Ζυγός Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 18 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 176

Ζυγός Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ζυγός Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΕΞΙ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Το ευοίωνο διάστημα που κοντοζυγώνει, μπορείς να καλωσορίσεις ευχάριστες, προσωπικές εξελίξεις, την επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων, την πραγμάτωση των επιδιώξεων και των προσδοκιών σου, τα καινούργια κοινωνικά ανοίγματα και την υλοποίηση των επιτευγμάτων σου! Η υλική και ηθική επιβράβευση των προσπαθειών σου, ίσως σε κάνει να είσαι εγωιστής περισσότερο απ’ ό, τι πρέπει.. Απόλαυσε τον έρωτα και τ’ αληθινά συναισθήματα του ανθρώπου που σε συντροφεύει, δίχως να διαμαρτύρεσαι με το παραμικρό ατόπημα, χωρίς να δυσφορείς με τα λάθη και τις απροσεξίες. Δείξε ανωτερότητα με τη συμπεριφορά σου, καλοδέξου την ισορροπία στην αισθηματική σου ζωή και την αρμονία στην καρδιά σου, με την άπλετη γενναιοδωρία και την δοτικότητα σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-02-2019 15:10:06
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι