Φενγκ Σούι και πώς να έχετε καλή τύχη στη ζωή σας.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
21
11
2014

Φενγκ Σούι και πώς να έχετε καλή τύχη στη ζωή σας.

E-zwdia

Το Φενγκ Σούι είναι ένα Κινέζικο σύστημα σχεδιασμού για να επιφέρουμε αρμονία και ισορροπία στο φυσικό κόσμο γύρω μας. Από τη σωστή χρήση του Φενγκ Σούι μπορούμε να προσελκύσουμε την ευημερία και να βελτιώσουμε την ενέργεια στο σπίτι ή το γραφείο μας. Σκοπός του Φενγκ Σούι είναι να ζούμε σε ένα αρμονικό χώρο και με ηρεμία στην ψυχή μας, διότι η κακή ενέργεια γύρω μας, μπορεί να οδηγήσει σε κακή τύχη.

 

Οι παρακάτω συμβουλές φενγκ σούι μπορούν να ενεργοποιήσουν την ενέργεια chi, την καλή τύχη, όπως λένε οι Κινέζοι, και να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε καλή τύχη στη ζωή σας και να βελτιώσουν τη σωματική και ψυχική υγεία σας:● Τα υπάρχοντά σας και το πού βρίσκονται μπορούν να επηρεάσουν την ενέργεια chi. Ακόμη και η διάταξη του εσωτερικού χώρου του σπιτιού και του γραφείου σας επηρεάζει την ενέργεια chi. Προσθέτοντας και αφαιρώντας αντικείμενα, αλλάζοντας τη θέση των επίπλων, τα φυτά, τους πίνακες των τοίχων, μπορείτε να δημιουργήσετε καλή τύχη στη ζωή σας. Οι πίνακες με φυτά έχουν θεραπευτικές ενέργειες. Ένα μπαμπού μπορεί να αυξήσει την καλή τύχη. Οι κρύσταλλοι χαλαζία προσελκύουν την καλή τύχη και απομακρύνουν την αρνητική ενέργεια σε ένα δωμάτιο. Οτιδήποτε είναι προς την Ανατολή έχει θετική επιρροή.

● Θα πρέπει να καθαρίσετε το σπίτι σας από τα άχρηστα αντικείμενα για την αύξηση της ευημερίας. Η εκκαθάριση της ακαταστασίας του σπιτιού σας είναι κάτι απλό και δεν κοστίζει τίποτα. Μερικοί άνθρωποι έχουν τόση πολλή ακαταστασία που παραλύουν στη σκέψη του καθαρισμού. Όμως, τα άχρηστα αντικείμενα δημιουργούν παγιδευμένη ενέργεια που μπορεί να σας επηρεάσει σωματικά, ψυχικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Αυτή η εκκαθάριση έχει ως επακόλουθο την απομάκρυνση της μπλοκαρισμένης ενέργειας, και κατ’ επέκταση την εισροή καλής τύχης.

● Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την καλή τύχη με το χρυσόψαρο. Τοποθετώντας χρυσόψαρα ή κυπρίνους μέσα στο σπίτι σας ή στο γραφείο σας μέσα σε ενυδρείο, θα ενεργοποιήσετε την καλή τύχη. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε εννέα ψάρια, οκτώ κόκκινα ή χρυσά και ένα μαύρο. Η πιο ευνοϊκή θέση για να τοποθετήσετε το ενυδρείο είναι το σαλόνι του σπιτιού σας.

● Μπορείτε, επίσης, να φέρετε καλή τύχη με ένα σιντριβάνι, το οποίο βοηθάει στην αύξηση της θετικής ενέργειας και τη βελτίωση της υγείας. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια επιτραπέζια βρύση με το χαλαρωτικό ήχο του νερού να ρέει. Το νερό συμβολίζει τη συλλογή ή την απόκτηση πλούτου και τη ροή και την ενέργεια της δύναμης και της ζωής. Το σιντριβάνι θα πρέπει να είναι τοποθετημένο με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε το νερό να ρέει προς το κέντρο της αίθουσας για μέγιστα αποτελέσματα. Το τρεχούμενο νερό βοηθά επίσης τη ροή της θετικής ενέργειας chi να εισέλθει στο δωμάτιο, δημιουργώντας παράλληλα ένα χαλαρωτικό, ήρεμο περιβάλλον.

● Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε καλή τύχη με καμπάνες τις οποίες μπορείτε να κρεμάσετε έξω από την κύρια πόρτα του σπιτιού ή του γραφείου σας. Στο φενγκ σούι, ο ήχος των κουδουνιών ανακοινώνει συμβολικά τον ερχομό καλών ειδήσεων. Οι μικρές καμπάνες καλό είναι να είναι κατασκευασμένες από μέταλλο, κεραμικό ή κρύσταλλο. Οι καμπάνες θα πρέπει να είναι δεμένες μαζί με κόκκινη κλωστή ή κορδέλα, καθώς αυτό ενεργοποιεί την καλή τύχη.

● Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λουλούδια για καλή τύχη. Τα φρέσκα λουλούδια στο σπίτι ή το γραφείο δημιουργούν θετική ενέργεια και φέρνουν καλή διάθεση και συναισθήματα. Τα λουλούδια είναι ευνοϊκά σε χώρους όπου μαζεύονται πολλοί άνθρωποι, όπως σαλόνια, τραπεζαρίες και κουζίνες. Τα λουλούδια θα πρέπει να πετιούνται αμέσως μόλις αρχίσουν να μαραίνονται. Στο φενγκ σούι, κάτι νεκρό ή σάπιο θεωρείται ότι δημιουργεί αρνητική ενέργεια.

● Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Ι-Τσινγκ κέρματα για να βελτιώσετε την τύχη και τον πλούτο σας. Στο φενγκ σούι, τα Ι-Τσινγκ νομίσματα συμβολίζουν τον πλούτο. Οι επαγγελματίες του φενγκ σούι συστήνουν να δέσετε τρια Ι-Τσινγκ νομίσματα με κόκκινη κλωστή πάνω στο πιο σημαντικό αρχείο του γραφείου σας, δηλαδή, τραπεζικούς λογαριασμούς και λίστα πελατών. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε ότι η ροή των χρημάτων σας θα είναι σταθερή και αποδοτική όλο το χρόνο.

Η εξώπορτά σας, είτε του σπιτιού, είτε του γραφείου σας, μπορεί να βελτιώσει την υγεία και τον πλούτο σας. Δεν θα πρέπει να είναι κρυμμένη ή σε σκοτεινό χώρο, ούτε και μακριά από το δρόμο, διαφορετικά οι ευκαιρίες και τα έσοδα θα είναι περιορισμένα. Τοποθετώντας φώτα ή κινούμενα αντικείμενα στην εξώπορτά σας, προσελκύετε καλή τύχη. Η μπροστινή πόρτα σας είναι η πύλη για τις ευκαιρίες, οπότε θα πρέπει τα πόμολα και οι μεντεσέδες να λειτουργούν ομαλά.

● Η ενέργεια των μετάλλων μπορεί να βελτιώσει την τύχη σας, διότι τα μέταλλα συνδέονται τόσο με τον πλούτο, όσο και με την προστασία. Η χρήση των μετάλλων στο σπίτι ή το γραφείο σας, σας βοηθά να καρπωθείτε τα οφέλη της σκληρής δουλειάς σας. Μερικά μέταλλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο φενγκ σούι είναι ο ανοξείδωτος χάλυβας, το αλουμίνιο, ο μπρούντζος και το ασήμι. Δεν θα πρέπει τα μέταλλα να έχουν αιχμηρές άκρες ή να είναι μυτερά.

● Να έχετε ένα φως στο χώρο σας για να βελτιωθεί η ενέργεια chi και η καλή τύχη. Προσθέτοντας ένα φως στο σπίτι ή το γραφείο σας, προσελκύετε θετική ενέργεια. Ο φωτισμός μπορεί να προέλθει από το φυσικό φως του ήλιου, τα ηλεκτρικά φώτα, τα κεριά ή ένα τζάκι.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-11-2014 13:12
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms