Τα 12 ζώδια στον πλαστικό χειρουργό!
Βαθμολόγησε
13
12
2016

Τα 12 ζώδια στον πλαστικό χειρουργό!

E-zwdia

Ποια από τα ζώδια έχουν τον πλαστικό χειρουργό στην κορυφή της ατζέντας τους και ποια ούτε να το σκέφτονται δεν θέλουν; Όλοι μας θέλουμε τη διαρκή νεότητα και την ομορφιά, αλλά κάποιοι από εμάς το παρακάνουν λιγάκι. Για ποια ζώδια ο πλαστικός χειρουργός είναι ο καλύτερος τους φίλος και ποια ζώδια τρέμουν το νυστέρι της αιώνιας νεότητας και ανανέωσης;

 

Τα 12 ζώδια και ο πλαστικός χειρουργός

 

Κριός

Ο Κριός είναι ζώδιο που του αρέσει να προκαλεί τον θαυμασμό των γύρω του, όσον αφορά στην εμφάνισή του. Ακόμα και ο χρόνος που περνάει είναι φίλος μαζί του, γι’ αυτό και ο Κριός δε θα κάνει κάτι να τον σταματήσει, ούτε θα επισκεφτεί τον πλαστικό για να επιβραδύνει τη γήρανση.

Ναι, του αρέσει η ομορφιά, αλλά η φυσική, όχι η… πλαστική. Οπότε καταφεύγει σε φυσικά μέσα, για να επιμηκύνει την νεότητά του, όπως η άσκηση και η καλή διατροφή.

Ταύρος

Ο Ταύρος γενικά είναι ζώδιο που φοβάται πολύ τα χειρουργεία, πόσο μάλλον όταν αυτά αποσκοπούν σε αισθητικές επεμβάσεις. Από την άλλη δεν δίνει και τόση σημασία στην εξωτερική του εμφάνιση και δε θα τα βάψει και μαύρα, αν εμφανιστεί μια ρυτίδα στο πρόσωπό του.

Έχει και αυτή τη γοητεία της. Στην περίπτωση που το ζώδιο αυτό περάσει το κατώφλι του πλαστικού χειρουργού, θα είναι μόνο για να απαλλαγεί από κάποια περιττά κιλά ή από κάποιο αισθητικό πρόβλημα, που του δυσκολεύει τη ζωή.

Δίδυμοι

Γενικά ο Δίδυμος θέλει να προκαλεί τον θαυμασμό των άλλων με την εξωτερική του εμφάνιση, οπότε δε θα είχε κανένα πρόβλημα να καταφύγει στον πλαστικό χειρουργό. Ακόμα και μια μικρή ατέλεια να υπάρχει επάνω του που τον ενοχλεί, δε διστάζει να την διορθώσει.

Και δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να θεωρηθεί κακό. Η δική του φιλοσοφία είναι μια: Ό,τι δεν σου αρέσει και σου χαλάει τη διάθεση, άλλαξέ το. Ε, δεν έχει και άδικο!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της ανασφάλειας και δεν καταφέρνει ποτέ να φτάσει σε ένα σημείο ικανοποίησης, που θα διευκολύνει την ίδια του την ύπαρξη. Όσον αφορά στην εξωτερική του εμφάνιση, πάντα κάτι θα βρίσκει επάνω του, που θα τον ενοχλεί και αυτό τον κάνει να τρέχει κάθε δυο και τρεις στον πλαστικό χειρουργό.

Εξάλλου, η σχέση τους είναι πολύ φιλική. Ό,τι διορθώνει επάνω του, του δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση, που του λείπουν.

Λέων

Ο Λέων, παρόλο που είναι δυναμικό ζώδιο, ό,τι αφορά ιατρικά θέματα και χειρουργεία τον τρομάζει. Ωστόσο, αν θεωρήσει πως πρέπει να κάνει μια διόρθωση στην εμφάνισή του, θα το ρισκάρει.

Θα βάλει το φόβο και τον πόνο σε δεύτερο πλάνο και θα προσπαθήσει να φτάσει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην τελειότητα. Εξάλλου, είναι ζώδιο που δίνει μεγάλη σημασία στο φαίνεσθαι. Και από την άλλη, μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος;

Παρθένος

Ο Παρθένος και μόνο στην ιδέα του νυστεριού τρέμει και… παίρνει δρόμο. Παρόλα αυτά όμως, θα βρει την ψυχική δύναμη να το αντιμετωπίσει, αν έτσι θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και θα βελτιώσει την ζωή του, και θα περάσει το κατώφλι του χειρουργείου.

Δεν είναι και τόσο φίλος με τον πλαστικό, αλλά αν η ανάγκη το επιβάλει, θα γίνει. Και όλα αυτά φυσικά θα τα κάνει χωρίς υπερβολές. Παν μέτρον άριστον. 

Ζυγός

Ο Ζυγός και η ομορφιά πάνε μαζί. Δεν είναι τυχαίο που το ζώδιο αυτό έχει κυβερνήτη του τη θεά της ομορφιάς, την Αφροδίτη. Άρα, θα κάνει τα πάντα για την ομορφιά του και φυσικά δίνει μεγάλη σημασία σε αυτήν.

Πόσο μάλλον όταν όλα αυτά που κάνει, του ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση στα ύψη και τον κάνουν να νιώσει μοναδικός. Ο πλαστικός χειρουργός είναι ο καλύτερος φίλος του, όπως και ο δερματολόγος, που θα του δώσει τις σωστές συμβουλές ομορφιάς.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δύσκολα θα επισκεφτεί ένα πλαστικό χειρούργο και ακόμα πιο δύσκολα θα τον εμπιστευτεί. Ποιος είναι αυτός, που θα κρίνει τι είναι ωραίο επάνω του και τι όχι; Το ίδιο αυτό ζώδιο έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Ξέρει ποια είναι τα ελαττώματά του όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση και φροντίζει πάντα να τα καλύπτει με έξυπνο τρόπο. Άλλωστε για τον Σκορπιό η ομορφιά βρίσκεται μέσα στις μικρές ατέλειες!

Τοξότης

Ο Τοξότης γενικά είναι ένα ζώδιο που έχει συμφιλιωθεί με τον εαυτό του και τα πάει μια χαρά μαζί του. Εξάλλου, αυτό που αντικρίζει στον καθρέφτη του τον ικανοποιεί, ακόμα κι αν στους άλλους φαίνεται αρνητικό. Σημασία έχει πως νιώθει ο ίδιος.

Άρα δεν έχει τόσο μεγάλη λαχτάρα να επισκεφτεί ένα πλαστικό χειρουργό για διορθώσεις. Αν τελικά το κάνει, θα πρέπει να υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος. Ο σοβαρός λόγος, είναι καθαρά προσωπική του υπόθεση.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως γενικά προσέχει την εμφάνισή του και την εξωτερική του εικόνα, γιατί αυτό μετρά πολύ στον επαγγελματικό τομέα, κατά τον ίδιο. Άρα, θα πήγαινε για μια επίσκεψη στον πλαστικό, αλλά με πολύ φόβο και δέος.

Βέβαια, τα χειρουργεία και τα νυστέρια δεν είναι και το καλύτερό του. Οπότε, αν κάτι τον ενοχλεί επάνω του, μάλλον θα ακυρώνει συνέχεια το ραντεβού με τον γιατρό, μέχρι να συμβιβαστεί με την ιδέα της πλαστικής…

Υδροχόος

Ο Υδροχόος λατρεύει την ομορφιά και γενικά ό,τι όμορφο κινείται γύρω του. Δε θα είχε κανένα πρόβλημα να προβεί σε μια αισθητική επέμβαση και δεν έχει κανένα φόβο για τα νυστέρια.

Αν είναι να κοιτάζει τον εαυτό του στο καθρέφτη και να νιώθει ικανοποίηση, γιατί να μην κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις; Από την άλλη όμως, συνήθως προτιμά τους φυσικούς τρόπους διατήρησης της νεότητας.

Ιχθύς

Στον Ιχθύ αρέσει πάρα πολύ να τον θαυμάζουν και να το δείχνουν με κάθε τρόπο αυτό. Από την άλλη, ο ίδιος προκαλεί τις πιο πολλές φορές τα κομπλιμέντα που θέλει να δέχεται από τον περίγυρό του.

Αυτό σημαίνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να επισκεφτεί τον πλαστικό χειρουργό και να διορθώσει ό,τι δεν του αρέσει επάνω του. Αν είναι κάτι που θα κάνει την αυτοπεποίθησή του να κτυπήσει κόκκινο, το κάνει με μεγάλη ευχαρίστηση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-12-2016 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ