Οι ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους και τι σημαίνουν για την έκφραση της προσωπικότητάς μας. Ακμή στο ζώδιο του Ζυγού.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 1
17
10
2014

Οι ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους και τι σημαίνουν για την έκφραση της προσωπικότητάς μας. Ακμή στο ζώδιο του Ζυγού.

E-zwdia

Τι πληροφορίες παίρνουμε από τις ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους;


Μέσα στις βασικές πληροφορίες που παίρνουμε από τον αστρολογικό μας χάρτη, εξίσου σημαντική είναι και το να ξέρουμε σε ποιο ζώδιο έχει ακμή ο κάθε μας οίκος. Οι 12 οίκοι συμβολίζουν τα 12 δωμάτια του προσωπικού μας οικήματος, τους 12 βασικούς τομείς της ζωής μας και πως εκφραζόμαστε ως ολοκληρωμένες οντότητες. Φυσικά και δεν είμαστε ένα μόνο ζώδιο ή ένας μόνο ωροσκόπος. Είμαστε εξαιρετικά πολυσύνθετα και ξεχωριστά όντα, αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε καλύτερα, κοιτώντας και μελετώντας όλες τις παραμέτρους ενός Αστρολογικού χάρτη. Μία από αυτές τις βασικές παραμέτρους είναι και η ζωδιακή ακμή των οίκων.

 Διαβάστε επίσης:

 Σήμερα, θα δούμε πως λειτουργεί ο κάθε οίκος, έχοντας ακμή στο ζώδιο του Ζυγού:


Ζυγός στον 1ο οίκο:

Το συγκεκριμένο άτομο, με ακμή 1ου οίκου στο ζώδιο του Ζυγού, οπότε και ωροσκόπο του, αυτό που κατ’ εξοχήν το χαρακτηρίζει είναι το θέμα των σχέσεων που καλείται να αντιμετωπίσει στη ζωή του: είτε θα κάνει πολλές σχέσεις που όμως οδηγούν σε αδιέξοδο, είτε θα κάνει λίγες αλλά με δύσκολη, επίσης, πορεία. Συνήθως, παντρεύεται σε μεγαλύτερη ηλικία ή επίσης από λόγους ανάγκης, π.χ. μια εγκυμοσύνη. Κατά κανόνα, είναι όμορφα και ελκυστικά τα άτομα με ωροσκόπο στο Ζυγό και κοινωνικά αλλά ενώ τους νομίζεις εύκολα διαχειρίσιμους, στο τέλος καταλαβαίνεις ότι είναι πιο πολύπλοκοι χαρακτήρες απ’ ό, τι κι οι ίδιοι παραδέχονται για τον εαυτό τους. Έχουν καλλιτεχνικές ευαισθησίες, τους αρέσει η αρμονία και καταφέρνουν να είναι ευέλικτοι στο να αποφεύγουν, όταν πιέζονται, να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Για προβλέψεις  σύμφωνα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο μιλήστε με τους αστρολόγους του e-zwdia.gr  στο  901 500 4624 ή στείλτε ΑΔΑΜ στο 54529.

Ζυγός στο 2ο οίκο:

Ένα άτομο με ιδιαίτερη κλίση στις δημόσιες σχέσεις καταφέρνει να κάνει επικερδείς εμπορικές συμφωνίες ή συνεταιρισμούς. Έντονη καλλιτεχνική φύση, ο τρόπος που επικοινωνεί είναι ζεστός, με ήπια γλυκιά φωνή και προσπαθεί να είναι ισορροπιστής. Του αρέσουν οι ανέσεις και το να μένει σε ένα όμορφο περιβάλλον που να τον εκφράζει αισθητικά και ο σύντροφος της ζωής του να μπορεί να του φέρεται με δοτικότητα, σεβασμό και ευγένεια. Είναι σχετικά ευμετάβλητο άτομο και κάποιες φορές χρειάζεται τη συμβουλή κάποιου, πριν πάρει μια σημαντική απόφαση. Το θέμα όμως είναι, αν τελικά αυτός ο κάποιος είναι και το σωστό άτομο για να εμπιστευτεί. Αν η Αφροδίτη του κάνει καλές όψεις, έχουμε εύνοια στα οικονομικά αλλά και σε θέματα υγείας.  Για προβλέψεις  σύμφωνα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο. μιλήστε με τους αστρολόγους του e-zwdia.gr  στο  901 500 4624 ή στείλτε ΑΔΑΜ στο 54529.

Ζυγός στον 3ο οίκο:

Ευχάριστη προσωπικότητα, με καλούς τρόπους συμπεριφοράς, και αν οι υπόλοιπες όψεις το ευνοούν, καλές σχέσεις με κοντινούς συγγενείς και γείτονες. Έξυπνο άτομο και με γρήγορη αντίληψη. Διακριτικός και ευγενικός, όχι μόνο για τα κοντινά του και αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και για εκείνους που γνωρίζει ελάχιστα. Μεγάλωσε συνήθως σε ένα αρμονικό περιβάλλον και γι’ αυτό εκτιμά ιδιαίτερα τις συγγενικές του σχέσεις. Του αρέσει να μετακινείται και γενικά έχει μια ευκολία στο να αλλάζει τόπους διαμονής. Θα μπορούσε να γίνει ένας επιτυχημένος δημοσιογράφος κι αυτό θα κάλυπτε την αγάπη του για τα ταξίδια αλλά επίσης θα ικανοποιούσε και το έξυπνο μυαλό του, μαθαίνοντας συνεχώς νέα πράγματα. Εξάλλου, ως ζώδιο του αέρα, μπορεί πολύ πιο εύκολα να μεταφέρει την πληροφορία και τη γνώση. Για προβλέψεις  σύμφωνα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο, μιλήστε με τους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο  901 500 4624 ή στείλτε ΑΔΑΜ στο 54529.

Ζυγός στον 4ο οίκο:

Αν στάθηκε τυχερός και μεγάλωσε σε ένα αρμονικό και αγαπημένο περιβάλλον, τότε θα έχουμε έναν πραγματικά ευτυχισμένο άνθρωπο που θα μπορέσει να το αναπαράγει και στη δική του ζωή μεγαλώνοντας. Φυσικά και είναι πολύ σημαντικός ο χώρος που διαμένει και σίγουρα θα διακρίνεται από μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική αισθητική. Κάποια μάλιστα από τα είδη που κοσμούν το σπίτι του, μπορεί να τα έχει φτιάξει ο ίδιος στον ελεύθερο χρόνο του. Του αρέσει να φτιάχνει όμορφα πράγματα με τα χέρια του και ταυτόχρονα αυτό το χόμπι ηρεμεί το μυαλό και τη σκέψη του. Στο σπίτι του συνήθως, του αρέσει να διοργανώνει με κάθε ευκαιρία πάρτι και να περιποιείται τους αγαπημένους του φίλους. Τον έλκουν τα όμορφα και πολυτελή πράγματα. Δεν μπορεί τη μιζέρια και την κατήφεια.  Για προβλέψεις  σύμφωνα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο μιλήστε με τους αστρολόγους του e-zwdia.gr  στο  901 500 4624 ή στείλτε ΑΔΑΜ στο 54529.

Ζυγός στον 5ο οίκο:

Έξυπνο, όμορφο και ερωτικό άτομο. Ο ερωτισμός που αποπνέει μπορεί να μην είναι σαν το μυστηριώδη του Σκορπιού αλλά μέσα από τη φιλική, αυθόρμητη και καλοπροαίρετη πάντα προσέγγιση που κάνει στους άλλους, καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις και να γοητεύει. Ένας άνθρωπος γεννημένος καλλιτέχνης, μπορεί να γίνει ηθοποιός ή ένας επιτυχημένος τραγουδιστής. Και στις δυο περιπτώσεις, θα τον βοηθήσουν ιδιαίτερα το αρμονικό του παρουσιαστικό αλλά και η χροιά της φωνής του. Η ευκολία της αμεσότητας που έχει, όταν επικοινωνεί, καταφέρνει να παρασύρει και το κοινό μαζί του. Επιρρεπής στις σαρκικές απολαύσεις και δεν αντέχει με τίποτα την πίεση και τον έλεγχο. Είναι ένας άνθρωπος ερωτευμένος με τον ίδιο τον έρωτα!. Για προβλέψεις  σύμφωνα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο μιλήστε με τους αστρολόγους του e-zwdia.gr  στο  901 500 4624 ή στείλτε ΑΔΑΜ στο 54529.

Ζυγός στον 6ο οίκο:

Στον χώρο της υγείας, της εργασίας και της καθημερινότητας, ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα λειτουργήσει με ανάλογο τρόπο. Ως εργασιακή απασχόληση, μπορεί να επιλέξει το εμπόριο ή κάτι που θα σχετίζεται με είδη πολυτελείας και τη μόδα. Επειδή έχει μια τάση προς τις καταχρήσεις, καλό θα ήταν να προσέχει και  να πίνει αρκετό νερό για να προσέχει τα νεφρά του. Γενικά, στην καθημερινή του ζωή, ακολουθεί σχετικά ήπιους τόνους και του αρέσει να βρίσκει χρόνο για τα αγαπημένα του χόμπι και τους φίλους του. Η κοινωνικότητα του ζωδίου τον βοηθάει να συναλλάσσεται εύκολα με τους άλλους και να έχει όσο το δυνατόν γίνεται πιο αρμονικές σχέσεις με τους συναδέλφους του. Για προβλέψεις  σύμφωνα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο, μιλήστε με τους αστρολόγους του e-zwdia  στο  901 500 4624 ή στείλτε ΑΔΑΜ στο 54529.

Ζυγός στον 7ο οίκο:

Στο φυσικό του χώρο εδώ ο Ζυγός. Εκεί που θα δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες του. Συντροφικό άτομο γαρ αλλά για το κατά πόσο θα λειτουργήσει αρμονικά αυτός ο τομέας στην ζωή του, θα εξαρτηθεί βέβαια και από άλλους παράγοντες, όπως το που βρίσκεται και τι όψεις σχηματίζει η Αφροδίτη του. Επειδή είναι σχετικά ανασφαλής, η σχέση μέσα στο γάμο του και το πώς την βιώνει, είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για τη γενικότερη ευημερία του. Συνήθως, μέσα από τις κοινωνικές του γνωριμίες, συνάπτει και τις επαγγελματικές του συνεργασίες. Χρειάζεται όμως να προσέχει και να μην παίρνει επιπόλαιες και γρήγορες αποφάσεις, ιδίως αν και άλλες όψεις δεν το υποστηρίζουν. Είναι άτομο συντροφικό και του αρέσει να βιώνει αγάπη και ζεστασιά στην προσωπική του ζωή. Για προβλέψεις  σύμφωνα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο μιλήστε με τους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο  901 500 4624 ή στείλτε ΑΔΑΜ στο 54529.

Ζυγός στον 8ο οίκο: 

Στη ζωή του το συγκεκριμένο άτομο θα ωφεληθεί από τα οικονομικά του/της συζύγου του ή από τους συνεργάτες του. Επηρεάζεται σχετικά εύκολα από τη γνώμη των άλλων και σε σημαντικά ζητήματα αμφιταλαντεύεται. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι  ψυχολογικά αδύναμος άνθρωπος και έχει ανάγκη να νιώθει κάποιον δυνατό δίπλα του, ώστε να νιώθει ασφαλής. Από την άλλη πλευρά, ξέρει να παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της αποπλάνησης και ένα από τα πιο δυνατά του όπλα είναι το σεξ. Μπορεί να καταφέρνει με αυτόν τον τρόπο να επιβληθεί στον άλλον αλλά έτσι επέρχεται μια ισορροπία στη σχέση τους. Έτσι, ενώ ο/η σύντροφός του έχει το προβάδισμα στα πρακτικά ζητήματα, εκείνος παίρνει τη σκυτάλη στα πιο… προσωπικά.  Για προβλέψεις  σύμφωνα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο μιλήστε με τους αστρολόγους του e-zwdia.gr  στο  901 500 4624 ή στείλτε ΑΔΑΜ στο 54529.

Ζυγός στον 9ο οίκο:

Ο άνθρωπος με ακμή του 9ου οίκου του στον Ζυγό, έχει μια ιδιαίτερα τονισμένη αίσθηση της δικαιοσύνης και υψηλά ιδανικά στη ζωή του. Κάποιες φορές μπορεί να καταφέρνει να εκφράζει όλο αυτό το ψυχικό δυναμικό του, μέσα από κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα. Διακατέχεται από ισχυρά θρησκευτικά πιστεύω, είτε μέσα από μια αίσθηση ανασφάλειας, είτε του πειραματισμού. Είναι πολύ καλός στο να αγορεύει και να κρατάει την προσοχή του κοινού επάνω του. Μπορεί να ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό αλλά πάντα να νιώθει σαν να βρίσκεται στο σπίτι του. Κατά τ’ άλλα, είναι εξαιρετικά γοητευτικός και έξυπνος, γνωρίζοντας πάντα από διαίσθηση, πώς να γοητεύσει τον άλλον και να τον κάνει να ακούει σοβαρά την άποψή του, ακόμη κι αν διαφωνεί. Για προβλέψεις  σύμφωνα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο μιλήστε με τους αστρολόγους του e-zwdia.gr  στο  901 500 4624 ή στείλτε ΑΔΑΜ στο 54529.

Ζυγός στον 10ο οίκο:

Αν βοηθούν κι άλλες όψεις μέσα στο χάρτη, ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα μπορέσει να επωφεληθεί στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, είτε είναι στον  καλλιτεχνικό χώρο, είτε είναι στο χώρο της δικαιοσύνης. Το παρουσιαστικό του και η κοινωνική του συμπεριφορά είναι από τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας του. Σε περίπτωση, όμως, που δεν έχουμε τις ανάλογες βοηθητικές όψεις, αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε εύκολα να κατακτά αυτό που θέλει αλλά κι άλλο τόσο εύκολα να βρίσκεται μετέωρος. Σ’ αυτήν την περίπτωση, αυτό που χρειάζεται να προσέξει είναι τις συναισθηματικές του ανασφάλειες, μόνο έτσι θα μπορέσει να επιβληθεί και να προοδέψει στο χώρο του. Για προβλέψεις  σύμφωνα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο μιλήστε με τους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο  901 500 4624 ή στείλτε ΑΔΑΜ στο 54529.

Ζυγός στον 11ο οίκο:

Σ’ έναν χώρο ιδιαίτερα φιλικό για το ζώδιο του Ζυγού, το άτομο εδώ μπορεί να βρει αυτά που αναζητά η ψυχή του αλλά και το μυαλό του. Από τη φύση του κοινωνικός και φιλικός ο Ζυγός, θα καταφέρει να λάμψει μέσα σε μεγάλες ομάδες και με ανθρωπιστικούς στόχους. Το αίσθημα της δικαιοσύνης που τον διακατέχει, εδώ μπορεί να βρει εξαιρετικό πεδίο δράσης. Του αρέσει να συναναστρέφεται διανοούμενους και να μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα. Συνήθως, κι αυτό θα εξαρτηθεί κι απ’ άλλες όψεις, βρίσκει βοήθεια στη ζωή του από φίλους αλλά και από ανθρώπους που δεν γνωρίζει πολύ καιρό. Χωρίς να είναι συμφεροντολόγος, δίνει μεγάλη προσοχή κι εκείνος σε ποιους απευθύνεται αλλά και ποιους αξίζει να εμπιστευτεί. Για προβλέψεις  σύμφωνα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο μιλήστε με τους αστρολόγους του e-zwdia.gr  στο  901 500 4624 ή στείλτε ΑΔΑΜ στο 54529.

Ζυγός στον 12ο οίκο: 

Λίγο ιδιαίτερος ο 12ος οίκος για το ζώδιο του Ζυγού. Αν και σαν οίκος, δεν είναι και ο πιο άνετος ή φωτεινός,, όπως θα άξιζε σε ένα ζώδιο του αέρα, παρ’ όλα αυτά τον βοηθά ώστε τις δύσκολες στιγμές της ζωής του να τις περνά όσο γίνεται πιο ανάλαφρα και ει δυνατόν, πιο αισιόδοξα. Αν οι όψεις βοηθούν, τότε το άτομο βρίσκει κρυφή βοήθεια τη στιγμή που την έχει ανάγκη. Αυτό που χρειάζεται να προσέξει όμως, και ανεξαρτήτως των όψεων, είναι τις τυχόν καταχρήσεις και την ευκολία που έχει να υποκύπτει σε κάποιους πειρασμούς. Μπορεί κατά καιρούς να εμφανίζονται θέματα μέσα στην καθημερινότητά του, είτε αφορούν τη δουλειά του, είτε την προσωπική του ζωή, αλλά στο τέλος πάντα θα καταφέρνει να βγαίνει στην επιφάνεια και να κοιτάζει και πάλι με αισιοδοξία το μέλλον. Για προβλέψεις  σύμφωνα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο μιλήστε με τους αστρολόγους του e-zwdia.gr  στο  901 500 4624 ή στείλτε ΑΔΑΜ στο 54529.

 

Διαβάστε επίσης:
 
 
 
Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-10-2014 16:51
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms