Οι ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους . Ακμή στο ζώδιο του Λέοντα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
03
10
2014

Οι ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους . Ακμή στο ζώδιο του Λέοντα.

E-zwdia

 

Τι πληροφορίες παίρνουμε από τις ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους;Μέσα στις βασικές πληροφορίες που παίρνουμε από τον αστρολογικό μας χάρτη, εξίσου σημαντική είναι και το να ξέρουμε σε ποιο ζώδιο έχει ακμή ο κάθε μας οίκος. Οι 12 οίκοι συμβολίζουν τα 12 δωμάτια του προσωπικού μας οικήματος, τους 12 βασικούς τομείς της ζωής μας και πως εκφραζόμαστε ως ολοκληρωμένες οντότητες. Φυσικά και δεν είμαστε ένα μόνο ζώδιο ή ένας μόνο ωροσκόπος. Είμαστε εξαιρετικά πολυσύνθετα και ξεχωριστά όντα, αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε καλύτερα, κοιτώντας και μελετώντας όλες τις παραμέτρους ενός Αστρολογικού χάρτη. Μία από αυτές τις βασικές παραμέτρους είναι και η ζωδιακή ακμή των οίκων.

Σήμερα θα δούμε πως λειτουργεί ο κάθε οίκος, έχοντας ακμή στο ζώδιο του Λέοντα:

 

Διαβάστε επίσης:
 

 

Λέοντας στον 1ο οίκο:

Με  ωροσκόπο στο Λέοντα, έχουμε έναν άνθρωπο με επιβλητικό και ευγενικό παρουσιαστικό. Ιδεαλιστής, με θάρρος, προστάτης των αδυνάτων, μαγνητίζει τους άλλους και έχει ισχυρή θέληση. Κάποιες φορές, μπορεί να είναι ιδιαίτερα εύθικτος και δεν αντέχει την απόρριψη. Θέλει να ξέρει ότι τον αγαπούν για να νιώθει ασφαλής. Σαν παιδί, ίσως δεν εισέπραξε την επιβεβαίωση από την πλευρά του πατέρα του, όπως θα το ήθελε. Στην πορεία της ζωής του όμως, η εσωτερική του ανάγκη να διακριθεί θα γίνεται όλο και πιο έντονη. Θα χρειαστεί να κάνει πολλές προσωπικές υπερβάσεις προκειμένου να το καταφέρει αλλά στο τέλος θα βρει την προσωπική του πορεία και εξέλιξη. Είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρο άτομο και σίγουρα κάποιος στον οποίο μπορείς να βασιστείς σε περίπτωση ανάγκης.   

Λέοντας στο 2ο οίκο:

Σίγουρα, το τι έχει και σε τι ποσότητα, είναι εξαιρετικά σημαντικό για εκείνον. Επειδή το βασικό χαρακτηριστικό του Λέοντα είναι η άνεση και η απλοχεριά, θέλει να έχει για να μπορεί και εύκολα να τα μοιράζεται με τους άλλους ή τουλάχιστον εκείνους που θεωρεί σημαντικούς στη ζωή του. Η ακμή του 2ου οίκου στο Λέοντα υποδηλώνει ότι αυτό το άτομο θα έχει μεγαλόπνοα σχέδια σε ό, τι αφορά τις χρηματοοικονομικές επενδύσεις και ταυτόχρονα ξέρει πώς να κάνει τις ανάλογες επαφές με τα κατάλληλα άτομα, προκειμένου να το καταφέρει. Αν δεν υπάρχουν άλλες περιοριστικές όψεις στο χάρτη αυτού του ατόμου, θα καταφέρνει τους στόχους του σχετικά εύκολα. Κάποιες φορές, μπορεί να θεωρηθεί σπάταλος κι αυτό εξαιτίας της γενναιοδωρίας του αλλά παρ’ όλα αυτά, γνωρίζει πολύ καλά πως να διαχειρίζεται σωστά τα οικονομικά του.

Λέοντας στον 3ο οίκο:

Είναι ένας άνθρωπος που ξεχωρίζει από τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς και τον ιδιαίτερο λόγο του. Σαν παιδί, ξεχώριζε λόγω του χαρακτήρα του στο σχολείο. Μεγάλωσε σε ένα φιλικό περιβάλλον και αυτό που τον χαρακτηρίζει ιδιαίτερα είναι η εντιμότητά και η ειλικρίνεια. Κάποιες φορές μάλιστα, μπορεί να συγκρούεται με τους γύρω του, προκειμένου να υπερασπίσει τις ιδέες του ή το δίκιο των άλλων. Είναι ιδιαίτερα έξυπνος, λογικός και πρακτικός στον τρόπο που σκέφτεται. Αν συμφωνούν και άλλες όψεις, δείχνει καλές σχέσεις με αδέλφια ή το άμεσο συγγενικό περιβάλλον. Μέσα στην οικογένειά του, νιώθει προστάτης και υπεύθυνος για εκείνους. Είναι ο άνθρωπος που μπορείς να βασιστείς στο λόγο του.   
 
Λέοντας στον 4ο οίκο:

Το σπιτικό του, ο χώρος που μένει και η αισθητική του, είναι εξαιρετικά σημαντικά στοιχεία για εκείνον. Ακόμη και ως παιδί, σίγουρα είχε με κάποιον τρόπο τις προσωπικές του πινελιές στο δωμάτιό του. Άνθρωπος με βαθιές, και κάποιες φορές, αρκετά παραδοσιακές αξίες στη ζωή του. Θέλει σταθερότητα και άνεση μέσα στο οικείο περιβάλλον του. Εξαιρετικά φιλόξενος οικοδεσπότης. Στο χώρο του και στη ζωή του, θέλει το καθετί να είναι στη σωστή του θέση. Ο πατέρας σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ψυχολογική του ωρίμανση και είναι το βασικό του πρότυπο. Αν δεν υπάρχουν δυσαρμονικές όψεις, το άτομο αυτό μπορούμε να το θεωρήσουμε ιδιαίτερα τυχερό για το περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγάλωσε, κάτι που σίγουρα αργότερα θα το μεταφέρει και στη δική του οικογένεια.
 
Λέοντας στον 5ο οίκο:


Αυτός ο άνθρωπος έχει τη λάμψη του πρωταγωνιστή. Ό, τι κι αν κάνει, όπως κι αν τον δεις ντυμένο, σίγουρα έχει μια ιδιαίτερη έμφυτη χάρη που τον κάνει να ξεχωρίζει. Δίνει μεγάλη σημασία στον έρωτα και στις προσωπικές του σχέσεις. Αν ευνοούν και άλλες όψεις, θα μπορούσε να είναι τυχερός σε τυχερά παιχνίδια. Έχει ευκολία στο να επικοινωνεί με τα παιδιά και θα μπορούσε να ακολουθήσει ένα επάγγελμα που να σχετίζεται με αυτά. Ως χόμπι, θα μπορούσε να επιλέξει το θέατρο ή κάποια ανάλογη καλλιτεχνική δραστηριότητα. Του αρέσει να διασκεδάζει και είναι ιδιαίτερα κοινωνικός. Το βασικό του χαρακτηριστικό όμως είναι η έμφυτη αισιοδοξία που τον διακρίνει και η θετική του αντιμετώπιση στη ζωή. 

Λέοντας στον 6ο οίκο:

Όσο κι αν φαίνεται βαρετή η καθημερινότητα για κάποιους, αυτός ο άνθρωπος πάντα θα έχει κάτι να βρει για να την κάνει και να την νιώσει ξεχωριστή. Απεχθάνεται τη μιζέρια και την κακομοιριά. Θέλει να έχει θετικούς ανθρώπους γύρω του και με ευαισθησίες. Μπορεί να  αναλάβει υπό την προστασία του τα μικρά αδέσποτα ζωάκια της γειτονιάς ή να γίνει κτηνίατρος. Ξέρει να αναλαμβάνει ευθύνες και να βάζει προτεραιότητες στη ζωή του. Χρειάζεται μόνο να προσέχει την τάση που έχει προς το καλό φαγητό, ώστε να μην αποκτήσει θέμα με το βάρος του. Οπωσδήποτε, θα του έκανε καλό να γυμνάζεται και να έχει όσο περισσότερο γίνεται επαφή με τη φύση.  

Λέοντας στον 7ο οίκο:

Ένας άνθρωπος που δίνει μεγάλη βαρύτητα στις σχέσεις και στις συνεργασίες του. Ιδιαίτερα έντιμος και ειλικρινής. Δοτικός στις σχέσεις του και με ιδιαίτερη ευγενική συμπεριφορά ως σύντροφος, σταθερός στις επιλογές του. Αν βοηθούν και άλλες όψεις, δηλώνει τύχη στις επαγγελματικές συνεργασίες και στο γάμο. Είναι ένα άτομο που ξέρει να παλεύει για τα πιστεύω του και συνήθως κερδίζει στον αγώνα της ζωής. Αυτό που θεωρεί απαραίτητο στοιχείο για μια μακροχρόνια σχέση, είναι να υπάρχει εντιμότητα και απόλυτη ειλικρίνεια και από τα δύο μέρη. Θεωρεί πολύ σημαντικό να του αναγνωρίζουν τα θετικά του σημεία και να τον επαινούν.

Λέοντας στον 8ο οίκο:

Με ακμή του 8ου οίκου στο Λέοντα, υπάρχει εύνοια σε οικονομικά οφέλη από τα οικονομικά του/της συζύγου και από συνεργάτες ή κληρονομιές. Ισχυρό ψυχικό κύτταρο, αισιόδοξη στάση ζωής. Κάποιες φορές, μπορεί να μη θέλει να αντιμετωπίσει τις πιο βαθιές ψυχικές του αλήθειες, προτιμώντας να έχει μια πιο αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον του. Τελικά όμως, καταφέρνει να αποκτήσει αυτό που έχει οραματιστεί. Περηφάνια και ανάγκη ψυχικής εκτόνωσης. Μπορεί να γίνει εξαιρετικά ευαίσθητος σε οποιαδήποτε είδους απόρριψη. Στον ερωτικό τομέα, θέλει να νιώθει κυρίαρχος του παιχνιδιού και να απολαμβάνει το θαυμασμό του/της ερωτικού παρτενέρ.

Λέοντας στον 9ο οίκο:

Ένας άνθρωπος ιδεαλιστής, με υψηλά ιδεώδη και ισχυρή την αίσθηση της δικαιοσύνης. Με αρμονικές όψεις, καθαρό πνεύμα και σταθερές αξίες στη ζωή του. Ωφέλεια από ταξίδια ή συνεργασίες με το εξωτερικό. Δημοσιότητα και αποδοχή από το περιβάλλον του. Τον ενδιαφέρουν τα ταξίδια, οι νέες εμπειρίες και κυρίως να διευρύνει τους πνευματικούς του ορίζοντες. Τον ενδιαφέρει να έχει από πριν ορίσει το σημείο που θέλει να φτάσει και να μη χάνεται σε χίμαιρες. Ακριβοδίκαιος στην κρίση του και το μόνο που τον ανησυχεί είναι να μην αδικήσει κάποιον. Κάποιες φορές όμως, μπορεί να ξεπερνά τα όρια που του θέτουν οι άλλοι.   

Λέοντας στο 10ο οίκο:

Σίγουρα λειτουργεί καλύτερα ως προϊστάμενος παρά ως υφιστάμενος. Με καλές όψεις, μπορεί να αποκτήσει κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση. Ως προϊστάμενος, λειτουργεί εξαιρετικά ακριβοδίκαια και ξέρει πότε και πως να επιβραβεύει. Επίσης, κλίση προς τις τέχνες και δημοσιότητα μπορεί να βγάλει αυτή η θέση. Του αρέσει να τον εμπιστεύονται και να του αναγνωρίζουν τις επιτυχίες του. Με δυσαρμονικές όμως όψεις, μπορεί να επιδιώκει να φτάσει στην κορυφή, χωρίς ωστόσο να έχει εκτιμήσει σωστά και αντικειμενικά τις δυνατότητες και τα προσόντα του. Διαθέτει μια φυσική ευκολία στο να τον προσέχουν και να γοητεύει τους άλλους.

Λέοντας στον 11ο οίκο:

Ισχυρή πίστη και αφοσίωση στις φιλίες. Το αν θα απογοητευτεί ή όχι από τη συναισθηματική επένδυση σε φίλους, θα κριθεί και από άλλες όψεις που γίνονται στο χάρτη του. Ωστόσο, εκείνος πάντα από την πλευρά του θα είναι πιστός και προστατευτικός με τους αγαπημένους του. Με καλές όψεις, βρίσκει υποστήριξη από τον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο του για την επίτευξη των προσωπικών του στόχων. Γνωρίζει στη ζωή του ανθρώπους με ισχυρή κοινωνική θέση και αναγνωρισιμότητα. Κάποιες φορές όμως, μπορεί να λειτουργήσει εξουσιαστικά προς τους οικείους του κι αυτό λόγω της καλής του πρόθεσης, πιστεύοντας ότι θα τους προφυλάξει.  

Λέοντας στο 12ο οίκο:

Δύσκολη θέση για το ζώδιο του Λέοντα. Κι αυτό, γιατί ενώ από τη φύση του τα θέλει όλα στο φως, ξεκάθαρα, απλόχερα και σταθερά, καλείται να περιοριστεί σ’ έναν οίκο ταλαιπωρίας, θυσίας, μυστικότητας και μοναχικότητας. Συνήθως, αυτός ο άνθρωπος καλείται να αντιμετωπίσει στη ζωή του δυσκολίες από κρυφούς και δυνατούς εχθρούς. Ψυχικά νιώθει κουρασμένος και με μειωμένη τη ζωτικότητά του. Βέβαια, θα κοιτάξουμε κι άλλες όψεις μέσα στο χάρτη του συγκεκριμένου ανθρώπου για να δούμε την έκβαση τέτοιων καταστάσεων στη ζωή του. Από την άλλη, η διάθεσή του να δώσει, να προσφέρει και να προστατέψει, μπορεί σε αυτό το χώρο να βρει αρκετά πρόσφορο έδαφος.  
 

 

Διαβάστε επίσης:
 

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
03-10-2014 14:05
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms