Ο Σκορπιός και η επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 3

Σκορπιός και πως συμπεριφέρεται στην επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση. Μάθε πως να κερδίσεις έναν Σκορπιό, πως να επανασυνδεθείτε επιτυχημένα, πως θα θελήσει μαζί σου να κάνει γάμο. Ο Σκορπιός και ο γάμος, στην επανασύνδεση και στη σχέση του.

 

Διάλεξε την κατηγορία που σε απασχολεί και δες πως αντιδρά ο Σκορπιός στην επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση:

 

Τα έχεις με Σκορπιό; Μάθε πως θα τον κρατήσεις για πάντα!

Άντρας Σκορπιός

Επωφελήσου από τη λάγνα και σεξουαλική πλευρά του και θα τον κερδίσεις για πάντα. Θα πρέπει να είσαι δυναμική,αποφασιστική και να ξέρεις στο βάθος του μυαλού σου,ότι τα θέλει όλα ή τίποτα. Λόγω της διαισθητικής φύσης του,θα σε καταλάβει αν είσαι ειλικρινής κι αν του είσαι πιστή και έτσι,θα σε κάνει να αισθάνεσαι σαν το κέντρο του σύμπαντος.

Γυναίκα Σκορπιός

Περιμένει από εσένα, να της δώσεις το 100% και να την αγαπάς με ένταση και πάθος. Να είσαι αισθησιακός εραστής και να μοιραστείς το σώμα και την ψυχή της. Να μη φοβάσαι να πειραματιστείς και να μοιραστείτε τις άγριες φαντασιώσεις σας. Απλά να έχεις κατά νου, για καλό ή για κακό, να είσαι ειλικρινής μαζί της. Δεν μπορείς ποτέ να κάνεις λάθος !!!

Θέλεις να τα φτιάξεις με Σκορπιό;Μάθε πως πρέπει να κινηθείς!

Άντρας Σκορπιός

Μη φοβάσαι να τον πλησιάσεις και πες του πόσο ελκυστικό τον βρίσκεις. Κάνοντας την πρώτη κίνηση, θα τον ενεργοποιήσεις και θα του δείξεις, την αμέριστη προσοχή σου. Του αρέσει η εμπιστοσύνη και η τολμηρή σεξουαλικότητα. Βγάλε προς τα έξω, όλο σου τον αισθησιασμό και να είσαι έτοιμη να του δοθείς ψυχή τε και σώματι. Μην του τα δώσεις όμως, όλα αμέσως.

Γυναίκα Σκορπιός

Να ξέρεις ότι δε θα σου δώσει την καρδιά της πολύ εύκολα,αν πρώτα δεν κερδίσει την εμπιστοσύνη σου. Ως εκ τούτου,θα σε περάσει από μια σειρά τεστ,προκειμένου να κάνει σχέση μαζί σου. Θα πρέπει να είσαι ειλικρινής και γνήσιος. Να της δείξεις ότι τη θέλεις πραγματικά στη ζωή σου. Αν την κοροϊδέψεις,θα σε τσιμπήσει με το κεντρί της.

Έχεις χωρίσει με Σκορπιό; Μάθε πως θα γυρίσει πάλι σε σένα!

Άντρας Σκορπιός

Δεν μπορείς να ρίξεις στάχτη στα μάτια του! Περίμενε να δεις την εκδικητικότητά του,αν το σφάλμα είναι δικό σου. Δεδομένου,ότι είναι αρκετά ανασφαλής,να αναμένεις συναισθηματική χειραγώγηση και παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας. Είναι καλύτερο να του δώσεις αφθονία χρόνου κι αν δεν καρποφορήσει,ανάμενε το δηλητήριό του!

Γυναίκα Σκορπιός

Ποτέ δεν ξέρεις πώς αισθάνεται μια γυναίκα Σκορπιός,μετά τη διάλυση της σχέσης και μπορεί να της είναι δύσκολο να σου έχει εμπιστοσύνη. Προσπάθησε να κρατήσεις ακέραια την προσωπική σου ταυτότητα,γιατί δυσπιστεί ακόμη περισσότερο με αυτούς που κάνουν πάρα πολλές θυσίες γι’ αυτή. Θυμήσου,ότι μαγεύεται από την ίντριγκα και το μυστήριο.

Θέλεις να παντρευτείς Σκορπιό; Μάθε πως θα τα καταφέρεις!

  Άντρας Σκορπιός

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι ο άντρας Σκορπιός,θα επιδιώξει να κυριαρχήσει στη σχέση σας. Περιμένει από σένα ακλόνητη πίστη,σκληρή δουλειά και σεξουαλικό πάθος. Μην του δίνεις εντολές και να είσαι υπερήφανη για τις ικανότητές του βοηθώντας τον,στην επίτευξη των φιλοδοξιών του.

Γυναίκα Σκορπιός

Απαιτεί πίστη από σένα και να κάνεις τα πάντα για να τη βοηθήσεις. Η εξυπνάδα,είναι ένα ζωτικής σημασίας εργαλείο στη σχέση σας, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι εφευρετικός προκειμένου,να κρατήσεις τη σχέση σας ζωντανή. Και δε θα πρέπει να ξεχνάς,ότι το σεξ γι’ αυτήν τη γυναίκα είναι μια έκφραση της αγάπης σου και μια προσφορά παθιασμένων και διαρκών συγκινήσεων.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms