Quantcast

Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Δίδυμους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Κάτω από αυτόν τον ενθουσιώδη και αυθόρμητο ουρανό δεν πρόκειται να χάσετε τα λόγια σας. Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Λέοντα και στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας φέρνουν ένα νέο κοινωνικό και επικοινωνιακό κύμα κι εσείς χειρίζεστε τα λόγια σας με μαεστρία. Προγραμματίστε σημαντικές συναντήσεις και θα έχετε έναν καταιγισμό ιδεών. Συμμετάσχετε σε έναν εγκάρδιο και φιλικό διάλογο με τον αγαπημένο σας, τους συναδέλφους σας και τους φίλους σας, έχετε το θάρρος να μιλήσετε για τα κακώς κείμενα αλλά και την τόλμη να παραδεχτείτε το σφάλμα σας. Πάρτε τους φίλους σας για διασκέδαση σε ένα μπαρ ή για περπάτημα στο πάρκο και θα κάνετε εύκολα νέους φίλους όταν είστε με τον πνευματώδη συνάδελφό σας. Δεδομένου ότι ο τρίτος οίκος κυβερνά την τοπική δράση, μπορεί επίσης να βρείτε μεγάλη χαρά όταν επικοινωνείτε με ανθρώπους στη γειτονιά σας.

Χρόνια πολλά και πολλές χαρούμενες στιγμές (και Ηλιακές επιστροφές)! Η νέα Σελήνη του καλοκαιριού ζεσταίνει το ζώδιό σας, αφήνοντας στην άκρη τους άλλους και δίνοντας προτεραιότητα στα δικά σας πάθη. Μην ανησυχείτε, δεν θα συζητάτε για πολύ τους μεγάλους στόχους σας, είναι ώρα για δράση και για σπορά. Αυτή η ετήσια νέα Σελήνη σηματοδοτεί την προσωπική σας νέα χρονιά, είναι μια υπέροχη στιγμή για να ορίσετε νέους στόχους και να γυρίσετε μια νέα σελίδα στη ζωή σας. Μπορεί να χρειαστούν έξι μήνες για να ξεδιπλωθούν πλήρως τα μεγάλα σας όνειρα (όλα θα καρποφορήσουν στην αντίστοιχη πανσέληνο), οπότε από τώρα έως και τους επόμενους έξι μήνες τα όνειρά σας θα μπορούσαν να πετάξουν. Θέστε σαφείς στόχους από σήμερα, εστιάζοντας στον εαυτό σας και στα προσωπικά σας οράματα. Αδράξτε την ευκαιρία για τον εαυτό σας, το αξίζετε!

Μιλάτε για αγάπη και το νιώθετε! Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, και μπορεί να σας φέρει μια συναρπαστική ερωτική συνάντηση, ίσως από μακριά. Το φεγγάρι είναι τώρα ο μεγάλος ευεργέτης σας και η επιρροή του είναι σε μεγάλο βαθμό θετική και χρήσιμη καθώς ενεργοποιεί αυτόν τον τομέα του χάρτη σας μια φορά το χρόνο. Εάν τον τελευταίο καιρό οι συνθήκες της ζωής σας ήταν τέτοιες που σας έκαναν να νιώθετε ότι δεν αγαπάτε ή λυπάστε τον εαυτό σας, αυτά τα συναισθήματα εξουδετερώνονται με μιας. Οι στενότερες σχέσεις σας θα μπορούσαν να εκτοξευθούν σε νέα ύψη και μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια συγκεκριμένη συμμαχία, είτε στην αγάπη είτε στον επαγγελματικό τομέα. Θα μπορούσατε επίσης να συναντήσετε κάποιο άτομο, ίσως ακόμη και από άλλο υπόβαθρο που αλλάζει τη ζωή σας!

Ο Δίδυμος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Έχετε πείσμα και αντοχές

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Κάποιος σας στηρίζει

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Απρόσμενα έξοδα

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Μάιος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Φορτώνεστε υποχρεώσεις

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα & Ευτυχία

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Προσοχή στις αποφάσεις σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Εμπόδια

Οκτώβριος ⭐⭐⭐

Πολλές συναντήσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους όλα καλά!

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-05-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 Κλήση 14540