Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Οδεύετε προς την υλοποίηση των μεγάλων φιλοδοξιών σας. Με την Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, είστε ενεργητικοί και πρόθυμοι να θέσετε νέους στόχους στην καριέρα σας. Ή ίσως βλέπετε ένα έργο σας να απογειώνεται αφού τώρα εργάζεστε με σύστημα και πειθαρχία, είστε ευφάνταστοι και δημιουργικοί. Ο κρυμμένος άσσος στο μανίκι σας είναι η ικανότητά σας να παρακινήσετε τους άλλους με την πειθώ και τη διπλωματία σας και τώρα ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας προικίζει με ένα περιπετειώδες πνεύμα και ενθουσιασμό για να πάρετε την πρωτοβουλία και να κινηθείτε προκειμένου να επιφέρετε την ισορροπία στις οικείες σχέσεις σας. Αν είστε καιρό μόνοι, βγείτε έξω και δείτε τις απεριόριστες δυνατότητες που υπάρχουν.

Βελτιώστε τον προϋπολογισμό σας, ελέγξτε τις δαπάνες σας. Τα οικονομικά σας βρίσκονται στο προσκήνιο, ειδικά από την άποψη της επάρκειας, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, του χρήματος. Μπορεί να χρειαστεί να αναδιαρθρώσετε τις δαπάνες σας και να περικόψετε μια αρνητική συνήθεια. Κάνετε αγορές υποθέτοντας ότι υπάρχει μια σταθερή ροή χρημάτων; Εάν αυτή η έκλειψη σας φέρει μια νέα πηγή χρημάτων, είστε τυχεροί. Αν όμως στερέψει η πηγή, θα πρέπει να επινοήσετε τρόπους να καλύψετε τις ανάγκες σας. Ίσως έχετε την οικονομική βοήθεια του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να προετοιμάσετε ένα σταθερό έδαφος για τα οικονομικά σας.

Απολαμβάνετε τον ηλιόλουστο ουρανό μέσα στον χειμώνα! Είναι οι Αλκυονίδες μέρες του χειμώνα και η νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και της αισιοδοξίας. Ήρθε η ώρα να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας, να αποκομίσετε νέες εμπειρίες. Ίσως αγοράσετε ένα εισιτήριο για να κάνετε το γύρο του κόσμου! Ή ίσως αποφασίσετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας διανοητικά, κάνοντας βήματα για να δημοσιεύσετε το μυθιστόρημά σας, εξερευνώντας μια νέα πνευματική φιλοσοφία ή ακολουθώντας ένα πρόγραμμα σπουδών. Ίσως πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε μια νέα ζωή σε άλλη πόλη ή αλλάξετε φιλοσοφία ζωής απλά συζητώντας με κάποιον που έχει εντελώς διαφορετικές πεποιθήσεις από τις δικές σας (είναι φιλελεύθερος ή δημοκρατικός, ίσως;).

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms