Το καυτό πάθος σας οδηγεί! Τα ζώδια στο κρεβάτι.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
18
10
2017

Το καυτό πάθος σας οδηγεί! Τα ζώδια στο κρεβάτι.

E-zwdia

Η αγάπη είναι πάθος, εμμονή. Ακούτε την καρδιά σας και δεν έχει νόημα να ζείτε χωρίς αυτήν. Αγαπάτε σαν τρελοί και ξεχνάτε το μυαλό σας. Αν δεν ζήσετε το πάθος, δεν έχετε ζήσει τη ζωή. Θα πρέπει να δοκιμάσετε, γιατί αν δεν το έχετε δοκιμάσει, δεν υπάρχετε…

 

Τα 12 ζώδια στο κρεβάτι. Πως θα τον/την οδηγήσεις εκεί;

 

Το σεξουαλικό πάθος είναι μια προσωρινή κατάσταση και η αληθινή αγάπη είναι μια κατάσταση ζωής. Το πάθος είναι μια κατάσταση ευφορίας, που όλοι επιθυμούμε να διαρκέσει για πάντα. Το πάθος για ένα νέο ζευγάρι διαρκεί για εβδομάδες ή και μήνες. Κατά την περίοδο αυτή φαίνεται ότι τίποτα δεν έχει περισσότερη σημασία, εκτός από το άλλο πρόσωπο και όλα μοιάζουν τέλεια. Ακόμη και αν δεν είναι τέλεια, απλά δεν μας ενδιαφέρει. Τα προβλήματα αρχίζουν αργότερα, όταν η περίοδος του πάθους αναπόφευκτα αρχίζει να εξασθενίζει.

Η αληθινή αγάπη είναι μια κατάσταση που ζούμε, διότι, ακόμα κι αν τα παθιασμένα ραντεβού μπορεί να είναι ένα σημαντικό κομμάτι του έρωτα, η αληθινή αγάπη διαρκεί κάθε στιγμή της ζωής μας. Είναι μια κατάσταση ζωής. Μπορεί να θυμώνουμε ή και να διαφωνούμε για ένα πρόβλημα, γνωρίζουμε όμως ότι ο σύντροφός μας μας αγαπά ακόμα και τον αγαπάμε. Η αληθινή αγάπη είναι κάτι πολύ περισσότερο από τον ρομαντισμό και το πάθος και συνήθως χαρακτηρίζεται από κοινές αρχές, κοινές αξίες και στόχους, αμοιβαίο σεβασμό, τιμιότητα, ευγένεια, αμοιβαία υποστήριξη, δυνατότητες επίλυσης των προβλημάτων και καλή επικοινωνία. Τίποτα από αυτά τα πράγματα δεν είναι απολύτως αναγκαία για το πάθος.

 

Αλλά ας δούμε όμως ποια είναι η… άποψη των 12 ζωδίων για το πάθος και την αγάπη.

 

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Άρης, σας χαρίζει τεράστια ενέργεια και προσωπική δύναμη. Ανάβει το πάθος σας και τη ρομαντική σας διάθεση. Η αγάπη αλλά και οι σεξουαλικές σας ορμές είναι μεν έντονες αλλά βραχύβιες. Δεν έχετε υπομονή και κάποιες φορές ούτε και ευαισθησία και αυτό μπορεί να είναι η αιτία για τη διάλυση των περισσότερων σχέσεών σας. Η φλογερή σεξουαλική σας ενέργεια σας κάνει παθιασμένους και πρόθυμους να αναλάβετε ρίσκα για την αγάπη σας. Αγαπάτε ξαφνικά, απροσδόκητα και έντονα. Θέλετε να παρασυρθείτε από τη δίνη του πάθους και τα δίνεται όλα όταν είστε ερωτευμένοι. Είστε γρήγοροι, με έντονα συναισθήματα, σχεδόν επιθετικοί. Έχετε την ικανότητα να αποπλανείτε και να παίρνετε όλες τις πρωτοβουλίες, προκειμένου να κυριαρχήσετε. Υπάρχει μια εσωτερική δύναμη μέσα σας, κάτι σαν επιθετικότητα. Μια κατάκτηση είναι κάτι περισσότερο από μία σχέση και η νίκη μιας μάχης κάτι περισσότερο από μια αγκαλιά. Είστε ευνοημένοι από την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό, που κρατά τη φωτιά του πάθους ζωντανή και ...καίει τον εραστή σας!  Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, σας χαρίζει αισθησιασμό και έντονη σεξουαλική όρεξη. Θέλετε τον χρόνο σας με τα πάντα και αργείτε να …ανάψετε. Τα χάδια σας προκαλούν σωματική διέγερση και σας ενθουσιάζουν. Δεν βιάζεστε στο σεξ και είστε σαγηνευτικοί και αισθησιακοί και, αν είστε άντρας, αρρενωποί. Αγαπάτε το καλό φαγητό και το καλό σεξ. Ψάχνετε για τη σταθερότητα, την ασφάλεια και τη σοβαρή δέσμευση στη ζωή σας. Περιμένετε πολύ καιρό μέχρι να αγαπήσετε και να παθιαστείτε και έχετε υπομονή και επιμονή και μια ισχυρή αίσθηση κτητικότητας. Σας αρέσουν μάλλον τα δύσκολα και προχωράτε σιγά-σιγά. Θα αφήσετε τον χρόνο να περάσει μέχρι να σιγουρευτείτε και ό, τι κάνετε το κάνετε σωστά και με επιμέλεια, χωρίς να φοβάστε τις προσπάθειες. Δεν βιάζεστε και δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις. Μπορεί να μην έχετε και τόση φαντασία στο σεξ, αλλά είστε αξιόπιστοι.  Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ερμής, σας χαρίζει πνευματική επικοινωνία αλλά και σφοδρή επιθυμία για ανεξαρτησία και ελευθερία στις σχέσεις σας. Είστε ευφυείς και πολύ διασκεδαστικοί εραστές. Πάθος σημαίνει διασκέδαση. Δεν είστε άγριοι ​​ή επιθετικοί στο σεξ, αλλά μπορείτε να ξυπνήσετε στον εραστή σας αισθησιακές ερωτικές φαντασιώσεις. Έχετε διάθεση πειραματισμού στον έρωτα και η ποικιλία και η αλλαγή είναι το αλατοπίπερο της ζωής σας. Αλλά μπορεί να παρασυρθείτε σε ένα …ξέφρενο ρυθμό και να θεωρηθείτε αναίσθητοι. Θέλετε να υπάρχει διάθεση για παιχνίδι και χιούμορ, ακόμη και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Τα προκαταρκτικά είναι σημαντικά για σας. Είστε παιχνιδιάρικοι, κάνετε πειράγματα, με μια χαλαρή και χαρούμενη διάθεση. Έχετε κάποια γοητεία και δίνετε γενναιόδωρη προσοχή στα ερωτικά, παθιασμένα παιχνίδια. Σας αρέσει να επικοινωνείτε, είτε λεκτικά, είτε με άλλους τρόπους. Το πάθος δεν είναι το μοναδικό που αναζητάτε σε μια σχέση. Το πάθος είναι διασκέδαση, αλλά και ζωή!  Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Σελήνη, σας κάνει πολύ συναισθηματικούς και έχετε  ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση της αφής. Εξωτερικά μπορεί να προσποιείστε ότι είστε ήρεμοι, αλλά είστε πολύ αισθησιακοί και αγαπάτε με την καρδιά σας. Το να είστε ερωτευμένοι είναι πολύ σημαντικό για σας όταν κάνετε έρωτα. Για σας το πάθος είναι ένας συναισθηματικός δεσμός με τον εραστή σας. Είστε πολύ εκδικητικοί και δεν συγχωρείτε την απιστία. Είστε προστατευτικοί και προσεκτικοί στα συναισθήματα του συντρόφου σας. Το σεξ και το πάθος είναι μια μέθοδος για να εντείνετε τα συναισθήματα. Δεσμεύεστε με μεγάλη ευκολία, σε σημείο που μπορεί μερικές φορές να αισθάνεστε παγιδευμένοι και σας είναι δύσκολο να ξεφύγετε. Το σεξ δεν είναι απλά μια φυσική ικανοποίηση, αλλά μια συναισθηματική δέσμευση ανάμεσα σε δύο καρδιές. Θέλετε εγγύτητα και στοργή και πολλές αγκαλιές. Τα συναισθήματα είναι πολύ πιο σημαντικά για σας, ίσως περισσότερο και από το σεξ. Το σεξ είναι ένας τρόπος για να επιβεβαιώσετε την αγάπη, ακόμη και σε σχέση της μιας νύχτας!  Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ήλιος, κάνει το πάθος να καίει στο μυαλό και το σώμα σας. Ακτινοβολείτε από σεξουαλική αυτοπεποίθηση και σαν τον μεγαλοπρεπή βασιλιά της ζούγκλας θέλετε να είστε οι καλύτεροι στο κρεβάτι. Θέλετε πολλή προσοχή και θαυμασμό και να αισθάνεστε το κέντρο του σύμπαντος ακόμα και στο σεξ!  Έχετε τάσης επιδειξιομανίας! Σας αρέσει να διερευνάτε τις απολαύσεις του σεξ, ζείτε το πάθος και αναζητάτε επαίνους για τις επιδόσεις σας. Θα πρέπει να είστε βαθιά συνδεδεμένοι και να λατρεύετε τον εραστή σας για να απολαύσετε το σεξ. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να προσπαθήσει για να σας ευχαριστήσει. Απαιτείτε να είναι υπεύθυνος, από την αρχή μέχρι το τέλος, και παραμένετε ο …αρχηγός καθ’ όλη τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Είναι σαν να δίνετε μια παράσταση που πρέπει να σας θαυμάζουν. Έχετε τον τρόπο να είστε ελκυστικοί και δελεαστικοί.  Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ερμής, σας χαρίζει έναν βαθιά θαμμένο αισθησιασμό. Προς τα έξω φαίνεστε ήρεμοι και ψύχραιμοι, αλλά μέσα σας, βαθιά, είναι θαμμένα μεγάλα πάθη. Είστε πολύ επιλεκτικοί με τον εραστή σας αλλά τον φροντίζετε και τον κάνετε να αισθάνεται ο μοναδικός πάνω στη γη. Θέλετε να σας αντιμετωπίζουν σύμφωνα ακριβώς με τις προσωπικές σας ανάγκες, με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Το σεξ μπορεί να γίνει πολύπλοκο, σύμφωνα πάντα με ένα λεπτομερές σχέδιο! Δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Δίνετε μεγάλη προσοχή στο να είναι όλα τέλεια και προσπαθείτε να τα κάνετε όλα όπως πρέπει να γίνουν αλλά έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας. Δεν είστε πολύ παθιασμένοι, ούτε στο σεξ, ούτε στο να δείξετε την αγάπη σας. Μια σεξουαλική σχέση μαζί σας δεν είναι μόνο ένα κρεβάτι με τριαντάφυλλα αλλά στην πραγματικότητα έχει …περισσότερα αγκάθια. Πρέπει ο εραστής σας να ξεθάψει και να αποκαλύψει τα βαθιά, θαμμένα πάθη σας και στη συνέχεια θα βρεθεί στη …δίνη του έρωτα.  Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, σας χαρίζει αισθησιασμό και γενναιοδωρία, διότι έχετε μια βαθιά επιθυμία να ικανοποιήσετε και να ευχαριστήσετε τον εραστή σας στο κρεβάτι. Είστε ερωτύλοι και ο …καπετάνιος του έρωτα. Είναι δύσκολο να σας αντισταθούν, αλλά θα πρέπει να είναι υπομονετικοί μαζί σας, γιατί για να έχετε μια σεξουαλική σχέση είναι σημαντικό το άλλο άτομο να απευθύνει έκκληση στις ρομαντικές και παθιασμένες φαντασιώσεις σας. Ζητάτε ισορροπία, να δίνετε και να παίρνετε αγάπη και να θέλετε εσείς και ο σύντροφός σας, και οι δύο ακριβώς, το ίδιο πράγμα. Η δέσμευση και η αγάπη είναι απαραίτητη για να απολαύσετε το σεξ. Προσπαθείτε να βρείτε την ισορροπία, έτσι ώστε να είστε και εσείς και ο σύντροφος σας ικανοποιημένοι, τόσο σεξουαλικά όσο και συναισθηματικά. Κάποιες φορές, βάζετε στην άκρη τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Έχετε αφοσίωση, ειλικρίνεια και αυτοσχεδιασμό. Θέλετε να αγαπηθείτε και να είστε επιθυμητοί, ​​δεδομένου ότι είστε συναισθηματικοί και ρομαντικοί, για να μπορέσετε να διδάξετε στον εραστή σας ένα τέχνασμα για …. δύο στο κρεβάτι.  Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Πλούτωνας, σας χαρίζει έντονη σεξουαλικότητα… Είστε ηφαίστειο! Η σεξουαλική σας όρεξη και το πάθος σας είναι ακόρεστα, γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχετε έναν εραστή που να ταιριάζει με τη δίψα σας για σεξ. Χρησιμοποιείτε το σεξ για να χειραγωγήσετε και να ελέγξετε τη σχέση σας. Σας αρέσουν οι εκπλήξεις, ακόμη και οι πιο σοκαριστικές! Θέλετε πράγματα έξω από τα συνηθισμένα, όπου κάτι πάντα μένει σιωπηλό, θολό και μυστήριο. Κάτω από την επιφάνεια του ελέγχου και της συγκράτησης κρύβετε ένα μεγάλο πάθος. Τα συναισθήματά σας δεν είναι πάντα ευχάριστα, αλλά σίγουρα είναι εντυπωσιακά. Θέλετε να γνωρίζετε τις αντιδράσεις του συντρόφου σας. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιείτε είναι ασυνήθιστοι και πάντα συναρπαστικοί. Σε αυτό το ζώδιο συγκλίνουν ένας ισχυρός μαγνητισμός, αχαλίνωτο πάθος και η ένταση της αγάπης. Προσοχή όμως: μοιάζει με το κάλεσμα της αράχνης σε μια μύγα για να την πιάσει στον ιστό της!  Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Δίας, σας κάνει φλογερούς εραστές, γεμάτους πάθος και εξερεύνηση. Είστε θαρραλέα παθιασμένοι και διασκεδαστικοί. Είστε… άγριοι, με πάθος και περιπέτεια στον έρωτα. Η σεξουαλική σχέση με τον σύντροφό σας σας κάνει να βαριέστε αν δεν υπάρχει ποικιλία. Θέλετε την ελευθερία σας και να κάνετε σεξ στη στιγμή, χωρίς να σας απασχολεί η δέσμευση. Τα προκαταρκτικά δεν είναι και τόσο σημαντικά για σας, αλλά για να ερωτευτείτε θα πρέπει να συμμετέχετε με όλες σας τις αισθήσεις. Δεν θέλετε να δεσμεύεστε συναισθηματικά με το σεξ. Στην καλύτερη περίπτωση το σεξ είναι μια πρόσκληση για ένα συναρπαστικό ταξίδι ενώ στη χειρότερη περίπτωση όλα γίνονται μέσα σε μια στιγμή και μετά λέτε αντίο. Το σεξ και το πάθος είναι σημαντικά για σας, αλλά, στην πραγματικότητα, είναι ένα παιχνίδι, που θα πρέπει να το φτάσετε μέχρι το τέλος για να κερδίσετε.  Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Κρόνος, σας χαρίζει μια συγκρατημένη, φαινομενικά, σεξουαλικότητα. Θα παραμείνετε αδιάφοροι και δεν κάνετε την πρώτη κίνηση μέχρι να σιγουρευτείτε ότι θα έχετε ανταπόκριση στην αγάπη. Η σεξουαλική οικειότητα είναι σημαντική για σας και έχετε μια πολύ σοβαρή και υπεροπτική στάση, ως εκ τούτου, χάνετε τη διασκέδαση στο σεξ. Θέλετε αφοσίωση και ειλικρινείς προσπάθειες από τον σύντροφο σας. Το σεξ είναι μια δέσμευση για σας και για να ερωτευτείτε πρέπει να υπάρξει αρκετός χρόνος και πολλή σκληρή δουλειά. Κάθε φορά πρέπει να είναι καλύτερη για σας. Κάνετε σχέδια, θέτετε υψηλούς στόχους, και προσπαθείτε για την επίτευξή τους με αποφασιστικότητα και επιμονή. Το πάθος είναι σημαντικό για σας, αλλά ο στόχος σας είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Όταν το πάθος εξασθενήσει, συνήθως η σχέση έχει πρόβλημα μετά. Ωστόσο, και μια σεξουαλική σχέση χωρίς συναισθηματική εμπλοκή, μπορεί να είναι εξίσου συναρπαστική.  Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ουρανός, κάνει το σεξ μαζί σας ...άγριο ​​και εντελώς απρόβλεπτο. Δεν θέλετε μόνο να κατέχουν το σώμα σας, αλλά να γνωρίζουν τι συμβαίνει στο μυαλό σας. Το σεξ είναι … λαγνεία για σας και μπορείτε να το κάνετε ακόμα κι αν δεν υπάρχει συναισθηματική εμπλοκή. Έχετε φαντασία και πειραματική διάθεση στον έρωτα. Θέλετε πολλές εμπειρίες και αφήνετε τα συναισθήματα για αργότερα. Για να ανάψει όμως το πάθος σας θα πρέπει να έχετε εγκεφαλική επαφή με τον σύντροφο σας και όχι μόνο να παίρνετε σωματική ικανοποίηση. Είστε ανοιχτοί σε πειραματισμούς. Διερευνάτε τα πάντα, με σκοπό να κάνετε καλύτερη τόσο τη συναισθηματική, όσο και την ερωτική σας ζωή. Το σεξ για σας είναι η διερεύνηση του μυαλού, τόσο του δικού σας όσο και του συντρόφου σας. Δεν υπάρχει κανένας κανόνας για σας για να μπορέσουμε να κρίνουμε το πάθος σας. Άλλες φορές μπορεί να είστε παθιασμένοι και άλλες φορές μπορεί να είστε απόμακροι.  Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ποσειδώνας, σας κάνει ερωτικούς και αισθησιακούς. Αναζητάτε ένα είδος πνευματικού δεσμού με τον εραστή σας, την απόλυτη ένωση. Έχετε έντονες αισθησιακές φαντασιώσεις και ο έρωτας είναι μια έκφραση της προσωπικότητάς σας. Είστε ευαίσθητοι στις επιθυμίες του εραστή σας αλλά δεν θέλετε να τον κυνηγήσετε. Εσείς σκέφτεστε πρώτα τη συναισθηματική και σεξουαλική ικανοποίηση του συντρόφου σας και παίρνετε απόλαυση σύμφωνα με το πόσο αυτός είναι ευχαριστημένος. Δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε. Είστε ευαίσθητοι στις ανάγκες του συντρόφου σας, ντροπαλοί και διστακτικοί, προσεκτικοί στο να μην προκαλέσετε πόνο ή ενόχληση και πολύ αφοσιωμένοι. Υπάρχει πάντα μέσα σας ο φόβος της ξαφνικής αποχώρησης του συντρόφου σας. Κολυμπάτε στα βαθιά νερά των συναισθημάτων και θα θέλατε να λύσετε όλα τα προσωπικά σας προβλήματα στο κρεβάτι.  Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-10-2017 12:01
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση