Κριός Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 164

Κριός Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Κριός Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΔΥΟ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Προσπάθησε να ισορροπήσεις τις κόντρες και την αντιπαλότητα στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, τις έριδες και τους διαξιφισμούς στις προσωπικές και κοινωνικές σου σχέσεις, να κάνεις έστω και προσωρινή ανακωχή με τις διαφωνίες και τη ζήλεια στο δεσμό σου, να παραβλέψεις την αδιαφορία και τις διαμάχες με τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, συμφιλιώνοντας τις ιδέες και τις απόψεις με το ταίρι σου, συμβιβάζοντας με τη λογική και τον ρεαλισμό σου τις έκρυθμες καταστάσεις, αγκαλιάζοντας με πάθος και σθένος την ερωτική σου καθημερινότητα. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η ερωτική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα ερωτικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-22T22:23:27
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι