Ιχθύς Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η θερμοκρασία του πάθους ανεβαίνει! Ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας αυξάνει το πάθος και τη γοητεία σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κάνετε εκκαθάριση από το παρελθόν ή ακόμα και να επανασυνδεθείτε με έναν/μία πρώην. Οπότε εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία που σάς χαρίζει το σύμπαν και ζήστε το πάθος και το φλερτ. Νιώθετε τώρα πιο ζωντανοί και ενεργητικοί, εκδηλώνετε το ρομαντισμό σας, ίσως ακόμη κάνετε μια απροσδόκητη νέα γνωριμία ή νιώθετε πεταλούδες στο στομάχι σας για κάποιο άτομο που σάς είναι ήδη οικείο. Μην ανησυχείτε αν είστε στο κυνήγι μιας νέας αγάπης και δεν έχετε καμιά σοβαρή διάθεση. Απλά απολαύστε αυτή την αίσθηση της έλξης από κάποιον/α - ή από πολλούς ανθρώπους - και την έντονη ερωτική χημεία.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Γίνετε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί με την αγάπη σας, μην παρουσιάζεστε αυταρχικοί και εγωιστές και μη βγάζετε τα όπλα! Ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας τονίζει τον εγωισμό και την αλαζονεία σας, παρουσιάζετε τις δικές σας απόψεις ως τις πιο σωστές. Το ζώδιό σας δύσκολα ξεχνά το παρελθόν και κρατά δυσαρέσκεια και πικρία, και τώρα, θα μπορούσατε να συγκρουστείτε με τον αγαπημένο σας για ζητήματα του παρελθόντος. Επικεντρωθείτε στον προγραμματισμό κάποιων διασκεδαστικών σχεδίων και πάρτε τα πράγματα ανάλαφρα αντί να δημιουργείτε μια βαριά κατάσταση στη σχέση σας μέσα από τις συνομιλίες σας. Μερικές φορές, το γέλιο είναι πραγματικά το καλύτερο φάρμακο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι