Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Με καλό σχεδιασμό και προγραμματισμό, αργά και σταθερά, θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης και χάρη στην Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Νιώθετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και όταν η αυτοεκτίμησή σας ανεβαίνει, κανείς δεν σας σταματά! Θα έχετε δημοτικότητα για τις πρωτότυπες και μεγάλες ιδέες σας αυτό το μήνα καθώς ο Άρης κινείται στον ένατο οίκο σας, των μεγάλων οραμάτων, της επιχειρηματικότητας, των ταξιδιών και της επέκτασης. Ένα εκδοτικό έργο φτάνει στο απόγειό του ή θα μπορούσατε να ταξιδέψετε για αναψυχή ή για δουλειά, κάτι που ίσως σας δημιουργήσει λίγο άγχος.

Κάντε εκκαθάριση από τα συντρίμμια του παρελθόντος, πώς θα πάτε μπροστά στη ζωή σας; Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, και σας ζητά να ενεργήσετε με υπομονή και ορθολογισμό προκειμένου να δείτε πράσινο φως στο σκοτάδι της ψυχής σας. Ξεκινήστε με το να καθαρίσετε τις ντουλάπες και το γραφείο σας έτσι ώστε να κάνετε πιο άνετο το χώρο σας. Κατόπιν, αφήστε να φύγουν όσοι ποτέ δεν σας συμπαραστάθηκαν ή σας τραβούσαν προς τα κάτω με τις άχρηστες συμβουλές τους. Ήρθε η ώρα σας να κάνετε μια νέα αρχή. Θα δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας να δίνουν σταδιακά καρπούς τους επόμενους έξι μήνες.

Ήρθε η ώρα να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που έχουν μεγάλα όνειρα και καταπιάνονται με ενδιαφέροντα πράγματα. Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και ίσως σχεδιάσετε να πάτε στο εξωτερικό με την αγάπη σας ή για επαγγελματικούς λόγους. Αν είστε καιρό μόνοι, βλέπετε μεγάλη διαφορά στην αποδοχή των άλλων, είστε έτοιμοι να κάνετε το τολμηρό βήμα για μια νέα αγάπη. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να απολαύσετε τη μάθηση ή ένα ταξίδι μαζί με την αγάπη σας, και ίσως να συζητήσετε την έναρξη ενός επιχειρηματικού εγχειρήματος που προβάλει τα ταλέντα σας. Γιατί όχι; Κάντε κάτι διαφορετικό και η αγάπη σας θα επεκταθεί.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι