Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Δίδυμους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τις φιλίες σας και την ομάδα σας; Με τον ανάδρομο Άρη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας καλείστε να επαναξιολογήστε τις φιλίες σας και την ομάδα όπου ανήκετε. Το να θέλετε να είστε στο επίκεντρο ή επικεφαλής σε ένα ομαδικό έργο θα επιφέρει συγκρούσεις ή ένα από τα προσωπικά σας έργα θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι σαν … θόρυβο, ίσως όχι θετικό, στα social media. Ή αντίθετα μπορεί εσείς να αισθάνεστε άβολα με τόση προσοχή που σας δείχνουν και να θέλετε να απομονωθείτε για λίγο από τον κοινωνικό κύκλο σας. Σκεφτείτε τις ενέργειές σας πριν ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση ή δημοσιεύσετε οτιδήποτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια ευκαιρία για ένα διασκεδαστικό ταξίδι ή μια εκδρομή σας ανανεώνει χάρη στην Αφροδίτη στον ανέμελο τρίτο οίκο σας. Κάνετε κάτι διαφορετικό, πέρα από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα, ο πλανήτης της αγάπης σας ετοιμάζει άφθονο φλερτ και εκπλήξεις. Μην σκεφτείτε τίποτα, απλά απολαύστε! Μαγικές στιγμές σας περιμένουν. Χρησιμοποιήστε την επιρροή της νέας Σελήνης στον οικείο τέταρτο οίκο σας, για να ανανεώσετε … τον αέρα με τα προσφιλή σας πρόσωπα προκειμένου να ξεκινήσετε μια νέα, πιο ουσιαστική σχέση. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, θα μπορούσατε να συναντήσετε μια γυναίκα, της οποίας θαυμάζετε τη δύναμη και τη συναισθηματική αυθεντικότητα, καθώς ο τέταρτος οίκος κυβερνά επίσης τις γυναίκες.

Μπορεί να αισθάνεστε ζεστασιά και θαλπωρή βρισκόμενοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά πρέπει να δώσετε τη δέουσα προσοχή στην πορεία της σταδιοδρομίας σας, καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον επαγγελματικό δέκατο οίκο σας. Εάν είχατε προσπαθήσει για μια επαγγελματική προώθηση, αύξηση ή ηγετική θέση, οι πιθανότητες να πετύχετε στα σχέδιά σας είναι καλές, γιορτάζετε την επιτυχία σας. Ή ίσως έχει μειωθεί το ενδιαφέρον σας για την τρέχουσα καριέρα σας και βλέπετε ξεκάθαρα ότι υπάρχει ανάγκη αλλαγής κατεύθυνσης. Ένα μονοπάτι τελειώνει, ενώ ένα άλλο ξεκινά. Όποια κι αν είναι η εξέλιξη, το σύμπαν στέλνει ένα δυνατό και σαφές μήνυμα ότι εσείς - όχι το αφεντικό σας, οι γονείς σας ή ο σύζυγός σας - είστε ο δημιουργός του πεπρωμένου σας.

Ο Δίδυμος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Έχετε πείσμα και αντοχές

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Κάποιος σας στηρίζει

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Απρόσμενα έξοδα

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Μάιος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Φορτώνεστε υποχρεώσεις

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα & Ευτυχία

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Προσοχή στις αποφάσεις σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Εμπόδια

Οκτώβριος ⭐⭐⭐

Πολλές συναντήσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους όλα καλά!

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms