Δίδυμοι χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 9

Διάβασε Δίδυμοι χαρακτηριστικά και δες την ανάλυση για το ζώδιο σου. Τι χαρακτήρας είσαι και πως ενεργείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Δίδυμοι χαρακτηριστικά και μάθε για το ζώδιο σου πως συμπεριφέρεσαι ή πως οι άλλοι σε βλέπουν.

 

Δίδυμοι χαρακτηριστικά διάβασε την ανάλυση για το ζώδιο σου:

 

Δίδυμοι χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου: Είσαι ζώδιο του Αέρα με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή. Είσαι ένα ζώδιο που έχει δύο όψεις και μπορείς να αλλάζεις διάθεση,είσαι διπλωμάτης,ετοιμόλογος και μπορείς να προσαρμοστείς εύκολα σ’ ένα χώρο. Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό σου,είναι η ευελιξία και η επικοινωνία σου. Σου αρέσει να ασχολείσαι με πολλά πράγματα συγχρόνως,με αποτέλεσμα στο τέλος να βαριέσαι και να τα παρατάς στη μέση. Σου αρέσει να μαθαίνεις καινούργια πράγματα,για να διευρύνεις τους ορίζοντες του νου σου,είσαι πολύ περίεργος,γι’ αυτό κανείς δεν μπορεί να σου κρύψει κάτι. Θα το καταλάβεις και θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά,για να το μάθεις και θα το μάθεις!

Βαριέσαι εύκολα και θέλεις συνέχεια αλλαγές,σου αρέσουν τα ταξίδια,αντιπαθείς την καταπίεση και μόλις αισθανθείς ότι σου περιορίζει κάποιος την ελευθερία σου,φεύγεις χωρίς δεύτερη κουβέντα. Είσαι πολύ κοινωνικός,αλλά μπορείς να γίνεις και αφοπλιστικά ειρωνικός. Έχεις την ικανότητα,να αλλάζεις διάθεση από στιγμή σε στιγμή. Παρόλο που μισείς να παγιδεύεσαι,είσαι ζωντανός,διασκεδαστικός και ρομαντικός,ακόμη και αν φαίνεσαι μάλλον άστατος ή δυστυχισμένος. Στην ιδιοσυγκρασία σου,είσαι ζέστη και κρύο,σχεδόν την ίδια στιγμή. Είσαι συνήθως άριστος στη διπλωματία και μαγεύεις τους ακροατές σου,με το πνεύμα και την εξυπνάδα σου. Είναι δύσκολο ακόμα και για σένα τον ίδιο,να καταλάβεις τι θέλεις να επιτύχεις.

Είσαι ο πιο ευχάριστος άνθρωπος που μπορεί να φανταστεί κανείς,αλλά δεν είσαι σταθερός με τις ιδέες ή τα σχέδιά σου. Έχεις την ικανότητα,να δεις γρήγορα τα αδύνατα σημεία των άλλων και έχεις πολύ ζήτηση,επειδή είσαι τόσο διασκεδαστικός. Πετυχαίνεις συχνά το καλύτερο όσον αφορά τα χρήματα,αλλά η πιο κατάλληλη καριέρα για σένα,είναι συνήθως αυτή που απαιτεί διπλωματία και φινέτσα. Είσαι καλόκαρδος και γενναιόδωρος προς το πρόσωπο που γεμίζει την καρδιά σου εκείνη τη στιγμή,μπορείς να αγαπάς με πάθος και παρόλα αυτά,είσαι άστατος την ίδια χρονική στιγμή!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ