Ιχθύς Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δεκέμβριος 2023

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Βλέπετε πυροτεχνήματα στον ουρανό! Η πανσέληνος στον Καρκίνο ρίχνει το φως της στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, εντείνοντας τα συναισθήματά σας και την ανάγκη σας για φροντίδα και τρυφερότητα. Η ερωτική χημεία με κάποιον/α που σιγοβράζει καιρό τώρα θα μπορούσε να μεταστραφεί σε σοβαρή σχέση. Το πάθος σας είναι εκτός … ορίων και σας δίνεται μια συναρπαστική ευκαιρία να το ζήσετε. Εάν δεν είστε έτοιμοι για τεκνοποίηση λάβετε επιπλέον προφυλάξεις, καθώς οι γυναίκες Ιχθύες σε αναπαραγωγική ηλικία θα είστε πολύ πιο γόνιμες. Ενώ το ευαίσθητο ζώδιό σας μπορεί μερικές φορές να συγκρατείται από σεβασμό για τα συναισθήματα του άλλου, τώρα είστε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σίγουρα, μπορεί να ακούγεστε λίγο θεατρικοί με το να λέτε … θα άφηνα τη ζωή μου για σένα … αλλά πρέπει να εκφραστείτε. Είστε τώρα ο εαυτός σας, περισσότερο αληθινοί από ποτέ.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πάθος, δράση αλλά και δράμα. Προτού χαλαρώσετε στη σχέση σας σκεφτείτε: Η πανσέληνος στον Καρκίνο ρίχνει το φως της στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και σας εμπλέκει σε παρελθούσες καταστάσεις που διακόπτουν τη ζεστή ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Γίνεστε τώρα περισσότερο ευαίσθητοι αλλά και κυκλοθυμικοί, δεν μπορείτε να θέσετε τα όριά σας. Ίσως μια παλιά γονική δυναμική να επηρεάζει τη σχέση σας και να ανακύπτουν ζητήματα σχετικά με την ανατροφή των παιδιών και την προστασία. Ίσως είστε ασυνείδητα επαναστατικοί, π.χ. Ο αγαπημένος σας θέλει να σχεδιάσει κάτι και εσείς νιώθετε ότι σας ζητά πολλά. Μπείτε στη θέση του άλλου, αλλά κάντε το με επίγνωση. Κανείς δεν είναι στην πραγματικότητα το αφεντικό σας. Θέλετε να σας φροντίζουν και μετά λέτε με ένα σκληρό τρόπο …δεν σου ανήκω! Εδώ είναι το πραγματικό πρόβλημα: Έχετε τον ίδιο τελικό στόχο με το σύντροφό σας; Είναι καλό να γίνει μια συζήτηση για το μέλλον παρόλο που μπορεί να διαταράξει το δεσμό σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-11-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω