Quantcast

Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Δίδυμους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Μιλήστε σε όλο τον κόσμο, το χαμόγελο και η χαρά σας είναι μεταδοτικά. Μέχρι τις 22 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα κινείται στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας και είστε στο στοιχείο σας. Το κινητό σας χτυπάει συνεχώς, λαμβάνετε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις, είστε δημοφιλείς καθώς η πειθώ και η διπλωματία σας εντυπωσιάζουν τους γύρω σας. Μετά τις 22 Ιουλίου η Αφροδίτη μετακινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, μετριάζοντας τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια σας, αναζητάτε προσωπικό χρόνο στην άνεση του σπιτιού σας. Αντί για το συνηθισμένο σας κοινωνικό στιλ θα έχετε τη διάθεση να μείνετε στο σπίτι σας και να χαλαρώσετε ή να διασκεδάσετε στο σπίτι σας με ένα σπιτικό φαγητό.

Ένας μήνας για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης είναι αυτός για σας καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δεύτερο οίκο σας, της εργασίας και των χρημάτων, δίνοντάς σας μια λογική και πρακτική εστίαση στη ζωή σας. Ενώ θα μπορούσατε να έχετε το κεφάλι σας στα σύννεφα και να ξοδεύετε ασύστολα, υπάρχουν δυνατότητες να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας, είτε μέσω οικονομικής συνδρομής της οικογένειάς σας, είτε μέσω της διαίσθησής σας. Αυτή η προσγειωμένη σεληνιακή επιρροή θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τα οράματά σας σε συγκεκριμένη μορφή. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δημιουργείτε νέα προγράμματα εξοικονόμησης και θα δείτε αποτελέσματα σε έξι μήνες από τώρα. Μειώνετε τις δαπάνες σας και βλέπετε να αυξάνετε το υπόλοιπο στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Αφήστε το σύμπαν να σας εκπλήξει με τους πιο ευχάριστους τρόπους. Με την πανσέληνο στο οραματιστή ένατο οίκο σας είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να ονειρευτεί και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Ανοίγει το μυαλό σας, έχετε πρωτότυπες και επαναστατικές ιδέες, ίσως ακόμα παρακολουθήσετε κάποιο διαδικτυακό σεμινάριο που αλλάζει τη φιλοσοφία σας για τη ζωή και κάνει καλύτερη τη ζωή σας. Δεδομένου ότι ο ένατος οίκος κυβερνά τα ταξίδια, μπορεί επίσης να έχετε μια πρόσκληση από έναν φίλο σας που ζει μακριά σας ή σχεδιάσετε να πάτε στο εξωτερικό. Ίσως ακόμα ασχοληθείτε με τις εκδόσεις ή ένα ραδιοτηλεοπτικό εγχείρημα.

Ο Δίδυμος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Έχετε πείσμα και αντοχές

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Κάποιος σας στηρίζει

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Απρόσμενα έξοδα

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Μάιος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Φορτώνεστε υποχρεώσεις

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα & Ευτυχία

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Προσοχή στις αποφάσεις σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Εμπόδια

Οκτώβριος ⭐⭐⭐

Πολλές συναντήσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους όλα καλά!

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube