Ο Αιγόκερως και η επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση.

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 7

Αιγόκερως και πως συμπεριφέρεται στην επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση. Μάθε πως να κερδίσεις έναν Αιγόκερω, πως να επανασυνδεθείτε επιτυχημένα, πως θα θελήσει μαζί σου να κάνει γάμο. Ο Αιγόκερως και ο γάμος, στην επανασύνδεση και στη σχέση του.

 

Διάλεξε την κατηγορία που σε απασχολεί και δες πως αντιδρά ο Αιγόκερως στην επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση:


Τα έχεις με Αιγόκερω; Μάθε πως θα τον κρατήσεις για πάντα!

  Άντρας Αιγόκερως

Θα πρέπει να έχετε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες. Να αναζητάτε και οι δυο σας,το καλύτερο για τον εαυτό και το μέλλον σας. Ποτέ να μη βγεις εκτός ελέγχου,να έχεις τάξη και ισορροπία στη ζωή σου. Αν δεν μπορείς  να ελέγξεις την ψυχραιμία σου,δεν κάνει για σένα. Θα πρέπει να είσαι συντηρητική και να ακολουθείς την παράδοση.

Γυναίκα Αιγόκερως

Να έχεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου και των πράξεών σου και παράλληλα κοινή πορεία στη ζωή. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι σημαντική γι’ αυτή τη γυναίκα, γι’ αυτό και τα κουτσομπολιά, δεν έχουν καμία θέση στη ζωή σας. Πρόσφερέ της μια άνετη ζωή και στήριξε τις φιλοδοξίες της. Δείξε της, το ενδιαφέρον σου και την επιθυμία να προχωρήσετε μαζί στη ζωή.

Θέλεις να τα φτιάξεις με Αιγόκερω; Μάθε πως πρέπει να κινηθείς!

Άντρας Αιγόκερως

Αυτό που μπορείς να κάνεις, για να τον κάνεις δικό σου, είναι να έχεις σοβαρότητα και να είσαι δύσκολη. Θα πρέπει να τον προσεγγίσεις, σα να προσεγγίζεις τη ζωή με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Η διακριτικότητα, τον βοηθά να αισθάνεται άνετα και ασφαλής. Όταν φλερτάρεις,  βεβαιώσου ότι είναι κάτι που μόνο οι δυο σας βλέπετε και ακούτε.

Γυναίκα Αιγόκερως

Μπορεί να περάσεις από σαράντα κύματα και θα αισθάνεσαι ότι έχουν εξαντληθεί οι αντοχές σου,μέχρι να την κάνεις δική σου. Δε θα πρέπει να βιαστείς και δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος. Μόνο με αργή και σταθερή προσέγγιση,θα κερδίσεις την καρδιά της. Θα πρέπει να σε εμπιστευθεί και να αισθάνεται ασφαλής. Ξεκίνησε,δίνοντάς της προσοχή και κάνοντας μικρά πράγματα γι’ αυτήν.

Έχεις χωρίσει με Αιγόκερω; Μάθε πως θα γυρίσει πάλι σε σένα!

Άντρας Αιγόκερως

Αυτό που τον πονάει περισσότερο,δεν είναι η απώλεια της σχέσης σας,αλλά περισσότερο η δική σου εκτίμηση γι’ αυτόν. Πλησίασέ τον,με λογική,ηρεμία και επιφυλακτικότητα. Τόνισέ του,ότι επιδοκιμάζεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες του και ότι κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του! Και ποτέ μην του πεις,ότι σου λείπει πολύ!

Γυναίκα Αιγόκερως

Για να απομακρυνθεί μια γυναίκα Αιγόκερως από τη σχέση,το έχει σκεφτεί πολύ πριν από την απομάκρυνσή της. Αν στη σχέση έλειπε η σταθερότητα και ο αισθησιασμός,τότε γι’ αυτό απομακρύνθηκε. Πες της ότι θέλεις να κάνεις μια σταθερή σχέση μαζί της,ότι την αγαπάς και ότι της είσαι πιστός. Βάλε περιπέτεια και χιούμορ και να είσαι σίγουρος,ότι θα είναι και πάλι δική σου.

Θέλεις να παντρευτείς Αιγόκερω; Μάθε πως θα τα καταφέρεις!

Άντρας Αιγόκερως

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι θα είσαι ένα μέρος της ζωής του,γιατί γι’ αυτόν προέχουν οι επαγγελματικές φιλοδοξίες του. Αναμένει σταθερότητα,ασφάλεια και να τον βοηθήσεις,να αναρριχηθεί στη σκάλα της επιτυχίας. Περιμένει απόλυτη πίστη από σένα και μια πειθαρχημένη ρουτίνα. Και ποτέ να μην εξαρτάσαι απ’ αυτόν.

Γυναίκα Αιγόκερως

Θα πρέπει να είσαι σε θέση,να της παρέχεις μια καλή και ασφαλή κοινωνική θέση και ζωή. Αν έχεις μια σταθερή σχέση μαζί της, ίναι πολύ εύκολο να καταλήξει σε γάμο. Να είσαι πρακτικός,λογικός,οργανωμένος, καλός και συμπονετικός. Και να ξέρεις,ότι η ηρεμία και η ορθολογιστική σκέψη λειτουργούν πολύ καλύτερα γι’ αυτή,απ’ ότι τα συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta