Ιχθύς χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 7

Διάβασε Ιχθύς χαρακτηριστικά και δες την ανάλυση για το ζώδιο σου. Τι χαρακτήρας είσαι και πως ενεργείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ιχθύς χαρακτηριστικά και μάθε για το ζώδιο σου πως συμπεριφέρεσαι ή πως οι άλλοι σε βλέπουν.

 

Ιχθύς χαρακτηριστικά διάβασε την ανάλυση για το ζώδιο σου:

 

Ιχθύς χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου: Είσαι ζώδιο του Νερού με κυβερνήτες πλανήτες τον Ποσειδώνα και τον Δία. Είσαι συμπαθητικός, δίκαιος, ευαίσθητος, ανθρωπιστής καλός ακροατής και μπορείς να στηρίξεις ένα φίλο σε μια δύσκολη στιγμή. Αγαπάς την ειρήνη και προσπαθείς συνέχεια να τη διατηρήσεις,ανάμεσα στους φίλους και στην οικογένειά σου. Το κυριότερο χαρακτηριστικό σου όμως,είναι η μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία που σου παρουσιάζεται κατά καιρούς,με αποτέλεσμα να προσπαθείς να βρεις διέξοδο από αυτό που νομίζεις ότι σε πνίγει. Έχεις πολλή αγάπη μέσα σου,αλλά θα τη δείξεις μόνο σε αυτούς που θα κρίνεις ο ίδιος,ότι την αξίζουν. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τη ζωή,είναι σαν μια ψευδαίσθηση. Σου αρέσει να φαντασιώνεσαι,για να μπορείς να φεύγεις από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα.

Σου αρέσει να μένεις μόνος κάποιες στιγμές,για να ηρεμείς και να σχεδιάζεις το μέλλον,με το δικό σου τρόπο. Δεν εκφράζεσαι εύκολα και ποτέ δε λες,τι πραγματικά σκέφτεσαι. Είσαι παρορμητικός,ενθουσιώδης και γεμάτος ενέργεια. Είσαι πρωτοπόρος τόσο στη σκέψη,όσο και στη δράση. Πολύ ανοιχτός σε νέες ιδέες και λάτρης της ελευθερίας. Διαθέτεις μια περίεργη φυσική κατανόηση. Συνήθως είσαι υπερβολικά ανήσυχος για θέματα διαχείρισης χρημάτων,καθώς ανησυχείς για το μέλλον σου στη ζωή και φοβάσαι ότι εξαρτάσαι από τους άλλους,περισσότερο από την αγάπη για τα χρήματα. Αν και ο ίδιος είσαι ευαίσθητος,τσαλαπατάς τις ευαισθησίες των άλλων και συχνά αθετείς τις υποσχέσεις σου,ιδιαίτερα σε θέματα χρημάτων. Υπόσχεσαι να δώσεις,πάνω στην παρόρμηση της στιγμής.

Έχεις την τάση να γίνεσαι μελαγχολικός ή να φαντάζεσαι ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον σου και έτσι γίνεσαι μάρτυρας. Παθαίνεις συχνά κατάθλιψη και βλέπεις τη ζωή ως μια μυστική συνωμοσία,ως σημάδι ότι υπάρχουν κακοί άνθρωποι,όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Οι πιο αδύναμοι χαρακτήρες,βρίσκονται σ’ αυτό το ζώδιο. Έχεις την τάση να ικανοποιήσεις την έμφυτη αίσθηση της πολυτέλειας και της μαλθακότητας και έτσι,γίνεσαι πολύ χαλαρός. Είσαι πολύ δεκτικός με το περιβάλλον σου και επηρεάζεσαι από αυτό και σε ορισμένες περιπτώσεις τείνεις,να εθιστείς στα ναρκωτικά ή το ποτό. Έχεις μια περιέργως μυστικιστική πλευρά και συχνά χαρακτηρίζεσαι ως προληπτικός. Σε ελκύει ο αποκρυφισμός σε όλες τις μορφές του και αναζητάς να διερευνήσεις το άγνωστο,τη φιλοσοφία ή το μυστηριώδες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms