στο να καλλιεργήσετε τη σχέση σας και να αφιερώσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μεταξύ σας ή με τα παιδιά σας ή κάνοντας βήματα προς μια εγκυμοσύνη. Ο κόκκινος πλανήτης σας δίνει μια ισχυρή ώθηση για τεκνοποίηση, νιώθετε να χτυπά έντονα το βιολογικό σας ρολόι, έτσι ίσως ακόμη κάνετε μελλοντικά σχέδια για ένα παιδί.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021