Παρθένος χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 14

Διάβασε Παρθένος χαρακτηριστικά και δες την ανάλυση για το ζώδιο σου. Τι χαρακτήρας είσαι και πως ενεργείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Παρθένος χαρακτηριστικά και μάθε για το ζώδιο σου πως συμπεριφέρεσαι ή πως οι άλλοι σε βλέπουν.

 

Παρθένος χαρακτηριστικά διάβασε την ανάλυση για το ζώδιο σου:

 

Παρθένος χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου: Είσαι ζώδιο της Γης με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή. Είσαι πρακτικός,συντηρητικός και σκέφτεσαι μ’ ένα περίεργο τρόπο,που λίγοι καταλαβαίνουν. Αγαπάς αυτό που κάνεις και θέλεις να απολαμβάνεις τα υλικά αγαθά. Το κυριότερο χαρακτηριστικό σου είναι η οργάνωση,θέλεις να βάζεις σε τάξη τα πάντα στη ζωή σου,ακόμα και τους στόχους που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Είσαι έξυπνος,σου αρέσει να μαθαίνεις καινούργια πράγματα και δεν μπορείς να μισήσεις κανέναν ή να μην παρέχεις τη βοήθειά σου σε κάποιον,με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές,να βγαίνεις εσύ χαμένος. Φοβάσαι να ρισκάρεις,γιατί θεωρείς πως δεν υπάρχει λόγος ή φοβάσαι να απολαύσεις τη ζωή,γιατί δε θέλεις να πληγωθείς και ίσως κάποια στιγμή,η ζωή σου να είναι μονότονη και χωρίς ενδιαφέρον.

Το πρακτικό μυαλό σου,σε κάνει να ξεχωρίζεις στην εργασία σου και δεν επιβάλλεσαι ή εξαπατάσαι εύκολα. Μπορείς να γίνεις καλός κριτικός λογοτεχνίας και είσαι εξαιρετικός λάτρης της αρμονίας στο περιβάλλον σου. Θέλεις ένα άνετο σπίτι και ντύσιμο,όπως επίσης,θέλεις τα πάντα να είναι κομψά και καλόγουστα. Αγχώνεσαι με την εμφάνισή σου και έχεις ένα μεγάλο σεβασμό για τους άλλους. Είσαι υποστηρικτής του νόμου και των αποφάσεών του. Έχεις την ικανότητα,να βελτιώσεις τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου. Απορροφάσαι στον εαυτό σου και στις ιδέες σου και συχνά γίνεσαι εγωιστής,στη στενή επιδίωξη των στόχων σου. Σε περίπτωση που έχεις πάθος για τα χρήματα,δε θα κολλήσεις σε τίποτα για να τα αποκτήσεις και γίνεσαι συχνά πονηρός και πανούργος,εις βάρος των άλλων.

Είσαι συνεσταλμένος και περιμένεις να δώσεις τον εαυτό σου,στον τέλειο εραστή. Είσαι προσεκτικός,σεμνός και προτιμάς να φροντίζεις τους άλλους. Κατά κανόνα,έχεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή. Στην αγάπη,είναι πολύ δύσκολο να σε καταλάβει κάποιος. Η αγάπη για σένα είναι αφοσίωση,συναίσθημα και περιλαμβάνει την αγάπη της οικογένειας,των φίλων,καθώς και αυτούς,που είναι λιγότερο τυχεροί από σένα. Δεν υπάρχει προσποίηση σε αυτά που κάνεις και λες. Ο γάμος,είναι μια σημαντική δέσμευση και εκτιμάς το σύντροφό σου,καθώς επιδιώκεις μια σχέση αγάπης και λειτουργικής συνεργασίας. Μια ζεστή σχέση,σε κάνει πολύ καλύτερο και είσαι πολύ πιστός. Η απογοήτευση ωστόσο,μπορεί να σε σκληρύνει και να σε κάνει κυνικό και σκεπτικιστή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση