Πως επηρεάζουν οι πλανήτες τη ζωή μας;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
02
01
2018

Πως επηρεάζουν οι πλανήτες τη ζωή μας;

E-zwdia

Αυτό φαίνεται απλή ερώτηση, αλλά η απάντηση δεν είναι και τόσο εύκολη. Θα μπορούσαν ορισμένα γεγονότα να είναι μόνο από τύχη; Σίγουρα όχι. Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάποιες προβλέψεις συχνά διαψεύδονται από τα γεγονότα που ακολούθησαν. Ο λόγος γι’ αυτό πρέπει να αναζητηθεί όχι στην αντιεπιστημονική φύση αυτής της μελέτης, αλλά στην άγνοια και την ελλιπή γνώση των όσων ασχολούνται με την επιστήμη της Αστρολογίας.

 

Πως επηρεάζουν οι πλανήτες τη ζωή μας;

 

Η ζωή του καθενός μας είναι πάντα γεμάτη από σκαμπανεβάσματα, με πολλές θετικές αλλά και αρνητικές στιγμές. Η Αστρολογία δίνει την απάντηση σε αυτές τις εναλλαγές στη ζωή μας, βασιζόμενη στις κινήσεις των πλανητών.

Η Αστρολογία κάνει προβλέψεις για κάθε τομέα της ζωής μας. Μας προσφέρει μια εικόνα για το μέλλον μας με τη βοήθεια των άστρων και τις θέσεις των πλανητών που απεικονίζονται στο γενέθλιο χάρτη μας. Τις περισσότερες φορές, η επίδραση των διαφόρων πλανητικών κινήσεων ρυθμίζει τα μελλοντικά γεγονότα στη ζωή μας. Ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, βρίσκονται σε συγκεκριμένες θέσεις, κατά τη στιγμή της γέννησής μας και κάνουν κάποιες πλανητικές όψεις μεταξύ τους, οι οποίες δέχονται την επιρροή των πλανητών που κινούνται στο ουράνιο στερέωμα.

Μπορούν οι πλανήτες πραγματικά να ελέγχουν τι συμβαίνει στη ζωή μας;

Οι πλανήτες είναι εκατομμύρια μίλια μακριά από τη Γη. Μπορούν να έχουν πραγματικά μια καθημερινή επίδραση στον άνθρωπο; Το φεγγάρι έχει μια επίδραση στις παλίρροιες και τη συναισθηματική διάθεση του ανθρώπου και αυτό είναι δεδομένο. Φαίνεται ότι μπορεί να ασκήσει σημαντική επίδραση. Πώς όμως ο Πλούτωνας που είναι μακριά από τη γη θα μπορούσε να έχει μια βαριά και καταστροφική επίδραση στους ανθρώπους;

Αφού λοιπόν το φεγγάρι ασκεί επιρροή πάνω στη γη, γιατί λοιπόν και οι άλλοι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος να μην έχουν κάποια επιρροή πάνω μας; Γνωρίζοντας το ζώδιο που βρίσκεται ο κάθε πλανήτης σε μια δεδομένη χρονική περίοδο, έχουμε μια εικόνα για τις συνθήκες που συμβαίνουν γύρω μας, πώς  συμπεριφέρονται οι άνθρωποι και πώς εξελίσσονται κάποια παγκόσμια γεγονότα. Με τη δημιουργία ενός γενέθλιου Αστρολογικού χάρτη για κάθε άτομο, μπορεί να καθοριστεί με ποιόν τρόπο η θέση του κάθε πλανήτη κατά τη στιγμή της γέννησης του ατόμου θα επηρεάσει τη ζωή του.

Τι είδους επιστήμη είναι η Αστρολογία;

Η Αστρολογία είναι πραγματικά μια επιστήμη, είναι κάτι που πρέπει να μελετηθεί και να απομνημονευτεί. Η ικανότητα να διαβάζει κάποιος διαφορετικούς τύπους προσωπικότητας ή να προβλέπει τις μελλοντικές συνθήκες, είναι μια ικανότητα που βασίζεται στη γνώση και την εμπειρία. Χιλιάδες χρόνια πριν, κάποιοι μελετητές της Αστρονομίας, παρατήρησαν ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν για παράδειγμα στις αρχές της άνοιξης είχαν παρόμοια χαρακτηριστικά. Σταδιακά μελετήθηκαν διαφορετικοί τύποι ανθρώπων και βρέθηκαν οι ερμηνείες των πλανητικών συνδυασμών. Ακόμα και σήμερα, οι αστρολόγοι εντοπίζουν και καταγράφουν νέα πλανητικά σώματα, μαζί με νέες ερμηνείες.

Βέβαια, ήταν λάθος σε πολλά σημεία, δηλαδή, είχαν συμπεράνει ότι η γη είναι επίπεδη, ότι ο Ήλιος περιστρέφεται γύρω από τη γη, κλπ. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σημείωσαν, επίσης, και πολλά μεγάλα επιτεύγματα όπως π.χ. τις Πυραμίδες, το Σινικό Τείχος της Κίνας, το Ημερολόγιο των Μάγια κλπ. Το ότι ήταν λάθος σε κάποιες ερμηνείες τους, δεν σημαίνει ότι δεν ήταν σωστοί σε κάποια άλλα πράγματα. Όταν μελέτησαν όμως το πλανητικό σύστημα, ήταν σωστοί. Οι πλανήτες και οι όψεις που σχημάτιζαν στον ουρανό, αποκάλυπταν τι συνέβαινε στο τώρα, αλλά και τι θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον, πώς κάποιος θα μπορούσε πιθανώς να συμπεριφέρεται σε μια δεδομένη χρονική στιγμή και πώς συσχετίζεται με τους άλλους. Μπόρεσαν να τεκμηριώσουν το συσχετισμό τους με την ανθρώπινη δραστηριότητα. Με τα χρόνια, αυτή η γνώση τελειοποιήθηκε και ερμηνεύτηκε για να περάσει στις επόμενες γενιές.

Η Αστρολογία και οι κινήσεις των πλανητών έχουν πράγματι επίδραση στη ζωή μας. Αλλά απαιτεί βαθύτερη μελέτη και γνώση και μόνο τότε μπορεί να βγει στο φως η αλήθεια της Αστρολογίας. Η Αστρολογία δεν είναι μόνο επιστήμη αλλά και μια τέχνη και αυτό είναι που την διαφοροποιεί. Καθένας από εμάς είναι ένα αντίγραφο του μεγάλου Σύμπαντος. Καθένας από εμάς συνδέεται με όλα τα όντα πάνω στη γη. Καθένας από εμάς έχει μέσα του συνείδηση και αν κατανοήσουμε τον εαυτό μας, μπορούμε να εναρμονιστούμε με κάθε πλανητική επιρροή. Θα πρέπει όμως να συνειδητοποιήσουμε μέσα μας ότι δεν επιβλήθηκε τίποτα σε εμάς από οποιονδήποτε.

Το γεγονός ότι κάθε άνθρωπος υπόκειται σε ορισμένες θετικές ή αρνητικές πλανητικές επιρροές, ανάλογα με τον τόπο και τον χρόνο που γεννήθηκε, είναι μεν δεδομένο, αλλά αυτές οι επιρροές μπορούν να αλλάξουν, βάση της ελεύθερης βούλησής μας. Και δεν υπάρχει κανένας Θεός για να μας υποχρεώσει πώς να δράσουμε σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη κατάσταση. Για τις λανθασμένες επιλογές και τις ενέργειές μας, είμαστε υπεύθυνοι αποκλειστικά εμείς οι ίδιοι. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε τις πλανητικές επιρροές για το τροχαίο ατύχημα ενός άνθρωπου, εξαιτίας του υπερβολικού αλκοόλ. Αν πάλι είμαστε συναισθηματικά απελπισμένοι, θα πρέπει να δεχτούμε όλες τις συνέπειες αυτού του συναισθήματός μας. Αυτή είναι η φύση της αλληλεξάρτησής μας με τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος.

Μένει λοιπόν στον καθένα μας να δει και να συνειδητοποιήσει ότι κρατάει στα χέρια του την ίδια τη ζωή του και ότι οι πλανήτες είναι αρωγοί και συνοδοιπόροι σ’ αυτό το ταξίδι της ζωής.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-01-2018 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms