Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Η διπλωματία σας αποδίδει καθώς ο Άρης κινείται στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας. Σας βοηθά να προβάλετε τη δημιουργικότητά σας και τις ιδέες σας, εξορμάτε σε ένα κοινωνικό ξεφάντωμα, είστε γρήγοροι και κινητικοί. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των έξι εβδομάδων, είστε σε νοητική εγρήγορση, ικανοί να κάνετε πολλά πράγματα μαζί, ακόμη και τα πιο απίθανα. Οι γύρω σας είναι ενθουσιασμένοι από τις δυνάμεις της πειθούς σας, και πραγματικά, τίποτα δεν σας σταματά. Επισήμανση: Ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Ερμής είναι ανάδρομος, έτσι σκεφτείτε πολύ καλά τι λέτε και πως κινείστε. Ενεργώντας εγωιστικά και αλαζονικά, δεν μπορείτε ποτέ να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις.

Η Ηλιακή έκλειψη και η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σάς δείχνει τον τρόπο για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και θα μπορούσε να φέρει ένα νέο κύμα ευημερίας. Οι εκλείψεις φωτίζουν ό, τι κρύβεται στις σκιές, ίσως να μην έχετε δει αυτό που έρχεται! Κάτι που ίσως κάνατε για μηδενική αμοιβή θα μπορούσε να αποδειχθεί μεγάλο ταλέντο που επωφελείστε τους επόμενους έξι μήνες. Αν χρειάζεται να αλλάξετε τον προϋπολογισμό σας, αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να φέρει μια κλήση αφύπνισης. Μην είστε νωχελικοί, αναζητήστε μια εργασία που σας προσφέρει καλύτερο μισθό. Εάν πρέπει να επεκτείνετε τις δεξιότητές σας για να βελτιώσετε το μισθό σας, επενδύστε τώρα στην εκπαίδευση.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον οικείο όγδοο οίκο σας επισφραγίζει τη … συμφωνία για μια πιο οικεία σχέση με το σύντροφό σας. Θα μπορούσε επίσης να φέρει ένα σημαντικό σημείο καμπής σε μια σημαντική σχέση σας, ίσως ακόμη και ένα τέλος. Έχει έρθει η ώρα να αποφασίσετε … ή όλα ή τίποτα! Αισθάνεστε τα πάντα «μαύρο-άσπρο» τώρα, έτσι θα πρέπει να είστε αρκετά σαφείς και σίγουροι όσον αφορά το ποια κατεύθυνση θα πάρετε. Ωστόσο, ίσως πρέπει να περιμένετε λίγες μέρες έως ότου εξασθενίσει η ένταση της έκλειψης πριν πάρετε τελικές αποφάσεις. Αυτή η έκλειψη μπορεί επίσης να επιφέρει σαρωτικές οικονομικές αλλαγές. Η ακίνητη περιουσία σας, μια συνεργασία ή μια ευκαιρία για παθητικό εισόδημα θα μπορούσε να σας αποφέρει ένα απροσδόκητο χρηματικό ποσό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι