Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2024

Βαθμολόγησε
Score: 2  Ψήφοι: 60

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Δίδυμους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Κάντε ένα time out! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας και της μοναξιάς σας, σας ενθαρρύνουν να ακολουθήσετε έναν πιο χαλαρό ρυθμό ζωής. Η ξεκούραση και η αναζωογόνηση του εαυτού σας είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Μπορεί να θέλετε να κοιμηθείτε περισσότερο ή να αποφύγετε τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Αυτή η επιβράδυνση θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τα επίπεδα της ενέργειάς σας. Μην εκπλαγείτε αν επιθυμείτε περισσότερο χρόνο μόνοι σας για να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας, να επιλύσετε μακροχρόνια συναισθηματικά ζητήματα και να ξαναγεμίσετε τα ρεζερβουάρ σας. Κατά τη διάρκεια αυτού του πνευματικού κύκλου, βρίσκετε τρόπους να επικοινωνείτε με τη φύση και το δικό σας πνεύμα. Αυτή είναι μια σημαντική περίοδος απολογισμού και προβληματισμού πριν ξεκινήσει η περίοδος των γενεθλίων σας. Ξεκαθαρίστε τα πράγματα τώρα για να πραγματοποιηθούν οι ευχές σας στο φως του επόμενου μήνα!

Ποιοί είναι οι καλοί φίλοι σας και ποιοί όχι; Με τον Άρη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε εκκαθάριση του φιλικού σας περιβάλλοντος και να κόψετε σχέσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα και εστιάζονται μόνο στον εαυτό τους και στις δικές τους ανάγκες. Στην καλύτερη περίπτωση μπορείτε να θέσετε υγιή όρια, αν βλέπετε ότι οι φίλοι σας είναι εγωιστές και απαιτητικοί. Από τη θετική πλευρά, ο Άρης σας ωθεί να ασχοληθείτε περισσότερο με την τεχνολογία και την ομαδική εργασία. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός μήνας για να μοιραστείτε ένα ανθρωπιστικό ή καινοτόμο μήνυμα στο διαδίκτυο ή για να εμπλακείτε σε μια οργάνωση που αλλάζει τον κόσμο, ειδικά μια συνεργασία με κοινωνικό στοιχείο. (Εισιτήρια για ένα φιλανθρωπικό σκοπό ή μια συναυλία για κάποιο κοινωνικό σκοπό, ίσως;)

Θα κάνετε επιτέλους τα πράγματα επίσημα ή θα βαδίσετε στο δρόμο της ελευθερίας; Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, και πρέπει να αποφασίσετε για την πορεία της σχέσης σας. Αν ο αγαπημένος σας σέβεται την ανεξαρτησία σας είναι πιθανό να μεταβείτε στο επόμενο επίπεδο.  Διαφορετικά, θα μπορούσε να υπάρξει κάποια ένταση, καθώς αντιστέκεστε στο να γίνει η σχέση σας πιο στενή. Θα μπορούσε να υπάρχει μια τάση να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να παραμελείτε τις στενότερες σχέσεις σας (συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου σας) και τις βασικές ευθύνες σας. Κάποιος από τους δυο σας μπορεί να θέλει να χαλαρώσει λίγο ή έχετε μια έντονη συνομιλία μεταξύ σας που ίσως ρίξει τη σχέση σας στο γκρεμό. Σε άλλη περίπτωση, ένα άλλο μέρος σας είναι έτοιμο να αράξει σε άλλα λημέρια ή απλά διασκεδάζετε με τους πιο στενούς σας φίλους. Κρατήστε την ισορροπία.

Ο Δίδυμος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Έχετε πείσμα και αντοχές

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Κάποιος σας στηρίζει

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Απρόσμενα έξοδα

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Μάιος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Φορτώνεστε υποχρεώσεις

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα & Ευτυχία

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Προσοχή στις αποφάσεις σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Εμπόδια

Οκτώβριος ⭐⭐⭐

Πολλές συναντήσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους όλα καλά!

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms