Quantcast

Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Δίδυμους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Έχετε μεγάλα όνειρα στην εργασία σας και μια σημαντική αποστολή! Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, δεν μπορείτε να είστε θεατές της ζωής, έχετε τη διαίσθηση, τη διπλωματία και την εξυπνάδα να θέσετε νέους στόχους στην καριέρα σας που οδηγούν σε έξι μήνες από τώρα στην επιτυχία. Έχετε τον δικό σας μοναδικό τρόπο για να παρακάμψετε τον ανταγωνισμό, το σύμπαν ενισχύει την επιθυμία σας να αφήσετε το στίγμα σας. Αν έχετε μια ιδέα να παρουσιάσετε, ένα σχέδιο για να προβάλετε ή να υποβάλλετε μια προσφορά, θα έχετε ακαταμάχητες δυνάμεις πειθούς για να κερδίσετε. Ανανεώστε το βιογραφικό σας ώστε να είστε έτοιμοι αν προκύψει μια εκπληκτική ευκαιρία, και θα μπορούσε να προκύψει! Κάνετε σημαντικές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε στα ύψη τους επόμενους έξι μήνες.

Ξεκινά για σας μια μεγάλη επανεκκίνηση στη ζωή σας χάρη στον Άρη στο ζώδιό σας. Είστε σε καλή φόρμα, γεμάτοι θάρρος και δύναμη για να υποστηρίξετε με τόλμη τον εαυτό σας ή να τον προβάλετε προς τα έξω, μοιράζοντας τις ιδέες σας και τα εμπνευσμένα όνειρά σας. Ο κόκκινος πλανήτης σας δίνει επίσης ένα επιπλέον κίνητρο, θέληση και θάρρος για να τολμήσετε το ακατόρθωτο. Αυτός ο χειμώνας θα μπορούσε πραγματικά να είναι μόνο για σας, αφού ο Άρης είναι συνολικά στο ζώδιό σας πέντε μήνες, οπότε αδράξτε την ευκαιρία! Προσέξτε μόνο να μην είστε τόσο δυνατοί και εγωιστές που να φαίνεστε στους άλλους εριστικοί και ανυποχώρητοι. Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ του πάθους και της πίεσης, οπότε προσέξτε. Προβάλετε τη μοναδική προσωπικότητά σας, είναι το μυστικό συστατικό της επιτυχίας σας!

Είστε στο στοιχείο σας! Αν έχετε να δώσετε μια δημόσια ομιλία, να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσετε καθώς η πανσέληνος στον Λέοντα φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών. Θα μπορούσατε να ακούσετε συναρπαστικά νέα σχετικά με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή συνεργάτη ή σχετικά με ένα έργο που αναπτύσσετε. Ή ίσως οι σπόροι μιας ιδέας που φυτεύτηκε πριν από έξι μήνες αποδίδουν τους καρπούς τους και φτάνουν σε ένα σημαντικό σημείο καμπής. Τα συγγραφικά και διδακτικά σας ταλέντα λαμβάνουν επίσης τεράστια ώθηση. Δεδομένου ότι τα έμφυτα δώρα της πειθούς και της διπλωματίας σας είναι υποδειγματικά, προβάλετε τον εαυτό σας και την εξυπνάδα σας στους αρμόδιους λήψης αποφάσεων στην εταιρεία σας, είναι πιθανό να σας προσφέρουν μια εξαιρετική ηγετική θέση. Ευτυχώς, υπάρχει μια εσωτερική δύναμη μέσα σας που λειτουργεί για να εξισορροπήσει τον εγκεφαλικό ενθουσιασμό σας.

Ο Δίδυμος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Έχετε πείσμα και αντοχές

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Κάποιος σας στηρίζει

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Απρόσμενα έξοδα

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Μάιος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Φορτώνεστε υποχρεώσεις

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα & Ευτυχία

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Προσοχή στις αποφάσεις σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Εμπόδια

Οκτώβριος ⭐⭐⭐

Πολλές συναντήσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους όλα καλά!

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής