Οι ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους και τι σημαίνουν για την έκφραση της προσωπικότητάς μας. Ακμή στο ζώδιο της Παρθένου.
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 3
10
10
2014

Οι ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους και τι σημαίνουν για την έκφραση της προσωπικότητάς μας. Ακμή στο ζώδιο της Παρθένου.

E-zwdia

Τι πληροφορίες παίρνουμε από τις ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους;Μέσα στις βασικές πληροφορίες που παίρνουμε από τον αστρολογικό μας χάρτη, εξίσου σημαντική είναι και το να ξέρουμε σε ποιο ζώδιο έχει ακμή ο κάθε μας οίκος. Οι 12 οίκοι συμβολίζουν τα 12 δωμάτια του προσωπικού μας οικήματος, τους 12 βασικούς τομείς της ζωής μας και πως εκφραζόμαστε ως ολοκληρωμένες οντότητες. Φυσικά και δεν είμαστε ένα μόνο ζώδιο ή ένας μόνο ωροσκόπος. Είμαστε εξαιρετικά πολυσύνθετα και ξεχωριστά όντα, αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε καλύτερα κοιτώντας και μελετώντας όλες τις παραμέτρους ενός Αστρολογικού χάρτη. Μία από αυτές τις βασικές παραμέτρους, είναι και η ζωδιακή ακμή των οίκων.

 

Διαβάστε επίσης:
 
 Σήμερα, θα δούμε πως λειτουργεί ο κάθε οίκος, έχοντας ακμή στο ζώδιο της Παρθένου:Παρθένος στον 1ο οίκο:

Το άτομο με ακμή του 1ου οίκου και ωροσκόπο στην Παρθένο, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει επαγγελματικά θέματα στη ζωή του. Για εκείνον είναι πολύ σημαντικό να βρει το επαγγελματικό του στίγμα. Είναι άνθρωπος με καθαρό και πρακτικό πνεύμα και με έναν υπεραναλυτικό τρόπο σκέψης, σε σημείο μάλιστα που μπορεί να κουράζει τον εαυτό του. Είναι έξυπνος, έχει έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο αντιμετώπισης στη ζωή, δεν αλλάζει εύκολα συνήθειες, πολλές φορές δεν αφήνει εύκολα κάτι να περάσει απαρατήρητο και αν τον απασχολεί κάτι, θα πρέπει οπωσδήποτε να βρει τη σωστή του λύση. Δεν θα τον λέγαμε εύκολα κοινωνικό, θέλει το χρόνο του για να ανοιχτεί στους άλλους και κυρίως να τους εμπιστευτεί. 
Για να μάθετε ανάλυση ολόκληρου του αστρολογικού σας χάρτη καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλτε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Παρθένος στο 2ο οίκο:

Ο άνθρωπος με ακμή του 2ου οίκου του στο ζώδιο της Παρθένου αισθάνεται σχετικά ανασφαλής, όσον αφορά την οικονομική του κατάσταση και χρειάζεται πάντα να έχει κάτι στην άκρη «για ώρα ανάγκης», ώστε να νιώθει πιο σίγουρος. Συνήθως στη ζωή του έχει αντιμετωπίσει διάφορα up και down στα οικονομικά του και γι’ αυτόν το λόγο, όσο μεγαλώνει, γίνεται όλο και πιο λογικός στον τρόπο που ξοδεύει τα χρήματά του. Τσιγκούνη σίγουρα δεν μπορείς να τον πεις, γιατί το πιο πιθανό είναι ότι έχει Λέων στην ακμή του 1ου οίκου του, οπότε είναι πραγματικά γαλαντόμος σε σχέση με τους άλλους αλλά μπορεί για τον εαυτό του κάποιες φορές να νιώσει τύψεις, αν ξοδέψει κάτι παραπάνω. Με τον καιρό, μαθαίνει να κάνει καλύτερη διαχείριση των οικονομικών του.
Για να μάθετε πως θα σας επηρεάσει αυτή η όψη σε ολόκληρη τη ζωή σας καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλτε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Παρθένος στον 3ο οίκο:

Μυαλό πρακτικό και ορθολογιστικό. Έξυπνος άνθρωπος και τον ενδιαφέρει πάντα το «δια ταύτα». Δεν μπορεί να αναλώνεται σε άσκοπες κινήσεις ή λόγια, θέλει για το καθετί που γίνεται, να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Δεν τον ενδιαφέρει το «περιτύλιγμα» αλλά η ουσία μιας κατάστασης. Θα σκεφτεί καλά πριν αποφασίσει και όταν θα εκφράσει την άποψή του, θα είναι καλά στοιχειοθετημένη. Διακρίνεται για την καλή του μνήμη και σαν παιδί ήταν ένας πολύ καλός και επιμελής μαθητής. Λόγω δουλειάς ή εκπαίδευσης, μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθεί σε άλλες πόλεις στη ζωή του. Οι σχέσεις με τους συγγενείς του είναι πολύ σημαντικές και είναι εξαιρετικά τυπικός στις οικογενειακές του υποχρεώσεις.  
Για να έχετε μια ολοκληρωμένη πρόβλεψη για το μέλλον σας, μπορείτε να καλέσετε την αστρολογική ομάδα του e-zwdia στο 901 500 4633 ή στείλτε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Παρθένος στον 4ο οίκο:

Ανάλογα με τους πλανήτες που φιλοξενεί μέσα στο συγκεκριμένο οίκο και τις όψεις που σχηματίζουν, θέματα κληρονομιάς που αφορούν την πατρική περιουσία μπορεί να αντιμετωπίσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Γενικά, υπάρχει αίσθηση του καθήκοντος απέναντι στους γονείς του ή χρειάστηκε να φροντίσει ή να στηρίξει κάποιον από τους δύο. Θα λέγαμε ότι είναι ένα άτομο σχετικά χαμηλών τόνων μέσα στο σπίτι και αργότερα όταν θα κάνει τη δική του οικογένεια, τον ενδιαφέρει να φροντίζει τους αγαπημένους του. Ίσως κάποιες φορές, να αγχώνεται λίγο περισσότερο από το κανονικό, μόνο και μόνο γιατί ανησυχεί για τους δικούς του. Είναι πρακτικός άνθρωπος και του αρέσει να ζει σε ένα αρμονικό και καθαρό περιβάλλον.   
Για να μάθετε πως ακριβώς σας επηρεάζουν οι πλανήτες που φιλοξενούνται στον  4ο οίκο σας, καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλτε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Παρθένος στον 5ο οίκο:

Ίσως δεν είναι ο άνθρωπος που θα ερωτευτεί σφοδρά στη ζωή του ή που επιζητά τα έντονα πάθη, αλλά σίγουρα τον ενδιαφέρει να προστατεύει τον/τη σύντροφό του και να τον/τη φροντίζει. Δεν μπαινοβγαίνει εύκολα σε σχέσεις και είναι πιστός. Είναι σημαντικό για εκείνον να γνωρίσει πρώτα καλά το σύντροφό του, πριν τον εμπιστευτεί. Τον νοιάζει περισσότερο να γνωρίσει σε βάθος και να δεθεί εγκεφαλικά με το σύντροφό του και λιγότερο τον ενδιαφέρουν τα ερωτικά παιχνίδια. Αφότου όμως χαλαρώσει, θα δώσει το καλύτερο του εαυτού του. Αν κάνει παιδιά, ανησυχεί ιδιαίτερα γι’ αυτά και γίνεται πολύ προστατευτικός. Σίγουρα, δεν είναι ο άνθρωπος που θα τζογάρει ή θα πάρει μεγάλα ρίσκα στη ζωή του.  
Για να μάθετε πως θα σας επηρεάσουν όλες οι όψεις που έχει ο προσωπικός αστρολογικός σας χάρτης καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλτε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Παρθένος στον 6ο οίκο:

Στην θέση της εδώ η Παρθένος. Η καθημερινότητα με τις υποχρεώσεις της και η εργασία, είναι τα πεδία δράσης της. Είναι ένα άτομο ιδιαίτερα ευσυνείδητο και εργατικό. Δουλεύει με σύστημα και πρόγραμμα. Γενικά, έχει πρόγραμμά σε όλους τους τομείς της ζωής του. Όλα έχουν την ώρα τους που θα γίνουν και αφότου το έχει περάσει στην ημερήσια ατζέντα του, δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνουν. Κάποιες φορές, μπορεί να λειτουργεί σχεδόν ψυχαναγκαστικά και να κουράζει ψυχικά και σωματικά τον εαυτό του. Τον ενδιαφέρουν τομείς όπως η εναλλακτική ιατρική, καθώς επίσης και ένα σωστό και υγιεινό πρόγραμμα διατροφής. Λόγω της μεγάλης σημασίας στη λεπτομέρεια που δίνει, θα μπορούσε να γίνει ένας εξαίρετος βιολόγος ή να ασχοληθεί με οτιδήποτε έχει σχέση με την έρευνα.   
Για να μάθετε που μπορείτε να διακριθείτε ανάλογα με τον αστρολογικό σας χάρτη καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλτε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Παρθένος στον 7ο οίκο:

Στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, θα έχουμε έναν άνθρωπο που έχει μεγάλες απαιτήσεις από τους συνεργάτες του ή αργότερα από τον/τη σύζυγό του. Από την άλλη όμως, είναι κι εκείνος με τη σειρά του εξαιρετικά συνεπής και γι’ αυτό θεωρεί δεδομένο ότι και οι άλλοι θα του φερθούν ανάλογα. Ξέρει να οργανώνει και να φέρνει εις πέρας συνεργατικά εγχειρήματα αλλά αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από άλλες όψεις που θα δούμε στο χάρτη του. Από τον άνθρωπο της ζωής του έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις που για εκείνον όμως θεωρούνται αυτονόητα στοιχεία. Θαυμάζει τους ευφυείς, πρακτικούς και εργατικούς ανθρώπους και νιώθει πιο ασφαλής όταν βρίσκεται μαζί τους. Όταν χρειαστεί, ξέρει να ελίσσεται.   
Για να μάθετε αστρολογικές προβλέψεις για το μέλλον σας  σύμφωνα με το γενέθλιο χάρτη σας καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλτε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Παρθένος στον 8ο οίκο:


Ενώ στις ερωτικές του στιγμές είναι πιο ανοιχτός στο να δοκιμάσει με τον/τη σύντροφό του νέες εμπειρίες, δεν είναι το ίδιο όμως ανοιχτός στο να εκφράσει και τα βαθύτερα συναισθήματά του. Μπορεί να εκφραστεί καλύτερα μέσω του σεξ, γι’ αυτό η ερωτική πράξη και το σώμα γίνονται για εκείνον αντικείμενο θρησκευτικής προσήλωσης. Εξαιρετικά ευφυής και ξέρει πώς να ελιχθεί για το συμφέρον του. Έχει υψηλά ιδανικά και μπορεί να αφοσιωθεί σε έναν σκοπό. Κάποια θέματα σχετικά με τα οικονομικά του συντρόφου του, όπως το πώς τα διαχειρίζεται, μπορεί να τον αγχώνουν. Παρουσιάζει φοβίες με τις ασθένειες και μπορεί κάποιες φορές να λειτουργεί ως κατά φαντασία ασθενής.  
Για να μάθετε πως σας επηρεάζει κάθε όψη του αστρολογικού σας χάρτη, μπορείτε να καλέσετε στο 901 500 4633 ή στείλτε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Παρθένος στον 9ο οίκο:

Ως άνθρωπος της λεπτομέρειας, μπορεί να ασχοληθεί με την επιστημονική έρευνα και να διαπρέψει. Ταυτόχρονα, το πρακτικό του πνεύμα μπορεί να τον βοηθήσει να σταδιοδρομήσει ως μαθηματικός ή φυσικός. Είναι εκείνος που μπορεί να πάει στην άκρη του κόσμου για να βοηθήσει ανυπεράσπιστους ανθρώπους και να αφοσιωθεί σ’ αυτόν το σκοπό. Ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους προβλέπονται στη ζωή του. Ανάλογα με το που βρίσκεται ο Ερμής και τις όψεις που σχηματίζει, μπορούμε να δούμε σε ποια πεδία της ζωής του θα δώσει προτεραιότητα και κυρίως το πώς θα μπορεί να εκφραστεί σ’ ένα ανώτερο επίπεδο.
Για να μάθετε αστρολογικές προβλέψεις για το μέλλον σας σύμφωνα με το γενέθλιο χάρτη σας, καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλτε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Παρθένος στο 10ο οίκο:

Αν υπάρχουν και οι ανάλογες όψεις μέσα στο χάρτη του που να το υποστηρίζουν, αυτός ο άνθρωπος μπορεί να ωφεληθεί στην εργασία του από τους ανωτέρους του. Ο τρόπος που εργάζεται και η συνέπειά του, αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται. Μπορεί να δουλέψει σε μεγάλους οργανισμούς ή να ωφεληθεί από δουλειά στο Δημόσιο. Το ήθος και η διακριτικότητά του τον διακρίνουν. Ακόμη κι αν η κοινωνική του θέση δεν είναι υψηλή, χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού των άλλων. Είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες αλλά δύσκολα θα ανοιχτεί και θα εκφραστεί στους άλλους, με αποτέλεσμα, να είναι λίγοι εκείνοι που τον γνωρίζουν πραγματικά στη ζωή του. 
Για να μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον σύμφωνα με τις όψεις που δημιουργούν οι πλανήτες με το γενέθλιο χάρτη σας καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλτε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Παρθένος στον 11ο οίκο:

Επειδή η φύση της Παρθένου είναι σχετικά πιο κλειστή, «ντροπαλή» καλύτερα θα την λέγαμε, στον χώρο των ομάδων, φίλων και γενικά του ευρύτερου κοινωνικού του κύκλου, δεν δίνει πάντα τον καλύτερο εαυτό της. Ο άνθρωπος, λοιπόν, με ακμή του 11ου οίκου στο ζώδιο της Παρθένου, είναι σχετικά επιφυλακτικός και αρκετά επιλεκτικός σε ποιους θα ανοιχτεί και θα εμπιστευθεί. Από την άλλη, ξέρει πολύ καλά να ελίσσεται προκειμένου να διαφυλάξει τη θέση του. Στους στόχους που θέτει στη ζωή του, είναι αρκετά λογικός και τον ενδιαφέρει πάντα το πρακτικό αποτέλεσμα. Αν και ο ίδιος είναι σχετικά κλειστός ή μυστικοπαθής τύπος, μπορεί κάλλιστα να δουλεύει σ’ ένα χώρο που ασχολείται με τη διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων.   
Για να μάθετε τις ζωδιακές ακμές σας και στους 12 οίκους, καλέστε στο  901 500 4633 ή στείλτε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Παρθένος στο 12ο οίκο:

Εδώ έχουμε έναν άνθρωπο που μπορεί να δώσει τον καλύτερο εαυτό του στο να φροντίζει εκείνους που έχουν πληγωθεί με κάποιον τρόπο στη ζωή τους. Αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπορέσει να εκφράσει αυτό το δυναμικό του μέσα από την εργασία του, όπως για παράδειγμα να εργαστεί σ’ ένα νοσοκομείο, τότε θα διευκολύνει κι άλλους τομείς της ζωής του. Η έννοια της προσφοράς προς τους άλλους είναι αυτοσκοπός για εκείνον και ταυτόχρονα, θεραπεύοντας τον πόνο των άλλων, νιώθει και ο ίδιος να λυτρώνεται μέσα του από κάποια δικά του τραύματα. Κατά καιρούς, εμφανίζει την τάση να απομονώνεται στον εαυτό του. Είναι πιστός και αφοσιωμένος σε εκείνους που αγαπά και έχει επιλέξει στη ζωή του. 
Για να μάθετε ποια χαρακτηριστικά σας δίνουν όλες οι όψεις του αστρολογικού σας χάρτη μπορείτε να καλέσετε στο 901 500 4633 ή στείλτε ΧΡΥΣΑ στο 54529.
 

Διαβάστε επίσης:
 
 

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-10-2014 19:11
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση