Quantcast

Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Δίδυμους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Το όνομά σας είναι πρώτο στη λίστα για μια αριστοκρατική εκδήλωση, χάρη στην Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Κάντε ό, τι χρειάζεται για να λάβετε μέρος και αποδεχτείτε μια ερωτική πρόσκληση. Νιώθετε αυτοπεποίθηση και ενεργητικότητα για να πάρετε το ρίσκο να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας, μαγνητίζετε στο πέρασμά σας. Έχετε δύναμη και ενέργεια να οδηγήσετε εσείς τη ζωή σας χάρη στον Άρη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σας. Ενώ η Αφροδίτη σας προικίζει με χαρά και ενθουσιασμό, ο κόκκινος πλανήτης σας ωθεί να δραστηριοποιηθείτε για κάτι που σας αρέσει. Μετά τις 30 του μήνα όπου ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία φροντίστε να αποκαταστήσετε κάποιες σχέσεις σας αν είχατε απομακρυνθεί πάνω στο θυμό σας και τις παρανοήσεις.

Η βιασύνη σας και ο εγωισμός σας μπορεί να κλονίσουν τις φιλίες σας καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Ένα ξαφνικό γεγονός μπορεί να σας αναστατώσει, ίσως αναγκαστείτε εκ των περιστάσεων να επιταχύνετε το ρυθμό μιας ομαδικής εργασίας ή απλά αποκομίζετε οφέλη διαμέσου της τεχνολογίας. Η σωστή συνεργασία μιας ομάδας στην οποία είστε πιθανόν ηγέτης θα είναι δύσκολη και τα μέλη της ίσως ενεργούν με αστάθεια, ειδικά γύρω από ένα κοινό εγχείρημα. Θα μπορούσατε επίσης να νιώσετε ότι τα κίνητρα ενός μέλους της ομάδας σας είναι ιδιοτελή και ανατρέπουν τη σταθερότητα ολόκληρου του έργου. Από τη θετική πλευρά, η τεχνολογία μπορεί να σας δημιουργεί περισσότερο ενδιαφέρον και ό, τι δημοσιεύετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται viral.

Η Ηλιακή έκλειψη ρίχνει το φως της στην υγεία σας, από μέσα προς τα έξω. Είναι ώρα να προγραμματίσετε επισκέψεις σε γιατρούς και να υιοθετήσετε ένα νέο θεραπευτικό σχήμα ή να αλλάξετε τη διατροφή σας. Δεν χρειάζεται να σαμποτάρετε τον εαυτό σας με πολλά γλυκά ή πολύ ποτό αν είστε σε άσχημη διάθεση. Με την ενδοσκοπική σας διάθεση και την ακριβή διαίσθησή σας, θα είστε καλοί κριτές για το τι πρέπει να μείνει και τι πρέπει να φύγει στη ζωή σας προκειμένου να νιώθετε συναισθηματικά και ψυχικά καλά. Χρησιμοποιήστε αυτή την έντονη σεληνιακή ενέργεια για να μεταβείτε στην ίδια σελίδα με ένα βοηθό ή έναν υπάλληλο της επιχείρησής σας. Αποσαφηνίστε αν θέλετε τα ίδια πράγματα (επαγγελματικά), κι αν ναι, αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να διευκρινίσετε τους ρόλους σας και τα πράγματα που πρέπει να κάνετε, μέχρι τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο Δίδυμος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Έχετε πείσμα και αντοχές

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Κάποιος σας στηρίζει

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Απρόσμενα έξοδα

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Μάιος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Φορτώνεστε υποχρεώσεις

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα & Ευτυχία

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Προσοχή στις αποφάσεις σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Εμπόδια

Οκτώβριος ⭐⭐⭐

Πολλές συναντήσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους όλα καλά!

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms