Αιγόκερως χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου.

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 4

Διάβασε Αιγόκερως χαρακτηριστικά και δες την ανάλυση για το ζώδιο σου. Τι χαρακτήρας είσαι και πως ενεργείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αιγόκερως χαρακτηριστικά και μάθε για το ζώδιο σου πως συμπεριφέρεσαι ή πως οι άλλοι σε βλέπουν.

 

Αιγόκερως χαρακτηριστικά διάβασε την ανάλυση για το ζώδιο σου:

 

Αιγόκερως χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου: Είσαι ζώδιο της Γης με κυβερνήτη πλανήτη τον Κρόνο.Είσαι επίμονος, ξεροκέφαλος, εγωιστής, οργανωτικός, σταθερός και έχεις ανεπτυγμένο το αίσθημα της ευθύνης. Θέλεις να πατάς γερά στα πόδια σου και είσαι πάντα προσγειωμένος,με αποτέλεσμα να μην αισθάνεσαι και να μη χαίρεσαι τα μικρά θαύματα,που συμβαίνουν κάθε μέρα στη ζωή σου. Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό σου,είναι οι φιλοδοξίες που έχεις. Έτσι,αγχώνεσαι συνέχεια και θα κάνεις τα πάντα,όπως υποχωρήσεις και υπομονή,με σκοπό να πετύχεις τους στόχους σου. Είσαι πολύ πειθαρχημένος, θέλεις να κάνουν οι άλλοι πάντα αυτό που λες και έχεις πολλές απαιτήσεις. Είσαι καχύποπτος, επιφυλακτικός και δύσκολα ανοίγεσαι,ακόμα και στο πιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Αυτό συμβαίνει, γιατί έχεις εμπιστοσύνη μόνο στον εαυτό σου και έτσι αισθάνεσαι ασφαλής.

Χαρακτηρίζεσαι από μια συγκροτημένη επιδίωξη των στόχων σου και έχεις αίσθηση του σκοπού σου και μια μεγάλη πίστη στις ικανότητές σου. Είσαι συνήθως διανοητικά ισχυρός και σε γενικές γραμμές,δε γίνεσαι κατανοητός από τους άλλους ανθρώπους. Είσαι στοχαστής και συνήθως έχεις επιτυχία όσον αφορά,τις επιχειρήσεις ή σε οποιαδήποτε άλλη μορφή κυβερνητικού έργου. Κατά γενικό κανόνα,είσαι πολύ ανεξάρτητος και μεγαλόψυχος σε ότι κάνεις και απεχθάνεσαι να βρίσκεσαι υπό τον περιορισμό των άλλων. Πρέπει να είσαι ηγέτης με ότι ασχολείσαι διαφορετικά,τείνεις να χάσεις το ενδιαφέρον σου γι’ αυτό που κάνεις.

Κάτω από τη σοβαρότητά σου,υπάρχει ένα ευαίσθητο και συμπαθητικό πρόσωπο. Συχνά είσαι εξαιρετικός ομιλητής,επειδή είσαι κάλος ρήτορας και παρά το γεγονός,ότι μπορεί να φαίνεσαι ψυχρός,έχεις ζεστή καρδιά και δίνεις πάρα πολλά. Σπάνια παρεμβαίνεις στις υποθέσεις των άλλων,αλλά ποτέ δε θα δεχθείς παρεμβολές από τους άλλους. Σε γενικές γραμμές καταφέρνεις να πετύχεις,ιδιαίτερα στην Κυβέρνηση ή σε υπεύθυνες θέσεις ελέγχου και διαχείρισης των άλλων. Το σπίτι και η οικογενειακή σου ζωή,είναι πολύ συχνά ταραγμένα και συχνά αισθάνεσαι μοναξιά,αλλά ανταποκρίνεσαι καλά στην οικογενειακή ζωή,διότι είσαι σταθερός. Μόλις δεσμευθείς,είναι απίθανο να θέσεις σε κίνδυνο τη σχέση σου,γιατί αποδίδεις μεγάλη σημασία στην προσωπική σου ευτυχία.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση