Ο Ταύρος και η επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση.

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 7

Ταύρος και πως συμπεριφέρεται στην επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση. Μάθε πως να κερδίσεις έναν Ταύρο, πως να επανασυνδεθείτε επιτυχημένα, πως θα θελήσει μαζί σου να κάνει γάμο. Ο Ταύρος και ο γάμος, στην επανασύνδεση και στη σχέση του.

 

Διάλεξε την κατηγορία που σε απασχολεί και δες πως αντιδρά ο Ταύρος στην επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση:

Τα έχεις με Ταύρο; Μάθε πως θα τον κρατήσεις για πάντα!

 Άντρας Ταύρος

Θα πρέπει να είσαι γνήσια στις προθέσεις σου. Να έχεις ρομαντισμό και να του προσφέρεις άνεση στο σπίτι,παράλληλα με μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα,όπου οι δυο σας μπορείτε να μιλήσετε και να απολαύσετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Λάβε υπόψη σου,ότι αντιλαμβάνεται για ποιο λόγο είσαι μαζί του κι αν είναι σημαντικός για σένα.

Γυναίκα Ταύρος

Η πίστη,είναι κάτι που κάθε γυναίκα Ταύρος απαιτεί περισσότερο. Έχει ανάγκη τη συναισθηματική σταθερότητα και την αξιοπιστία. Θα πρέπει να την αντιμετωπίζεις σα μία κυρία. Χρειάζεται επίσης να ξέρει,ότι μπορείς να αναλάβεις τη φροντίδα των οικονομικών σας,γιατί της δίνουν άνεση και ασφάλεια. Και μην ξεχνάς,να αγαπάς την οικογένειά της !!!

Θέλεις να τα φτιάξεις με Ταύρο; Μάθε πως πρέπει να κινηθείς!

 Άντρας Ταύρος

Μη μιλάς για τις προηγούμενες σχέσεις σου,που μάλλον δε θέλει να ξέρει και δεν τον νοιάζουν. Θα σου κάνει γλυκά βασανιστήρια,καθώς θέλει το χρόνο του και τουλάχιστον στην αρχή,δε θα σε αφήσει να ξέρεις και πολλά. Δώσε του παθιασμένα φιλιά,ερωτικά παιχνίδια και πολλή διασκέδαση,μέχρι να φτάσετε στο κυρίως πιάτο.

Γυναίκα Ταύρος

Δε θα βιαστείς,αν θέλεις να κάνεις σχέση με γυναίκα Ταύρο. Θα πρέπει να γίνεις φίλος της,πριν επιχειρήσεις να την προσεγγίσεις ερωτικά. Τόνισέ της,ότι είναι όμορφη και αισθησιακή. Να ξέρεις ότι προσελκύει την προσοχή πολλών θαυμαστών γύρω της,έτσι θα πρέπει να ξεχωρίζεις στο  πλήθος. Πρόσφερέ της λουλούδια και ένα ρομαντικό δείπνο για να της κάνεις εντύπωση.

Έχεις χωρίσει με Ταύρο; Μάθε πως θα γυρίσει πάλι σε σένα!

Άντρας Ταύρος

Για να πείσεις έναν άνδρα Ταύρο να δώσει στη σχέση άλλη μία ευκαιρία,θα πρέπει να καταβάλεις μια πιο ρεαλιστική προσπάθεια. Δώσε του υποσχέσεις για μια καλή ζωή,όμορφο σπίτι,άνεση,σταθερή σχέση και μια αγαπημένη οικογένεια. Η πίστη και η αφοσίωση είναι πολύ σημαντική γι’ αυτόν. Δεν πρέπει να αποθαρρύνεσαι! Κρατήστε,την επικοινωνία και ψυχραιμία.

 Γυναίκα Ταύρος

Κάνε εσύ την πρώτη κίνηση. Άφησε τη να μιλήσει και ζήτα συγνώμη,αν εσύ έχεις την ευθύνη για τη διάλυσή σας. Το μεγαλύτερο εμπόδιο για να φέρεις πίσω μία γυναίκα Ταύρο,είναι να λάβεις τη συγχώρεσή της,καθώς πληγώνεται εύκολα και δεν ξεχνάει εύκολα τις ύβρεις. Αν δεν είναι πρόθυμη να σε συγχωρήσει ακόμη,δώσε της χρόνο αλλά και ειλικρίνεια.

Θέλεις να παντρευτείς Ταύρο; Μάθε πως θα τα καταφέρεις!

Άντρας Ταύρος

Ο άνδρας Ταύρος,περιμένει απόλυτη αφοσίωση από σένα και θα πρέπει να είσαι έτοιμη να αναλάβεις την ευθύνη του νοικοκυριού. Μην παραλείψεις το γεγονός,ότι θα πρέπει να του ανήκεις σώμα και ψυχή και να συμβάλεις στη βελτίωση,της οικονομικής σας κατάστασης. Και συνέχεια,να του δείχνεις την αγάπη σου.

Γυναίκα Ταύρος

Η γυναίκα Ταύρος,θέλει να της δίνουν δώρα και να την αντιμετωπίζουν με ευγένεια. Μην ξεχάσεις να θυμάσαι τα γενέθλιά της κι άλλες επετείους σας. Θα πρέπει να την αφήσεις να οργανώσει,τουλάχιστον ένα μέρος της ζωής σου και ποτέ δε θα πρέπει να προκαλείς τη ζήλια της. Κι αν είσαι επιχειρηματίας,καλά στέφανα!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta