Αφροδίτη και Άρης: Είσαι ο μεγάλος έρωτάς μου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
07
01
2019

Αφροδίτη και Άρης: Είσαι ο μεγάλος έρωτάς μου!

E-zwdia

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, είναι θηλυκός πλανήτης στην Αστρολογία. Αντιπροσωπεύει την ικανότητά μας για έρωτα, αγάπη, εγκαρδιότητα, φιλικότητα και γοητεία. Η θέση της Αφροδίτης στο γενέθλιο χάρτη μας, μας λέει τι είδους συναισθηματική επίδραση έχουμε στους άλλους. Η θέση της Αφροδίτης δίνει μια ένδειξη του τρόπου που εκφράζουμε την αγάπη μας.

 

Τι αντιπροσωπεύουν οι πλανήτες Αφροδίτη και Άρης στην Αστρολογία;

 

Ο Άρης, ο οποίος αντιπροσωπεύει τη δύναμη και την επιθετικότητα, είναι αρσενικός πλανήτης. Δείχνει τη σεξουαλική μας φύση, τη φωτιά και το πάθος και αν λαμβάνουμε  σεξουαλική ανταπόκριση. Η θέση του Άρη δείχνει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζουμε τη σεξουαλικότητά μας και πώς ενεργούμε.

Ακριβώς όπως ο Ήλιος δείχνει τι είδους άνδρα έλκει μια γυναίκα και η Σελήνη τι είδους γυναίκα έλκει ένας άντρας, έτσι η Αφροδίτη και ο Άρης δείχνουν το είδος του προσώπου που μας διεγείρει σεξουαλικά. Σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο, η θέση του Άρη δείχνει τι είδους άνδρας την προσελκύει σεξουαλικά. Σε ένα αντρικό ωροσκόπιο, η θέση της Αφροδίτης δείχνει το είδος της γυναίκας που τον προσελκύει σεξουαλικά. Πολύ συχνά η έλξη είναι σε υποσυνείδητο επίπεδο. Η Αφροδίτη είναι ό, τι μας αρέσει και ο Άρης είναι το πώς θα το πάρουμε. Η πρώτη ορίζει την αυτοεκτίμηση και την έλξη και ο δεύτερος τη δράση.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ

Το πόσο καλά γνωρίζουμε τον εαυτό μας και το τι θέλουμε από την ερωτική μας ζωή, εξαρτάται από το αν η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται σε αρμονική όψη (σύνοδο, τρίγωνο, εξάγωνο) ή δυσαρμονική όψη (τετράγωνο και αντίθεση) μεταξύ τους στο γενέθλιο Ωροσκόπιό μας.

Λάβετε υπόψη σας ότι οι πλανήτες στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) εναρμονίζονται με τα άλλα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Οι πλανήτες στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) εναρμονίζονται με τα άλλα ζώδια της Γης και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς). Οι πλανήτες στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) εναρμονίζονται με τα άλλα ζώδια του Αέρα και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός. Λέων, Τοξότης). Οι πλανήτες στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) εναρμονίζονται με τα άλλα ζώδια του Νερού και τα ζώδια της Γής(Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Αντίθετα, οι πλανήτες στα Παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) δεν εναρμονίζονται μεταξύ τους, καθώς επίσης οι πλανήτες στα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και τα Μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς).

Για να δείτε τη θέση της γενέθλιας Αφροδίτης και του Άρη σας πατήστε εδώ: Αστρολογικός Χάρτης

Έτσι λοιπόν, είναι πάντα προτιμότερο να βεβαιωθούμε ότι έχουμε καλή σχέση με τον εαυτό μας, πριν μπούμε σε μια νέα σχέση και αρχίζουμε να βρίσκουμε ελαττώματα στο άλλο πρόσωπο. Το άλλο πρόσωπο είναι συνήθως απλά μια αντανάκλαση του τι λείπει από μας και τι πρέπει να αναπτύξουμε στον εαυτό μας.

Όταν λοιπόν η Αφροδίτη και ο Άρης είναι σε αρμονική όψη μεταξύ τους (σύνοδο, τρίγωνο, εξάγωνο) στο γενέθλιο χάρτη μας, η αγάπη, η ερωτική έλξη και η δράση εναρμονίζονται. Ένα τέτοιο άτομο θέλει να αρέσει για να αισθάνεται δυνατός και είναι έτοιμος για νέες εμπειρίες, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν με μια παιχνιδιάρικη δημιουργικότητα που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες του. Η ισορροπία ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη είναι σημαντική τόσο σε μια ερωτική σχέση όσο και για τον εαυτό μας. Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την πιο ήπια πλευρά μας ενώ ο Άρης αντιπροσωπεύει το μέρος του εαυτού μας που αναλαμβάνει δράση με ένα πιο επιθετικό τρόπο. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες εκφράζονται με σταθερό και ισορροπημένο τρόπο, υπάρχει και περισσότερη αρμονία στη ζωή του ατόμου.

Όταν αντίθετα η Αφροδίτη και ο Άρης είναι σε δυσαρμονική όψη μεταξύ τους (τετράγωνο και αντίθεση), οι σχέσεις είναι συνήθως δύσκολες. Το άτομο αντιμετωπίζει την πρόκληση να φέρει δύο διαφορετικά στοιχεία σε ισορροπία. Απαιτούνται προσπάθειες για να εξομαλύνει το δρόμο των σχέσεων του. Όταν δεν υπάρχει αυτή η ισορροπία, τότε καλείται να αγωνιστεί για να την αποκαταστήσει, διαφορετικά θα είναι πάντα συναισθηματικά και σεξουαλικά μπλοκαρισμένο. Αυτά τα μπλοκαρίσματα θα πρέπει να επιλυθούν για να έχει οφέλη από την Αφροδίτη και τον Άρη και να μην του λείπει ο έρωτας και η αγάπη που τόσο πλουσιοπάροχα ζητάει στη ζωή του.

Για παράδειγμα, ένα άτομο που έχει Αφροδίτη στον Ταύρο, θα νιώθει συναισθηματική και σεξουαλική ισορροπία, αν ο Άρης του είναι στην Παρθένο ή στους Ιχθύς αλλά θα βρίσκεται σε μια διαρκή αντιπαλότητα με τον εαυτό του και τους συντρόφους του, αν ο Άρης του είναι στο Λέοντα ή στον Υδροχόο.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ

Η Αφροδίτη και ο Άρης έχουν σημαντική επίδραση στη συναστρία δυο ατόμων για τη σχέση τους, γιατί δείχνουν πόσο καλά ταιριάζουν μεταξύ τους. Οι όψεις Αφροδίτη-Άρη εγγυώνται σεξουαλική χημεία που δεν ξεθωριάζει, όταν εξασθενίσει ο αρχικός ενθουσιασμός. Για μια επιτυχημένη σχέση, για να λειτουργήσει ομαλά, θα πρέπει να υπάρχει μία θετική όψη (σύνοδος, τρίγωνο ή εξάγωνο) ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη στη συναστρία των δύο ατόμων. Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει το θηλυκό στοιχείο και ο Άρης είναι το σύμβολο του αρσενικού. Έτσι, όταν οι δύο πλανήτες είναι σε σύνοδο, τρίγωνο ή εξάγωνο, τότε υπάρχει έντονη σεξουαλική χημεία και ακαταμάχητη έλξη μεταξύ των δύο ατόμων. Οι δύσκολες όψεις (τετράγωνο και αντίθεση) φαίνεται να είναι πιο ισχυρές και συναρπαστικές. Δείχνουν περισσότερη επιθετικότητα αλλά και σύγκρουση της λίμπιντο, όταν ο ένας σύντροφος θέλει να κάνει έρωτα και ο άλλος δεν έχει διάθεση.

Η πιο σημαντική ενέργεια που χρειαζόμαστε για να συντονιστούμε με κάποιο άλλο άτομο του αντίθετου φύλου από το δικό μας, αν ψάχνουμε για σχέση, είναι η ενέργεια της Αφροδίτης και του Άρη. Όταν αισθανόμαστε τον άλλον, τότε είναι επειδή αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι του εαυτού μας που μας λείπει. Η έλξη που νιώθουμε γι’  αυτό το άλλο πρόσωπο, οφείλεται πιθανότατα στην όψη που υπάρχει ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-01-2019 14:06
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ