Ο Παρθένος και η επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 8

Παρθένος και πως συμπεριφέρεται στην επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση. Μάθε πως να κερδίσεις έναν Παρθένο, πως να επανασυνδεθείτε επιτυχημένα, πως θα θελήσει μαζί σου να κάνει γάμο. Ο Παρθένος και ο γάμος, στην επανασύνδεση και στη σχέση του.

 

Διάλεξε την κατηγορία που σε απασχολεί και δες πως αντιδρά ο Παρθένος στην επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση:

 

Τα έχεις με Παρθένο;Μάθε πως θα τον κρατήσεις για πάντα!

Άντρας Παρθένος

Το να ξυπνήσεις τα συναισθήματα ενός άνδρα Παρθένου, μπορεί να είναι δύσκολο. Η έλλειψη ευπρέπειας και η αγένεια τον απωθούν. Ψάχνει για σφάλματα στους άλλους, αλλά μην του δώσεις ένα λόγο για να βρει και σε σένα ένα. Ποθεί μια σχέση που είναι γνήσια και ειλικρινής και το σεξ που είναι παθιασμένο και αισθησιακό. Να είσαι πάντα ειλικρινής και αξιόπιστη.

Γυναίκα Παρθένος

Το να είσαι ακριβής και αξιόπιστος είναι ένα must για εκείνη. Είναι ιδιαίτερα, λάτρης της ρουτίνας και κάνει λίστες. Να είσαι παραδοσιακός και να την κάνεις πάντα να χαλαρώνει  έτσι ώστε, να απελευθερωθεί το μυαλό της που είναι πάντα σε λειτουργία. Να είσαι όχι μόνο αξιόπιστος, αλλά και αφοσιωμένος και ειλικρινής. Για να την κρατήσεις, θα πρέπει να καταλάβει ότι είναι πάντα «από πάνω».

Θέλεις να τα φτιάξεις με Παρθένο; Μάθε πως πρέπει να κινηθείς!

 Άντρας Παρθένος

Ποτέ μην περιμένεις, να σε ερωτευτεί με την πρώτη ματιά ή να σε κυνηγήσει. Είναι αρκετά ντροπαλός, μέχρι να νιώσει άνετα μαζί σου, γι’ αυτό μην κάνεις το λάθος και θεωρήσεις ότι είναι αδιάφορος ή ψυχρός. Θα χρειαστεί, να ξεκινήσεις εσύ τη συζήτηση και είναι συχνά καλύτερο να μιλήσεις για τον εαυτό σου. Ετοιμάσου για πολλές προσωπικές ερωτήσεις.

Γυναίκα Παρθένος

Θα χρειαστεί να γίνεις πρώτα φίλος με μία γυναίκα Παρθένο, ελπίζοντας να την αποπλανήσεις. Δεν είναι μόνο να έχεις πνεύμα και χιούμορ, αλλά και συμπόνια προς τους άλλους ανθρώπους. Όσο και να τη θέλεις, μη βιαστείς με τίποτα. Να είσαι ήρεμος, πρακτικός και ειλικρινής. Να την αγαπάς πλήρως και με πάθος. Και μακριά από αδικαιολόγητα, συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Έχεις χωρίσει με Παρθένο; Μάθε πως θα γυρίσει πάλι σε σένα!

'Αντρας Παρθένος

Η προσφυγή στις ενοχές του, είναι μάλλον η καλύτερη κίνησή σου. Οι Παρθένοι μισούν να αισθάνονται ένοχοι, ειδικά όταν ξέρουν ότι έχουν κάνει λάθος. Για να ξαναφέρεις πίσω έναν άνδρα Παρθένο στη ζωή σου, δείξε του ότι τον έχεις ανάγκη και τόνισέ του, ότι οι εμπειρίες του καθοδηγούν τη ζωή σου και πόνταρε στην ευφυΐα του και την οξύνοιά του.

Γυναίκα Παρθένος

Η γυναίκα Παρθένος είναι πολύ αναλυτική και στεναχωριέται στη σκέψη, ότι υπήρχε κάτι που το έχασε. Πως λοιπόν, αγνόησε αυτή τη λεπτομέρεια; Βασίσου στο ότι είναι υπερβολικά συμπονετική, με κατανόηση και δε θα απορρίψει εύκολα τα συναισθήματά σου. Μπορεί να φαίνεται ψυχρή,απόμακρη και άκαρδη, αλλά κατανοεί τη θλίψη και τον πόνο σου.

Θέλεις να παντρευτείς Παρθένο;Μάθε πως θα τα καταφέρεις!

Άντρας Παρθένος

Πρόσφερέ του καθαριότητα, πολλή ζεστασιά και ειλικρινή σεβασμό. Επίσης δείξε του, ότι είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας,ένα λογικό οικονομικό προϋπολογισμό. Να τον αγαπάς, να τον εκτιμάς και ποτέ να μην τον επικρίνεις. Και λάβε υπόψη σου,ότι ο Παρθένος σου, περιμένει απόλυτη αφοσίωση από σένα και δε θα θαμπωθεί από σέξι μακιγιάζ και ρούχα.

 Γυναίκα Παρθένος

Να θυμάσαι ημερομηνίες και επετείους. Είναι ντροπαλή, αλλά σκληρή όταν παραστεί ανάγκη. Δεν ερωτεύεται εύκολα κι ούτε αποφασίζει για γάμο, αν δεν έχει βρει την αληθινή αγάπη. Όταν αυτό συμβεί, θα σε αγαπάει έντονα. Θα σπάσει τη σχέση μόνο αν έχει υπάρξει υποκρισία. Αν είσαι πρακτικός και συνεπής, θα δεσμευθείς μαζί της για πάντα

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta