Πώς περνάνε τα ζώδια από την ελεύθερη σχέση, στη μόνιμη!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
26
05
2019

Πώς περνάνε τα ζώδια από την ελεύθερη σχέση, στη μόνιμη!

E-zwdia

Ένιωσες ποτέ πως είσαι μέσα σε μια σχέση και δεν ξέρεις τι θέλει το ταίρι σου από εσένα; Σε όλους έχει τύχει να ξεκινήσουμε μια σχέση, που να μην ξέρουμε πού βαδίζει και αν πραγματικά είμαστε έτοιμοι για αποκλειστικότητα και μόνιμη δέσμευση… Γι’ αυτό λοιπόν, η αστρολογία είναι εδώ, για να σε βοηθήσει να μετατρέψεις μια ελεύθερη σχέση σε μόνιμο ερωτικό δεσμό, με οδηγό το ζώδιο του προσώπου που σε ενδιαφέρει!

 

Κάνε την ελεύθερη σχέση μόνιμη, με οδηγό το ζώδιό του!

 

Κριός

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο ατίθασο και γεμάτο εντάσεις, για αυτό και δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η σχέση που θα κάνει, θα περιορίσει την προσωπική του ελευθερία και ανεξαρτησία. Από την αρχή θα δηλώνει πως δεν είναι για πολλά-πολλά και θα βάλει τους δικούς του όρους και κανόνες. Με αυτό θα δείχνει πως η σχέση είναι ελεύθερη και όχι σοβαρή. Για να τον κάνεις να αλλάξει στάση, παίξε με τους δικούς του κανόνες και δείξε έμπρακτα πως κι εσύ αυτό που θέλεις είναι μια ελεύθερη σχέση. Αυτό θα τον κάνει να νοιώσει πως πολύ εύκολα μπορεί να σε χάσει και θα αρχίσει να σε κυνηγά, για να σε κατακτήσει.

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν είναι ζώδιο που θα ξεκινήσει μια σχέση επειδή δεν έχει να κάνει κάτι άλλο και συνήθως επιδιώκει τη δέσμευση και τη σταθερότητα. Αν όμως κατά την διάρκεια της σχέσης δηλώσει αδυναμία σε κάποιες καταστάσεις, αυτό σημαίνει πως εκείνη την περίοδο δεν είναι και τόσο καλά ψυχολογικά ή κάτι συμβαίνει στον επαγγελματικό του τομέα. Σε αυτή την περίπτωση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώνεις το “παρών” σου διακριτικά, να του δείξεις ότι τον αγαπάς και όταν είναι έτοιμος θα μιλήσετε. Έτσι, θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη του κι αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που λατρεύει τα παιχνίδια μέσα στη σχέση, γίνεται ξανά παιδί και γενικά έχει τον τρόπο να επικοινωνεί άψογα με το ταίρι του. Όλα αυτά όμως, μόνο όταν έχει όρεξη και όταν δεν κυριεύεται από ανασφάλειες και αδυναμίες, που τον ρίχνουν ψυχολογικά! Μπορεί να δείχνει ότι αντιμετωπίζει τη σχέση του με χαλαρότητα και ίσως με ένα ίχνος επιπολαιότητας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν την βλέπει σοβαρά. Αν παρόλα αυτά, νιώθεις πως γενικά με τη συμπεριφορά του δε σε καλύπτει, τότε φρόντισε να μπεις για τα καλά στον κύκλο του, κάνε τους φίλους του φίλους σου και απόκτησε κοινά ενδιαφέροντα μαζί του. Τότε, θα εκτιμήσει πολλά!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο πολύ ευαίσθητο και ρομαντικό, και συνήθως ξεκινά μια σχέση με σκοπό τη σταθερή δέσμευση και όχι για να περάσει απλά το χρόνο του. Γενικά όμως γίνεται και αρκετά κτητικός απέναντι στο ταίρι του και σε αυτό βοηθάνε οι ανασφάλειες που έχει. Αν όμως ξεκινήσεις μια σχέση μαζί του και παρατηρήσεις ότι κρατάει αποστάσεις ή δε δείχνει τα πραγματικά του συναισθήματα, αυτό σημαίνει πως είτε είναι ακόμα κολλημένος με το παρελθόν του, είτε απλά δεν είναι έτοιμος να κάνει σχέση. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να καθίσεις και να του μιλήσεις, να του δείξεις ότι τον αγαπάς, τον νοιάζεσαι και αν θέλει το χρόνο του, θα τον έχει. Με ειλικρίνεια και αλήθεια μόνο.

Λέων

Ο Λέοντας μέσα σε μια σχέση θέλει να λειτουργεί σαν αρχηγός, να έχει αυτός το πάνω χέρι, να οδηγεί τα νήματα της αγάπης και να ελέγχει το ταίρι που έχει διπλά του. Και αυτό θα το κάνει, για να νιώθει τη σιγουριά και την ασφάλεια που έχει ανάγκη. Παρόλο που αυτό το ζώδιο είναι δυναμικό, θέλει να αισθάνεσαι την αποδοχή από το άλλο του μισό και να εισπράττει το θαυμασμό του. Είναι αλήθεια ότι νοιώθει ανασφάλεια, αλλά δε θα το δείξει ποτέ αυτό. Αν νιώσεις ότι η σχέση σας είναι ελεύθερη και θέλεις κάτι πιο σοβαρό, κάνε ενέργειες που θα ταρακουνήσουν τον εγωισμό του. Μην του δείχνεις θαυμασμό, μην του στέλνεις ερωτικά μηνύματα και μην είσαι πάντα εκεί όταν σε ζητά. Θα λυγίσει σε χρόνο μηδέν.

Παρθένος

Όταν ο Παρθένος ξεκινά μια ελεύθερη σχέση, συνήθως εκείνη τη συγκεκριμένη περίοδο περνάει μια φάση που βάζει πάνω από όλα τα επαγγελματικά του και δε θέλει να αναλώνεται σε έρωτες. Αυτό το ζώδιο, γενικά ξέρει πολύ καλά τι θέλει στη ζωή του και πάντα βάζει σε τάξη όλα τα θέματά του. Άρα η ελεύθερη σχέση δε σημαίνει πως δε σ’ αγαπάει, αλλά κάπου θέλει λίγο σπρώξιμο, για να περάσει στη μονιμότητα. Τι θα κάνεις; Κράτησε μια καλή επικοινωνία μαζί του, άκουγε με προσοχή ό,τι σου λέει, σεβάσου τις απόψεις του. Δείξε του ότι είσαι εκεί για εκείνον και ανά πάσα στιγμή θα τον βοηθήσεις σε κάθε του πρόβλημα.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που του αρέσει να ξεκινά σχέσεις με σοβαρό σκοπό, αλλά στην πραγματικότητα δε θέλει την πίεση από το ταίρι του. Θέλει όμως να λαμβάνει αγάπη και σίγουρα θέλει να ξέρει ποια είναι τα συναισθήματα του άλλου απέναντί του. Είναι η ανασφάλεια αυτού του ζωδίου που το κάνει να ξεκινά μια ελεύθερη σχέση, για να την δοκιμάσει πρώτα και μετά να στηριχτεί πάνω της. Οπότε, για να έχεις την αποκλειστικότητα, ξέρεις πολύ καλά τι θα κάνεις. Να εκφράσεις αυτά που νιώθεις με αλήθεια. Μην του κρύψεις τίποτα, είναι έξυπνος θα το καταλάβει. Στάσου στο πλάι του και φρόντισε να τον ανεβάζεις ψυχολογικά. Κάνε τον να νοιώσει πως δεν έχει λόγο να φοβάται για την πορεία της αγάπης σας. Γιατί εσύ, είσαι εκεί για αυτόν!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που ζηλεύει πολύ μέσα στη σχέση του και γίνεται καταπιεστικός σε τέτοιο βαθμό, που κάνει το ταίρι του να ασφυκτιεί. Αν θέλεις να κάνεις τη σχέση σας από ελεύθερη να γίνει μόνιμη, δεν έχεις παρά να του χτυπήσεις την ευαίσθητη χορδή του. Τη ζήλεια! Προσπάθησε με τον τρόπο σου να δείξεις ότι υπάρχει αντίζηλος, αυτό είναι το χειρότερό του, μην δείχνεις ότι “ζεις” μόνο για αυτόν και στο ερωτικό κομμάτι δείξε πως δεν υπάρχει και τόσο ισχυρό δέσιμο μεταξύ σας. Αν σε αγαπά πραγματικά, θα λάβει το μήνυμα και θα κάνει τα πάντα για να σε κατακτήσει ολοκληρωτικά.

Τοξότης

Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις ένα Τοξότη να παθιαστεί μαζί σου σε βαθμό τρέλας, ώστε να νιώσεις ότι η σχέση που έχετε είναι σοβαρή και οδεύει προς τη μονιμότητα. Αυτό το ζώδιο αγαπά πάνω από όλα την ελευθερία του και σίγουρα μια δέσμευση απειλεί να του την στερήσει. Από την άλλη, θέλει να αποκτά συνέχεια καινούριες ερωτικές εμπειρίες στη ζωή του, οπότε μια σχέση τον περιορίζει. Αν θέλεις να τον κερδίσεις, θα πρέπει να του δώσεις απεριόριστη ελευθέρια, να τον κρατάς σε εγρήγορση συνέχεια με διάφορα ερωτικά παιχνίδια και να τον κάνεις να νιώσει ότι αυτό που ζείτε είναι ένα ατελείωτο παιχνίδι ηδονής. Στο οποίο παιχνίδι, όλα είναι ελευθέρα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα κάνει μια ελεύθερη σχέση, όταν νιώσει ότι περνάει μια περίοδο κρίσης στη ζωή του και θέλει να ξεδώσει στον ερωτικό του τομέα, για να μην σκέφτεται τίποτα άλλο. Θα καταλάβεις ότι η σχέση σας είναι ελεύθερη όταν δε σου ανοίγεται, όταν δε σου δίνει την απαραίτητη σημασία και όταν σε αφήνει έξω από τα σχέδια και τις αποφάσεις του. Αλλά εσύ έχεις παθιαστεί μαζί του και θέλεις να τον κερδίσεις, ζητάς μια σχέση διάρκειας και μονιμότητας. Για να το καταφέρεις, πρέπει πάνω από όλα να κερδίσεις το σεβασμό του. Θαύμασέ τον σε ό,τι κάνει. Εκδήλωσε την αγάπη σου με ώριμο τρόπο. Αν καταλάβει ότι μπορεί να στηριχτεί πάνω σου, τότε θα περάσει στο επόμενο βήμα. Της επισημοποίησης της αγάπης σας.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, ως γνωστόν, είναι το πιο απρόβλεπτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οπότε δε θα πρέπει να παίρνεις και τόσο σοβαρά αυτά που λέει και αυτά που κάνει. Γιατί μπορεί τη μια να λέει ότι θέλει ελεύθερη σχέση μαζί σου και την άλλη να ζητά σοβαρή. Μετά πάλι να αλλάζει άποψη και να επιστρέφει στη χαλαρότητα. Λειτουργεί ανάλογα με την ψυχική του διάθεση. Μπορεί να δεθεί μαζί σου ερωτικά και συναισθηματικά, αλλά ταυτόχρονα να σε αισθάνεται σαν φίλο. Αυτό είναι και το κλειδί για να τον κάνεις να δεθεί μόνιμα μαζί σου. Γίνε φίλος του. Άνοιξε την κάρδια σου. Πες του ό,τι νιώθεις. Ζήτα τις συμβουλές του. Αν νιώσει ότι σε έχει και δεν σε έχει, τότε τον κέρδισες. Αλλά αν καταλάβει πως τον πιέζεις, δεν υπάρχει μέλλον.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο γεμάτο συναισθήματα και πάντα ψάχνει να βρει απεγνωσμένα το άλλο του μισό, αλλά πάντα αισθάνεται μοναξιά. Αν ξεκινήσει μια ελεύθερη σχέση, σημαίνει πως έχει ακόμα ερωτικά κολλήματα με το παρελθόν του ή πως εκείνη την περίοδο αναζητά μόνο τα παιχνίδια. Για να τον κάνεις να αλλάξει άποψη, θα πρέπει σε τακτά χρονικά διαστήματα να του κάνεις εκπλήξεις, που γενικά του αρέσουν, να του δείχνεις ότι τον αγαπάς με δωράκια και να μπεις στο δικό του φανταστικό κόσμο. Εκεί θα καταλάβει πως τελικά βρήκε τη δική του «αδερφή» ψυχή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-05-2019 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση