Quantcast
Τα ερωτικά μυστικά της διακριτικής και αναλυτικής Παρθένου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
20
08
2023

Τα ερωτικά μυστικά της διακριτικής και αναλυτικής Παρθένου.

E-zwdia

Το πρώτο πράγμα που θα προσπαθήσει να κάνει η Παρθένος, όταν βρει ένα νέο σύντροφο είναι να αναλύσει το χαρακτήρα του για να δει αν ταιριάζει και αν μπορεί να εναρμονιστεί στο δικό της κόσμο. Επιδιώκει τα πάντα να είναι σε μια σειρά και η τάση της να διεισδύει στις λεπτομέρειες και να συγκρατεί τα συναισθήματά της, της δημιουργεί πολλή πίεση. Επειδή είναι συγκρατημένη, δεν ερωτεύεται εύκολα και είναι προσεκτική κατά την επιλογή του συντρόφου της, καθώς θέλει χρόνο, προκειμένου να πάρει τις οριστικές αποφάσεις της. Ενώ προσελκύει πολλούς θαυμαστές λόγω της σεμνότητας αλλά και της προσγειωμένης φύσης της, δύσκολα κάποιος θα κερδίσει την καρδιά της. Κάποιοι θα θεωρήσουν ότι είναι ιδιότροπη στην αγάπη και ότι η τελειομανία της την αποτρέπει να ζήσει τον απόλυτο έρωτα.

 

Πως συμπεριφέρεται στον έρωτα η Παρθένος;

 

Αν και δεν θεωρείται το πιο παθιασμένο ζώδιο, εν τούτοις κερδίζει σε τρυφερότητα, γενναιοδωρία και στοργή. Ενώ η επικοινωνία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της οποιασδήποτε σχέσης που θα έχει, δεν μένει μόνο στα λόγια, θέλει και πράξεις, απτές αποδείξεις της αγάπης του συντρόφου της. Αν και δεν είναι ανοικτά συναισθηματική, από τη στιγμή που θα δώσει την καρδιά της, αναλώνει το χρόνο της, προσπαθώντας  να ανακαλύψει τι πραγματικά ευχαριστεί το σύντροφό της. Δεν θέλει να κάνει ό, τι κάνουν οι άλλοι, επιδεικνύει την αγάπη της με το δικό της τρόπο και αναζητά να μάθει ποιες είναι οι ανάγκες του συντρόφου της και να τις ικανοποιήσει.

Η Παρθένος είναι σχολαστική, πολλές φορές σε σημείο που καταπνίγει το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση. Η πίστη είναι το παν για την Παρθένο και αφοπλίζει το σύντροφό της με τη σοβαρότητα, τη δέσμευση και την αφοσίωση. Ενώ είναι τελειομανής και έχει την τάση να αναλύει και να σκέπτεται υπερβολικά τα πράγματα, εκείνοι που την αγαπούν βλέπουν αυτή την ιδιόμορφη συμπεριφορά της αξιολάτρευτη. Χρειάζεται κάποιον που θα την ελαφρύνει από τα προβλήματα της ζωής και θα την βοηθήσει να μην παίρνει τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, κάποιον που θα την ωθήσει να βγει από τη ζώνη της άνεσής της αλλά και να της παρέχει σταθερότητα και εμπιστοσύνη. Για να είναι ερωτευμένη η Παρθένος, χρειάζεται ένα σύντροφο που μπορεί να εμπιστευθεί και να έχει τάξη και οργάνωση η κοινή ζωή τους, κάποιον που μπορεί να βασιστεί. Μόλις βρεθεί το συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν πρόκειται ποτέ να τον αφήσει να φύγει και θα αγωνιστεί για τη σχέση.

ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Γης είναι οι τέλειοι σύντροφοι για την Παρθένο, καθώς μπορούν να της προσφέρουν τη σταθερότητα και την αγάπη που αναζητά. Η καλύτερη επιλογή είναι ο Αιγόκερως, καθώς και οι δυο μαζί μπορούν να πετύχουν πολλά στη ζωή. Το μόνο αρνητικό είναι ότι μπορούν να καταλήξουν σε μια πάλη για την εξουσία, αν ο Αιγόκερως της ασκεί υπερβολικό έλεγχο. Ο Ταύρος έχει αγάπη για την ομορφιά και υπομονή με αποτέλεσμα να προσφέρει γαλήνη στην αγχωτική ζωή της Παρθένου. Επίσης, το αντίθετο ζώδιο, οι Ιχθύες, θα μπορούσαν να είναι μια καλή επιλογή, αν αποφύγει η Παρθένος να επιβληθεί και να κάνει το αφεντικό.

Ένας άλλος ιδανικός σύντροφος για την Παρθένο, εκτός από τα ζώδια της Γης, είναι τα ζώδια της Φωτιάς τα οποία θα μπορούσαν να της μεταδώσουν τον ενθουσιασμό και την όρεξη για ζωή. Η Παρθένος είναι ένα ζώδιο που χρειάζεται κάποιον ο οποίος μπορεί να αποβάλλει το άγχος της και να την ωθήσει να τολμήσει να δοκιμάσει την περιπέτεια και να βγει από τη ρουτίνα της. Ο Κριός και ο Λέων μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικοί από την ιδιοσυγκρασία της, αλλά μπορούν να ικανοποιήσουν τις συναισθηματικές ανάγκες της.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Παρθένος και Κριός: Υπάρχει μεταξύ τους μια έντονη έλξη, η οποία όμως μπορεί να μη γίνει αντιληπτή στα πρώτα ραντεβού. Υπάρχει κάτι βαθύ μεταξύ τους αλλά η σχέση θα μπορέσει να λειτουργήσει μόνο με υπομονή και από τις δύο πλευρές.

Παρθένος και Ταύρος: Όταν αυτά τα δύο πρακτικά και λογικά ζώδια συνδεθούν μεταξύ τους, τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει. Όσο περισσότερο είναι μαζί, τόσο πιο βαθιά ερωτευμένοι θα είναι με την πάροδο του χρόνου.

Παρθένος και Δίδυμοι: Καθώς ο Ερμής κυβερνά αυτά τα δύο ζώδια, έχουν αρκετά  κοινά μεταξύ τους, αλλά μια πολύ διαφορετική προσέγγιση στη ζωή. Μπορεί να ενοχλούν ο ένας τον άλλο και δεν μπορούν να κατανοήσουν ο ένας τις ανάγκες του άλλου.

Παρθένος και Καρκίνος: Ενώ στην αρχή της σχέσης υπάρχει συναισθηματική απόσταση, όσο πιο κοντά έρχονται μεταξύ τους, τόσο περισσότερο κατανοούν ότι οι διαφορές τους δεν έχουν και μεγάλη σημασία. Είναι μία σχέση η οποία μπορεί να καταλήξει και σε γάμο, παρά να παραμείνει μια επιπόλαια γνωριμία.

Παρθένος και Λέων: Είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, αλλά και τόσο τέλεια πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Αυτή η σχέση δεν θα είναι ο έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα εκτιμήσουν το θησαυρό που έχουν βρει.

Παρθένος και Παρθένος: Αυτά τα δυο πρακτικά ζώδια μπορούν να κατανοήσουν ο ένας τον άλλον αλλά και να οργανώσουν την κοινή ζωή τους, από το σπίτι μέχρι την ανατροφή των παιδιών ή την εργασία τους. Είναι αφοσιωμένοι ο ένας προς τον άλλον.

Παρθένος και Ζυγός: Αυτά τα δύο ζώδια θα ταιριάξουν μεταξύ τους, όταν θελήσουν να ψάξουν βαθύτερα ο ένας τον άλλον. Τότε θα κατανοήσουν ότι έχουν βρει ένα κομμάτι που λείπει από τον εαυτό τους. Έχουν αρκετά κοινά.

Παρθένος και Σκορπιός: Η επικίνδυνη γοητεία του Σκορπιού έλκει την Παρθένο ενώ η πίστη και η αφοσίωση της Παρθένου είναι ιδιότητες που ο Σκορπιός τις βρίσκει ακαταμάχητες. Μπορεί να είναι διαφορετικοί, αλλά αλληλοσυμπληρώνονται.

Παρθένος και Τοξότης: Αυτό το ζευγάρι θα απολαύσει μαζί μια πολυάσχολη κοινωνική ζωή και ενώ υπάρχουν μεταξύ τους πολλές διαφορές, σέβεται και θαυμάζει ο ένας τον άλλον. Αν υπάρχει ερωτική χημεία, θα ακολουθήσει και η αγάπη.

Παρθένος και Αιγόκερως: Αυτό το ζευγάρι έχει τόσο πολλά κοινά που ακόμα και οι διαφορές τους είναι συμπληρωματικές. Καθένας έχει βρει στον άλλον αυτό που του  λείπει, μια αγάπη που γίνεται εντονότερη με την πάροδο του χρόνου.

Παρθένος και Υδροχόος: Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορές σε αυτό το ζευγάρι που ή θα τους ενώσουν ή θα τους απωθήσουν και θα τους χωρίσουν. Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες καταστάσεις, είναι όλα ή τίποτα.

Παρθένος και Ιχθύς: Τα αντίθετα έλκονται πάντα, έτσι πρόκειται για μια σχέση που θα είναι ικανοποιητική και για τους δυο. Αν και είναι πολύ διαφορετικές προσωπικότητες, αποτελούν τα δύο μισά μιας ολοκληρωμένης σχέσης.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-08-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms