Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Δίδυμοι - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 23

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Εσείς που είστε τόσο ενθουσιώδεις και χαρούμενοι, έχετε τώρα μια νωχελική διάθεση χάρη στην Αφροδίτη στον εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας. Το σύμπαν σας παρασύρει στο δικό σας ονειρικό κόσμο, τώρα δεν έχετε διάθεση για τρελές περιπέτειες και φλερτ, αλλά για ξεκούραση και αναζωογόνηση. Σταματάτε πλέον να θυμάστε εκείνες τις σκοτεινές ημέρες μιας παλιάς αγάπης. Ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ζητά να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας, να περικόψετε τις σπατάλες σας και να αλλάξετε καταναλωτικές συνήθειες. Μπορείτε να περικόψετε λίγα έξοδα, ίσως αυτήν τη συνδρομή που ποτέ δεν χρησιμοποιήσετε ή τα ανεξέλεγκτα δώρα που κάνετε στους αγαπημένους σας. Κοιτάξτε που σπαταλάτε τους οικονομικούς πόρους σας και σφίξτε τη ζώνη.

Αγωνιστείτε για την ισορροπία του «δούναι και λαβείν» στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας, είναι η παρότρυνση της πανσελήνου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ξεκινήσετε μια λογική συζήτηση σχετικά με την κατάσταση των πραγμάτων σε μια σημαντική σχέση σας ή συνεργασία σας, προκειμένου να αποσαφηνίσετε το μέλλον αυτής της σχέσης. Παρά το γεγονός ότι η πανσέληνος θα ταρακουνήσει τα πράγματα, θα ξέρετε που βρίσκεστε. Κάποιες σχέσεις σας θα δοκιμαστούν, οι καλές σχέσεις θα γίνουν ακόμα καλύτερες όταν η θύελλα περάσει, αλλά οι ήδη κλονισμένες σχέσεις θα βρεθούν στο χείλος του γκρεμού.

Βάλτε στην άκρη την επιπολαιότητά σας και με οδηγό τη λογική και πρακτική πλευρά σας κάντε ένα πρόγραμμα αποταμίευσης για μία σημαντική αγορά, είναι η παρότρυνση της νέας Σελήνης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Αναμορφώστε τον προϋπολογισμό σας και μην κακομαθαίνετε τους οικείους σας με περιττά έξοδα.  Σκεφτείτε πολύ καλά τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε, σε αντίθεση με ό, τι πραγματικά θέλετε. Τα χρήματα δεν θα έρθουν … μαγικά στο δρόμο σας, έτσι είναι στο χέρι σας να τα αποκτήσετε και να τα αυξήσετε. Αν δεν είστε σίγουροι για την αποτίμηση ενός αντικειμένου που θέλετε να αγοράσετε, κάντε μια έρευνα στην αγορά και ρωτήστε τους κατάλληλους ανθρώπους. Πιστέψτε στην αξία σας και ζητήστε, στο μέτρο του δυνατού, αύξηση στο μισθό σας, διαπραγματευτείτε τους όρους μιας σύμβασης. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι