Πώς μπορεί η αστρολογία να βελτιώσει τη ζωή μας;
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 2
14
10
2018

Πώς μπορεί η αστρολογία να βελτιώσει τη ζωή μας;

E-zwdia

Πολλοί άνθρωποι ζητούν τις αστρολογικές συμβουλές με την ελπίδα ο αστρολόγος να τους πει ότι θα κερδίσουν το λαχείο, θα κληρονομήσουν κάποια εκατομμύρια ή ακίνητα και ότι θα βρουν τον πρίγκιπα/πριγκίπισσα του παραμυθιού. Αυτό δεν είναι ρεαλιστικό. Αν ο αστρολογικός χάρτης σας, αντικατοπτρίζει την έλλειψη χρημάτων ή συντρόφου σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, τότε το Ωροσκόπιό σας θα αποκαλύψει αυτή τη δυσμένεια και εάν ο αστρολόγος είναι ικανός, θα το δει στον χάρτη σας.

 

Πώς μπορεί η αστρολογία να βελτιώσει τη ζωή μας;

 

Ένας ειλικρινής και έμπειρος αστρολόγος θα σας πει την αλήθεια αλλά και θα σας προτείνει τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε τον πόνο σας, δίνοντάς σας μια ένδειξη για το πότε τα πράγματα θα βελτιωθούν. Ένας καλός αστρολόγος θα εστιαστεί στις δυνάμεις και τις δυνατότητές σας και στα πράγματα διαμέσου των οποίων θα αντλήσετε ευχαρίστηση, δημιουργώντας μια θετική προοπτική που σας παρέχει ενθουσιασμό και ενέργεια για να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά τη ζωή σας και να προχωρήσετε μπροστά. Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να γίνει η ζωή σας καλύτερη προκειμένου να μην εστιάζεστε στο πρόβλημα που σας απασχολεί τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Λάβετε λοιπόν υπόψη σας τα εξής:

● Η Αστρολογία είναι πρώτα επιστήμη και μετά μαντική.

Οι αστρολόγοι μελετάνε για πολλά χρόνια, προκειμένου να είναι σε θέση να ερμηνεύσουν το κάθε Ωροσκόπιο. Δεν βασίζονται σε μεταφυσικές ικανότητες ή διαίσθηση, αν και ένας καλός αστρολόγος έχει και διαίσθηση. Αυτός είναι ο λόγος που η Αστρολογία είναι επιστήμη η οποία βασίζεται στην εμπειρική μελέτη και έχει την ικανότητα μέσα από την εμπειρία, να συνθέσει τα αντιφατικά χαρακτηριστικά που βρίσκονται σε κάθε ανθρώπινο ον, και ως εκ τούτου σε κάθε Ωροσκόπιο, και να μεταφέρει αυτά τα ευρήματα στον πελάτη κατά τρόπο σαφή και χρήσιμο.

● Η Αστρολογία βοηθά στην κατανόηση του ποιοι είστε.

Μέσα από την εξέταση των πλανητών, τις θέσεις τους στον ουρανό κατά τη γέννησή σας και πώς σχετίζονται μεταξύ τους, η Αστρολογία αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας και παρέχει ενδείξεις ως προς το γιατί έρχεστε σε επαφή με συγκεκριμένους ανθρώπους και καταστάσεις, και τι πρόκειται να μάθετε από αυτούς. Η Αστρολογία γνωρίζει τις ικανότητες και τις δυνατότητες που φέρατε μαζί σας σε αυτή τη ζωή.

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

● Η Αστρολογία βοηθά στην κατανόηση των κύκλων της ζωής σας.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί κύκλοι ζωής στην Αστρολογία. Ο κύκλος του Ήλιου, που παραμένει σε καθένα από τα δώδεκα ζώδια για ένα μήνα, κάθε έτος. Η Σελήνη περνά μέσα από τέσσερις κύκλους, κάθε 29 ημέρες, αρχής γενομένης με τη Νέα Σελήνη, έπειτα το πρώτο τέταρτο, την Πανσέληνο και το τελευταίο τέταρτο. Υπάρχουν 13 κύκλοι της Σελήνης, κάθε δώδεκα μήνες. Κάθε χρόνο γύρω από τα γενέθλιά σας, ο Ήλιος επιστρέφει στην γενέθλια θέση του. Η Ηλιακή επιστροφή είναι όταν ο Ήλιος φτάνει στην ακριβή μοίρα που είχε κατά τη γέννησή σας. Μελετώντας τον χάρτη της Ηλιακής επιστροφής, προβλέπει τα γεγονότα για το επερχόμενο έτος.

● Η Αστρολογία καθορίζει τη συμβατότητα των προσωπικών σας σχέσεων.

Μελετώντας τον αστρολογικό χάρτη σας, μαθαίνετε με ποια ζώδια είστε περισσότερο συμβατοί και με ποια θα πρέπει να καταβάλετε προσπάθειες για να έχετε αρμονικές σχέσεις. Η σύγκριση των δυο Ωροσκοπίων, μας δίνει λεπτομέρειες όσον αφορά τις ερωτικές, επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις, καθώς και τις φιλίες.

● Η Αστρολογία προσδιορίζει μια καλύτερη σταδιοδρομία.

Μια αστρολογική ανάλυση μπορεί να σας πει ποιες ικανότητες έχετε και τι χρειάζεστε από την καριέρα σας για να αισθάνεστε πετυχημένοι. Μπορείτε να δείτε αν θα έχετε ευκαιρίες για επιτυχία με ευκολία ή μέσω της σκληρής δουλειάς σας. Οι πλανήτες στον έκτο οίκο σας, περιγράφουν την καθημερινότητα στην εργασία σας. Οι πλανήτες στο δέκατο οίκο σας, αντιπροσωπεύουν τον τύπο της καριέρας που θα σας προβάλει, τους επαγγελματικούς σας στόχους και πώς γίνονται αντιληπτοί από τους άλλους. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

● Η Αστρολογία καθορίζει πότε να αρχίσετε ένα έργο ή μια νέα σχέση.

Για να ξεκινήσουμε ένα νέο έργο ή μια νέα επιχείρηση ή ακόμη και μια νέα σχέση κοιτάμε τη Σελήνη που έχει μεγάλη επιρροή. Τα νέα έργα ξεκινάνε με τη Νέα Σελήνη και τα έργα που ολοκληρώνονται οριστικοποιούνται κατά την Πανσέληνο. Μην ξεκινάτε ένα νέο έργο ή μια νέα σχέση όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος. Αν πρέπει να το κάνετε, να είστε πολύ προσεκτικοί, ώστε να καταλάβετε τι λένε οι άλλοι άνθρωποι και ότι οι γύρω σας καταλαβαίνουν τι λέτε.

● Η Αστρολογία προσδιορίζει τα υπέρ και τα κατά μιας μετακίνησης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Αστρολογία για να εξετάσετε αν είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πάτε διακοπές ή να ζήσετε σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα. Θα μπορέσετε να προσδιορίσετε αν οι επιλογές σας είναι σωστές και ποιες θα είναι οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε.

● Η Αστρολογία σας βοηθά να μάθετε ποιες είναι οι καρμικές επιρροές σας.

Το κάρμα έχει να κάνει με τα διδάγματα από προηγούμενες ζωές και τι σας επιφυλάσσεται σε αυτή τη ζωή. Μελετώντας το κάρμα σας, μαθαίνετε το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε σε αυτή τη ζωή για την πνευματική σας ανάπτυξη. Επίσης, σας προσδιορίζει ποιες είναι καρμικές σας σχέσεις στην τωρινή σας ζωή.

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

● Η Αστρολογία εστιάζει στην πορεία της ζωής σας.

Ακολουθείτε τη σωστή πορεία στη ζωή σας; Είστε ευτυχισμένοι στη δουλειά σας και τις σχέσεις σας; Υπάρχουν ευκαιρίες, αλλά και προκλήσεις που η Αστρολογία είναι σε θέση να επισημάνει, αλλά και να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση στη δημιουργική φύση σας και να εκφράσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σας επιτρέπει να εξετάσετε τις πιθανές λύσεις στα προβλήματά σας και να επιλέξετε την καλύτερη για εσάς.

● Η Αστρολογία προσδιορίζει τα μελλοντικά γεγονότα της ζωής σας.

Είτε ψάχνετε για τους επόμενους μήνες ή για χρόνια, η Αστρολογία μπορεί να σας δείξει τι να περιμένετε μπροστά σας, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που θα βρεθούν στο δρόμο σας, ποιες είναι οι καλύτερες χρονικές περίοδοι για να αναλάβετε δράση και στις ικανότητες που μπορείτε να στηριχθείτε για να επιτύχετε τους στόχους σας. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών τι γεγονότα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-10-2018 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms