Οι ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους. Ακμή στο ζώδιο των Διδύμων.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
19
09
2014

Οι ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους. Ακμή στο ζώδιο των Διδύμων.

E-zwdia

Τι πληροφορίες παίρνουμε από τις ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους;

 
 
Μέσα στις βασικές πληροφορίες που παίρνουμε από τον αστρολογικό μας χάρτη, εξίσου σημαντική είναι και το να ξέρουμε σε ποιο ζώδιο έχει ακμή ο κάθε μας οίκος. Οι 12 οίκοι συμβολίζουν τα 12 δωμάτια του προσωπικού μας οικήματος, τους 12 βασικούς τομείς της ζωής μας και πως εκφραζόμαστε ως ολοκληρωμένες οντότητες. Φυσικά και δεν είμαστε ένα μόνο ζώδιο ή ένας μόνο ωροσκόπος. Είμαστε εξαιρετικά πολυσύνθετα και ξεχωριστά όντα, αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε καλύτερα, κοιτώντας και μελετώντας όλες τις παραμέτρους ενός χάρτη. Μία από αυτές τις βασικές παραμέτρους, είναι και η ζωδιακή ακμή των οίκων.
 
 

Σήμερα, θα δούμε πως λειτουργεί ο κάθε οίκος, έχοντας ακμή στο ζώδιο των Διδύμων:

 
 
Δίδυμοι στον 1ο οίκο.
 
Ιδιαίτερα επικοινωνιακός ο τύπος του ανθρώπου με ακμή του 1ου του οίκου, στο ζώδιο των Διδύμων. Αεικίνητος, υπερκινητικός, πανέξυπνος, ξέρει να ελίσσεται και να φέρνει τα πράγματα εκεί που θέλει. Από την άλλη όμως, δεν ακούει πάντα το τι του λένε και συνήθως βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα. Παρ’ όλα αυτά, κάποιος που τον συναναστρέφεται σίγουρα δεν θα βαρεθεί ποτέ και πάντα όσες φορές κι αν μιλήσουν, πάντα θα έχει να μάθει κάτι καινούριο. Προσαρμόζεται εύκολα σαν χαμαιλέοντας, όπου κι αν βρεθεί κι αυτό τον βοηθά στην τάση περιπλάνησης που τον διακρίνει.   
 
Δίδυμοι στο 2ο οίκο.
 
Το κύριο ενδιαφέρον του είναι η απόκτηση νέων πηγών εσόδων. Συνήθως αυτά τα άτομα έχουν διπλά έσοδα από δύο διαφορετικές εργασίες. Καταφέρνει να βγαίνει κερδισμένος στις οικονομικές του συναλλαγές και συμφωνίες αλλά το θέμα είναι ότι αν οι άλλες όψεις δεν βοηθούν, μπορεί τα κέρδη του όσο εύκολα του ήρθαν άλλο τόσο εύκολα να διαρρεύσουν από τα χέρια του. Μπορεί να κάνει μια εξαιρετική καριέρα, αν ασχοληθεί με τον τουρισμό, τη συγγραφή ή το εμπόριο. Κοιτώντας και άλλες όψεις του χάρτη του, θα δούμε αν υπάρχει η τάση να δημιουργηθούν θέματα με αδέλφια ή πολύ κοντινούς συγγενείς. 
 
Δίδυμοι στον 3ο οίκο: 
 
Αν μιλάμε για ένα άτομο πραγματικά επικοινωνιακό, τότε σίγουρα αυτός είναι ο άνθρωπός μας. Το αν όμως αυτά που λέει έχουν και κάποια ουσία, αυτό θα εξαρτηθεί και από άλλες όψεις του χάρτη του. Υπάρχει η έκφραση ότι «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται», στην περίπτωσή του, στην παιδική του ηλικία ως μαθητής, παρ’ όλη την ευφυΐα που τον διέκρινε, δεν είχε πάντα τις καλύτερες αποδόσεις κι αυτό γιατί λόγω της βιασύνης του, έμενε συνήθως μόνο στην επιφάνεια αυτών που μάθαινε και έπληττε να μελετήσει περισσότερο. Μεγαλώνοντας, απέκτησε πιο πρακτική σκέψη κι αυτό τον βοηθάει στο να ελίσσεται και να προσαρμόζεται ευκολότερα.
 
Δίδυμοι στον 4ο οίκο.
 
Σε ένα πεδίο της ζωής όλων των ανθρώπων, το οποίο χρειάζεται όσο το δυνατόν περισσότερο, να εμπνέει ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα, ο άνθρωπος με ακμή του 4ου του οίκου στους Διδύμους, δύσκολα θα το γνωρίσει αυτό στη ζωή του. Είτε άλλαζαν συχνά από την παιδική του ηλικία οι γονείς του σπίτια και τόπους κατοικίας, είτε εκείνος μεγαλώνοντας δεν καταφέρνει να αποκτήσει μια σταθερή εστία. Ίσως οι γονείς του να ασχολούνταν με επαγγέλματα που να υποχρέωναν αυτές τις μετακομίσεις ή να υπήρχαν συχνά αυτές οι αλλαγές, εξαιτίας διάφορων οικονομικών συνθηκών που βίωναν. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι αυτός ο άνθρωπος όπου κι αν βρεθεί μπορεί να νιώσει σαν το σπίτι του. 
 
Δίδυμοι στον 5ο οίκο.
 
Σε νεαρή ηλικία, έχει άστατη ερωτική ζωή και συνήθως συνάπτει διπλές σχέσεις. Γενικά, εκδηλώνει μια ανώριμη στάση απέναντι στον έρωτα. Ακόμη κι όταν μεγαλώσει και δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, μπορεί που και που να κάνει κάποιο «παραστράτημα» αλλά θα είναι πάντα περιστασιακό. Σε ό, τι σχετίζεται με τα παιδιά, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να γίνει γονιός Διδύμων! Τον απασχολεί να δημιουργήσει μια δική του επιχείρηση, παράλληλα με άλλη δουλειά στην οποία βρίσκεται. Του αρέσει να έχει έντονη κοινωνική ζωή και ξέρει πραγματικά να διασκεδάζει. Υπάρχουν φορές, όμως, που προτιμά να απομονώνεται για κάποιο διάστημα για να φορτίσει τις ψυχικές του «μπαταρίες».      
 
Δίδυμοι στον 6ο οίκο.
 
Ευαίσθητο νευρικό σύστημα κι αυτό εξαιτίας του υπερδραστήριου τρόπου ζωής του. Χρειάζεται να μάθει να κάνει οικονομία στις σωματικές και ψυχικές του δυνάμεις και να μην καταπονεί πνευματικά και σωματικά τον εαυτό του. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για δημόσιες σχέσεις και μπορεί να διαπρέψει σε οποιονδήποτε επαγγελματικό κλάδο έχει να κάνει με επαφή με πολύ κόσμο. Αν ασχοληθεί όμως με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και κυρίως διαφορετικές δουλειές, τότε δημιουργεί σύγχυση στις προτεραιότητές του και στις σχέσεις του με τους συνεργάτες του.      
 
Δίδυμοι στον 7ο οίκο.
 
Υπάρχει μεγάλη περίπτωση αυτό το άτομο να παντρευτεί σε πολλή νεαρή ηλικία αλλά όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, να χωρίσει αργότερα. Υπάρχει προδιαγραφή για διπλό γάμο, κάποιες φορές και για περισσότερους… Του αρέσει να κάνει παρέα με άτομα τα οποία είτε είναι νέα σε ηλικία, είτε έχουν νεανική συμπεριφορά και εμφάνιση. Του αρέσει, επίσης, να φλερτάρει και για να μείνει το ενδιαφέρον του ζωντανό μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση, θα πρέπει ο σύντροφός του να τον εκπλήσσει συνέχεια ή να τον θαυμάζει για τον τρόπο που σκέφτεται και που ζει. Μερικές φορές, λειτουργεί πολύ υπολογιστικά στις σχέσεις και στις συνεργασίες του.   
 
Δίδυμοι στον 8ο οίκο.
 
Στον οίκο του σεξ, του μυστηρίου, του θανάτου και της αναγέννησης, ένας άνθρωπος με ακμή του 8ου οίκου του στους Διδύμους, θα λειτουργήσει ως μέγας εξερευνητής στα μονοπάτια του σεξ και της σεξουαλικότητάς του. Αλλάζει συχνά ερωτικούς συντρόφους και του αρέσει να πειραματίζεται. Ακόμη κι αν κάτι καταφέρει να τον πληγώσει ιδιαίτερα, σίγουρα θα καταφέρει να ξανασταθεί στα πόδια του και να συνεχίσει τη ζωή του σαν να μην συνέβηκε ποτέ κάτι σοβαρό. Μερικές φορές, χρειάζεται να είναι πιο προσεκτικός σε ό, τι αφορά χρηματικές συναλλαγές με άλλους. 
 
Δίδυμοι στον 9ο οίκο.
 
Αν το υποστηρίζουν κι άλλες όψεις, αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός μεταφραστής, να διαπρέψει σε επαγγέλματα που έχουν σχέση με τον τουρισμό, και κυρίως με το εξωτερικό, να ασκήσει το επάγγελμα του εισαγγελέα, να δουλέψει στο διπλωματικό σώμα... Σίγουρα, σε ό, τι έχει να κάνει με πολύ κόσμο και δημόσιες σχέσεις, είναι το ιδανικό άτομο. Αν υπάρχουν όμως όψεις που δεν το υποστηρίζουν, μπορεί να έχουμε έναν άνθρωπο με αδυναμία συγκέντρωσης ή που κατά τη διάρκεια των σπουδών του να μετανιώσει για την επιλογή που έκανε και να θελήσει να μεταπηδήσει σε κάτι άλλο.  
 
Δίδυμοι στο 10ο οίκο.
 
Ο άνθρωπος με ακμή του 10ου οίκου του στους Διδύμους, σίγουρα είτε θα κάνει παράλληλα δύο καριέρες στη ζωή του, είτε κάποια στιγμή, οι συνθήκες θα τον αναγκάσουν ή θα τον πείσουν να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό. Όπου κι αν βρίσκεται όμως, και αν υπάρχουν και άλλες όψεις που το υποστηρίζουν, ξέρει να κερδίζει τη συμπάθεια των άλλων και να γοητεύει με την εξυπνάδα του και την πολυπραγμοσύνη του. Δείχνει ιδιαίτερα εξωστρεφής, αλλά ξέρει πάντα μέχρι ποιο σημείο να ανοιχτεί ή όχι απέναντι στους άλλους και γνωρίζει να προφυλάσσει καλά τον εαυτό του. 
 
Δίδυμοι στον 11ο οίκο.
 
Εδώ βρίσκεται σε έναν πολύ φιλικό χώρο για το ζώδιο των Διδύμων. Εδώ το άτομο θα λειτουργήσει εξαιρετικά επικοινωνιακά, καθώς η συμμετοχή του σε ομάδες είναι η καλύτερη «οικογένεια» για εκείνον. Μερικές φορές, το απρόσωπο στυλ μια ομάδας τον γοητεύει περισσότερο, ακριβώς γιατί ο Δίδυμος λειτουργεί περισσότερο εγκεφαλικά παρά συναισθηματικά. Οι στόχοι που θέτει στη ζωή του μπορεί κάποιες φορές να φαίνονται σε έναν άλλον εντελώς ασύνδετοι και αντιφατικοί αλλά για το συγκεκριμένο άτομο, είναι απόλυτα συμβατοί και λογικοί. Είναι ένας εξαιρετικός ομιλητής και ξέρει να βρίσκει εύκολα πρακτικές λύσεις, εκεί όπου άλλοι δυσκολεύονται.    
 
Δίδυμοι στο 12ο οίκο.
 
Στον οίκο του ασυνείδητου, του εγκλεισμού, της απομόνωσης,  της προσφοράς και της θυσίας, ίσως τα βρει λίγο «σκούρα» ο άνθρωπος με ακμή του 12ου οίκου του στους Διδύμους. Από τη φύση του θέλει να είναι ανοιχτός και κυρίως αποφεύγει να δει κάποια πράγματα σε βάθος. Εδώ, όμως, η ζωή τον υποχρεώνει να το κάνει κι αυτό δεν είναι πάντα ευχάριστο για τον ίδιο. Μάλιστα, κάποιες φορές μπορεί να λειτουργήσει ως εχθρός του ίδιου του του εαυτού, εξαιτίας αυτής της εσωτερικής του αντιφατικότητας. Αν βέβαια υπάρχουν άλλες όψεις που ευνοούν την προσωπική του εξέλιξη, τότε όλα αυτά θα λειτουργήσουν πολύ πιο ομαλά στη ζωή του.     
 
 
Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-09-2014 12:32
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta