Ζυγός Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 15 11 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 176

Ζυγός Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ζυγός Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ

Ο ιδανικός τρόπος για να προσεγγίσεις τους στόχους σου, να δρέψεις τους καρπούς της ακούραστης δουλειάς σου και να εξασφαλίσεις τη σταθερότητα στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, είναι η υπευθυνότητα, η μοναδικότητα που σκέφτεσαι και η εξυπνάδα που προσεγγίζεις τα θέματα που σε απασχολούν... Οι προσωπικές σου σχέσεις για να βγουν από το λήθαργο και την ακαμψία, χρειάζονται μεθοδικότητα κι έντιμο χειρισμό. Ποια Ντάμα δεν ονειρεύεται τον αξιόπιστο, εργατικό κι επιτυχημένο καστανό 40αρη και κάτι, που θα την κοιτάζει στα μάτια και θα πραγματοποιεί τις επιθυμίες της! Αν αυτό το αρσενικό απελευθερωμένο πνεύμα, με τις δυνατές ερωτικές επιδόσεις, σε φλερτάρει, σ’ ερωτευτεί, είναι το ταίρι σου ή πρόκειται να γίνει ο εραστής των ονείρων σου, τότε πρέπει να ξέρεις ότι διεκδικεί μέχρι το κόκκαλο την αγάπη, χωρίς ενοχές, ταμπού κι ερωτικά συμπλέγματα!

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-11-2018 21:34:32
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms