Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα: ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 6
21
08
2023

Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα: ΠΑΡΘΕΝΟΣ

E-zwdia

Παρθένος, αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα. τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του, τα προτερήματα και τα ελαττώματα σύμφωνα με την Αστρολογία και πως είναι στον έρωτα.

 

Τα χαρακτηριστικά του Παρθένου

 

Πολικότητα: Θηλυκό.

Φύση: Αναλυτική και εγκεφαλική.

Στοιχείο: Γη.

Ιδιότητα: Μεταβλητή.

Πλανήτης: Ο Ερμής, ο πλανήτης της διανόησης, της επικοινωνίας και της γνώσης.

Ημέρα: Τετάρτη.

Χρώματα: Λευκό, κίτρινο, καφέ και πράσινο.

Θετικά χαρακτηριστικά: Μετριοπαθής, ντροπαλός, σχολαστικός, περιποιημένος, αξιόπιστος, πρακτικός, επιμελής, αναλυτικός και ευφυής.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Ιδιότροπος, επικριτικός, σκληρός, συντηρητικός, υπερβολικά σχολαστικός, υπερβολικά συμβατικός, τελειομανής και πεσιμιστής.

Πέτρες: Κρύσταλλα, άνθρακας, αχάτης, σμαράγδι, όνυχας, αμέθυστος.

Μέταλλα: Σίδηρος και μόλυβδος.

Ζώα: Αρκούδα, λύκος και όλα τα κατοικίδια ζώα.

Άγγελος: Ουριήλ.

Ώρα: Μεσάνυχτα.

Κατεύθυνση: Βόρεια.

Το σύνθημα σας: Αναλύω και κριτικάρω.

ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Είστε συνήθως αρκετά ντροπαλοί, ευγενικοί και γλυκομίλητοι. Είστε προικισμένοι με καλή εμφάνιση και με μια γοητευτική προσωπικότητα. Εκπέμπετε ηρεμία και γλυκύτητα και σπάνια συμπεριφέρεστε σκληρά. Σχεδόν οι περισσότεροι του ζωδίου σας δίνετε μεγάλη σημασία στην ανάλυση και τη λεπτομέρεια. Έτσι, θεωρείστε τελειομανείς και σπάνια μπορεί κανείς να βρει ένα λάθος σε αυτό που κάνετε. Η πρακτικότητα και η λογική ανάλυση της κάθε κατάστασης είναι κάτι που σας έρχεται μάλλον εύκολα, καθώς ποτέ δε λαμβάνετε τις αποφάσεις σας αυθόρμητα. Μπορεί να φαίνεστε κάπως άτολμοι, αλλά το λογικό μυαλό σας θεωρεί ότι κάθε απόφαση μπορεί να κρύβει κινδύνους, γι’ αυτό είστε εξαιρετικά εστιασμένοι στο αποτέλεσμα των πράξεων σας και κρίνετε με το μυαλό σας και ποτέ με την καρδιά σας. Γνωρίζετε τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας και ποτέ δε θα τις αποποιηθείτε, αλλά θα πράξετε αυτό που  πρέπει να γίνει. Είστε αξιόπιστοι και φροντίζετε τους άλλους περισσότερο από τον εαυτό σας. Είστε πολύ εργατικοί και κάνετε απαιτητικό χρονοδιάγραμμα στη ζωή σας.

ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Είναι γνωστό ότι είστε τελειομανείς. Όμως, αυτό μπορεί είναι ένα θετικό χαρακτηριστικό, αλλά από την άλλη πλευρά μπορεί να θεωρηθεί και αρνητικό. Δεν είστε ποτέ ικανοποιημένοι απόλυτα από τους άλλους, παρά μόνο από τον εαυτό σας. Έχετε την τάση να επικρίνετε και να βρίσκετε λάθη στις πράξεις των άλλων, αλλά και να κλείνετε τα μάτια στην προσπάθεια που κάνουν οι άλλοι να σας πλησιάσουν. Βασανίζετε τον εαυτό σας, όσον αφορά την καθαριότητα και την υγιεινή. Αναστατώνεστε εύκολα με την παραμικρή αλλαγή στη σχολαστική ρουτίνα σας και προσαρμόζεστε με δυσκολία. Μπορεί να είστε πολύ ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους κατά καιρούς, αλλά έχετε την τάση να διατηρείτε μια απόσταση από όλους και ακόμη και να συντηρείτε επιφανειακές σχέσεις. Δεν αναλαμβάνετε εύκολα ρίσκα και έχετε ένα συντηρητικό τρόπο σκέψης, όσον αφορά τον τρόπο δράσης σας. Είστε  ιδιαίτερα ανήσυχη φύση και έχετε την τάση να πανικοβάλλεστε με το παραμικρό στις αρνητικές καταστάσεις.

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ…

Από τη θετική πλευρά:

♥ Ποτέ δε βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα στη ζωή σας για οποιαδήποτε κατάσταση ή πρόσωπο και αυτό ισχύει και για την ερωτική σας ζωή.

♥ Είναι εύκολο να κάνετε σχέση, καθώς είστε μεταβλητό ζώδιο.

♥ Έχετε πάντα στο μυαλό σας τη δέσμευση.

♥ Προτιμάτε τις σταθερές σχέσεις.

♥ Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα παραπάνω βήμα και υποχωρήσεις για να κρατήσετε τη σχέση ζωντανή.

Από την αρνητική πλευρά:

♥ Ασκείτε κριτική στο σύντροφό σας και γίνεστε ιδιότροποι κατά καιρούς.

♥ Είστε εξαιρετικά προστατευτικοί με το σύντροφό σας, πράγμα το οποίο μπορεί να εκληφθεί ως πίεση.

♥ Μερικές φορές σας θεωρούν συναισθηματικά αποστασιοποιημένους.

♥ Σας λείπει η ευελιξία.

♥ Είστε πολύ οργανωμένα άτομα και μπορεί να είναι δύσκολο για το σύντροφό σας να συμβαδίσει μαζί σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-08-2023 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω