Ποια ζώδια είναι τα πιο κατάλληλα για να.. ανοίξεις σπίτι!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
08
11
2017

Ποια ζώδια είναι τα πιο κατάλληλα για να.. ανοίξεις σπίτι!

E-zwdia

Τα αγαπημένα μας ζώδια μέσα στο οικογενειακό τους περιβάλλον και η προσπάθειά τους να καταφέρουν το καλύτερο δυνατόν για την οικογενειακή τους γαληνή. Με βάση τα χαρακτηριστικά τα δικά τους και τις δικές του επιθυμίες, αντοχές και αδυναμίες, μάθε τις συνέπειες που θα έχουν στον τρόπο προσέγγισης της οικογενειακής τους ζωής. Διαβάστε πως συμπεριφέρονται τα ζώδια σε μία μακροχρόνια σχέση ή γάμο και ποια είναι κατάλληλα για να ανοίξεις μαζί τους σπίτι:

 

Ζώδια για… να ανοίξεις σπίτι!

Ποια είναι η στάση των εκπροσώπων του ζωδιακού σε μία σοβαρή σχέση;


ΚΡΙΟΣ

O Κριός άντρας έχεις τόση ειλικρίνεια με τον εαυτό του και τους γύρω του, που σπάνια θα καθίσει να ψάξει και να ακούσει τις γνώμες τρίτων ατόμων. Εγκλωβίζεται στα δικά του εγώ και ειδικά μέσα στο οικογενειακό του περιβάλλον έχει δικό του τρόπο αντίληψης των καταστάσεων. Από την άλλη όμως, μια γυναίκα Κριός, είναι τόσο αποφασιστική και έτοιμη για όλα, που έχει σαν πρωταρχικό της ρόλο μέσα στην εστία της οικογενείας να τα ελέγχει όλα. Η δύναμή της και η αντοχή που παράγει, είναι στοιχεία σημαντικά για την καλή οικογενειακή λειτουργία. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η καλή ζωή και φυσικά η πλουσιοπάροχη, είναι το κύριο χαρακτηριστικό που αναζητά ο άντρας Ταύρος. Έξαλλου, και η προσωπική αντοχή που παρουσιάζει σαν ζώδιο στο χρόνο, τον κάνει να ονειρεύεται ότι ζει μια έγγαμη ζωή γεμάτη πολυτέλεια και σαμπάνιες και ας μην ισχύει στην πραγματικότητα. Διαθέτει υπομονή στο γάμο και μεγάλη επιμονή να  είναι ένας καλός σύζυγος και το πετυχαίνει. Η γυναίκα Ταύρος είναι τόσο έξυπνο μυαλό, που μπορεί να κάνει τα πράγματα να δείχνουν διαφορετικά από αυτό που ζει στην πραγματικότητα. Οι γυναίκες Ταύροι  έχουν το μαγικό ραβδάκι να κάνουν τους άντρες πιστούς ακολούθους τους και νιώθουν ότι έχουν το πάνω χέρι σε έναν γάμο. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο άντρας Δίδυμος μπορεί στο οικογενειακό του περιβάλλον να φαίνεται γοητευτικός και μοναδικός με τις απόψεις που έχει, αλλά στο ευρύ κοινωνικό σύνολο, φαντάζει υπερβολικά ομιλητικός. Ο λόγος είναι ότι η συμπεριφορά του από τη φωτιά θα περάσει στο ατσάλι, ούτε καν στο νερό και αυτό κουράζει τόσο πολύ τους γύρω του. Μένει σε στασιμότητα. Από την άλλη, η γυναίκα Δίδυμος, είναι τόσο κοινωνική, που δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της να είναι μονή της. Ούτε φιλικά, ούτε συναισθηματικά. Το σπίτι της είναι συνέχεια γεμάτο από κόσμο, σε σημείο αρκετά κουραστικό για τους άλλους, γιατί δεν τους αφήνει να φύγουν, αλλά για την ίδια σκέτη απόλαυση. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος άντρας είναι τόσο κολλημένος με το σπίτι του και το περιεχόμενο μέσα σε αυτό, που μην τολμήσεις να προσπαθήσεις να του αλλάξεις έστω και το παραμικρό ή να τον βάλεις σε μια άλλη κατάσταση νέας δημιουργίας. Γιατί απλούστατα, αυτός έχει το πάνω χέρι να δημιουργεί τον χώρο του όπως του αρέσει και επίσης να δένεται τόσο δυνατά με τα άτομα που τον περιβάλλουν. Η γυναίκα Καρκίνος δεν απέχει και πολύ από τα χαρακτηριστικά του άντρα. Αναζητά το συναισθηματικό δέσιμο με τα δικά της άτομα και αυτό της δίνει μεγάλη ασφάλεια ότι οι γύρω της δημιουργούν μια ασπίδα προστασίας γι’ αυτήν, ώστε να μην υπάρξει κάποια απώλεια σε οποιοδήποτε θέμα. Ας μείνουν όμως μακριά της οι χωρισμοί και οι απώλειες. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Η αγάπη που έχει για την οικογένειά του ο άντρας Λέων, είναι μοναδική, δεσμευτική, αληθινή και ταυτόχρονα ενωτική. Η ένωση  με τους οικογενειακούς  δεσμούς, είναι πολύ σημαντικό γεγονός για αυτόν, αφού κάνει τα πάντα για το σπίτι του. Έχει μια γοητεία και μια δύναμη που καθηλώνει γενικά, αλλά ο εγωισμός του καλά κρατεί και κάποιες φορές φέρνει ανυπόφορες καταστάσεις. Η γυναίκα Λέων είναι αυτό που λέμε, διεκδίκησέ με, με κάθε τρόπο και εγώ θα αποφασίσω εάν θα είμαι μαζί σου ή όχι. Εγωισμός και ανασφάλεια μαζί. Θέλει να νιώθει ότι όλοι ασχολούνται με αυτήν και πως έχει τόση δύναμη που μπορεί να σέρνει τα αρσενικά από πίσω της. Μέχρι να βρει όμως το άτομο εκείνο που θα της πάει κόντρα και θα την κάνει να υποκύψει μπροστά του, ώστε να αφιερωθεί σε έναν γάμο πιστά. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι άντρες έχουν ένα βασικό προτέρημα που γίνεται και ελάττωμα μερικές φορές και κουράζει τους ίδιους ψυχικά και σωματικά. Τα θέλουν όλα στην εντέλεια. Μέσα στο οικογενειακό τους περιβάλλον θέλουν να ακολουθούν όλοι πιστά την άποψή τους, έτσι όπως αυτοί πιστεύουν. Κάτι φυσικά που δεν μπορεί να γίνει. Οπότε, ο εσωτερικός αγώνας είναι μεγάλος και η κούραση δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Στο αντίπαλο ρέμα, η γυναίκα Παρθένος θέλει  συνέχεια να έχει τη σιγουριά από το ταίρι της, γιατί νιώθει πάντα ότι δεν της δίνει αυτά που περιμένει. Πολλά κενά δημιουργούνται μεταξύ τους. Στο θέμα όμως το οικογενειακό, προσφέρει απλόχερα τη σιγουριά και την πίστη της στους δικούς της ανθρώπους. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο άντρας Ζυγός είναι λίγο του θεαθήναι, αφού στον οικογενειακό του τομέα, του αρέσει παρά πολύ να φαίνεται. Να έχει τα καλυτέρα, τόσο για εκείνον όσο και για τους δικούς του. Επιδιώκει με κάθε τρόπο να φέρει σε πέρας αυτά που έχει ονειρευτεί, που ίσως μερικές φορές να αφήνει στην άκρη σημαντικές απολαύσεις  της ζωής που έχουν σαν σκοπό την ομαλή λειτουργιά της οικογενειακής κατάστασης. Η γυναίκα Ζυγός είναι ο αρχηγός μέσα στην οικογένειά της, αλλά και στο περιβάλλον της γενικά. Της αρέσει να ελέγχει τα πάντα και τους πάντες. Θέλει να τα έχει όλα κάτω από τη δική της σκεπή και φέρνει θετικά αποτελέσματα στα διάφορα προβλήματα που ίσως δημιουργηθούν μέσα στο σπίτι. Απλά και μόνο, γιατί το μυαλό της δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκόρπιος άντρας μέσα στο οικογενειακό του περιβάλλον, θα βάλει τα δυνατά του για να καταφέρει να κερδίσει την απόλυτη ευτυχία. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να έχει μια σχέση σωστή και αρμονική και δεν θέλει να κάνει κινήσεις έτσι ανεξέλεγκτα, που θα φέρουν καταστάσεις απόστασης και στασιμότητας.  Η γυναίκα Σκόρπιος …δηλητήριο κυριολεκτικά, ποιος είδε τον θεό και δεν τον  φοβήθηκε; Κάπως έτσι θα λειτουργήσει εάν νιώσει ότι την αδικούν ή καταπατούν την προσωπικότητά της. Σε καμία περίπτωση, δεν θα καθίσει με σταυρωμένα τα χεριά αλλά θα απομακρυνθεί με τον τρόπο της μακριά από όλους. Ακόμα και από την οικογένειά της. Μέχρι να ανασυγκροτήσει το μυαλό της ξανά, και να ετοιμάσει την επιστροφή της στην οικογενειακή γαληνή. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άντρας Τοξότης, ακόμα και μέσα στο οικογενειακό του περιβάλλον θα επιδιώξει αρκετές φορές να εξαφανιστεί, μόνο και μόνο για να αναζητήσει τη χαμένη του ελευθερία. Αυτό σημαίνει ότι με πολύ κόπο θα προσπαθήσει να δεσμευτεί μέσα στα πλαίσια μια σχέσης. Δεν διαφέρει και τόσο πολύ η γυναίκα Τοξότης, αφού και αυτή ενώ στην αρχή μπορεί να δείχνει έτοιμη και σίγουρη για τη μελλοντική της πορεία, θα βγει από την πορεία της και θα τρέξει στο πιο κοντινό σημείο που θα της προσφέρει ψυχική αναγέννηση. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που επιδιώκει ο άντρας Αιγόκερως είναι πιο πολύ η προσωπική του επιτυχία και αφήνει λίγο στην άκρη τις οικογενειακές του υποχρεώσεις. Θέτει κανόνες και όρους στον εαυτό του για να φτάσει πιο ψηλά, αλλά και άθελά του ρίχνει την οικογενειακή εστία του πιο χαμηλά. Αυτό όμως που θέλει και ο ίδιος, είναι να κάνει τα δικά του αλλά οι άλλοι να μην του δείχνουν αδιαφορία και να ασχολούνται μαζί του. Άβυσσος η ψυχή του. Στη γυναίκα Αιγόκερω, αλλάζουν τα πράγματα, αφού  παρ’ όλη τη δυναμικότητα που έχει και την ανεξαρτησία της, θέλει δίπλα της κάτι αντάξιο με αυτήν. Δεν δέχεται μετριότητες και επιδιώκει και αυτή την επιτυχημένη ζωή. Το σημαντικό είναι ότι τα καταφέρνει  και τα δύο. Οικογένεια και καριέρα βρίσκονται στα ύψη. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με έναν άντρα Υδροχόο, δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ τι νιώθει και τι αισθάνεται πραγματικά. Από τη μια σε ανεβάζει στα ύψη και από την άλλη σε ρίχνει στα τάρταρα. Όμως μαζί του θα περάσεις στιγμές τρέλας, θα ξεφύγεις από τον εαυτό σου και θα δεις την άλλη πλευρά της ζωής. Θα είναι θετική η αρνητική; Αυτό δεν θα το μάθεις ποτέ, γιατί ούτε ο ίδιος δεν ξέρει που βρίσκεται τις πιο πολλές φορές. Οι γυναίκες Υδροχόοι, μπορεί να έχουν μια ψυχρότητα προς το ταίρι τους, αλλά αυτό είναι καθαρά επιφανειακό, αφού στην ουσία έχουν τη δυνατότητα να νιώθουν ότι έχουν δίπλα τους ένα πετυχημένο ταίρι και σύντροφο ζωής. Γιατί μέσα από αυτόν, θα  βγάλουν και οι ίδιες το πιο πετυχημένο  τους χαρακτήρα. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ο άντρας  Ιχθύς προσπαθεί πιο πολύ ακόμα και μέσα στη σχέση του και στην οικογένειά του, να κεντρίζει το ενδιαφέρον τους με το μυαλό του. Το όποιο το ακονίζει συνέχεια, για να καλύπτει τις αδυναμίες  που έχει γενικά και να φαίνεται έξυπνος στους γύρω του. Αντίθετα όμως η γυναίκα Ιχθύς, θα ζει πραγματικά σε ένα δικό της αύριο και καλύτερα άφησε την εκεί να μείνει. Η προσπάθεια να δει τη ζωή με  το μάτι της αλήθειας, μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα φέρει. Το χειρότερο όμως είναι ότι  απαιτεί και από τους δικούς της να  ζουν στο δικό  της  φανταστικό  κόσμο και όλοι μαζί να κόψουν εισιτήριο για τον Άρη. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-11-2017 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms