Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Φροντίστε το σώμα σας, το μυαλό και την ψυχή σας και βεβαιωθείτε ότι συναναστρέφεστε με άτομα που σας γεμίζουν με θετική ενέργεια, δεν σας συντρίβουν συναισθηματικά. Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον υγιή έκτο οίκο σας και σας ζητά να κάνετε αυτές τις ιατρικές εξετάσεις που έχετε παραμελήσει, να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της υγείας σας και να προσπαθήσετε να αποφύγετε τις εποχιακές ιώσεις. Μπορεί να σπαταλάτε ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο όταν το βάλετε στο μυαλό σας, αλλά κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης, η ήπια άσκηση θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Ανανεωθείτε κάνοντας μακρινούς, αναζωογονητικούς περιπάτους και αναπνέοντας τον καθαρό αέρα.

Χαρά, φλερτ και κοινωνικότητα σας προφέρει η νέα Σελήνη στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, δημιουργώντας μια παιχνιδιάρικη και παθιασμένη ατμόσφαιρα γύρω σας. Νιώθετε να λάμπετε και είστε εκφραστικοί, επιθυμείτε να μοιραστείτε τον εαυτό σας με κάποιον/α με τον οποίον υπάρχουν μακροπρόθεσμες προοπτικές. Χορεύετε μέχρι το πρωί με τους φίλους σας ή την αγάπη σας, περπατάτε στην πόλη σας και μιλάτε σε όλο τον κόσμο. Αυτόν τον χειμώνα θα ζήσετε δυνατά, χωρίς να κρύβετε το φως σας. Τα δημιουργικά σας ταλέντα έρχονται επίσης στο προσκήνιο, καθώς έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας για να μοιραστείτε την καλλιτεχνική σας μεγαλοφυία με τους άλλους.

Είστε χαρούμενοι και κοινωνικοί από τη φύση σας αλλά όχι τώρα. Η πανσέληνος φωτίζει το μοναχικό δωδέκατο οίκο σας και αναζητάτε τη μοναξιά σας, ήρθε η ώρα να αποσυρθείτε από την ενεργό κοινωνική ζωή σας. Οτιδήποτε κι αν κάνετε, μην αφεθείτε υπερβολικά (και απομονωτικά) στις σκέψεις σας. Θέλετε να μείνετε στο δικό σας ιερό καταφύγιο με ένα σωρό φιλοσοφικά βιβλία, να δώσετε στον εαυτό σας χώρο και χρόνο για περισυλλογή. Δίνετε προτεραιότητα στον ύπνο και την ξεκούραση τώρα προκειμένου να αναζωογονηθούν το σώμα, ο νους και η ψυχή σας. Επισήμανση: Ο κίνδυνος διανοητικής και συναισθηματικής εξουθένωσης είναι πολύ υψηλός, επειδή θα είστε πολύ ευαίσθητοι σε αυτή την πανσέληνο.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms