Στασιμότητα ή ασφάλεια; Ποια ζώδια στις προκλήσεις λένε… ναι!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
15
02
2018

Στασιμότητα ή ασφάλεια; Ποια ζώδια στις προκλήσεις λένε… ναι!

E-zwdia

Για κάποιους είναι αυτονόητο, για κάποιους άλλους, απαγορευτικό…Για κάποιους η σταθερότητα σημαίνει στασιμότητα. Αντίθετα, οι προκλήσεις, το ρίσκο, η αλλαγή, είναι το οξυγόνο που αναπνέουν, το αντίθετο σημαίνει σήψη και θάνατο. Για κάποιους άλλους όμως, η σταθερότητα σημαίνει ασφάλεια, ζωή, εξασφάλιση.


Σε ποιές από τις δύο αυτές κατηγορίες ανήκετε ανάλογα το ζώδιό σας;


Κριός

Το αιώνιο παιδί του ζωδιακού. Ποτέ – και ευτυχώς δηλαδή – δεν θα  «μεγαλώσει». Πάντα θα πειραματίζεται και θα δοκιμάζει, με την περιέργεια μικρού παιδιού, καθετί καινούριο. Γεννημένος στην αρχή της Άνοιξης, φέρει όλα τα στοιχεία της. Αλλαγή, ελπίδα, όραμα, μέλλον, δημιουργία. Εξάλλου, αν δεν είχαμε και τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μας, θα μέναμε για πάντα στάσιμοι. Η ζωή έχει πάντα άλλη γεύση, όταν έχεις κοντά σου έναν Κριό. Η χαρά και η παρορμητικότητά του, δεν γίνεται να μην σε ξεσηκώσει κι εσένα, ανεξαρτήτως ζωδίου. Το θέμα όμως είναι πόσο μπορείς να τον αντέξεις. Για να μπορέσεις να ζήσεις μαζί του, πρέπει να συνηθίσεις στις μεγάλες ταχύτητες και στις συχνές αλλαγές πορείας. Αν υπάρχει, λοιπόν, κάποιος, που βροντοφωνάζει το «ΝΑΙ» στην αλλαγή και στην κάθε είδους πρόκληση, αυτός είναι σίγουρα ένας καθαρόαιμος Κριός! Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Ψάχνεις την αλλαγή και τη συνεχή έκπληξη στη ζωή σου; Μάλλον δεν έκανες και την ιδανικότερη επιλογή. Εκτός κι αν υπάρχουν κι άλλα στοιχεία στο χάρτη του που να απαλύνουν αυτήν την πλευρά του. Αντίθετα, αν έχεις βαρεθεί τα σκαμπανεβάσματα της ζωής, είναι η καλύτερη επιλογή σου. Ο Ταύρος, γνήσιο τέκνο της σταθερότητας – κάποιοι βέβαια αυτό μπορεί  να το αποκαλούν και ξεροκεφαλιά– έχει ρυθμίσει από πολύ νωρίς τη δική του πυξίδα στη ζωή και δύσκολα, έως αδύνατον, να αποκλίνει από αυτήν την πορεία. Βέβαια, σύμφωνα με αυτά που θέλει εκείνος, του βγαίνει σε καλό. Ωστόσο, αν κάτι του «καρφωθεί» στο μυαλό, θα κυματίσει μπροστά του σαν κόκκινο πανί και θα ορμήσει χωρίς να σκεφτεί δεύτερη φορά. Για να λειτουργήσει όμως φυσιολογικά και να αφεθεί σε κάθε είδους σχέση, χρειάζεται να γνωρίζει ότι δεν θα τον εκπλήξεις δυσάρεστα. Και «δυσάρεστα» για εκείνον σημαίνει οτιδήποτε τον βγάζει από τις συνήθειές του και αυτό που έχει προγραμματίσει στο μυαλό του. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμοι

Πρόκληση για έναν Δίδυμο είναι οτιδήποτε θα του ερεθίσει το μυαλό του. Θα τον κάνει να ξεχάσει να κοιμηθεί, να φάει… Αλλά θα νιώσει απίστευτα ζωντανός! Αν υπάρξει κάποιος που σε κλάσματα δευτερολέπτου θα έπαιρνε την απόφαση να αλλάξει σπίτι, πατρίδα, σίγουρα αυτός είναι ένας Δίδυμος. Οτιδήποτε θα του εμπλουτίσει με νέες εμπειρίες τη ζωή του, θα τον κάνει να έρθει σε επαφή με νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους και θα μάθει νέα πράγματα, είναι αυτονόητο ότι θα το ακολουθήσει. Προσοχή, όμως, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να βαρεθεί και να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Εξάλλου, όποιος ψάχνει για προκλήσεις στη ζωή, είναι το μόνο εύκολο… το αντίθετο, είναι το δύσκολο. Αυτό που τον βοηθά πολύ και επιβιώνει, είναι το δυνατό του ένστικτο αυτοσυντήρησης, καθώς ξέρει εξαιρετικά καλά την τεχνική του να ελίσσεται και να αποφεύγει τις κακοτοπιές, όταν τις συναντά. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Καρκίνος

Αν υπάρχει πρόκληση, μπροστά στην οποία δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσει ένας Καρκίνος, τότε αυτή έχει να κάνει σίγουρα με ζητήματα της καρδιάς! Οπωσδήποτε και δεν θα φοβηθεί, όταν έχει να κάνει με σημαντικές αποφάσεις στη ζωή του. Μπορεί σε άλλα πράγματα να είναι πιο συντηρητικός στις αποφάσεις που παίρνει αλλά όταν έχει να κάνει με ανθρώπους που αγαπά, ξέρει τι θα πει να τα ρισκάρει όλα για όλα. Είναι ο κλασικός ήρωας της μεγάλης οθόνης, θα περάσει μέσα από δάση, βουνά, ταραχές… αλλά στο τέλος, θα φτάσει στο κατώφλι της καρδιάς της καλής του! Τότε βρίσκεται στο στοιχείο του, όσο κι αν αυτό ξαφνιάζει κάποιους, ο Καρκίνος, ως γνήσιο τέκνο του παρορμητικού σταυρού ξέρει να αποδεικνύει την ατρόμητη πλευρά του με τρόπο που εντυπωσιάζει και κερδίζει τις εντυπώσεις. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Ανήκει στο σταθερό σταυρό και αυτό σημαίνει ότι σε κάποια πράγματα, οι αντιλήψεις του είναι αρκετά συγκεκριμένες αλλά όταν πρόκειται για προκλήσεις που μπορεί να θίγουν τη δύναμή του, την αξιοπρέπεια και την περηφάνια του, τότε σίγουρα ετοιμαστείτε να δείτε το Λιοντάρι σε πλήρη δράση. Όταν έχει βάλει κάτι κατά νου και το θέλει πολύ, μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω, προκειμένου να κερδίσει. Εξάλλου, δεν θα ανεχόταν, ποτέ και με τίποτα, τη δεύτερη θέση στη ζωή! Πρόκληση για εκείνον είναι οτιδήποτε θα αγγίξει την ψυχή του και θα του ξυπνήσει την ανεξέλεγκτη ανάγκη να το κάνει δικό του. Για παράδειγμα, όταν ερωτευτεί, δεν θα δειλιάσει στιγμή και δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτεί το τι θα πουν οι άλλοι γι’ αυτόν. Απλά, θα σταθεί περήφανα στα δυο του πόδια, θα τινάξει περήφανα τη χαίτη του και θα περάσει… στην επίθεση! Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Με την πρώτη ματιά, δεν τον λες και ριψοκίνδυνο τύπο. Σε μια δεύτερη όμως ανάγνωση, μπορεί να σε εκπλήξει με την τακτική του. Όλα εξαρτώνται από το τι περιμένει να κερδίσει και πόσο σημαντικό είναι για εκείνον. Γενικά, δεν λειτουργεί παρορμητικά και θα σκεφτεί αρκετά καλά την κάθε του κίνηση, πριν την κάνει. Συνήθως εκτιμά όλες τις πιθανότητες και μόνο αν οι περισσότερες είναι υπέρ του, θα κινητοποιηθεί. Αυτό γίνεται γιατί δεν ρισκάρει εύκολα τα κεκτημένα του και θέλει να είναι σίγουρος πως δεν θα θυσιάσει κάτι σημαντικό για εκείνον, προκειμένου να κερδίσει κάτι άλλο ήσσονος σημασίας. Οπωσδήποτε, δεν λες ότι το ρίσκο και οι αλλαγές στη ζωή του είναι και το αγαπημένο του θέμα αλλά όταν πρόκειται για κάτι που έχει αποφασίσει ότι θα του κάνει καλό και τον συμφέρει, τότε θα βρεθείς προ εκπλήξεων! Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ζυγός

Ανήκει στον παρορμητικό σταυρό και του… φαίνεται! Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί μπροστά στο ενδεχόμενο ότι θα περάσει καλά και θα ζήσει αυτό που θέλει η ψυχούλα του και να κάνει πίσω. Το καλό μ’ έναν Ζυγό είναι ότι ανεξαρτήτου αποτελέσματος, μπορεί πραγματικά να απολαμβάνει τη διαδικασία. Γι’ αυτόν η ζωή είναι μια συνεχής ροή και όλα οφείλουν να αλλάζουν και να προσπερνιόνται, όταν δεν έχουν κάτι άλλο να δώσουν. Ξέρει να συμφιλιώνεται με το αποτέλεσμα, ακόμη κι αν δεν είναι υπέρ του. Σε περίπτωση μάλιστα που όλα δείχνουν ήρεμα και στάσιμα για εκείνον, σίγουρα θα βρει τον τρόπο για να κάνει την ανατροπή εκεί που δεν το περιμένεις. Οι εκπλήξεις και οι παντός φύσεως προκλήσεις είναι το φόρτε του! Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Ξέρετε το άσμα που λέει: «…θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό»; Σίγουρα για έναν Σκορπιό γράφτηκε. Μπορεί να ανήκει στο σταθερό σταυρό αλλά το μόνο σταθερό σ’ αυτόν είναι το να μην υποχωρεί ποτέ μπροστά σε προκλήσεις. Ειδικά, μάλιστα, αν αυτές οι προκλήσεις είναι συναισθηματικής φύσεως! Τον ιντριγκάρουν, τον κάνουν να νιώθει ζωντανός και η έξαψη του κυνηγού ξυπνά μέσα του. Όσο πιο δύσκολη και επικίνδυνη μάλιστα είναι η πρόκληση, τόσο πιο έντονα ξυπνά μέσα του η παρόρμηση να βουτήξει, ακόμη και μέσα στη φωτιά. Εξάλλου, τι λένε πάντα για έναν Σκορπιό; Ότι ίσως είναι ο μόνος που μπορεί να αναγεννηθεί και πάλι μέσα από τις στάχτες του. Δεν είναι ότι δεν είναι σοφός και δεν έχει πάρει το μάθημά του από τις προηγούμενες φορές, αλλά είναι εκείνη η ιδιαίτερη φύση μέσα του που ξυπνά και δεν του επιτρέπει να πράξει αλλιώς. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Μα θέλει και ρώτημα; Ο πρωταθλητής κυνηγός των προκλήσεων! Αυτός μάλιστα είναι και ο κόσμος μέσα στον οποίο ζει. Τις προκλήσεις δεν τις περιμένει κι άμα του προκύψουν, αλλά τις κατασκευάζει ο ίδιος. Ταυτόχρονα όμως, ξέρει να προδιαγράφει και το αποτέλεσμα. Από ένστικτο κινείται πάντα σε κατεύθυνση που ξέρει ότι θα του βγει σε καλό. Γενικά, βλέπει την πρόκληση να «παραμονεύει» πίσω από καθετί, πίσω από μια νέα γνωριμία, μια νέα δουλειά, ένα νέο ταξίδι… Ένα ταξίδι εξάλλου είναι η ίδια η ζωή του. Για εκείνον, κάποιες φορές περισσότερο σημαντικό είναι το ταξίδι, παρά ο προορισμός. Από την άλλη όμως, ποτέ δεν πάει άοπλος σ’ έναν αγώνα, το πιο δυνατό του όπλο είναι ότι ξέρει να ελίσσεται και να χρησιμοποιεί την αξεπέραστη διπλωματία του για να τα καταφέρει. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Αιγόκερως

Μπορεί να μην είναι το ηφαίστειο που θα σκάσει εκεί που δεν το περιμένεις αλλά από την άλλη, μην πιστέψεις ποτέ ότι έχει σβήσει εκείνη η φλόγα μέσα του. Ίσως εκ πρώτης όψεως να δείχνει αρκετά συγκρατημένος και συντηρητικός σε κάποια θέματα ή ότι παίρνει τις αποφάσεις του με αργούς ρυθμούς  και κατόπιν πολλής σκέψης. Η διαφορά όμως είναι ότι εκείνος θα επιλέξει την πρόκληση κι όχι η πρόκληση εκείνον. Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν, θα έχει από πριν ζυγίσει μέσα του όλες τις πιθανότητες που είναι υπέρ του και τότε θα εφορμήσει. Όταν όμως το πάρει απόφαση, ξέρει να τα δίνει όλα στο πεδίο της μάχης, δίχως να φείδεται δυνάμεων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το αποτέλεσμα είναι υπέρ του και στο τέλος στέφεται νικητής! Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Αν και ανήκει στο σταθερό σταυρό, μέσα του επικρατεί πάντα μια διαμάχη, μεταξύ κάποιων σημαντικών σταθερών στη ζωή του και την αιώνια ανάγκη του για αλλαγή και ρήξη με οτιδήποτε θεωρεί ότι ανήκει στο κατεστημένο και μίζερο. Γιατί ως μιζέρια αντιμετωπίζει τη στασιμότητα στη ζωή. Πολλές φορές μάλιστα, μπορεί να πάει κόντρα στα δικά του συμφέροντα, όπως επίσης και να ανατρέψει μια «καλά δομημένη ζωή», μόνο και μόνο γιατί δεν αντέχει τη συνήθεια και τη ρουτίνα. Αν και κάποια στοιχεία μέσα του επιδιώκουν σε κάποιους τομείς της ζωής του τη σταθερότητα, δεν καταφέρνει τελικά να «κάτσει ήσυχος στ’ αυγά του», με αποτέλεσμα ότι στο τέλος, το πιο πιθανό είναι ...να τα σπάσει! Δεν θα κάτσει να σκεφτεί για τις συνέπειες των αποφάσεών του κι αυτό γιατί δεν αντέχει την κατάσταση που ήδη βιώνει, οπότε οτιδήποτε άλλο για εκείνον είναι καλύτερο. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθύς

Μη σε ξεγελά ποτέ η εικόνα μιας ήρεμης και γαλήνιας θάλασσας. Μέσα της κρύβει πάντα μια μεγάλη και αστείρευτη δύναμη. Ανά πάσα στιγμή, μπορεί να την δεις να σηκώνει τσουνάμι και να τα ισοπεδώνει όλα στο πέρασμά της. Έτσι συμβαίνει και με έναν Ιχθύ, εκεί που νομίζεις ότι έχεις να κάνεις με μια κοινή σαρδέλα… μπορεί ξαφνικά να μεταλλαχτεί σε έναν επιθετικό κι αποφασιστικό καρχαρία! Έχει ανάγκη την έξαψη της πρόκλησης, γιατί η ηρεμία, για μεγάλο χρονικό διάστημα, τον κάνει να νιώθει ότι βαλτώνει. Οπωσδήποτε, δεν μπορείς να πεις ποτέ ότι τον ξέρεις πολύ καλά ή ότι είναι ο πιο εύκολα προβλέψιμος άνθρωπος. Αν κάτι τον ερεθίσει σε μια πρόκληση, δεν είναι από εκείνους που θα ζυγίσουν τα υπέρ και τα κατά αλλά από μια έμφυτη παρόρμηση θα την αποδεχτεί και θα την ζήσει σε όλο της το μεγαλείο! Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-02-2018 9:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms