Λέων χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 10

Διάβασε Λέων χαρακτηριστικά και δες την ανάλυση για το ζώδιο σου. Τι χαρακτήρας είσαι και πως ενεργείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Λέων χαρακτηριστικά και μάθε για το ζώδιο σου πως συμπεριφέρεσαι ή πως οι άλλοι σε βλέπουν.

 

Λέων χαρακτηριστικά διάβασε την ανάλυση για το ζώδιο σου:

 

Λέων χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου: Είσαι ζώδιο της Φωτιάς με κυβερνήτη πλανήτη τον Ήλιο. Αγαπάς τα παιδιά,έχεις πολλά χαρίσματα και σου αρέσει η διασκέδαση. Θέλεις να είσαι κυρίαρχος παντού και να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Είσαι εγωιστής και βλέπεις τους άλλους μειονεκτικά,αλλά όταν σου ζητηθεί η βοήθειά σου,θα τη δώσεις για να δείξεις,πόσο μεγάλη καρδία και ψυχή έχεις. Μπορεί όμως στην πορεία,να ζητήσεις κι εσύ μια χάρη κι αν σου την αρνηθούνε γίνεσαι εχθρός !!! Αντιπαθείς τους ανθρώπους που σε κριτικάρουν ή σε διατάζουν και γίνεσαι ειρωνικός,σε σημείο να πληγώσεις την αξιοπρέπεια του άλλου ανεπανόρθωτα.

Σου αρέσει να επιβάλλεσαι και να περνάει πάντα το δικό σου. Μπορείς να ανακατευτείς και σε ξένες υποθέσεις και να προκαλέσεις φοβερές καταστάσεις. Δεν είσαι κακό ζώδιο,απλώς θέλεις συνέχεια να έχεις την πρωτοβουλία και το πάνω χέρι. Μπορείς να γίνεις καλός φίλος και άνθρωπος,που σε μια δύσκολη στιγμή θα βοηθήσεις. Είσαι ενθουσιώδης,ενεργητικός και αισιόδοξος. Σταθερός άνθρωπος και δε σου αρέσει πολύ,η αλλαγή. Θα επιμείνεις σε πράγματα και θα τα κάνεις. Είσαι γενναιόδωρος ,ανοιχτόκαρδος και ακόμα κι αν πληγωθείς,συγχωρείς εύκολα και ποτέ δεν έχεις μνησικακία.

Ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου,που αντιπροσωπεύει το εγώ και την ατομικότητα και δείχνει τις φιλοδοξίες σου και τη δυνατότητα,να λάμψεις. Έχεις συνήθως,ανεξάρτητο πνεύμα και σιχαίνεσαι τον έλεγχο ή την υπαγόρευση. Έχεις μεγάλη αντοχή όσον αφορά,τον επιδιωκόμενο σκοπό και βάζοντας ένα πρόγραμμα φθάνεις συνήθως το στόχο σου,ξεπερνώντας κάθε δυσκολία ή εμπόδιο. Αν και είσαι γεμάτος φιλοδοξίες και ενθουσιασμό,θα ακολουθήσεις τον εύκολο δρόμο,ιδίως όταν η κατάσταση προσφέρει λίγη διασκέδαση ή δόξα. Κατά κανόνα,αισθάνεσαι απομονωμένος και μόνος στη ζωή και αν δεν απασχολείσαι ενεργά σε κάποια εργασία ή δεν έχεις κάποιο σκοπό,γίνεσαι μελαγχολικός και αποθαρρυμένος.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση