Ιχθύς Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το παρελθόν και η κακεντρέχεια δεν οδηγούν πουθενά. Αφήστε τα να φύγουν από την ψυχή σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Άρης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και η νέα Σελήνη στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας. Εάν μπορείτε, ξεκλέψτε λίγο χρόνο και φύγετε μακριά, σε ένα παραθαλάσσιο καταφύγιο. Άλλωστε το νερό είναι ο καλύτερός σας φίλος, θα νιώσετε τόσο ωραία και χαλαρωτικά. Αποδεχτείτε τα μυστήρια της ζωής σας και αφήστε το σύμπαν να σας καθοδηγήσει με σημάδια και περίεργες συμπτώσεις. Ακολουθήστε την εσωτερική φωνή σας αν κάποιο άτομο δεν φαίνεται αληθινό, και μην παραδίδετε την ψυχή σας. Τώρα τα όνειρά σας θα μπορούσαν να σας μεταφέρουν προφητικά και ουσιαστικά μηνύματα για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ίσως αισθάνεστε εξαντλημένοι, ακόμα και αν κοιμάστε αρκετές ώρες, η ενέργειά σας είναι χαμηλή καθώς ο Άρης κινείται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, Το υποσυνείδητό σας τρέχει, ίσως εξαιτίας μιας ξαφνικής ανακάλυψης η οποία τραντάζει συθέμελα την ψυχή σας προσπαθώντας να ξεμπερδέψετε το κουβάρι. Αντί να αποδέχεστε τα πάντα και να λέτε «ναι» σε όλα, όπως θα κάνατε κανονικά, τώρα είναι η ώρα να πείτε «όχι» σε ό, τι μπορεί να σας εξαντλήσει νοητικά και συναισθηματικά. Αν έχετε μια εξαρτημένη δυναμική στη σχέση σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το διορθώσετε. Ίσως ο αγαπημένος σας ή εσείς δεν είστε πραγματικά ευχαριστημένοι ο ένας από τον άλλον … τότε τι είδους σχέση είναι αυτή; Μη δίνετε πάρα πολλά, θα κουραστείτε.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms