Quantcast

Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Δίδυμους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Έχετε μια έντονη συναισθηματική διάθεση, αναζητάτε την ηρεμία και την άνεση του σπιτιού σας καθώς μέχρι της 23 του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο και στον πνευματικό και νωχελικό δωδέκατο οίκο σας. Πάτε πίσω στο παρελθόν, το μυαλό σας τρέχει σε ευχάριστες αναμνήσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας ή τους στενούς φίλους σας ή μια παλιά αγάπη. Ενώ οι φίλοι σας διασκεδάζουν και απολαμβάνουν τα χάδια του ήλιου στην παραλία, εσείς είστε σε περισυλλογή και σκέφτεστε με μια γλυκιά νοσταλγία τα παλιά. Προβάλετε τα σημαντικά σας χαρίσματα, την πειθώ και τη διπλωματία σας, θα αποκομίσετε πολλά οφέλη καθώς μετά τις 23 του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους. Κουβεντιάζοντας και προβάλλοντας τις μοναδικές ιδέες σας θα κερδίσετε νέους συμμάχους ή πελάτες, αλλά και μια νέα αγάπη.

Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, γυρίζει σελίδα στην οικονομική σας κατάσταση, παρέχοντάς σας σταθερότητα και ασφάλεια. Σας ζητά να λάβετε υπόψη σας τον προϋπολογισμό σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ζείτε τη ζωή στο έπακρο ενώ παράλληλα δημιουργείτε συνθήκες για περισσότερη οικονομική ασφάλεια. Σας δίνει επιπλέον κίνητρο για να αναζητήσετε μια νέα εργασία που είναι και επικερδής και ικανοποιητική. Και μη ξεχνάτε ότι το εισόδημά σας είναι κατά πολύ συνδεδεμένο με το πόσο εκτιμάτε τον εαυτό σας. Η αυτοεκτίμηση που έχετε εξαρτάται από το πόσο καλά μπορείτε να πληρωθείτε. Μπορεί βέβαια όλοι μας να διανύουμε μια δύσκολη οικονομικά χρονική περίοδο, αλλά η αποστολή σας είναι να πιστέψετε στην αξία σας, μόνο τότε οι ευκαιρίες θα ανθίσουν.

Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, επαναφέροντας τη χαρά και την αισιοδοξία στη σχέση σας και τις συνεργασίες σας. Έχετε τώρα την ικανότητα να αντιμετωπίσετε ένα σοβαρό θέμα με χιούμορ και να το προσπεράσετε, χωρίς να στερείστε τον δέοντα σεβασμό. Ίσως έχετε μια συζήτηση με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας που διευρύνει το μυαλό σας ή πέφτετε πάνω σε ένα βιβλίο ή ένα podcast που σας θυμίζει πόσο υπέροχη είναι αυτή η ζωή. Αυτή η επιρροή της πανσελήνου που σας βοηθά να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, θα μετριάσει μέρος της έντασης με τον αγαπημένο σας, βοηθώντας σας να φτάσετε σε ένα εκπληκτικό επίπεδο κατανόησης. Νέες γνωριμίες αφθονούν και θα μπορούσατε να νιώσετε ερωτικές σπίθες με κάποιον/α που πραγματικά σας καταλαβαίνει!

Ο Δίδυμος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Έχετε πείσμα και αντοχές

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Κάποιος σας στηρίζει

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Απρόσμενα έξοδα

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Μάιος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Φορτώνεστε υποχρεώσεις

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα & Ευτυχία

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Προσοχή στις αποφάσεις σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Εμπόδια

Οκτώβριος ⭐⭐⭐

Πολλές συναντήσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους όλα καλά!

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αστολογικός χάρτης