Καρκίνος χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 6

Διάβασε Καρκίνος χαρακτηριστικά και δες την ανάλυση για το ζώδιο σου. Τι χαρακτήρας είσαι και πως ενεργείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Καρκίνος χαρακτηριστικά και μάθε για το ζώδιο σου πως συμπεριφέρεσαι ή πως οι άλλοι σε βλέπουν.

 

Καρκίνος χαρακτηριστικά διάβασε την ανάλυση για το ζώδιο σου:

 

Καρκίνος χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου: Είσαι ζώδιο του Νερού με κυβερνήτη πλανήτη τη Σελήνη. Αυτό το ζώδιο,συνδέεται με τη μητρότητα και την οικογένεια. Είσαι πολύ ευαίσθητος,έχεις πολλές εναλλαγές στη διάθεσή σου και ο κύριος λόγος είναι η Σελήνη,που κάνει πολλές και διαφορετικές όψεις κάθε μέρα, έτσι η επιρροή είναι άμεση. Το κυριότερο χαρακτηριστικό σου είναι η προσκόλληση,δηλαδή έχεις πολλή αγάπη να δώσεις και είσαι πολύ ευαίσθητος,με αυτόν τον τρόπο. Έχεις την ανάγκη για συνεχή φροντίδα με αποτέλεσμα,να προσκολλάσαι στους δικούς σου ανθρώπους. Θέλεις να αποφεύγεις τις διαμάχες μέσα στην οικογένεια, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο τομέα της ζωής σου,γιατί στεναχωριέσαι υπερβολικά. Όταν χρειασθεί να πάρεις μια σοβαρή απόφαση,θα τη σκεφθείς πάρα πολύ,για να μη δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και χρειασθεί να κάνεις πίσω.

Εάν κάποιος σε χρειάζεται,ακούς το πρόβλημα του και του δίνεις την κατάλληλη συμβουλή. Πληγώνεσαι εύκολα από τους άλλους,είσαι πολύ περίπλοκος άνθρωπος,μερικές φορές εμφανίζεσαι εξαιρετικά ισχυρός και άλλες φορές μπορεί να είσαι τόσο ευάλωτος,όπως τα παιδιά. Είσαι γενικά,υπερβολικά ανήσυχος σε οικονομικά θέματα και καταβάλεις μεγάλες προσπάθειες,για να συγκεντρώσεις χρήματα. Σε περίπτωση που κινείσαι προς τη σωστή κατεύθυνση,η τεράστια ευαισθησία σου μπορεί να γίνει μια μεγάλη πηγή δύναμης. Μόλις ξεπεράσεις την ευθιξία σου και τα ταραχώδη συναισθήματά σου,η διάνοια και η φαντασία σου,σε βοηθάνε να πετύχεις αυτά που αναλαμβάνεις.

Είσαι ρομαντικός,πολύ τρυφερός και στοργικός. Από την άλλη πλευρά,είσαι ίσως ο πιο ευαίσθητος όλων των ζωδίων και αν δεν αναγνωρίζεσαι,γρήγορα πέφτεις στην κατάθλιψη και τη μελαγχολία. Πάνω απ’ όλα,χρειάζεσαι ενθάρρυνση και εκτίμηση και έχεις βαθιά ευαισθησία ειδικά όσον αφορά,αυτούς που φροντίζεις.
Γίνεσαι συχνά,άριστο μέντιουμ και συνήθως έχεις μια τάση για τη μεταφυσική. Έχεις βαθιά αγάπη για τους δικούς σου ανθρώπους,για την οικογένεια και για την παράδοση. Η διαίσθησή σου είναι αξιόπιστη. Είσαι γενικά προικισμένος με ισχυρή φαντασία και είναι πολύ εύκολο για σένα,να γίνεις εξαίρετος καλλιτέχνης,συγγραφέας,συνθέτης, ή μουσικός.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms