Τα ερωτικά μυστικά του φλογερού και παράτολμου Κριού.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
18
03
2024

Τα ερωτικά μυστικά του φλογερού και παράτολμου Κριού.

E-zwdia

Ο Κριός προσεγγίζει την αγάπη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που προσεγγίζει τα πάντα στη ζωή, παρορμητικά και παράτολμα! Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού και σηματοδοτεί την έναρξη της Άνοιξης. Θέλει να έχει το προβάδισμα, είναι κυνηγός και προτιμά τη συγκίνηση του κυνηγιού, χάνει τον ενθουσιασμό του, όταν κατακτήσει το θήραμά του. Όταν φλερτάρει ή προσπαθεί να κερδίσει το αντικείμενο του πόθου του, είναι σε μια συνεχή κίνηση και αναζήτηση και νιώθει συνεπαρμένος  από τη συγκίνηση του κυνηγιού. Ο Κριός είναι ζώδιο της Φωτιάς, έτσι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα υπάρξει πολλή θέρμη και πάθος στο παιχνίδι της αγάπης. Η σωματική πλευρά του έρωτα είναι σημαντική για έναν Κριό, οι πράξεις είναι που μετράνε και όχι τα λόγια. Ο Άρης, ο κυβερνήτης πλανήτης του Κριού, είναι ο θεός του πολέμου, έτσι υπάρχει πάντα η επιθυμία για αγώνα και δράση.

 

Τα μυστικά του φλογερού και παράτολμου Κριού. Η συμβατότητα του Κριού με τα άλλα ζώδια

 

Για έναν Κριό δεν μετράνε τόσο τα συναισθηματικά λόγια αγάπης αλλά το σύνθημά του είναι: «δείξε μου πόσο μ’ αγαπάς». Ένας Κριός δεν θα μπορούσε να ψιθυρίσει γλυκά ρομαντικά λόγια στο αυτί σας, αλλά θα σας δείξει με πράξεις την αγάπη του. Θέλει  να είναι το επίκεντρο της προσοχής, βλέπει το σύντροφό του σαν ιδιοκτησία και θα αγωνιστεί γι’ αυτόν. Επειδή είναι εγωιστής, θέλει όλος ο κόσμος να ξέρει πόσο στοργικός και γενναιόδωρος ερωτικός σύντροφος είναι, έτσι ενώ πολλές από τις επιδείξεις αγάπης πράγματι απορρέουν από την καρδιά του, κατά βάθος θέλει να δηλώσει πόσο τυχερός είναι ο ερωτικός του σύντροφος που τον έχει στη ζωή του. Όταν είναι έξω με τον κόσμο θα κάνει πολλές φιλοφρονήσεις για τον άντρα/γυναίκα της ζωής του, αλλά θέλει συνεχώς να τον διαβεβαιώνει ότι τον έχει πάνω σε ένα βάθρο.

Τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες Κριοί δεν αντέχουν τη ρουτίνα και την ανία στη σχέση, κάνουν τα πάντα για να υπάρχει πάντα κάτι νέο. Ένας Κριός δεν δίνει σημασία στις μικρές λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα να σας ανοίξει την πόρτα,  αλλά όταν πρόκειται για σημαντικά πράγματα, είναι εκεί δίπλα σας. Η σεξουαλικότητα είναι πολύ σημαντική σε μια ερωτική σχέση και βιάζεται να συνευρεθεί σεξουαλικά με το αντικείμενο του πόθου του πολύ πιο γρήγορα από ό, τι τα άλλα ζώδια. Είναι παρορμητικός, εγωιστής και αυταρχικός, αλλά ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός του τον κάνει να αγαπιέται απίστευτα εύκολα.

Αν είστε ερωτευμένοι με έναν Κριό, περιμένετε να πολιορκηθείτε στενά και να ζήσετε το πιο έντονο πάθος και ρομαντισμό των ονείρων σας. Αν δεν μπορείτε να κρατήσετε τη συγκίνηση του κυνηγιού ζωντανή και να του δώσετε έντονο πάθος, θα κουραστεί και θα απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Ο Κριός σας βέβαια θα  προσπαθήσει και θα αγωνιστεί για να κρατήσει το πάθος, αλλά πρέπει κι εσείς να βρείτε τρόπους για να κρατήσει η φλόγα ζωντανή. Είτε είστε Κριός, είτε είστε ερωτευμένοι με έναν Κριό, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Η ερωτική σας ζωή δεν θα είναι ποτέ βαρετή.

Η ερωτική συμβατότητα του Κριού με τα αλλά ζώδια.

Τα πιο συμβατά ζώδια για έναν Κριό είναι ο Λέων, που είναι ο κυβερνήτης του ηλιακού πέμπτου οίκου του, τουτομέα της αγάπης και του ρομαντισμού και ακολουθεί ο Τοξότης. Μαζί μπορούν να δημιουργήσουν πολλά και υπάρχει έντονη ενεργητικότητα αλλά μερικές φορές όμως η πάρα πολλή ενέργεια σε μια σχέση μπορεί να μην είναι και καλό πράγμα, καθώς ο Κριός δεν θέλει να έχει ανταγωνιστή, η κυρίαρχη θέση ανήκει σ’ αυτόν. Αν είναι και οι δύο Κριοί σε μια σχέση, αυτό θα μπορούσε να σημάνει καταστροφή, καθώς και οι δυο ανταγωνίζονται για την πρώτη θέση. Δύο αφεντικά σε μια σχέση είναι λίγο δύσκολο να συνυπάρξουν και εξαιτίας των πολλών συγκρούσεων, η σχέση με την πάροδο του χρόνου θα φθαρεί. Θα πρέπει και οι δυο να συμβιβαστούν και να μοιράζονται τα ηνία. Ωστόσο, αυτή θα είναι μια πολύ, πολύ παθιασμένη σχέση.

Το αντίθετο ζώδιο του Κριού, ο Ζυγός, ο οποίος είναι διπλωμάτης και συμβιβαστικός, έλκει τον Κριό, καθώς η ηρεμία και η γαλήνια συμπεριφορά του, τον χαλαρώνει από την ένταση και είναι ακριβώς ό, τι χρειάζεται για να δαμάσει αυτή την έντονη και παθιασμένη ενέργειά του.

Ο ευαίσθητος Καρκίνος και ο ονειροπόλος Ιχθύς μπορεί να θεωρήσουν τον Κριό κάπως σκληρό για τη ρομαντική τρυφερή ψυχή τους, καθώς πρώτα μιλά και μετά σκέφτεται, με αποτέλεσμα να πληγώνονται από την παρορμητικότητα, την αυταρχικότητα και την ταχύτητα της δράσης του. Από την πλευρά του ο Κριός θεωρεί την ησυχία βαρετή και δεν μπορεί να κατανοήσει την απροθυμία και των δυο να δουν την πραγματικότητα της ζωής. Αλλά αυτό μπορεί να είναι ακριβώς ό, τι χρειάζεται για να βγουν τόσο ο Καρκίνος, όσο και ο Ιχθύς από το καβούκι τους και να πάρουν στα χέρια τους τη ζωή. Παρά το γεγονός ότι ο Κριός δεν μπορεί να κατανοήσει τις κυκλοθυμικές διαθέσεις του Καρκίνου και του Ιχθύ, εν τούτοις, μοιράζονται την επιθυμία για νέα πράγματα. Και τα δύο ζώδια θέλουν να αισθάνονται προστατευμένα και να έχουν μια ισχυρή παρουσία στη ζωή τους. Ο συνδυασμός αυτός θα μπορούσε να λειτουργήσει, αν δεν υπάρχουν ζητήματα εξουσίας και ελέγχου.

Αναλυτικά οι σχέσεις του Κριού με όλα τα ζώδια

Κριός και Κριός: Έντονα παθιασμένα και φλογερά συναισθήματα δημιουργούνται σε αυτή τη σχέση, πράγμα που σημαίνει ότι η σχέση δεν θα γίνει ποτέ βαρετή. Η πρόκληση θα είναι όμως πώς θα συνυπάρξουν δύο αφεντικά σε μια σχέση. Απαιτείται οπωσδήποτε συμβιβασμός.

Κριός και Ταύρος: Ο Κριός είναι γρήγορος και παθιασμένος ενώ ο Ταύρος αργός, υπομονετικός και αισθησιακός. Εάν συναντηθούν τη σωστή χρονική στιγμή, ο καθένας έχει πολλά να διδάξει στον άλλον.

Κριός και Δίδυμοι: Έντονο φλερτ, ερωτική χημεία και πολλή συζήτηση οδηγεί σε μια πολύ παθιασμένη ερωτική σχέση. Εάν αυτό το ζευγάρι μπορέσει να αποφύγει τις λογομαχίες για ασήμαντα ζητήματα, δεν πρόκειται ποτέ να κουραστούν ο ένας από τον άλλον.

Κριός και Καρκίνος: Τα αντίθετα έλκονται και έχουν και οι δυο μια περιέργεια να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον. Το Νερό και η Φωτιά παράγουν ατμό και πολλή διασκέδαση στο κρεβάτι.

Κριός και Λέων: Και οι δυο είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και μαζί αισθάνονται έντονο πάθος και συναισθήματα. Θα υπάρξει όμως πάλη για την εξουσία, αλλά πολλή διασκέδαση στο κρεβάτι μετά από τις κόντρες.

Κριός και Παρθένος: Μια άμεση ερωτική έλξη που δεν μπορεί να διαρκέσει πέρα από τα πρώτα ραντεβού. Η ερωτική έλξη είναι επιφανειακή και αυτή η σχέση μπορεί να λειτουργήσει μόνο με υπομονή και από τις δύο πλευρές.

Κριός και Ζυγός: Τα δύο μισά μιας ολότητας είναι αυτό το ζευγάρι μαζί και εδώ ισχύει ο κανόνας ότι τα αντίθετα έλκονται για να δημιουργήσουν μια σχέση με διάρκεια και έντονη σεξουαλική έλξη. Ο καθένας βρίσκει στον άλλον αυτό που ψάχνει.

Κριός και Σκορπιός: Θα είναι δύσκολο να αντισταθεί ο ένας στον άλλον, καθώς η  αγάπη έρχεται με την πρώτη ματιά και είναι δύσκολο να μην είναι μαζί. Η σεξουαλική χημεία θα τους καθηλώσει.

Κριός και Τοξότης: Αυτό το ζευγάρι είναι πιθανό να βιαστεί να κάνουν πράγματα μαζί, καθώς παρασύρονται από τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό τους. Υπάρχει πιθανότητα 50/50 να είναι μια σχέση ευλογημένη από τους ουρανούς ή ένα ερωτικό ναυάγιο.

Κριός και Αιγόκερως: Μπορούν μαζί να καταφέρουν πολλά, αλλά είναι πιθανό να έχουν ένα ασταθές ξεκίνημα. Αυτά τα δύο ζώδια απλά δεν καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον.

Κριός και Υδροχόος: Η ζωή δεν θα είναι ποτέ βαρετή με ένα ζευγάρι που είναι πρώτα φίλοι και μετά εραστές. Θα συνεχίσει να συναρπάζει ο ένας τον άλλον και οι δύο θα νομίζουν ότι είναι τυχεροί που είναι μαζί.

Κριός και Ιχθύς: Οι Ιχθύες συγκρατούν τη φλόγα του Κριού αλλά υπάρχει μια ανεξήγητη δύναμη που τους ενώνει μαζί. Ποτέ δεν θα καταλάβουν ο ένας τον άλλον, αλλά ίσως και να θελήσουν να περάσουν μια ολόκληρη ζωή μαζί προσπαθώντας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-03-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms