Ιχθύς Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δεκέμβριος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με τόλμη, δύναμη και θάρρος εμποτίζει ο παθιασμένος Άρης στο ζώδιό σας τη ζωή σας και παίρνετε την πρωτοβουλία να κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και επιπλέον έχετε σύμμαχό σας την πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Από την μια πλευρά ο Άρης προβάλει την ευφάνταστη και συμπονετική φύση σας, και από την άλλη, το φεγγάρι στήνει το σκηνικό για μοναδικές ερωτικές στιγμές. Το σύμπαν σας επισημαίνει ότι κάπου κρύβεται ο έρωτας, γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί. Βγείτε έξω! Τώρα είστε περισσότερο κοινωνικοί και θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α ενώ είστε σε ένα πάρτι ή σε μια κοινωνική εκδήλωση ή σε χώρο διασκέδασης. Σίγουρα όπου κι αν πάτε θα κλέψετε καρδιές! Αν έχετε κάποιον/α καιρό στο μυαλό σας, προτείνετε μια συνάντηση. Απλά φροντίστε να είστε ειλικρινείς και σαφείς στις επιθυμίες σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Παρόλο που μπορεί να είναι τρομακτικό για το ζώδιό σας να μιλά για αλλαγές, ο Άρης στο ζώδιό σας και η πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σάς δίνουν το έναυσμα να ξεκινήσετε μια συζήτηση με τον αγαπημένο σας για το τι θα επακολουθήσει στο μέλλον. Ίσως ακόμα σκέφτεστε να κάνετε οικογένεια ή απλά να γνωρίσετε ο ένας τους γονείς του άλλου. Επισήμανση: Αν χρειάζεστε λίγο προσωπικό χώρο επειδή νιώθετε επιβαρυμμένοι από τις διενέξεις μεταξύ σας, απλά περάστε χρόνο με τους φίλους σας ή ακόμα και μόνοι. Ίσως κάποιο χρονικό διάστημα μοναξιάς να φέρει πίσω την αγάπη μεταξύ σας και να σας βοηθήσει να εκτιμήσετε ο ένας τον άλλο και πάλι. Και κυρίως σκεφτείτε ότι δεν ανταγωνίζεστε κανέναν άλλον παρά τον εαυτό σας και τους περιορισμούς που υφίστανται από τους άλλους, ό, τι κι αν είναι.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms