Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 2  Ψήφοι: 60

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Δίδυμους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο

Νιώθετε πιο δυνατοί και όμορφοι από ποτέ! Η Αφροδίτη εισέρχεται στον υγιή έκτο οίκο σας, βοηθώντας σας να νιώσετε σε φόρμα και γεμάτοι ευεξία. Αποκτήστε ξανά τη λάμψη σας, ειδικά αν έχετε αναλώσει το χρόνο σας σε ξέφρενα γλέντια και ξενύχτια, δοκιμάστε έναν περίπατο στον καθαρό αέρα, απολαμβάνοντας το χειμωνιάτικο τοπίο. Με τον Ερμή ανάδρομο στον όγδοο οίκο σας, της συνένωσης ψυχών και οικονομικών και των κοινών προσπαθειών, θα μπορούσατε να πάτε πίσω στο παρελθόν, σε προηγούμενες σχέσεις που φαινόταν ότι είναι σωστές, αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν. Μην κάνετε μεγάλες κινήσεις στον έρωτα ή στην επαγγελματική σας ζωή, αλλά αφιερώστε χρόνο στοχαζόμενοι και επεξεργαζόμενοι τυχόν βαριά συναισθήματα που έχουν συσσωρευτεί.

Ετοιμαστείτε για πολλές νέες γνωριμίες, ακόμα και από μακριά. Με τη νέα Σελήνη και τον Άρη στον Τοξότη και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, δεν μπορείτε να είστε θεατές στη ζωή, επιδιώκετε οτιδήποτε σας απομακρύνει από την ανία και την πλήξη. Με τον κοσμικό Τοξότη, κάνετε συναντήσεις με πρόσωπα από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας και δεν σας νοιάζει αν ο άλλος μιλάει ξένη γλώσσα! Θα μπορούσατε να σκέφτεστε μια αρκετά υποσχόμενη νέα ερωτική γνωριμία ή συνεργασία ή συμβόλαιο πράγμα  που αναπόφευκτα θα διευρύνει τους νοητικούς και επαγγελματικούς σας ορίζοντες. Μπορεί ακόμη το φεγγάρι να σας εμπνεύσει να ταξιδέψετε μαζί με τον αγαπημένο σας (ίσως σε ένα χειμερινό καταφύγιο ή ένα επαγγελματικό ταξίδι). Ίσως εγγραφείτε σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο που ίσως έχει προγραμματιστεί από καιρό να γίνει κατά τους χειμερινούς μήνες.

Θα έχετε καλά οικονομικά νέα που καταφτάνουν με την πανσέληνο που φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, της εργασίας και του εισοδήματός σας. Θα μπορούσατε να πετύχετε αυτή την πολυπόθητη αύξηση που περιμένατε καιρό ή μια νέα πιο καλοπληρωμένη δουλειά. Αυτή η πανσέληνος είναι το αποκορύφωμα όλων όσων έχετε χτίσει από τον περασμένο Ιούλιο. Τους τελευταίους έξι μήνες, ίσως εργαστήκατε περισσότερο για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας ή για να εδραιωθείτε στον κλάδο σας. Τώρα, είναι η κορυφαία στιγμή σας. Αυτή η εξέλιξη των γεγονότων μπορεί να φέρει μια θριαμβευτική στιγμή. Μπορείτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας χωρίς άγχος ή ίσως πάρετε μια προαγωγή στο γραφείο. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχετε αποδείξει στους άλλους ότι μπορείτε πραγματικά να φροντίσετε μόνοι σας τον εαυτό σας! (Κανείς δεν αμφιβάλλει γι’ αυτό!).

Ο Δίδυμος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Έχετε πείσμα και αντοχές

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Κάποιος σας στηρίζει

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Απρόσμενα έξοδα

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Μάιος ⭐⭐⭐

Ηρεμία

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Φορτώνεστε υποχρεώσεις

Ιούλιος ⭐⭐⭐⭐

Ελπίδα & Ευτυχία

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Προσοχή στις αποφάσεις σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐

Εμπόδια

Οκτώβριος ⭐⭐⭐

Πολλές συναντήσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Αρκετές υποχρεώσεις

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτέλους όλα καλά!

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms