Ο Ιχθύς και η επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση.

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 7

Ιχθύς και πως συμπεριφέρεται στην επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση. Μάθε πως να κερδίσεις έναν Ιχθύ, πως να επανασυνδεθείτε επιτυχημένα, πως θα θελήσει μαζί σου να κάνει γάμο. Ο Ιχθύς και ο γάμος, στην επανασύνδεση και στη σχέση του.

Διάλεξε την κατηγορία που σε απασχολεί και δες πως αντιδρά ο Ιχθύς στην επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση:

 

Τα έχεις με Ιχθύ; Μάθε πως θα τον κρατήσεις για πάντα!

Άντρας Ιχθύς

Χρειάζεται αγάπη και μια διέξοδο για τη δημιουργικότητα και τα όνειρά του. Ο κόσμος του είναι οι φαντασιώσεις και περνά τη ζωή του,προσπαθώντας να μετατρέψει τα όνειρα του,σε πραγματικότητα. Θέλει ο σύντροφός του,να είναι παρηγορητικός και δυναμικός για να τον στηρίξει και να τον βοηθήσει να επιτύχει τα όνειρά του.

Γυναίκα Ιχθύς

Η γυναίκα Ιχθύς θέλει κάποιον,που να μπορεί να μιλήσει και να μοιραστεί τα όνειρά της. Μέσα από τις συνομιλίες σας,αισθάνεται ελεύθερη και μπορεί να μάθει τα πάντα για σένα. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να της δείξεις τη δύναμή σου και ακόμη να μοιραστείς μερικά από τα όνειρά σου. Αποδέξου τη γνώμη της και πρόσφερέ της την υποστήριξή  σου,για να σε εμπιστευθεί.

Θέλεις να τα φτιάξεις με Ιχθύ; Μάθε πως πρέπει να κινηθείς!

Άντρας Ιχθύς

Για να προσελκύσεις το ντροπαλό Ιχθύ,θα πρέπει να είσαι εξωστρεφής. Το πιο πιθανό είναι,να είσαι αυτή που θα κάνει την πρώτη κίνηση. Να είσαι ρομαντική και πρόσφερέ του πολλή διασκέδαση. Επειδή είναι ιδεαλιστής,ρομαντικός και αρκετά ευαίσθητος,θα πρέπει να τον προσεγγίσεις με αγάπη και προσοχή. Να ξέρεις ότι είναι ο Ρωμαίος και θέλει την Ιουλιέτα του.

Γυναίκα Ιχθύς

Το φλερτ και οι ρομαντικές χειρονομίες μη σε τρομάζουν,αν θέλεις μία γυναίκα Ιχθύ. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις,είναι να είσαι άμεσος με ευαισθησία και υπομονή. Να είσαι θετικός,προστατευτικός,υποστηρικτικός,αλλά και στοχαστικός. Η ιδέα για ένα μυστικό έρωτα θα την ενθουσιάσει και θα τη γοητεύσει,ενώ οι δολοπλοκίες θα την απομακρύνουν.

Έχεις χωρίσει με Ιχθύ; Μάθε πως θα γυρίσει πάλι σε σένα!

Άντρας Ιχθύς

Χρησιμοποίησε τη δύναμη της φαντασίας σου,προτείνοντάς του δημιουργικά πράγματα και βάλε το ρομαντισμό στις μεταξύ σας επαφές. Ζήτησέ του συγγνώμη,σε συναισθηματικό επίπεδο. Δεν υπάρχει αμφιβολία,ο άνδρας Ιχθύς να «πέσει» συναισθηματικά και επειδή θα νιώθει κι αυτός θλίψη και ενοχές,θα γυρίσει και πάλι πίσω σε σένα.

Γυναίκα Ιχθύς

Θα πρέπει να προσπαθήσεις για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης,μεταξύ σας. Αυτό σημαίνει,ότι θα πρέπει να είσαι ανοικτός να συζητήσεις και να ξεπεράσεις τις διαφωνίες του παρελθόντος,να παραδεχθείς τα λάθη σου και να ζητήσεις συγγνώμη. Μπορεί να σου κάνει κάποιο μικρό τεστ για να της αποδείξεις την πίστη σου,πριν ρίξει το προστατευτικό της τείχος.

Θέλεις να παντρευτείς Ιχθύ; Μάθε πως θα τα καταφέρεις!

Άντρας Ιχθύς

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις, ότι ο άνδρας Ιχθύς περιμένει υποστήριξη συναισθηματική ή οικονομική και περιμένει από σένα αφοσίωση, ευαισθησία και κατανόηση. Θα πρέπει να είσαι σε θέση, να αναλάβεις όλο το νοικοκυριό αποτελεσματικά και να διασκεδάζεις μαζί με τους φίλους και τους συγγενείς του. Ο γάμος, δίνει στον άνδρα Ιχθύ περισσότερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.

Γυναίκα Ιχθύς

Θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αναλάβεις την πρακτική πλευρά του γάμου,αφήνοντάς την ελεύθερη να εκφράσει τη δημιουργική της φαντασία. Θα πρέπει να την υποστηρίζεις, γιατί φαίνεται να είναι ένα αβοήθητο ή άβουλο άτομο. Αν μπορέσεις να της παρέχεις τρυφερότητα, ζεστασιά και ασφάλεια και θαυμάζεις τα ταλέντα και τις ικανότητές της, θα μείνει κοντά σου για μια ζωή!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ