Οι ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους. Ακμή στο ζώδιο του Ταύρου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
12
09
2014

Οι ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους. Ακμή στο ζώδιο του Ταύρου.

E-zwdia

 

Τι πληροφορίες παίρνουμε από τις ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους;

 
Μέσα στις βασικές πληροφορίες που παίρνουμε από τον αστρολογικό μας χάρτη, εξίσου σημαντική είναι και το να ξέρουμε σε ποιο ζώδιο έχει ακμή ο κάθε μας οίκος. Οι 12 οίκοι συμβολίζουν τα 12 δωμάτια του προσωπικού μας οικήματος, τους 12 βασικούς τομείς της ζωής μας και πως εκφραζόμαστε ως ολοκληρωμένες οντότητες. Φυσικά και δεν είμαστε ένα μόνο ζώδιο ή ένας μόνο ωροσκόπος. Είμαστε εξαιρετικά πολυσύνθετα και ξεχωριστά όντα, αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε καλύτερα, κοιτώντας και μελετώντας όλες τις παραμέτρους ενός χάρτη. Μία από αυτές τις βασικές παραμέτρους, είναι και η ζωδιακή ακμή των οίκων.
 
 

Σήμερα, θα δούμε πως λειτουργεί ο κάθε οίκος, έχοντας ακμή στο ζώδιο του Ταύρου;

 
Ταύρος στον 1ο οίκο: 
 
Με ακμή του 1ου οίκου στον Ταύρο, έχουμε ένα άτομο ήπιων τόνων και αργών ρυθμών. Τα κάνει όλα στους δικούς του χρόνους, δύσκολα θα τον αγχώσει κάτι ή ακόμη κι αν συμβαίνει αυτό, δύσκολα θα αφήσει να φανεί στους άλλους. Έχει ένα ιδιαίτερο πείσμα και επιμονή σε αυτά που θέλει να πετύχει. Είναι η ήρεμη δύναμη. Πολλές φορές, μπορεί να ξεγελάσει τους άλλους με την ήπια εικόνα που δείχνει προς τα έξω, στην πραγματικότητα όμως, όλα τα ερεθίσματα που δέχεται από το εξωτερικό του περιβάλλον, τα επεξεργάζεται σε υπεραναλυτικό βαθμό και δεν θα βιαστεί να βγάλει συμπεράσματα. Άνθρωπος σταθερός, με αρχές, μπορεί κάποιος να τον εμπιστευτεί και να βασιστεί επάνω του. 
 
Ταύρος στο 2ο οίκο: 
 
Στον τομέα των οικονομικών και γενικά των αποκτημάτων μας, είτε είναι υλικά, είτε είναι συναισθηματικά, θα λειτουργήσει ανάλογα. Η υλική του εξασφάλιση είναι το πρώτο και το κυριότερο μέλημά του. Αν δεν νιώθει ασφαλής σε αυτόν τον τομέα, δύσκολα θα χαλαρώσει και θα απολαύσει ξέγνοιαστα τη ζωή του. Είναι ένα άτομο που δεν θα εκμεταλλευτεί τους άλλους για να πετύχει αυτά που θέλει αλλά που θα δουλέψει πολύ προσηλωμένος στο στόχο του προκειμένου να τα καταφέρει. Έχει μια έμφυτη καλαισθησία και του αρέσει να γεύεται, μεταφορικά και κυριολεκτικά,  σπάνιες απολαύσεις. Συνήθως ακούει κλασική μουσική και έχει πολλά ενδιαφέροντα γύρω από τον πολιτισμό και την τέχνη.   
 
Ταύρος στον 3ο οίκο: 
 
Στον τομέα της επικοινωνίας, είναι ένα άτομο συγκρατημένο, που δεν θα το ακούσεις ποτέ να λέει λόγια του αέρα ή δεν θα τα έχει πρώτα καλά σκεφτεί πριν τα ξεστομίσει. Συνήθως, αυτά τα άτομα μίλησαν και περπάτησαν με κάποια καθυστέρηση στην παιδική τους ηλικία, αλλά όταν το έκαναν, μίλησαν πολύ καθαρά και περπάτησαν αμέσως πολύ σταθερά, χωρίς να παραπαίουν. Μπορεί, επίσης, στις πρώτες τάξεις του σχολείου να δυσκολεύτηκαν λίγο, αλλά όταν αποφάσισαν να τα δώσουν όλα, γρήγορα ξεχώρισαν. Ο τρόπος που μιλούν είναι ήπιος και γλυκός. Η αρμονία στον τρόπο που επικοινωνούν είναι πολύ βασική και συνήθως αυτά τα άτομα δεν μιλούν με άσχημο τρόπο ή με βρισιές. Δύσκολα θα κάνουν νέα ξεκινήματα, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει πρώτα να έχουν μελετήσει πολύ καλά όλες τις πιθανότητες.  
 
Ταύρος στον 4ο οίκο: 
 
Στον οίκο της οικογένειας και της πατρικής ρίζας, θα έχουμε ένα άτομο πιστό στις παραδόσεις, πρότυπο στη ζωή του θα είναι πάντα η οικογένεια μέσα στην οποία μεγάλωσε, δύσκολα θα κόψει τις σχέσεις με κάποιους από το οικογενειακό του περιβάλλον, ακόμη κι αν τον έχουν πληγώσει ή αδικήσει στη ζωή του. Θέλει και οπωσδήποτε θα αποκτήσει κάποια στιγμή το δικό του σπίτι. Το να έχει τη δική του στέγη, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εκείνον κι αυτό φάνηκε ήδη από την παιδική του ηλικία, όταν ήθελε να αποκτήσει το δικό του δωμάτιο και να μην μοιράζεται το ίδιο με τα αδέλφια που υπήρχαν στην οικογένεια. Κάποιες φορές, εκφράζει μια ιδιαίτερη κτητικότητα σε αυτά που θεωρεί δικά του, είτε αυτά είναι υλικά αγαθά, είτε αφορούν ανθρώπους στους οποίους έχει επενδύσει συναισθηματικά.   
 
Ταύρος στον 5ο οίκο: 
 
Στο χώρο του έρωτα, της χαράς, της προσωπικής δημιουργίας και των παιδιών, έχουμε έναν άνθρωπο που δεν θα ερωτευτεί παρορμητικά αλλά χρειάζεται το χρόνο του, πριν αποφασίσει να εμπιστευτεί και κυρίως να εκφράσει αυτά που αισθάνεται. Όταν το κάνει όμως, είναι ένα άτομο πολύ πιστό στις σχέσεις του, οι οποίες συνήθως είναι μακροχρόνιες. Γενικά, είναι ένα άτομο σοβαρό και όλα τα αντιμετωπίζει με μεγάλη υπευθυνότητα. Στα παιδιά του θα είναι ένας υποδειγματικός πατέρας ή μια πολύ αφοσιωμένη μητέρα, σύμφωνα βέβαια πάντα με τα δικά του/της μέτρα και σταθμά, σε αυτά δηλαδή που εκείνος/η θεωρεί σημαντικά για να δώσει σε ένα παιδί. Είναι ένα όμορφο άτομο με έναν χαρακτηριστικό τρόπο κίνησης και έκφρασης. 
 
Ταύρος στον 6ο οίκο:  
 
Στον τομέα της καθημερινότητας, της εργασίας, της υγείας και της διατροφής, έχουμε ένα άτομο πολύ ευσυνείδητο και εργατικό στη δουλειά του, συνήθως σε θέσεις υφισταμένου ή δημοσίου υπαλλήλου. Δύσκολα θα πάρει επαγγελματικά ρίσκα και σπάνια αλλάζει επαγγελματικό προσανατολισμό, παρά μόνο αν οι συνθήκες τον πιέσουν τόσο πολύ που δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.  Έχει κάποιες πολύ σημαντικές για εκείνον καθημερινές συνήθειες, σε σημείο σχεδόν καταναγκασμού. Αν οι πλανήτες που φιλοξενεί ή οι όψεις που σχηματίζουν βοηθούν, έχει πολύ καλή υγεία και ξέρει να προσέχει πραγματικά τον εαυτό του. Ξέρει να κάνει εξοικονόμηση ψυχικών και σωματικών δυνάμεων.   
 
Ταύρος στον 7ο οίκο: 
 
Στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Άνθρωπος πιστός που αργεί να πάρει πολλές φορές σημαντικές αποφάσεις στη ζωή του αλλά που όταν το κάνει, ξέρει να αφοσιώνεται σε αυτό που επέλεξε και να κάνει το καλύτερο που μπορεί για την καλύτερη εξέλιξη αυτής της σχέσης. Το να υπάρχει καλή οικονομική κατάσταση από την πλευρά του συντρόφου του, είναι πολύ σημαντικό και του δημιουργεί μια επιπλέον δικλείδα ασφαλείας στη ζωή του. Κάποιες φορές όμως, μπορεί να δημιουργούνται κάποιες εντάσεις μέσα στις σχέσεις του, εξαιτίας μιας ξεροκεφαλιάς που τον διακρίνει και δύσκολα θα του αλλάξει κάποιος γνώμη. Παρ’ όλα αυτά, έχει την ευκολία να βρίσκει βοήθεια και υποστήριξη από τους άλλους.  
 
Ταύρος στον 8ο οίκο: 
 
Συνήθως, αυτό το άτομο και αν ευνοούν οι πλανήτες που φιλοξενεί ο συγκεκριμένος οίκος ή οι όψεις που σχηματίζουν, ευνοείται από κληρονομιές ή από τη διαχείριση των οικονομικών του συντρόφου του, για τον οποίο είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Για άλλη μια φορά, θα δώσει μεγάλο μερίδιο από την προσοχή του στα υλικά αγαθά και στην υλική του ευημερία. Μπορεί να δίνει την εντύπωση ότι δεν ασχολείται πολύ με τα πιο βαθιά του αισθήματα αλλά είναι όμως άνθρωπος, με βαθιές αξίες στη ζωή του και τον χαρακτηρίζει μια σταθερότητα στις επιλογές του. Εκφράζει μια σοβαρότητα και εμπνέει εμπιστοσύνη και σεβασμό στους άλλους.   
 
Ταύρος στον 9ο οίκο: 
 
Ένα άτομο διανοούμενο, με ώριμη σκέψη. Αυτό το άτομο δεν διαβάζει απλώς αλλά ξέρει να μελετά σε βάθος. Μπορεί να του πάρει πολύ χρόνο μέχρι να ολοκληρώσει κάτι, αλλά δεν βιάζεται, προκειμένου να μπορεί να το αφομοιώσει όσο καλύτερα γίνεται. Οι μεγάλες αποφάσεις της ζωής του, παίρνονται πάντα μετά από ώριμη σκέψη. Έχει ιδιαίτερες ανησυχίες και ενδιαφέροντα, όπως η ιστορία, ο πολιτισμός, η φιλοσοφία, η θρησκεία. Του αρέσει να ακούει κλασική μουσική και όπερα και όταν πρόκειται να προγραμματίσει ένα μακρινό ταξίδι, θα το κάνει, πρώτα απ’ όλα, γιατί υπάρχει σημαντικός λόγος αλλά και κατόπιν πολύ καλής οργάνωσης και μελέτης για τον τόπο τον οποίο σκέφτεται να επισκεφτεί.  
 
Ταύρος στο 10ο οίκο:
 
Αν υπάρχουν πλανήτες που φιλοξενούνται σε αυτόν τον οίκο ή δούμε που βρίσκεται η Αφροδίτη και τι όψεις κάνει, μπορούμε να καταλάβουμε για την εξωτερική εικόνα που δείχνει προς τα έξω αυτός ο άνθρωπος, καθώς και για τον επαγγελματικό του προσανατολισμό και επιτυχία. Σίγουρα, αυτός ο άνθρωπος ξέρει τι θα πει προσπάθεια και όρεξη για δουλειά, σε σημείο αφοσίωσης. Όταν βάλει ένα στόχο στη ζωή του, ξέρει πώς να δουλέψει για να τον κατακτήσει. Τον ενδιαφέρει η εικόνα του προς τα έξω και τι θα λένε οι άλλοι για εκείνον. Μπορεί να κάνει μεγάλες επιτυχίες στον τομέα του αλλά κατόπιν μεγάλης προσπάθειας. Συνήθως, η επιτυχία έρχεται σε μεγαλύτερη ηλικία. 
 
Ταύρος στον 11ο οίκο: 
 
Παρ’ όλο που είναι ένα άτομο λίγο κλειστό  και όχι τόσο κοινωνικό, έλκει τους άλλους με ευκολία. Ίσως γιατί με τη σοβαρότητα που αντιμετωπίζει τα πράγματα, καταφέρνει να κερδίσει το σεβασμό των άλλων. Οι στόχοι  του είναι συνήθως μακροπρόθεσμοι και ξέρει τι θα πει να κάνει κάποιος υπομονή, μέχρι να ωριμάσουν οι κατάλληλες συνθήκες και προκειμένου να υλοποιηθεί αυτό που επιθυμεί. Η συμμετοχή του για κάποιο κοινωνικό σκοπό, θα πρέπει να έχει έναν πρακτικό χαρακτήρα και αποτέλεσμα και όχι μόνο από ιδεολογία. Τον ενδιαφέρουν τα απτά και όχι τα γενικά και τα αφηρημένα.  Σίγουρα, είναι ένας πολύ πιστός φίλος στον οποίο μπορείς να βασιστείς ότι δεν θα σε προδώσει στα δύσκολα. 
 
Ταύρος στο 12ο οίκο: 
 
Το άτομο με ακμή του 12ου οίκου του στον Ταύρο, είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορείς εύκολα να τον ψυχολογήσεις ή να δεις τι συμβαίνει μέσα του. Δύσκολα ανοίγεται και αν συμβεί ποτέ αυτό, θα είναι μετά από πάρα πολύ καιρό και μόνο αφού έχει τεστάρει το άλλο άτομο από πολλές απόψεις, θα τον εμπιστευτεί. Ίσως γιατί στη ζωή του υπήρξαν κάποιοι που κρυφά προσπάθησαν να του κάνουν κακό, δεν μπορεί έκτοτε να το ξεπεράσει. Το θέμα όμως είναι ότι με αυτήν τη συμπεριφορά δεν καταφέρνει να επικοινωνήσει, με αποτέλεσμα και στις πολύ προσωπικές του σχέσεις να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Το να τον γνωρίσεις καλύτερα, σημαίνει να είσαι πρώτα εσύ πρότυπο υπομονής και αφοσίωσης, ώσπου να σε εμπιστευτεί και τότε μόνο σιγά-σιγά θα τον ανοίξεις σαν το στρείδι.  
 
 
Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-09-2014 21:11
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms