Κριός Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 29 11 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 233

Κριός Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Κριός Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ

Αναδιάρθρωσε τις σχέσεις που σχετίζονται κυρίως με το παρελθόν σου, οριστικοποίησε τις κινήσεις σου με αποφασιστικότητα και κόψε, αν χρειαστεί, για πάντα, τους δεσμούς που σε οδηγούν σε καταστροφικά αποτελέσματα. Κάτι καινούργιο ανατέλλει στη ζωή σου, μια ανάσα αισιοδοξίας και ελπίδας μέσα από το γκρίζο, που θα σου δώσει ενέργεια και θετική αύρα για το μέλλον! «Ουδέν κακόν…αμιγές καλού» και στην αγάπη! Γιατί ο έρωτας θέλει τροφή, ουσία και τρέλα για να ζήσει. Αν νιώσεις πως όλα πέταξαν από μέσα σου, αν αισθανθείς πως το βλέμμα που σε κοιτάζει πέφτει στο κενό, τότε καλύτερα να σταματήσει μία κατάσταση που το μόνο που κάνει είναι να σε φθείρει και να τρώει τις σάρκες της σχέσης σου.. Απελευθερώσου και πάρε οριστικές αποφάσεις!

★ Τα έμαθες τα νέα; Είμαστε και στο instagram

★ Κάνε μας FOLLOW ΕΔΩ και έλα στην μεγαλύτερη αστρολογική παρέα του e-zwdia.gr

 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-11-2023 16:51:36
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω