Ο Τοξότης και η επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Τοξότης και πως συμπεριφέρεται στην επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση. Μάθε πως να κερδίσεις έναν Τοξότη, πως να επανασυνδεθείτε επιτυχημένα, πως θα θελήσει μαζί σου να κάνει γάμο. Ο Τοξότης και ο γάμος, στην επανασύνδεση και στη σχέση του.

 

Διάλεξε την κατηγορία που σε απασχολεί και δες πως αντιδρά ο Τοξότης στην επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση:

 

Τα έχεις με Τοξότη; Μάθε πως θα τον κρατήσεις για πάντα!

Άντρας Τοξότης

Δώσε του περιπέτεια και ταξίδια,δείξε του ότι σε ενδιαφέρει και ότι έχει σημασία για εσένα στη ζωή σου,μόνο που θα πρέπει να εκτιμήσεις την ανεξαρτησία του και να καταλάβεις ότι έχει έρθει στη ζωή σου,για να απογειωθείτε και να εξερευνήσετε μαζί τα άγνωστα μυστήρια της ζωής. Κατανόησε την πνευματική πλευρά του και έχε σφοδρή επιθυμία για ζωή!

Γυναίκα Τοξότης

Θα πρέπει να κατανοήσεις τον ιδεαλισμό της και τη φιλοσοφική, φύση της. Η περιέργειά της, την κάνει να αναζητά το καλύτερο, πράγμα το οποίο,της προκαλεί μια συνεχή δίψα για νέες συγκινήσεις. Έχει όρεξη για ταξίδια και περιπέτεια. Να είσαι ζεστός,παθιασμένος, ενθουσιώδης και γενναιόδωρος και να εκτιμάς την ανεξαρτησία και την ελευθερία της.

Θέλεις να τα φτιάξεις με Τοξότη;Μάθε πως πρέπει να κινηθείς!

Άντρας Τοξότης

Είναι πολύ εύκολο,να ξεκινήσεις μία συνομιλία με έναν άντρα Τοξότη. Όταν μιλάει να τον ακούς προσεκτικά. Θα σε αγαπήσει, όταν βλέπει ότι έχεις πράγματα να κάνεις ή όταν θέτεις στόχους και θέλεις να τους επιτύχεις. Δεν του αρέσει να νιώθει δεμένος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλει σχέση. Έχε την αίσθηση της περιπέτειας, φλέρταρε, χαλάρωσε κι όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

Γυναίκα Τοξότης

Αγαπά τη συγκίνηση του κυνηγιού,αλλά αγαπά ακόμα περισσότερο όταν πιάνει το θήραμά της. Αν και το παιχνίδι της γάτας και του ποντικιού,είναι συχνά διασκέδαση γι’ αυτήν,της δημιουργεί μεγάλη σεξουαλική ένταση,που πρέπει να εκτονωθεί. Να είσαι ντυμένος στην τρίχα και έτοιμος να παίξεις. Σε θέλει να χαμογελάς και να την κάνεις να διασκεδάζει.

Έχεις χωρίσει με Τοξότη; Μάθε πως θα γυρίσει πάλι σε σένα!

Άντρας Τοξότης

Μην αποπειραθείς να μάθεις την αλήθεια για το χωρισμό σας,γιατί η ειλικρίνειά του μπορεί να σε καθηλώσει! Ρώτησέ τον,τι τον ενοχλεί πραγματικά και ενθάρρυνέ τον,να διερευνήσει την κατάσταση. Αν δεν τον πιέσεις και του δείξεις ότι αποδέχεσαι την ανεξαρτησία του,δε θα έχεις παρατεταμένες περιόδους βαθιάς σκέψης και συζήτησης. Θα έρθει και πάλι κοντά σου.

Γυναίκα Τοξότης

Ζήτησέ της,να βγείτε έξω για φαγητό σ’ ένα μέρος που αγαπά ή κάντε μαζί μια κοινή δραστηριότητα. Χαλάρωσε και διασκέδασε μαζί της κάνοντας χιούμορ,προκειμένου να διερευνήσεις γιατί είναι πραγματικά αναστατωμένη. Μην εκφράζεις τις ανησυχίες σου γιατί θα πέσουν στο κενό,διότι θα υπερασπισθεί τις πεποιθήσεις της,μέχρι θανάτου!

Θέλεις να παντρευτείς Τοξότη; Μάθε πως θα τα καταφέρεις!

Άντρας Τοξότης

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις,ότι για να σε παντρευτεί ο Τοξότης σου,θα πρέπει να δώσεις αξία στην ελευθερία του πάνω απ’ όλα. Περιμένει ειλικρίνεια και πολλές δημιουργικές ιδέες από σένα. Να έχεις αυθορμητισμό και εκτιμά τις μεγάλες χειρονομίες και τα ξεσπάσματα ενθουσιασμού. Και μην προσπαθήσεις ποτέ,να τον ελέγξεις.

Γυναίκα Τοξότης

Αναζητά αγάπη για την ειλικρίνεια και τη γοητεία της και δε θα δώσει σημασία στα λόγια σου,αλλά στις πράξεις σου. Οπότε,θα πρέπει να είσαι αρκετά σαφής για τα αισθήματά σου και να μην παίζεις ανόητα παιχνίδια. Είσαι διατεθειμένος να ζητάς τη γνώμη της πάντα,για το τι να κάνεις και να δέχεσαι υποδείξεις; Σκέψου το!!!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta