Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Έχετε οικονομική ανασφάλεια; Με τον Άρη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, έρχεται στην επιφάνεια η συναισθηματική και οικονομική σας ανασφάλεια, αυξάνοντας τις αμφιβολίες σας για το πώς κερδίζετε τα προς το ζην. Ίσως η επιθυμία σας να έχετε περισσότερα χρήματα έρχεται σε σύγκρουση με τις αρχές και τις αξίες σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε οτιδήποτε περιλαμβάνει επένδυση μετρητών. Η συγκέντρωση χρημάτων για την αποπληρωμή ενός χρέους μπορεί να γίνει περίπλοκη, με αποτέλεσμα τις συγκρούσεις. Οι άνθρωποι δεν θα υπολογίσουν την οικονομική σας ανέχεια αν πρόκειται για τα χρήματά τους.

Αφήστε τη διαίσθησή σας και τη φαντασία σας να σάς καθοδηγήσουν στο μονοπάτι της ζωής. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, το ένστικτό σας είναι ισχυρό και ανταποκρίνεστε πολύ καλά στα συναισθήματα των γύρω σας. Γίνεστε πιο συμπονετικοί αλλά και ευαίσθητοι, έτσι μπορεί να χρειαστείτε μια διέξοδο. Μήπως είναι καλό να ασχοληθείτε με κάποιες φιλανθρωπικές προσπάθειες; Βοηθώντας τους άλλους, βοηθάει πρώτα εσάς. Επιπλέον, ίσως έχετε τώρα περισσότερες πνευματικές αναζητήσεις ή έρθει … ουρανοκατέβατος ένας «φύλακας Άγγελος», κάποιος που γίνεται ο οδηγός σας στη ζωή. Στηριχτείτε στη σοφία αυτού του προσώπου και αποδεχτείτε με ευγνωμοσύνη την υποστήριξη που έρχεται από το σύμπαν, ως δείγμα αναγνώρισης και εκτίμησης.

Αν και έχετε την φήμη της ανεμελιάς και της επιπολαιότητας, τώρα δίνετε σημασία στις μικρές λεπτομέρειες, καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον αναλυτικό και καθημερινό έκτο οίκο σας. Στόχος σας είναι η απόδοση στην εργασία σας και σύστημα στην καθημερινότητά σας. Μήπως έχετε ακαταστασία στο γραφείο σας; Ή μια σκονισμένη βιβλιοθήκη; Τώρα γίνεστε σχολαστικοί, θέλετε τα πάντα να είναι σε τάξη. Αυτή η ορθολογιστική στάση σας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα σταθερό υπόβαθρο στην καθημερινότητά σας. Επιπλέον, χρειάζεστε τώρα σταθερά βοήθεια, έτσι μπορεί να προσλάβετε μία οικονόμο ή ένα βοηθό. Εάν επιλέξετε σωστά, αυτό το άτομο μπορεί να σάς δώσει μεγάλη υποστήριξη, ίσως ακόμη και να αισθάνεστε ότι θα πρέπει να του επιστρέψετε τη βοήθεια.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
contest-sotiraki-2019
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι