Ο Κριός και η επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5

Κριός και πως συμπεριφέρεται στην επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση. Μάθε πως να κερδίσεις έναν Κριό, πως να επανασυνδεθείτε επιτυχημένα, πως θα θελήσει μαζί σου να κάνει γάμο. Ο Κριός και ο γάμος, στην επανασύνδεση και στη σχέση του.

Διάλεξε την κατηγορία που σε απασχολεί και δες πως αντιδρά ο Κριός στην επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση:


Τα έχεις με Κριό; Μάθε πως θα τον κρατήσεις για πάντα!

Άντρας Κριός

Κάνε τον,να αισθάνεται ότι τον αγαπάς και ότι τον χρειάζεσαι στη ζωή σου. Θέλει να αισθάνεται,ότι σε προστατεύει και ότι σου παρέχει αυτά που θέλεις. Να είσαι ειλικρινής,άμεση και να επαινείς τα καλά σημεία του. Να είσαι ευέλικτη και άφησε τον ελεύθερο,να εκφράσει την παρορμητικότητά του και την ανυπομονησία του.

 Γυναίκα Κριός

Κάνε την,να αισθάνεται ότι θέλεις να σταθείς στο πλάι της και όχι ότι θέλεις να της επιβληθείς. Μην της δώσεις την εντύπωση ότι θέλεις να την εξουδετερώσεις. Θυμήσου ότι η γυναίκα Κριός,θέλει να έχει έναν πραγματικό σύντροφο στη ζωή της,αλλά θα προτιμούσε να είναι μόνη της,αντί να είναι με λάθος σύντροφο. Δε σε έχει ανάγκη,σε θέλει απλά δίπλα της.

Θέλεις να τα φτιάξεις με Κριό; Μάθε πως πρέπει να κινηθείς!

Άντρας Κριός

Να ξέρεις ότι για τον Κριό,τα πάντα εξαρτώνται από τις πρώτες εντυπώσεις του. Να είσαι διασκεδαστική και βεβαιώσου ότι έχεις στυλ και χαρακτήρα. Πάντα να είσαι στην ώρα σου και να έχεις χαρούμενη διάθεση. Εντυπωσίασέ τον,με τη νοημοσύνη σου και κράτησέ τον σε εγρήγορση με το πνεύμα σου,το χιούμορ και το φλερτ σου.

Γυναίκα Κριός

Αν θέλεις να τα φτιάξεις με μια γυναίκα Κριό,θα πρέπει να αναλάβεις δράση. Κάνε τη να περάσει αξέχαστα και ποτέ βαρετά. Δοκίμασε κάτι πρωτότυπο,κάτι που έχει την αίσθηση της περιπέτειας. Ένα άλλο πράγμα που είναι σίγουρο ότι θα εκτιμήσει,είναι να κάνεις μια τολμηρή κίνηση. Μόλις σου απαντήσει με ένα χαμόγελο,δείξε της το πόσο καλή ήταν.

Έχεις χωρίσει με Κριό; Μάθε πως θα γυρίσει πάλι σε σένα!

 Άντρας Κριός

Όταν ένας Κριός αποφασίσει να φύγει από μια σχέση,εμμένει σθεναρά και επίμονα στην απόφασή του. Γίνεται αλαζόνας,εγωιστής και αυταρχικός και δε μασάει από λόγια. Μην προσπαθήσεις να τον πείσεις,να τον εξαναγκάσεις,να τον ικετεύσεις ή να επικαλεστείς τα συναισθήματά του. Απλά,περίμενε και έχε υπομονή κι αν θέλει,θα γυρίσει μόνος του σε σένα.

Γυναίκα Κριός

Άφησε τη μόνη της για μερικές εβδομάδες. Μην προσπαθήσεις να την πιέσεις,γιατί αυτό θα την ωθήσει μόνο μακριά σου. Αυτό θα της δώσει χρόνο για να αξιολογήσει την κατάσταση πιο ήρεμα και να αποφασίσει τι θα κάνει στη συνέχεια. Οι γυναίκες Κριοί είναι ανένδοτες για το τι θέλουν,αν και ό, τι νομίζουν ότι θέλουν,μπορεί να αλλάξει. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου,αν είσαι υπομονετικός. Δώσε της χρόνο και δε θα χάσεις.

Θέλεις να παντρευτείς Κριό; Μάθε πως θα τα καταφέρεις!

 Άντρας Κριός

Θα πρέπει να είσαι υπερήφανη γι’ αυτόν και πάντα να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς. Να είσαι έξυπνη και να προσπαθείς να τον στηρίξεις και να τον ενθαρρύνεις,στα δικά του όνειρα. Θα σε κάνει βασίλισσα,αρκεί να του συμπεριφερθείς αναλόγως,να είσαι πιστή σ’ αυτόν και να του κάνεις εκπλήξεις,για να τονώνεις συνέχεια το ενδιαφέρον του.

Γυναίκα Κριός

Η γυναίκα Κριός θέλει σε όλα να είναι πρώτη. Αυτό κάνει τη ζωή δύσκολη για την τυπική γυναίκα Κριό,σε μια φαλλοκρατική κοινωνία. Χρειάζεται να αναγνωρίσεις και να αποδεχθείς,τη δύναμή της. Θα πρέπει να έχεις αυτοσεβασμό και διακριτικότητα και σε αντάλλαγμα,θα σου προσφέρει άφθονη ενέργεια,ενθουσιασμό και πίστη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms