Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Δίδυμους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Τί χρειάζεται να ξεκινήσετε αυτόν το μήνα; Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και της αποταμίευσης, καθιστώντας την ιδανική χρονική στιγμή για να πειθαρχήσετε με τα χρήματά σας και να ανανεωθείτε ψυχικά και συναισθηματικά. Σκεφτείτε ώριμα και πρακτικά για να επαναφέρετε την ισορροπία των οικονομικών σας και να θέσετε μακροπρόθεσμους οικονομικούς στόχους και σχέδια με νέους συνεργάτες. Η συνεργασία με κάποιο άτομο έμπιστο και ώριμο μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να αυξήσετε μαζί τις αποταμιεύσεις σας. Να είστε όμως ρεαλιστές για το τι θα χρειαστεί να κάνετε μαζί και μη θεωρήσετε ποτέ ότι θα έχετε εσείς το πάνω χέρι, ασκώντας εξουσία και χειραγώγηση.

Μην είστε και τόσο γρήγοροι στο να μοιραστείτε προσωπικές ή εμπιστευτικές πληροφορίες καθώς ο επιθετικός Άρης βρίσκεται στο δωδέκατο οίκο σας, των κρυφών εχθρών και της ασάφειας. Ένας … φίλος ή ένας συνάδελφος θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστικός μαζί σας ή ακόμα και να σας υπονομεύει, και σίγουρα δεν θέλετε να αποκτήσετε κακή φήμη. Δεν αξίζει τον κόπο. Ίσως κάποιος να μην είναι εκατό τοις εκατό ειλικρινής για τα οικονομικά του ή σας παρασύρει στο … ό, τι λάμπει πρέπει να είναι χρυσός. Το κοινωνικό status δεν είναι τα πάντα, παραμείνετε πιστοί στις αξίες σας και δεν πρόκειται να κάνετε λάθος.

Εκφραστείτε. Το ζώδιό σας μπορεί να καυχιέται για τη μεταδοτικότητα των οραματιστικών ιδεών του και τώρα θα μπορούσατε να μοιραστείτε αυτές τις ιδέες με τον ευρύτερο κόσμο. Η πανσέληνος στον Λέοντα και στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, φέρνει κοντά σας εφευρετικά και ευφυή άτομα, πρόσωπα με παρόμοιες απόψεις με τις δικές σας. Ίσως ακόμα δώσετε μια δημόσια ομιλία ανεβαίνοντας στο βάθρο ή οι απόψεις σας ξεσηκώνουν τους άλλους στα κοινωνικά δίκτυα. Το σίγουρο είναι ότι εντυπωσιάζετε και ακτινοβολείτε με τις νέες ιδέες σας. Το φεγγάρι θα μπορούσε επίσης να φέρει ειδήσεις που περιμένατε καιρό, μια σημαντική συνάντηση ή την ευκαιρία να μορφωθείτε.

Ο Δίδυμος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Έχετε πείσμα και αντοχές

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Κάποιος σας στηρίζει

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Απρόσμενα έξοδα

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Μάιος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Φορτώνεστε υποχρεώσεις

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα & Ευτυχία

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Προσοχή στις αποφάσεις σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Εμπόδια

Οκτώβριος ⭐⭐⭐

Πολλές συναντήσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους όλα καλά!

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Πρόβλεψη με sms