Ο Λέων και η επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση.

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 8

Ο Λέων και πως συμπεριφέρεται στην επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση. Μάθε πως να κερδίσεις έναν Λέων, πως να επανασυνδεθείτε επιτυχημένα, πως θα θελήσει μαζί σου να κάνει γάμο. Ο Λέων και ο γάμος, στην επανασύνδεση και στη σχέση του.

Διάλεξε την κατηγορία που σε απασχολεί και δες πως αντιδρά ο Λέων στην επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση:

 

Τα έχεις με Λέων; Μάθε πως θα τον κρατήσεις για πάντα!

 Άντρας Λέων

Δείξε του,ότι τον εκτιμάς και τον προσέχεις και ευχαρίστησέ τον για ότι σου προσφέρει. Μη δείξεις ποτέ δειλία ή αδυναμία. Χρειάζεται δίπλα του μια δυναμική,αποφασιστική προσωπικότητα και θέρμη στο κρεβάτι. Άφησέ τον,να ξέρει ότι είναι άξιος σου και ότι έχει καταφέρει πολλά. Για να τον κρατήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα,να θυμάσαι να τον λατρεύεις και κάνε τον,το κέντρο του σύμπαντος!

 Γυναίκα Λέων

Αναζητά έναν άνδρα αποφασιστικό,που να επιτυγχάνει αυτό που επιθυμεί και θα είναι δίπλα του,μαζί του στην κορυφή. Μια βασίλισσα με τόσο πάθος και σπίθα αξίζει κι έναν άξιο σύντροφο. Να της δείχνεις πάντα,ότι τη λατρεύεις και την αναγνωρίζεις. Δεν είναι εύκολο να εντυπωσιαστεί και να ξέρεις ότι η εμπιστοσύνη,είναι το κλειδί για να είσαι για πάντα μαζί της.

Θέλεις να τα φτιάξεις με Λέων; Μάθε πως πρέπει να κινηθεί!

Άντρας Λέων

Η εμφάνιση είναι σημαντική γι’ αυτόν,έτσι ντύσου καλά,αλλά και μίλα καλά. Να είσαι υπερήφανη για τον εαυτό σου και να έχεις αυτοεκτίμηση,όπως έχει και ο ίδιος. Φλέρταρε και μη δώσεις όλο σου τον εαυτό,αλλά αποκαλύψου λίγο λίγο. Πες του,ότι ξέρεις καλά πόσο σ’ έχει γοητεύσει με το πάθος και τη φωτιά που σου άναψε.

Γυναίκα Λέων

Η Λέαινά σου,μπορεί να είναι μία επικίνδυνη γυναίκα. Παραμονεύει τη λεία της και σχεδιάζει την επίθεση. Να ξέρεις,ότι δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα. Χάρισέ της πολλή διασκέδαση,αρκετή προσοχή και κάνε της φιλοφρονήσεις και κολακείες. Θέλει κάποιον που ξέρει που πάνε τα πράγματα και να αισθάνεται ο εαυτός της,μαζί του.

Έχεις χωρίσει με Λέων; Μάθε πως θα γυρίσει πάλι σε σένα!

Άντρας Λέων

Όταν πλησιάζεις έναν άνδρα Λέοντα και ζητάς επανασύνδεση,είναι πολύ δογματικός,εμφανίζοντας πείσμα και αντιλογία. Αν έχει βάλει στο μυαλό του να τερματίσει τη σχέση,τίποτα δε θα τον εμποδίσει. Συζήτησε μαζί του πως μπορείτε οι δυο σας,να σώσετε τη σχέση σας. Δείξε του,ότι τον εκτιμάς ακόμα και ότι τον αγαπάς μέσα από την καρδιά σου.

Γυναίκα Λέων

Επικαλέσου τη φιλότιμη της πλευρά,που είναι η αχίλλειος φτέρνα της. Η Λέαινα είναι πολύ περήφανη,αξιοπρεπής και έντιμη με τους ανθρώπους. Ωστόσο,έχει επίσης ένα πολύ ευαίσθητο σημείο,τους λυπημένους ανθρώπους. Θέλει όλοι να είναι ευχαριστημένοι.

Θέλεις να παντρευτείς Λέων; Μάθε πως θα τα καταφέρεις!

 Άντρας Λέων

Θα πρέπει να μπορείς να ενισχύσεις την κοινωνική εικόνα του και να τον επαινείς,για όσα κάνει. Θα πρέπει να είσαι περιποιημένη και να τον τοποθετήσεις στην κορυφή,πιστεύοντας στα όνειρά του. Να έχεις πάντα καλούς τρόπους,να τον στηρίζεις στις επιτυχίες,αλλά και στις αποτυχίες του κι αυτός θα σε κάνει μητέρα για τα παιδιά του,τα οποία και θα λατρεύει.

 Γυναίκα Λέων

Πρέπει να της προσφέρεις ένα σπίτι,όπου θα διασκεδάζετε με ενθουσιασμό και γενναιόδωρη φιλοξενία. Η βελτίωση της κοινωνικής της κατάστασης είναι ένα συν γι’αυτή,καθώς επίσης και να της δείχνεις,την απεριόριστη δύναμη και την επιμονή σου. Θα περιμένει να αφοσιωθείς στα παιδιά,όπως κάνει κι αυτή. Θα πρέπει να την έχεις Βασίλισσα!!!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta