Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Καλώς ήλθατε στον φαντασμαγορικό κόσμο της αγάπης! Με τη γοητευτική Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, δεν αφήνετε αδιάφορους τους θαυμαστές σας, έχετε μια γοητεία και λάμψη σε ό, τι κάνετε. Βρίσκετε κάποιον/α και μαζί γίνεστε ένα δυναμικό ερωτικό δίδυμο ή καταφέρνετε να συμβιβάσετε τις προσωπικές σας ανάγκες με αυτές του αγαπημένου σας. Εάν είχατε εμπόδια στην έναρξη ενός προγράμματος αποταμίευσης, η ορθόδρομη πορεία του Άρη στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου, σας δίνει τα κίνητρα για να ξεκινήσετε αυτή τη μεγάλη αλλαγή, υιοθετώντας ένα εντελώς νέο πρόγραμμα διαχείρισης των οικονομικών σας. Δεν είναι ποτέ αργά για να βάλετε πρόγραμμα στις δαπάνες σας και να μπείτε σε καλές συνήθειες.

Η Ηλιακή έκλειψη στον νοητικό τρίτο οίκο σας, σας εμπνέει να γυρίσετε μια νέα σελίδα στην επικοινωνία σας και τις ιδέες σας. Ίσως να αποφασίσετε να είστε πιο άμεσοι και λιγότερο αναποφάσιστοι στη δουλειά σας ή στο σπίτι σας. Η κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή επεκτείνεται, αποδέχεστε ποικίλες κοινωνικές προσκλήσεις, ειδικά αυτές που περιλαμβάνουν εκδηλώσεις στην τοπική σας κοινότητα. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να συναντήσετε νέους ανθρώπους και να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Ή ίσως αρχίσετε να γράφετε τις ιδέες σας, να προβάλετε διάφορες ιστορίες στο διαδίκτυο, έτσι ώστε να επωφεληθούν οι άλλοι από τις εμπειρίες σας. Μέσα στους προσεχείς έξι μήνες θα λάβετε μεγάλη ικανοποίηση από την υποδοχή και τους επαίνους που θα έχετε.

Με κίνητρο την πανσέληνο στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, επικεντρώνεστε στην πορεία της σταδιοδρομίας σας, το φεγγάρι σας βοηθά να συντονίσετε τις ενέργειές σας προς την επιτυχία αλλά και να απομακρυνθείτε από ανέντιμα άτομα στην εργασία σας. Ακόμα κι αν δεν είστε έτοιμοι να αναλάβετε αυτήν την κορυφαία θέση, μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε την άνοδό σας. Εάν δεν έχετε κάνει καμία πραγματικά πρόοδο, είναι καιρός να κάνετε κάτι από μόνοι σας. Μήπως αυτή η νέα εργασία φαντάζει πολύ καλή για να είναι αληθινή; Εξετάστε ενδελεχώς τα πάντα πριν κάνετε το μεγάλο βήμα, ιδίως αν πρόκειται να αφήσετε την υπάρχουσα εργασία σας για μια άλλη. Bonus: Γίνετε εθελοντές σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, θα αποκομίσετε μεγάλα βραβεία (τόσο καρμικά όσο και οικονομικά) αρκετά σύντομα.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms