Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ιχθύς:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ένας δυναμικός αλλά δύσκολος μήνας είναι αυτός για την αγάπη καθώς ο επιθετικός Άρης και η νέα Σελήνη εμπλέκονται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και παράλληλα η πανσέληνος στο ζώδιό σας φωτίζει τον εαυτό σας. Γίνεται μια τρισδιάστατη μάχη μέσα σας, ο ατρόμητος Άρης είναι η ανυπότακτη πλευρά σας, αυτή που θέλει να ζήσει το πάθος χωρίς να κοιτάξει τίποτα. Ωστόσο, με την πανσέληνο στο θολό ζώδιό σας ίσως υπάρχει κάτι κρυμμένο, σίγουρα δεν θα έχετε όλες τις πληροφορίες και ίσως χρειαστεί να αφαιρέσετε βίαια τις παρωπίδες σας. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε, επειδή κάποιος/α μπορεί να προσπαθήσει να σας πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Στη βιασύνη σας, θα μπορούσατε να κάνετε ένα λάθος ή να δείξετε υπερβολική εμπιστοσύνη.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πριν πάτε πολύ μακριά με τον αγαπημένο σας, σταματήστε και αναρωτηθείτε αν ενεργείτε με ηθική ακεραιότητα κι αν ο αγαπημένος σας είναι πράγματι το πρόσωπο με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε τη ζωή σας. Με τη νέα Σελήνη και τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και την πανσέληνο στους απατηλούς Ιχθύς, θα μπορούσατε να χάσετε κάποια από τα βασικά στη ζωή: τη φροντίδα, τη συμπόνια, την ηρεμία και την αγάπη. Μην αφήσετε τον εγωισμό αλλά και την ομίχλη να σας τυφλώσουν, δείτε την ουσιαστική αλήθεια της ανθρώπινης ύπαρξης, δηλαδή αν μπορείτε να στηριχτείτε στον αγαπημένο σας πριν κάνετε τη μεγάλη κίνηση, ίσως δεν αξίζει να την κάνετε. Το πιο ουσιαστικό; Ενώ είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε στον αγαπημένο σας, όπως και στον εαυτό σας, εάν είστε συνεχώς το θύμα, ίσως χρειαστεί να αγωνιστείτε για τις ανάγκες σας στο όνομα της ισότητας.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός!

Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου!

Κάλεσε 14540 μόνο 0.96/λεπτό ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι