Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Δίδυμους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Έχετε γύρω σας τους ομοϊδεάτες σας και ανθρώπους που αναζητούν ό, τι κι εσείς χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Οι ιδέες τους και οι απόψεις τους θα φωτίσουν πραγματικά το μυαλό σας! Συγκεντρώνετε πολλούς θαυμαστές, αλλά δεν επιδιώκετε κάτι πολύ δεσμευτικό, ούτε και σοβαρή δέσμευση με τον αγαπημένο σας. Κάνετε πολλές συναντήσεις, πάτε σε διαλέξεις και εκδρομές, νιώθετε χαρούμενοι και ζωντανοί. Απευθυνθείτε στους φίλους σας για συμβουλές, οργανώστε μια νέα ομάδα, έχετε τα κίνητρα χάρη στον Άρη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Ίσως τώρα γίνετε ο ηγέτης μιας ομάδας και τους λέτε τι να κάνουν, ίσως να προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε μια ομάδα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το έντονο φως της Σεληνιακής έκλειψης στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πάθους, θα σας δείξει πώς μπορείτε να οικοδομήσετε μεγαλύτερη και μακροπρόθεσμη συναισθηματική και οικονομική σταθερότητα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι τελειώνει μια ερωτική σχέση ή επαγγελματική συνεργασία η οποία σας σέρνει προς τα κάτω. Οι εκλείψεις είναι γνωστές για την απομάκρυνση προσώπων και καταστάσεων που παρεμποδίζουν την ανάπτυξή σας, στην περίπτωση αυτή, σε σχέση με την ερωτική σας ζωή ή/και τα οικονομικά. Η απαλλαγή από αυτές τις απονεκρωμένες καταστάσεις θα σας βοηθήσει να λάβετε νέες ερωτικές ευκαιρίες και πλούτη. Να είστε σε εγρήγορση, αλλά ακόμα κι αν δεν είστε, το σύμπαν θα σας δείξει τι πρέπει να κάνετε.

Το μυαλό σας είναι στα χρήματά σας καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών σας. Όλο το μήνα τρέχετε για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας και προσπαθείτε να τηρήσετε τις προθεσμίες των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να καταφέρετε. Ρωτήστε τον εαυτό σας αν προβάλετε τα καλύτερα ταλέντα σας για να έχετε περισσότερα χρήματα. Εάν όχι, ίσως θελήσετε να εφαρμόσετε ένα νέο σχέδιο για να αυξήσετε τα χρήματά σας. Και για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να ζείτε απλά. Αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα και τις περιττές δραστηριότητες που σας κοστίζουν πολλά, όπως για παράδειγμα, να τρώτε γεύμα από delivery στο γραφείο σας. Η μοναδική σας εστίαση; Εξοικονομήστε χρήματα για τις διακοπές σας!

Ο Δίδυμος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Έχετε πείσμα και αντοχές

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Κάποιος σας στηρίζει

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Απρόσμενα έξοδα

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Μάιος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Φορτώνεστε υποχρεώσεις

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα & Ευτυχία

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Προσοχή στις αποφάσεις σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Εμπόδια

Οκτώβριος ⭐⭐⭐

Πολλές συναντήσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους όλα καλά!

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms