Ιχθύς Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Φεβρουάριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το να βρείτε μια σωστή σχέση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο καλά αισθάνεστε με τον εαυτό σας. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον πνευματικό και συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας και ενισχύει τις προσπάθειές σας να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας με χαλάρωση, ηρεμία, διαλογισμό. Η συμπονετική σας φύση είναι σε πλήρη άνθιση, αλλά για να εκτιμήσετε πλήρως τα δώρα του φεγγαριού, θα πρέπει να αισθάνεστε ολοκληρωμένοι, νου, σώμα και ψυχή. Αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια σε αυτό, η παρουσία ενός φίλου είναι πολύτιμη που έρχεται με τα σωστά λόγια, την κατάλληλη στιγμή. Αντί να βασανίζεστε από μια πνευματική ή αναλυτική προσέγγιση μιας παρελθούσας αρνητικής κατάστασης, στρέψτε την προσοχή σας σε μια πιο θετική κατάσταση που έχετε ζήσει. Σκεφτείτε αισιόδοξα και η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα φωτίσει σύντομα την ψυχή σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Εκφράστε μια ειλικρινή συγγνώμη για ένα σφάλμα σας και δοκιμάστε ξανά. Δεν χρειάζεται να βασανίζεστε για το τι κάνατε λάθος, απλά την επόμενη φορά θυμηθείτε να είστε πιο ευγενικοί. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον πνευματικό και συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας και σας επισημαίνει ότι τα λάθη γίνονται μαθήματα. Αντί να περπατάτε με το κεφάλι σας στα σύννεφα και με την ασυνείδητη φοβία ότι θα απορριφθείτε, ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα check - in με τον εαυτό σας. Μήπως σιγοβράζει μέσα σας μια λανθάνουσα δυσαρέσκεια που είναι ακόμα κρυμμένη; Συζητήστε με ειλικρίνεια με τον αγαπημένο σας και θεραπεύστε την αιτία μια για πάντα. Αποδεχτείτε τη συγνώμη, είναι πανάκεια για όλες τις πληγές. Ακούστε προσεκτικά την εσωτερική φωνή σας. Σας ζητάει να υψώσετε λευκή σημαία.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι