Ζευγάρια με το ίδιο ζώδιο. Πόσο ταιριάζουν;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
30
10
2017

Ζευγάρια με το ίδιο ζώδιο. Πόσο ταιριάζουν;

Φένια Σταμέλου

Πολλές φορές τυχαίνει να συνάψουμε δεσμό με κάποιον/α που ανήκει στο ίδιο ζώδιο με το δικό μας. Αν και ακούγεται θετικό, δεδομένου ότι θα έχουμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το ταίρι μας, κρύβει και παγίδες, αφού μαζί με κοινά προτερήματα, μοιραζόμαστε και κοινά ελαττώματα. Πώς είναι μια σχέση με κάποιον… με το ίδιο ζώδιο σου;

 

Πόσο ταιριάζουν τα ζευγάρια με ίδιο ζώδιο;

 

ΚΡΙΟΣ

Δύο Κριοί μαζί είναι βέβαιο ότι θα μετατρέψουν τη σχέση σε πεδίο μάχης. Ο ανταγωνισμός θα κυριαρχεί ανάμεσα στο ζευγάρι, παράλληλα με το πάθος και την ανάγκη για δράση, κάτι που θα προκαλέσει… πυρκαγιά. Αν καταφέρουν να χαλιναγωγήσουν τις παρορμήσεις τους, ίσως και να καταφέρουν να αποφύγουν τη ρήξη. Το σίγουρο είναι ότι ένας τέτοιος δεσμός δε θα είναι σε καμία περίπτωση βαρετός… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Το ζευγάρι Ταύρων θα χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και ηρεμία. Κανένας από τους δύο συντρόφους δε θα αρέσκεται στις αλλαγές, γι’ αυτό και δύσκολα θα επέλθει χωρισμός ή ρήξη ανάμεσά τους. Η αγάπη του ζωδίου για την καλοπέραση και τα όμορφα πράγματα στη ζωή, θα διανθίσει τη σχέση αυτή με όμορφες στιγμές και με μια απολαυστική καθημερινότητα. Μοναδικό αγκάθι: το πείσμα. Κανείς από τους δύο θα κάνει πίσω, ακόμα κι όταν έχει άδικο… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα ζευγάρι Διδύμων χαρακτηρίζεται σίγουρα από καλή επικοινωνία. Οι δύο σύντροφοι θα μπορούν να μιλούν για ώρες και για τα πάντα, με την ανταλλαγή ιδεών να τροφοδοτεί την περιέργεια και την ανάγκη τους για νέες πληροφορίες. Οι πρώτες δυσκολίες όμως δε θα αργήσουν να εμφανιστούν σε μια τέτοια σχέση, καθώς και οι δύο αργά ή γρήγορα, θα βαρεθούν και θα αναζητήσουν νέα ερεθίσματα… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δύο Καρκίνοι μαζί, σίγουρα δε θα μπορούν να συνυπάρξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν και η ευαισθησία θα είναι διάχυτη μέσα στη σχέση, όπως και η ανάγκη για φροντίδα και προστασία, σύντομα θα εμφανιστούν τα πρώτο σύννεφα, λόγω της αμοιβαίας ανασφάλειας. Και τότε, δύσκολα θα μπορέσει να καθησυχάσει ο ένας τον άλλο, αφού και οι δύο θα κλειστούν στο καβούκι τους… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Στην περίπτωση που δύο Λιοντάρια συνάπτουν ερωτικό δεσμό, τα πράγματα δυσκολεύουν. Κι αυτό γιατί οι αρχηγικές τάσεις του ζωδίου θα δημιουργήσουν κόντρες και ζήλειες ανάμεσα στο ζευγάρι, για το ποιος είναι πιο ισχυρός και επιβλητικός απέναντι στον άλλο, κάτι που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ρήξη. Χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις για να καταφέρει να διαρκέσει μια τέτοια σχέση. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ζευγάρι Παρθένων μπορεί να δημιουργήσει έναν ιδανικό ή έναν καταστροφικό δεσμό. Εξαρτάται από τον τρόπο που εκφράζει την ενέργεια του ζωδίου ο ένας προς το άλλο. Αν κυριαρχεί η προσφορά και η υπηρεσία, τότε θα καταφέρουν να φτιάξουν μια δυνατή σχέση που θα βασίζεται στην αλληλοβοήθεια. Αν όμως κυριαρχεί η κριτική και η τελειομανία, τότε οι δύο σύντροφοι θα βρεθούν σύντομα στα… μαχαίρια. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Δύο Ζυγοί σε σχέση, μπορούν να την κάνουν επιτυχημένη και μακροχρόνια, αρκεί να μην κρύβουν τα προβλήματά τους κάτω από το χαλί. Η ανάγκη για αρμονία και οι αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι σίγουρα τα θετικά χαρακτηριστικά αυτού του δεσμού, όμως από την άλλη, ο φόβος της σύγκρουσης μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνικά ξεσπάσματα, με αρνητικές συνέπειες και για τους δύο… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια σχέση μεταξύ δύο Σκορπιών δεν είναι καθόλου δύσκολο να διαρκέσει, μιας και πρόκειται για σταθερό ζώδιο, που δεν εγκαταλείπει εύκολα το ταίρι του. Βέβαια, ο Σκορπιός έχει την τάση να δημιουργεί κρίσεις και βιώνει έντονα πάθη, κάτι που μπορεί να πυροδοτεί συχνά εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι. Όμως, το καλό σεξ θα λειτουργεί πάντα σαν εργαλείο επανένωσης… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δύο Τοξότες, αν μη τι άλλο θα συνάψουν μια περιπετειώδη σχέση, που δε θα ρουτινιάσει ποτέ. Η δίψα του ζωδίου για να ανακαλύψει το καινούριο και το ανεξερεύνητο, θα δημιουργεί ενθουσιασμό και πάθος ανάμεσα στο ζευγάρι, που θα αναζητά συνεχώς νέες, διασκεδαστικές δραστηριότητες. Το μοναδικό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει, προέρχεται από το φόβο καταπάτησης της ελευθερίας, που μπορεί να φέρει αμοιβαίες τάσεις φυγής… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ζευγάρι Αιγόκερων αποτελεί έναν συνδυασμό με διάρκεια στο χρόνο και αντοχή στις δοκιμασίες. Ο αμοιβαίος σεβασμός και οι κοινοί στόχοι αποτελούν τα προτερήματα της σχέσης αυτής, όπως και η ικανότητα του ζωδίου να αναλαμβάνει ευθύνες και βάρη. Αν υπάρχει και κατανόηση στο θέμα της καριέρας, που σίγουρα θα καταλαμβάνει πολύ από το χρόνο και των δύο, τότε δε θα υπάρχει τίποτα να κλονίσει τη σχέση αυτή. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δύο Υδροχόοι μαζί σίγουρα θα έχουν πολλά να μοιραστούν, κοινούς κώδικες επικοινωνίας και σεβασμό στην ατομικότητα, που έχουν εξίσου ανάγκη. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι το συναισθηματικό κομμάτι του δεσμού, το οποίο μπορεί να απουσιάζει, με τη σχέση να καταλήγει να είναι περισσότερο φιλική, παρά οτιδήποτε άλλο. Θα χρειαστεί να κάνουν και οι δύο κάποια υπέρβαση όσον αφορά τη συναισθηματική έκφραση, για να καταφέρουν να παραμείνουν μαζί. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Ένα ζευγάρι Ιχθύων αποτελεί έναν ρομαντικό συνδυασμό, με έντονο το αίσθημα της αυτοθυσίας και την προσφοράς ανάμεσα στους δύο συντρόφους. Η αμοιβαία συμπόνοια και η ικανότητα να συγχωρεί τα πάντα ο ένας στον άλλο, δημιουργούν προϋποθέσεις διάρκειας και βαθιάς αγάπης. Αρκεί οι στόχοι και τα όνειρα να μη μένουν στη φαντασία τους… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-10-2017 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι