Ο Καρκίνος και η επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση.

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 11

Καρκίνος και πως συμπεριφέρεται στην επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση. Μάθε πως να κερδίσεις έναν Καρκίνο, πως να επανασυνδεθείτε επιτυχημένα, πως θα θελήσει μαζί σου να κάνει γάμο. Ο Καρκίνος και ο γάμος, στην επανασύνδεση και στη σχέση του.

 

Διάλεξε την κατηγορία που σε απασχολεί και δες πως αντιδρά ο Καρκίνος στην επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση:

 

Τα έχεις με Καρκίνο; Μάθε πως θα τον κρατήσεις για πάντα!

Άντρας Καρκίνος

Να του δείχνεις ότι νοιάζεσαι γι’ αυτόν και να τον κάνεις να νιώθει ασφαλής. Αγαπάει τον ελεύθερο χρόνο του,να είναι με το σύντροφό του και να απολαμβάνουν μαζί ένα καλό γεύμα ή να βλέπουν μία καλή ταινία. Να του είσαι πιστή,τρυφερή και ρομαντική και κάνε τον,να γνωρίζει ότι η ερωτική φωλιά σας είναι ένα ασφαλές καταφύγιο όπου συνυπάρχουν,η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια.

Γυναίκα Καρκίνος

Θέλει ένα σύντροφο, ο οποίος να είναι τρυφερός και συναισθηματικός, αλλά όχι άπληστος. Αγαπά το ρομαντισμό και τον ερωτισμό και θέλει να της δείχνεις συνέχεια ότι τη λατρεύεις, την αγαπάς και τη φροντίζεις. Αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη της, θα την κάνεις να θέλει να είσαι μαζί της, ακόμα περισσότερο.

Θέλεις να τα φτιάξεις με Καρκίνο;Μάθε πως πρέπει να κινηθείς!

 Άντρας Καρκίνος

Η ανάγκη του για επιβεβαίωση, τον κάνει να είναι πολύ ντροπαλός και εσωστρεφής, για να σου ζητήσει να τα φτιάξετε. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση και να τον ρωτήσεις ευθέως. Να ξέρεις, ότι ποθεί μια βαθιά και ουσιαστική σχέση και εκτιμά την κατανόηση και τη συμπόνια σου.

 Γυναίκα Καρκίνος

Προκειμένου να τα φτιάξεις μαζί της,θα πρέπει να ξέρεις σε τι διάθεση είναι και να της δείξεις την απαιτούμενη προσοχή,σε ότι λέει. Να είσαι υποστηρικτικός σε ότι κάνει και λάβε υπόψη σου μην καταλάβει ποτέ,ότι προσπαθείς να επωφεληθείς από αυτήν. Την έχασες! Δεν περιμένει να σε παντρευτεί αμέσως,αλλά θα ήθελε να σε γνωρίσει πρώτα.

Έχεις χωρίσει με Καρκίνο; Μάθε πως θα γυρίσει πάλι σε σένα!

Άντρας Καρκίνος

Ο Καρκίνος μπορεί εύκολα να πληγωθεί και να σου κρατάει για αρκετό καιρό μούτρα. Να ελπίζεις,να έχει καλές αναμνήσεις από τη σχέση σας,γιατί αυτό θα τον κάνει να υποχωρήσει εύκολα. Αν του δώσεις χρόνο τελικά,θα βγει υπέρ σου και θα επανεμφανισθεί έτοιμος να αρχίσετε ξανά. Είναι συμπονετικός,έτοιμος να δώσει και πάλι!

Γυναίκα Καρκίνος

Κάνε της μια πρόσκληση για ένα ρομαντικό δείπνο κι αυτή θα είναι έτοιμη για συμφιλίωση. Άφησε τις τακτικές,γιατί δε θα έχουν αίσιο αποτέλεσμα. Δείξε της,την αγάπη σου και την έντονη επιθυμία να κάνετε οικογένεια. Αυτός ο τρόπος είναι πολύ αποτελεσματικός,αν όμως τον εννοείς πραγματικά. Και πάνω απ’ όλα,ο χρόνος και η υπομονή είναι το κλειδί της επιτυχίας,γιατί όταν πληγωθεί γίνεται απρόσιτη και απροσπέλαστη!

Θέλεις να παντρευτείς Καρκίνο; Μάθε πως θα τα καταφέρεις!

Άντρας Καρκίνος

Φρόντισέ τον και σιγουρέψου ότι έχει μια άνετη φωλιά,για να επιστρέψει μετά από μια δύσκολη ημέρα εργασίας. Θα πρέπει να αποδεχθείς,ότι η δουλειά του και ιδιαίτερα εάν είναι επιχειρηματίας,θεωρείται γι’ αυτόν ως μια οικογένεια. Θέλει να είναι ο κυρίαρχος και αναμένει από σένα απόλυτη αφοσίωση. Και μην απορρίψεις ποτέ,τα μέλη της οικογένειάς του.

Γυναίκα Καρκίνος

Θα πρέπει να είσαι πλήρως αφοσιωμένος  σ’ αυτή και να της παρέχεις την προστατευτική φροντίδα σου. Δε θα χρειασθεί να προσπαθήσεις και πολύ για να την καταφέρεις,γιατί θέλει την οικογένεια και τη χαρά των παιδιών. Υποσχέσου της,ότι θα της χαρίσεις οικονο

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms