Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Δίδυμους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Δάφνη Ιωάννου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Έχετε έναν πνευματώδη μαγνητισμό που κάνει τους ανθρώπους να έρχονται κοντά σας, να θέλουν να μάθουν ποιοι είστε, τι σκέφτεστε και αν θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί τους. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας εκπέμπετε μια μεγάλη διανοητική δύναμη που φέρνει κοντά σας άτομα με παρόμοιες ιδέες με τις δικές σας, είτε στην ερωτική ή την επαγγελματική αρένα. Η νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας φέρνει στο προσκήνιο την πνευματική σας πλευρά και την ανάγκη σας να ξεκαθαρίσετε οτιδήποτε είναι στη σκιά και μυστηριώδες. Ξεκινήστε μια νέα ζωή κάνοντας ένα πρώτο βήμα προς την παράδοση της ζωής σας σε μια ανώτερη δύναμη. Ίσως δεσμευθείτε να εγκαταλείψετε κάποιον παλιό πόνο ή μια μακροχρόνια συνήθεια, όπως το ποτό ή το κάπνισμα.

Ελευθερία και περιπέτεια! Ο Άρης κινείται στον επεκτατικό και περιπετειώδη ένατο οίκο σας κι εσείς έχετε καινοτόμες ιδέες για να αλλάξετε τη μονότονη ρουτίνα σας, διευρύνετε τον κοινωνικό σας περίγυρο κι αυτό θα μπορούσε να σας φέρει σε επαφή με μοναδικά πρόσωπα. Έχετε μεγάλα σχέδια και οράματα, επικοινωνείτε με άτομα που ζουν μακριά σας, είστε οι καλύτεροι για να τους πείσετε όλους να ακολουθήσουν τις πρωτοπόρες και αναμορφωτικές ιδέες σας. Στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις, είστε ικανοί ακόμα και να αλλάξετε τις πεποιθήσεις των άλλων και να αγωνιστείτε γι’ αυτό που πιστεύετε. Σας περιμένουν μερικές συναρπαστικές ερωτικές ή/και επαγγελματικές προσφορές.

Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας και τις προτάσεις σας, έχετε την αρωγή της πανσελήνου στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Αν έχετε διάθεση συμβιβασμού, είναι σίγουρο ότι θα πάρετε ό, τι ζητήσετε από τον αγαπημένο σας, οι συζητήσεις μεταξύ σας θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμα και στη δέσμευση. Εάν όμως αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε διαφορετική σελίδα με την αγάπη σας, μην επικεντρώνεστε σε αυτό που λείπει από το δεσμό σας, αντίθετα, εστιαστείτε σε αυτό που έχετε από κοινού. Είστε μόνοι; Κάντε σαφείς τις προθέσεις σας, δεν θέλετε οι θαυμαστές σας να παρερμηνεύσουν το σκοπό σας. Ίσως γνωρίσετε κάποιον/α με τον οποίο νιώθετε ότι είστε στην ίδια σελίδα και έχετε τις ίδιες αξίες στη ζωή.

Ο Δίδυμος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Έχετε πείσμα και αντοχές

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Κάποιος σας στηρίζει

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Απρόσμενα έξοδα

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Μάιος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Φορτώνεστε υποχρεώσεις

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα & Ευτυχία

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Προσοχή στις αποφάσεις σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Εμπόδια

Οκτώβριος ⭐⭐⭐

Πολλές συναντήσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους όλα καλά!


Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms