Αφροδισιακά μενού μαγειρικής που θα ξετρελάνουν το ταίρι σας!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
11
09
2017

Αφροδισιακά μενού μαγειρικής που θα ξετρελάνουν το ταίρι σας!

E-zwdia

Θέλεις να κερδίσεις το ταίρι σου και αυτό είναι απόμακρο από εσένα; Νιώθεις ότι κάτι κάνεις λάθος και δεν ξέρεις που είναι; Η λύση βρίσκεται στη μαγειρική σου. Πρόσεξε τι του φτιάχνεις, γιατί το ρητό λέει ότι ο έρωτας περνά  καθαρά από το στομάχι. Και είναι μεγάλη αλήθεια αυτό. Μάθε λοιπόν τι αρέσει στο ταίρι σου και βάλε όλη τη μαγειρική σου ικανότητα για να το κερδίσεις ξανά. Πως να τον κερδίσετε με την μαγειρική σας ανάλογα με το ζώδιό του! Μάθε ποιες συνταγές θα τον ξετρελάνουν!

 

Αφροδισιακά μενού μαγειρικής για τα ζώδια! Συνταγές που θα ξετρελάνουν το ταίρι σας!

 

Κριός

Ο Κριός λατρεύει παρά πολύ ό, τι είναι υγιεινό και ό, τι έχει ένα τέλειο συνδυασμό μεταξύ του. Ποτέ δεν θα φάει μακαρόνια και ψωμί μαζί. Αλλά αντίθετα τρελαίνεται για ψάρι και χόρτα βραστά, ακόμα και για μια σαλάτα με πολλά χρώματα. Εάν του φτιάξεις τηγανητές πατάτες, δεν είναι και το καλύτερό του, μην ξεχάσεις οπωσδήποτε τη σαλάτα και σίγουρα και ένα φρούτο στη συνέχεια. Περιορίσου  καλυτέρα στα ψαράκια, γιατί μετά θα θέλει να πάει στο δωμάτιό σου. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Ταύρος χωρίς κρέας γίνεται; Δεν γίνεται. Όποτε για να καταφέρεις να τον κάνεις να μπει στο  κρεβάτι σου, πρέπει πρώτα να γεμίσεις το στομάχι του. Φτιάξε ένα ψητό αλλά να το αφήσεις να ψηθεί πολύ, όχι να γίνει κάρβουνο και βαλε μαζί και πατάτες  λαχταριστές  που να λιώνουν στο στόμα. Μην ξεχάσεις το επιδόρπιό σας να είναι κάτι σε γλυκό, γιατί μετά έπεται και συνέχεια.  Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Δίδυμοι

Ό, τι έχει να κάνει με κάτι ασυνήθιστο και που δεν έχει καμιά σχέση μεταξύ του, είναι το καλύτερο φαγητό του Διδύμου. Του αρέσει να έχει ποικιλία από πολλά φαγητά μαζί και τρώει ό, τι δεν ταιριάζει μεταξύ του. Εάν λοιπόν του φτιάξεις ψητό στο φούρνο, βγάλε και ένα παγωτό για επιδόρπιο. Από την άλλη όμως, βαλε και τη φαντασία σου να δουλέψει και φτιάξε κάτι που δεν το έχει φάει ξανά, γιατί σίγουρα η κατάκτησή του, θα είναι γεγονός. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Μπορεί εσύ να θέλεις να αποφύγεις τα γλυκά, γιατί είσαι σε δίαιτα διάρκειας, αλλά για να κερδίσεις τον αγαπημένο σου Καρκίνο, πρέπει να φτιάξεις σπιτικά  γλυκά για να τον γοητεύσεις. Ακόμα και εάν δεν ξέρεις τι να φτιάξεις, ρώτα γνωστούς να σε βοηθήσουν, γιατί  ο τρόπος αυτός θα τον ρίξει στο κρεβάτι σου. Άσε την γκρίνια και ξεκίνα αμέσως δουλειά. Επίσης, κάνε τον να νιώσει όμορφα μαζί σου σαν να είναι στο σπίτι του. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Ο Λέοντας είναι το ζώδιο εκείνο που στη προσωπική του ζωή θέλει να νιώθει ότι ζει και αισθάνεται βασιλιάς. Ποσό μάλλον όταν αφορά το γεύμα του, που πρέπει να έχει την ανάλογη πολυτέλεια. Ό, τι και να φτιάξεις, θα πρέπει να φαίνεται λαμπερό και γοητευτικό. Ακόμα και ρομαντικό. Το ρύζι σε όλες τις εκτελέσεις του, είναι κάτι που πραγματικά θα τον κάνει να νιώσει όμορφα μαζί σου. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Ο Παρθένος λατρεύει παρά πολύ τη χορτοφαγία, γι’ αυτό ό, τι έχει σχέση με χόρτα, πρέπει να το φτιάξεις για να μπορείς να τον κάνεις να υποκύψει σε εσένα. Μια υγιεινή σαλάτα και φρέσκα φρούτα στο τραπέζι σας, είναι το καλύτερό του. Έτσι και αλλιώς θα κάνετε και αποτοξίνωση. Καλό θα σας κάνει. Μην το παρακάνετε όμως  με τα χορταρικά και έχουμε άλλα μετά. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Μια επίσκεψη στη λαϊκή και να μαζέψεις ό, τι φρούτο υπάρχει και μετά ένα υγιεινό ψήσιμο κοτόπουλο μπούτι, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει τον Ζυγό αδιάφορο. Ό, τι φρούτα υπάρχουν τα λατρεύει και δεν θέλει σε καμία περίπτωση κάτι που θα του χαλάσει το στομαχάκι του. Μιλάμε για βαριά φαγητά, ξέχασε το,  μακριά από αυτά. Μόνο κοτοπουλάκι και καλή σας όρεξη. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Εάν καλέσεις τον αγαπημένο σου Σκορπιό σε ένα μαγευτικό τραπέζι που υπόσχεται πολλά, μην ξεχάσεις να εφοδιαστείς με μπόλικο εμφιαλωμένο νερό, γιατί θα το χρειαστείτε. Η λατρεία του για τα φαγητά που του καίνε όχι μόνο τη γλώσσα αλλά και τα σωθικά του, είναι το αγαπημένο του. Πιπεριές και πικάντικα δεν πρέπει να λείψουν από τη μαγειρική σου. Έλα μην αγχώνεσαι.  Μετά στο κρεβάτι θα γίνει το σώσε! Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Τοξότης

Μπορεί να μη λατρεύεις ό, τι αφορά την κουζίνα του εξωτερικού και πιο πολύ των γειτονικών χωρών, αλλά δεν έχεις άλλο τρόπο για να τον πείσεις για τη μαγειρική σου. Θα σου περάσει από το μυαλό, γιατί δεν έμεινε στη μεσογειακή κουζίνα που είναι κορυφαία; Πάρε ένα βιβλίο μαγειρικής με ανατολίτικες  συνταγές και κάλεσε τον σε ένα τρελό ερωτικό δείπνο. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως, όσο και εάν σου φαίνεται περίεργο, ό, τι βγαίνει από τη θάλασσα είναι το αγαπημένο του. Γι’ αυτό εάν επιχειρήσεις να ετοιμάσεις ένα σουπερ βραδινό τραπέζι, μην ξεχάσεις να βάλεις και ψαράκι στο σερβίρισμα. Θα τον τρελάνεις κυριολεκτικά, πόσο μάλλον και εάν  του προσφέρεις και ένα ακριβό κρασάκι. Λέμε τώρα!  Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που λατρεύει τη φαντασία γενικά και το μυαλό του φτιάχνει συνέχεια εικόνες. Όσον αφορά τα φαγητά, δεν απέχει και πολύ από τον χαρακτήρα του. Εάν του αρέσει κάτι, θα το φάει, αλλιώς ούτε με παρακάλια δεν τον πείθεις. Δεν έχει κάτι σταθερό. Εάν θέλεις να τον κερδίσεις με το φαγητό, πρότεινέ του να το φτιάξετε μαζί. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθύς

Στον Ιχθύ, αρέσει η ελαφριά κουζίνα και όχι η βαριά, γι’ αυτό για να τον κάνεις να τρελαθεί, θα πρέπει να του ετοιμάσεις ένα γεύμα επίσημο που θα έχει πολλά χρώματα. Από την άλλη, ό, τι αφορά τη θάλασσα και τα υπάρχοντα αυτής, είναι το αγαπημένο του. Και πως δεν θα μπορούσε  να είναι, αφού ανήκει στο ψαράκι. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-09-2017 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι