Δίδυμοι και η επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση.

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 8

Δίδυμοι και πως συμπεριφέρεται στην επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση. Μάθε πως να κερδίσεις έναν Δίδυμο, πως να επανασυνδεθείτε επιτυχημένα, πως θα θελήσει μαζί σου να κάνει γάμο. Οι Δίδυμοι και ο γάμος, στην επανασύνδεση και στη σχέση του.

Διάλεξε την κατηγορία που σε απασχολεί και δες πως αντιδρούν οι Δίδυμοι στην επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση:

 

Τα έχεις με Δίδυμο; Μάθε πως θα τον κρατήσεις για πάντα!

 Άντρας Δίδυμος

Άφησε τον ελεύθερο,γιατί αν δεν το κάνεις θα τρέξει μακριά σου. Άστον,να κάνει ότι θέλει να κάνει,όταν θέλει να το κάνει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ,είναι να βεβαιωθεί ότι θα είσαι εκεί κοντά του,ανά πάσα στιγμή. Μην του ζητάς συνέχεια επιβεβαίωση της αγάπης και της αφοσίωσής του. Βάλε ποικιλία στη σχέση σου,για τη διατήρησή της.

Γυναίκα Δίδυμος

Μην παίξεις με την καρδιά της. Να είσαι πάντα ζωντανός και να βάλεις την ποικιλία στη σχέση σου,γιατί βαριέται εύκολα. Δώσε σημασία στην ευφυή διάνοιά της,γιατί σκέφτεται πολύ και αισθάνεται λίγο. Μην της ασκείς έλεγχο και δώσε της χώρο,για να κινηθεί ελεύθερα. Άφησε την,να έχει τα δικά της ενδιαφέροντα και η σχέση σου θα είναι μία φανταστική περιπέτεια.

Θέλεις να τα φτιάξεις με Δίδυμο; Μάθε πως πρέπει να κινηθείς!

Άντρας Δίδυμος

Δε χρειάζεται να κάνεις και πολλά,για να τα φτιάξεις μαζί του. Θα τα κάνει όλα αυτός! Να είσαι θετική και χαρούμενη και ερέθισέ του το μυαλό. Μίλα του για κάτι ενδιαφέρον και θα τον γοητεύσεις. Κράτα ζωντανή την αίσθηση της περιέργειας και βάλε έναν αέρα μυστηρίου. Και το κυριότερο,μην αναφέρεις τη δέσμευση στο φλερτ σας,θα φύγει μακριά σου.

Γυναίκα Δίδυμος

Να είσαι λίγο μυστηριώδης και ανεξάρτητος. Δώσε τις,όσο δίνει και κρύψε,ότι κρύβει. Το παιχνίδι κυνηγητό,κρυφτό είναι τα παιχνίδια που αγαπά να παίζει με τους πιθανούς συντρόφους της. Μπορεί να παίζει μαζί σου αρκετό καιρό,για να δει αν αξίζεις πραγματικά γι’ αυτήν. Για να προκαλέσεις το ενδιαφέρον της,θα πρέπει να κάνεις αστεία και να είσαι προσιτός.

Έχεις χωρίσει με Δίδυμο; Μάθε πως θα γυρίσει πάλι σε σένα!

Άντρας Δίδυμος

Οι πιθανότητες είναι,ότι αν ένας άνδρας Δίδυμος έχει διαλύσει τη σχέση,αυτό έχει γίνει μετά από πολύ προσεκτική σκέψη. Δε χρειάζεται καν,να μπεις στον κόπο να κάνεις τερτίπια ή να συνωμοτήσεις για να κερδίσεις πίσω την καρδιά του,διότι είναι πάρα πολύ έξυπνος και θα το καταλάβει! Χρησιμοποίησε λογική προσέγγιση,βάλε λίγο γέλιο,διασκέδαση,πολύ εγκαρδιότητα και περίμενε.

 Γυναίκα Δίδυμος

Ένας καλός τρόπος για να κερδίσεις και πάλι την προσοχή της Διδύμου σου,είναι να της ζητήσεις να σε βοηθήσει σε κάτι. Κάνε κάτι διασκεδαστικό,για παράδειγμα πειράγματα και πρότεινέ της μια νύχτα με φεγγάρι,αλλά παράλληλα με διασκέδαση. Σίγουρα δε θα μπορέσει να αντισταθεί. Να είσαι ανοιχτός,απρόβλεπτος, και πρόθυμος για νέες εμπειρίες.

Θέλεις να παντρευτείς Δίδυμο; Μάθε πως θα τα καταφέρεις!

 Άντρας Δίδυμος

Μην προσπαθήσεις ποτέ να κυριαρχήσεις πάνω του,ούτε να τον φορτώνεις με ατελείωτα προσωπικά προβλήματα. Να τον βοηθήσεις να ανέβει την επαγγελματική ή κοινωνική σκάλα και να του δίνεις ιδέες. Επειδή αγαπά τα ταξίδια,θα είναι ευχαριστημένος αν ταξιδεύεις μαζί του και δέχεσαι τις απουσίες του,χωρίς γκρίνια.

Γυναίκα Δίδυμος

Θα πρέπει να μπορείς να της δώσεις συναισθηματική ασφάλεια,ώστε να μπορέσει να χαλαρώσει αλλά και να εκφράσει τα πολλά ταλέντα της. Επίσης,να αποδεχθείς την ανήσυχη φύση της και ότι θέλει πάντα,να είναι σε κίνηση. Μη νομίζεις ότι είναι άστατη πεταλούδα,θα μείνει κοντά σου αν πετάξεις μαζί της και τη βοηθήσεις να βρει,την ηρεμία που πραγματικά επιθυμεί.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms