Δίδυμος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 24

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Γίνεστε διπλοί! Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αναφλέγει την επιθυμία σας για την εξεύρεση ενός νέου ερωτικού συντρόφου, εξορμάτε με ενθουσιασμό προς νέες περιπέτειες. Γίνεστε τώρα επιλεκτικοί, αλλά μήπως είναι καλύτερα να είστε λίγο πιο επιεικείς όσον αφορά τα κουσούρια των ανθρώπων; Όλο το μήνα ο Άρης θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας, έτσι, για να νιώθετε ακμαίοι και ζωντανοί είναι καλό να συμμετέχετε σε κάποιες ομαδικές δραστηριότητες. Δεν χρειάζεται όμως να προσπαθήσετε να αποδείξετε ότι είστε ικανοί και δυνατοί, αντίθετα επωφεληθείτε από αυτή τη διασκεδαστική ενέργεια του κόκκινου πλανήτη. Είστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι και μόνο που ζείτε τη ζωή!

Η Ηλιακή έκλειψη στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και του πλούτου, σάς προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία να ενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας για ένα νέο κοινό εγχείρημα. Ήρθε η ώρα να εστιάσετε στους μεγαλύτερους στόχους σας, ειδικά όσον αφορά τα μακροπρόθεσμα οικονομικά σας. Κατά τους επόμενους έξι μήνες, θα μπορούσατε να επενδύσετε, να αγοράσετε ή να πωλήσετε ακίνητα, να αποπληρώσετε τα χρέη σας, να ενώσετε οικονομικά τις δυνάμεις σας ή να βρείτε μια πηγή παθητικού εισοδήματος. Ο όγδοος οίκος διέπει επίσης το σεξ και τη βαθιά συναισθηματική σύνδεση. Μήπως δώσετε υπόσχεση γάμου;

Η Σεληνιακή έκλειψη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας θα μπορούσε να σας δείξει κάτι που δεν το περιμένετε! Υπάρχουν στην πραγματικότητα άνθρωποι (μερικοί, τουλάχιστον) που μπορούν να μοιραστούν μαζί σας τη διασκεδαστική πλευρά της ζωής. Κάποιο άτομο που εσείς τον θεωρείτε απλά γνωστό, θα μπορούσε να σας δείξει τη γενναιόδωρη πλευρά του χαρακτήρα του. Αν σκέφτεστε καιρό να κάνετε μια επιχειρηματική συνεργασία, αυτή η έκλειψη σας ωθεί στα επόμενα βήματά σας. Προχωρήστε προς τα εμπρός και μην αμφιταλαντεύεστε. Εάν σκεφτόσασταν την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου, ξεκινήστε την αναζήτηση. Κάποιο άτομο μπορεί να σας δώσει δώρο ένα αυτοκίνητο ή ίσως μια κινητή συσκευή, οι εκλείψεις μπορούν να φέρουν ακόμα και αυτούς τους τύπους των εκπλήξεων.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι