Quantcast

Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Δίδυμους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Γίνεστε πιο ανοιχτοί και συναισθηματικοί, σας είναι πολύ πιο εύκολο να εκφράσετε την αγάπη σας χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Λαμβάνετε ερωτικά και αισθησιακά μηνύματα, απολαμβάνετε παθιασμένες μέρες και καθαρίζετε τον αέρα με ένα σημαντικό πρόσωπο για σας, μιλώντας με ανοιχτή καρδιά. Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή ως τις 18 Οκτωβρίου στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ανταγωνιστικές καταστάσεις με τον αγαπημένο σας ή μπορεί να στείλετε ή να λάβετε επικριτικά μηνύματα ή e-mail. Θα αναρωτιέστε γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά μην πάρετε τίποτα προσωπικά και περιμένετε. Το χειρότερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να ενεργήσετε εγωκεντρικά και παράλογα.

Για μια ακόμη φορά ασχολείστε με το φλερτ και τη διασκέδαση! Η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας αυξάνει το πάθος σας και τη δημιουργικότητά σας, εκφράζεστε ελεύθερα συναισθηματικά και αυτό φέρνει κοντά σας πολλούς θαυμαστές. Είστε από τη φύση σας αυθόρμητοι και επικοινωνιακοί και τώρα ακόμα περισσότερο καθώς η εκφραστικότητά σας και η ανάγκη σας να κοινωνικοποιηθείτε σας δίνουν το έναυσμα να μιλήσετε με όλον τον κόσμο. Νιώθετε μια ερωτική φλόγα να ανάβει μέσα σας, η αγάπη κτυπά ξαφνικά την πόρτα της ζωής σας καθώς τώρα αποπλανάτε μόνο με μια λέξη σας. Έχετε να προβάλετε ένα δημιουργικό έργο; Αιχμαλωτίζετε το κοινό σας με τα έντονα και γραφικά λόγια σας, όλοι θαυμάζουν τα ταλέντα σας.

Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και αυξάνεται η δημοτικότητά σας καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης. Αν ψάχνετε καιρό νέους φίλους και μια ομάδα που μιλά στα ιδανικά σας, αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να λάμψει ένα φως σε μια νέα φιλία ή ομάδα με τις οποίες έχετε κοινές αντιλήψεις ζωής και αξίες. Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, οπότε αν θέλετε να ξεκινήσετε μια εφαρμογή, μια καμπάνια ή μια διαδικτυακή προσπάθεια, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για δράση. Δεσμευτείτε επίσης ότι θα είστε ο αληθινός εαυτός σας. Ζούμε μόνο μία φορά σε αυτήν τη ζωή ούτως ή άλλως, γιατί να μην χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πολύτιμες στιγμές στη γη για να είμαστε εκατό τοις εκατό πραγματικοί;

Ο Δίδυμος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Έχετε πείσμα και αντοχές

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Κάποιος σας στηρίζει

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Απρόσμενα έξοδα

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Μάιος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Φορτώνεστε υποχρεώσεις

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα & Ευτυχία

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Προσοχή στις αποφάσεις σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Εμπόδια

Οκτώβριος ⭐⭐⭐

Πολλές συναντήσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους όλα καλά!

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms