Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Δίδυμους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Κάντε μια νέα αρχή με τους φίλους σας, κοινωνικοποιηθείτε. Η νέα Σελήνη μαζί με την Αφροδίτη στον Κριό, μέχρι τα μέσα του μήνα, στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, φωτίζουν τις φιλίες σας, την ομαδική εργασία και τις συνεργασίες. Ενώ έχετε μεγαλόπνοα σχέδια για το πώς θα προχωρήσετε προς τα εμπρός, ήρθε η ώρα να αφήσετε τους άλλους ανθρώπους να συμμετέχουν στη νίκη σας. Ασχοληθείτε με την τεχνολογία, δημιουργήστε ψηφιακά κανάλια, θα επεκτείνουν την φήμη σας. Μετά τις 14 Απριλίου, η Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο και στο μοναχικό δωδέκατο οίκο σας, και έχετε ανάγκη για ηρεμία και μοναξιά, βλέπετε τη ζωή πολύ πιο πνευματικά, θέλετε να ανακαλύψετε την ψυχή σας. Εάν μπορείτε, καταγράψτε τα όνειρά σας, σας παρέχουν υποσυνείδητες ενδείξεις σχετικά με το τι πρέπει να φύγει από τη ζωή σας για να νιώσετε καλά.

Έχετε τη δύναμη αλλά και την ευφυΐα να απαλλαγείτε από την οικονομική δυσπραγία χάρη στη διαίσθησή σας αλλά και τη βοήθεια των αγαπημένων σας προσώπων καθώς επίσης και με την αρωγή του Άρη στον Καρκίνο και στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών σας. Αλλά μια προειδοποίηση: Ο κόκκινος πλανήτης δημιουργεί μια έκρηξη ενέργειας και θα μπορούσε επίσης να σας οδηγήσει σε προστριβές για λόγους οικονομικούς αλλά και να προκαλέσει υπερβολικές δαπάνες εάν είστε υπερβολικά «καλοί» με τους αγαπημένους σας και θέλετε να τους προσφέρετε και να τους φροντίσετε οικονομικά. Ίσως ακόμα θελήσετε να κάνετε μια πομπώδη επίδειξη ξοδεύοντας χρήματα ελεύθερα και υπερβολικά. Προσέξτε μη φτάσετε σε ακρότητες. Η σημερινή καταναλωτική σας μανία μπορεί αύριο να σας γίνει πονοκέφαλος.

Υπάρχει μια έντονη συμπαντική ενέργεια που σας παρακινεί να αλλάξετε τον καθημερινό τρόπο ζωής σας αλλά και τις συνήθειές σας καθώς η πανσέληνος στον Σκορπιό φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας. Χάρη σε αυτήν την αναγεννητική και μεταμορφωτική σεληνιακή ενέργεια, θέτετε δομή και οργάνωση  στην καθημερινή σας ζωή, αλλά και πιο σταθερά θεμέλια στην υγεία σας και την ευεξία σας. Ίσως διασχίσετε μονοπάτια με ένα νέο πρόσωπο που εισβάλλει στη ζωή σας και που θα την αλλάξει ριζικά ή βρείτε ένα πρόγραμμα διατροφής που είναι πραγματικά λειτουργικό και εναρμονίζεται με τον πολυάσχολο τρόπο ζωής σας. Αυτές οι αλλαγές υπέβοσκαν αρκετό καιρό και ήρθε η ώρα να υλοποιηθούν.

Ο Δίδυμος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Έχετε πείσμα και αντοχές

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Κάποιος σας στηρίζει

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Απρόσμενα έξοδα

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Μάιος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Φορτώνεστε υποχρεώσεις

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα & Ευτυχία

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Προσοχή στις αποφάσεις σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Εμπόδια

Οκτώβριος ⭐⭐⭐

Πολλές συναντήσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους όλα καλά!

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021