Ιχθύς Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2021

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η αγάπη πραγματικά ανθίζει όταν παίρνετε την έγκριση των φίλων σας. Κάπου-κάπου ενεργείτε σύμφωνα με την γνώμη των άλλων, και τώρα με τη μαγνητική Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, ίσως ξεκινήσει μια πλατωνική σχέση. Ή, ένας φίλος σας μπορεί να σας συστήσει με κάποιον/α πραγματικά έξυπνο, με ελεύθερο πνεύμα. Μπορεί όμως να σας βγάλει από την ουτοπία σας; Θα μπορούσατε επίσης να συναντήσετε κάποιον/α μέσω μιας κοινότητας ή ανθρωπιστικής δραστηριότητας, όπως προσφέροντας εθελοντισμό. Και επειδή ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, μπορεί να βρείτε την αγάπη σε ένα πιο μοντέρνο περιβάλλον, όπως σε ένα site γνωριμιών στο διαδίκτυο. Αυτή η ανάλαφρη ενασχόληση με το φλερτ και την αγάπη ίσως πηγάζει από την ανάγκη σας να κάνετε κάποιου είδους πειράματα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Φιλτράρετε τα λόγια σας, η απόλυτη ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός σας μπορεί να βλάψουν τη σχέση σας. Ο Άρης κινείται στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας κι εσείς λέτε ό, τι σας έρχεται στο μυαλό! Γίνεστε πιεστικοί και ανυπόμονοι, έτσι θα μπορούσατε να μιλήσετε με έναν προσβλητικό τρόπο στον αγαπημένο σας προτού συνειδητοποιήσετε τι λέτε! Ευτυχώς έχετε την αρωγή της Αφροδίτης και της νέας Σελήνης στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, έτσι μπορείτε να νιώσετε πιο ήρεμα και ανάλαφρα όντας με τους κοινούς φίλους σας ή σε μια ομάδα. Ίσως ακόμα αυτό αυξήσει την ερωτική έλξη μεταξύ σας. Οπότε αφήστε τις διχογνωμίες και πηγαίνετε να συναντήσετε τους κοινούς φίλους σας. Αυτό λειτουργεί θετικά σε δύο επίπεδα: Αφαιρεί όλη την πίεση πρώτον, και κατά δεύτερο λόγο, βλέπετε ο ένας τον άλλον πιο φιλικά.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms