Ιχθύς Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάιος 2024

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ελαφραίνει η συναισθηματική σας διάθεση, γίνεστε πιο διασκεδαστικοί και ομιλητικοί με όλον τον κόσμο καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον πνευματώδη και κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Ζείτε για το φλερτ και τη διασκέδαση, βγαίνετε έξω με τους φίλους σας, ζείτε για το σήμερα. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε τις ερωτικές σπίθες να ανάβουν με έναν φίλο σας, καθώς η ατμόσφαιρα μεταξύ σας ξεπερνά τα φιλικά όρια. (Πρέπει ή δεν πρέπει; Αυτή είναι η ερώτηση). Ή, μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α ενώ ταξιδεύετε ή συμμετέχοντας στα τοπικά δρώμενα της πόλης σας. Ποιός να το φανταζόταν αυτό; Ακόμα κι αν βρείτε κάποιον/α, μπορεί απλώς να θέλετε προς το παρόν να διατηρήσετε ανάλαφρη τη σχέση σας καθώς δεν θέλετε να μιλάτε για τις παρελθούσες αρνητικές εμπειρίες των προηγούμενων σχέσεων ή την οικογενειακή δυσλειτουργία. Είναι πολύ καλύτερο για εσάς να γνωρίσετε κάποιον/α σε φιλικό επίπεδο αλλά να κρατήσετε ανοιχτή την πόρτα της καρδιάς σας. Δεν είναι καιρός να σοβαρευτείτε υπερβολικά.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Απολαύστε ανάλαφρες στιγμές με τον αγαπημένο σας, απομακρύνετε την ανία και την πλήξη, έχετε την αρωγή της Αφροδίτης και της νέας Σελήνης στον πνευματώδη και κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Τώρα γίνεστε περισσότερο ριψοκίνδυνοι, κάνετε αστεία, ξεφεύγετε με χιούμορ από οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση. Σέβεστε τον εαυτό σας και τον άλλον. Η μεγαλύτερη στροφή για εσάς αυτόν τον μήνα είναι το πνεύμα της φιλίας: Να κάνετε παρέα και να μιλάτε περισσότερο, να είστε ο εαυτός σας, να εξερευνάτε νέες δραστηριότητες και ιδέες μαζί. Θα μπορούσατε να ευχαριστήσετε τον έρωτά σας με ξεκαρδιστικές ιστορίες και αστεία. Ή ίσως έρθετε πιο κοντά μελετώντας κάτι νέο μαζί. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε μαζί κάτι διαφορετικό, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό αισθανόσασταν ανία και πλήξη. Γνωρίζετε πολύ καλά επίσης ότι για να διαρκέσει μια σχέση χρειάζεται κάποιος προσωπικός χρόνος αυτονομίας και ανεξαρτησίας. Χρειάζεται να είσαι μόνος σου κάπου-κάπου.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms