Quantcast
Πως θα καταλάβεις αν σε θέλει; Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.
Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 3
08
11
2017

Πως θα καταλάβεις αν σε θέλει; Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

E-zwdia

Ωραία! Τα καταφέραμε και πιστεύουμε ότι κερδίσαμε την προσοχή του. Τι γίνεται όμως από εδώ και μπρος; Πως είμαστε σίγουρες ότι μας θέλει πραγματικά και θα συνεχιστεί η ιστορία μας; Πως γίνεται να μην ανησυχούμε κάθε φορά που δεν τον βρίσκουμε στο τηλέφωνο ή δεν μπορεί να βγει μαζί μας; Υπάρχουν σημάδια στη συμπεριφορά του που θα μας βοηθήσουν να προσανατολιζόμαστε κάθε φορά που χάνουμε το δρόμο προς την ευτυχία;

Πολλές φορές, υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και χάρη σ’ αυτές νιώθουμε μεγαλύτερη ή όχι ασφάλεια. Μια κλασική πυξίδα σ’ αυτό το θέμα είναι η αστρολογία, μας βοηθάει να καταλάβουμε τι θέλουν, πως συμπεριφέρονται οι άλλοι, αλλά και εμείς σε διάφορους τομείς της ζωής μας και ειδικά στον έρωτα.

 

Πως να καταλάβεις αν σε θέλει; Η Αστρολογία έχει την απάντηση!


ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι από τη φύση του παρορμητικός, ενθουσιώδης και του αρέσει να κυνηγά. Όσο εξακολουθεί να σας φλερτάρει, να σας παίρνει καθημερινά 3 και 4, ίσως και παραπάνω, φορές τηλέφωνο, μη φοβάστε τίποτα. Αν μάλιστα σας θέλει κάθε φορά ερωτικά, το ίδιο «απελπισμένα» όπως τον πρώτο καιρό, τότε μη φοβάστε για κανέναν λόγο. Ακόμη κι αν πιάνετε το βλέμμα του να «ψάχνεται» κάποιες φορές, μην τρομάζετε, είναι στη φύση του και δεν μπορεί να μη θαυμάζει το ωραίο.

Το πιο πιθανό είναι ότι σας είναι πιστός, προσοχή όμως, αυτό απαιτεί και από σας. Αν υποψιαστεί την παραμικρή σας ατασθαλία, θα σας τη φέρει με το ίδιο νόμισμα και άμεσα! Αν όμως αρχίσει τις κουβέντες του στυλ «βαριέμαι» κ.τ.λ., τότε κόψτε ρόδα μυρωμένα…  Ίσως ο Κριός να είναι από τα πιο εύκολα ζώδια να καταλάβεις πότε θέλει πραγματικά μια γυναίκα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να το δείχνει τόσο πολύ, όσο εκείνος και μάλιστα στο θέμα του σεξ, εκεί θα πάρετε τις αποδείξεις που ζητάτε. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος σας τον πρώτο καιρό μπορεί να σας τρελάνει με τη συμπεριφορά του. Σας θέλει; Δε σας θέλει; Ώσπου να πάρει μπρος, έχετε κατεβάσει ολόκληρες βιβλιοθήκες με βιβλία ψυχολογίας και αστρολογίας… έχετε καταναλώσει ένα σωρό ώρες σε συζητήσεις με φίλους και στο τέλος η ετυμηγορία από όλους είναι: Κάνε λίγη υπομονή, θα δεις, θέλει το χρόνο του για να εκφραστεί. Υπομονή! Αυτή είναι η λέξη κλειδί μαζί του. Μη βιαστείτε λοιπόν να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί το πιο πιθανόν να είναι πρόωρα και σε λάθος κατεύθυνση.

Ακούτε τακτικά ότι ο Ταύρος ζηλεύει, αλλά εσείς βλέπετε αδιαφορία στη στάση του και φοβάστε ότι δεν τον νοιάζει καθόλου για σας. Μην απογοητεύεστε και προπάντων, μην κάνετε το λάθος να του μπείτε στο μάτι φλερτάροντας με άλλον, θα έχετε «κάψει» το καλύτερο χαρτί σας. Αν σας έχει καλέσει στο σπίτι του και σας έχει μαγειρέψει με τα χεράκια του, να είστε ήσυχες ότι έχετε μπει για τα καλά μέσα στην καρδιά του. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσαρμόζει το πρόγραμμά του σύμφωνα με τις ανάγκες σας; Επιλέγει να γνωρίσει τους φίλους σας και να μοιράζεται τα μικρά και καθημερινά; Ε, τότε έχετε ριζώσει για τα καλά μέσα του και φροντίστε να το ευχαριστηθείτε. Αν ο Δίδυμός σας, σας φέρεται σαν τον καλύτερο φίλο σας και τον ενδιαφέρουν πράγματα από τη ζωή σας ή τη διάθεσή σας, μπορείτε να ελπίζετε σε μακροχρόνιο μέλλον μαζί του! Αν όμως αρχίζει να εξαφανίζεται και να μην έχει τον ίδιο ελεύθερο χρόνο που είχε για σας πριν, τότε ας αρχίσουν τα καμπανάκια κινδύνου να αντηχούν στ’ αυτιά σας.

Παρ’ όλο που ο Δίδυμος φημίζεται ότι δε ζηλεύει, όταν είναι ερωτευμένος, ζηλεύει και μάλιστα πολύ, οι κεραίες του είναι πάντα ανοικτές και θα πιάσει την παραμικρή κίνηση. Γι’ αυτό, προσοχή! Μπορεί να θυμώσει αφάνταστα πολύ αλλά να καταφέρει να το κρύψει με έναν καταπληκτικό τρόπο, αν όμως αντιληφθεί ευθύνη από πλευράς σας, θα σας το ανταποδώσει άμεσα, μόνο και μόνο για να σας πονέσει κι εσάς όπως πόνεσε κι εκείνος. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο άντρας των ονείρων σας είναι τρυφερός, προστατευτικός, ρομαντικός, αγαπά την προοπτική της οικογένειας, του αρέσει μια σχέση μέσα στην οποία να μοιράζεται συναισθήματα, αλλά και απλά καθημερινά πρακτικά πράγματα. Αν κάτι από αυτά δε συμβαίνει, τότε το τοπίο είναι κάπως θολό και χρήζει περισσότερης διερεύνησης… Επειδή όμως, κάποιες φορές, τους χαρακτηρίζει μια κυκλοθυμική διάθεση, μη βιαστείτε να τον παρεξηγήσετε.

Αν πάλι σας πει ότι την Κυριακή δεν μπορείτε να βρεθείτε, γιατί τον έχει καλέσει για φαγητό η μαμά του, μη σκεφθείτε ότι σας αποφεύγει και έχει κανονίσει κάτι άλλο, αλλά αρκεστείτε σ’ αυτό που σας λέει, το πιο πιθανό να είναι η αλήθεια. Το θέμα της οικογένειας είναι πολύ σημαντικό για εκείνον και ιδίως η μητρική φιγούρα κυριαρχεί στη ζωή του. Αν όμως σας καλέσει σε ένα από αυτά τα Κυριακάτικά τραπέζια… τότε να περιμένετε ότι πολύ σύντομα θα σας κάνει την πρόταση να έρθει να γνωρίσει και τους δικούς σας! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Αν ο Λέοντάς σας έχει γίνει γατούλα που τρίβεται στα πόδια σας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβετε. Όταν ερωτεύεται, το δείχνει με κάθε τρόπο και κυρίως ευφάνταστους και πολύ γοητευτικούς. Κανένας άντρας δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του στο πόσο μπορεί να σας εκπλήξει προκειμένου να σας γοητέψει. Ως εραστής, θα κάνει οτιδήποτε για να σας ευχαριστήσει. Σας έχει εξιδανικεύσει και τοποθετήσει πολύ ψηλά ως μούσα της ζωής του.

Σε κάθε ευκαιρία, θα ψάχνει λόγους για να σας κάνει τακτικά δώρα και να σας αποδεικνύει πόσο πολύτιμη είστε στη ζωή του. Είναι ένα φωτεινό πλάσμα και γοητεύει στο πέρασμά του, μη χαλάτε όμως τη σχέση με σκηνές ζηλοτυπίας, γιατί το πιο πιθανό είναι ότι σας παραμένει πιστός. Γενικά, όσο εσείς του προσφέρετε επιβεβαίωση και του δείχνετε την αγάπη και το θαυμασμό σας, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αν όμως αρχίσει και θυμώνει με το παραμικρό ή κλείνεται συχνά στον εαυτό του… τότε μπορείτε πραγματικά να αναρωτηθείτε τι συμβαίνει. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν σας έχει κουράσει, κάποιες φορές, η έντονη διάθεσή του να ανακατεύεται στη ζωή σας, μη γίνεστε άδικες μαζί του. Το κάνει ακριβώς γιατί σας νοιάζεται πολύ και σκέφτεται πάντα για το καλό σας. Απλώς νομίζει ότι σε κάποια πράγματα έχει περισσότερη εμπειρία και γνώση από εσάς και θέλει να σας προφυλάξει. Σας συμβουλεύει όπου μπορεί και κάποιες φορές νιώθετε σαν να αποκτήσατε κι άλλον γονιό, μην παραπονιέστε όμως, δε συμβαίνει συχνά στη ζωή μας να έχουμε ανθρώπους να μας νοιάζονται και να μας φροντίζουν με τέτοιο τρόπο.

Κάποιες φορές, και ιδίως τον πρώτο καιρό της σχέσης σας, μπορεί να τον χαρακτηρίσετε κλειστό τύπο ή ότι δεν τον ενδιαφέρετε, αυτό όμως μπορεί να συμβαίνει, γιατί απλώς στο παρελθόν πληγώθηκε πολύ και προστατεύει τον εαυτό του, πριν αφήσει ξανά την καρδιά του ανοιχτή. Το κακό είναι ότι, ακριβώς λόγω αυτού του φόβου του, μπορεί να σας στέλνει λάθος μηνύματα και με το δίκιο σας να τα παρανοείτε. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Αν και φαίνεται ένας άντρας ελεύθερος και πρωτότυπος στη συμπεριφορά του, όταν ερωτεύεται, γίνεται πολύ κλασικός με τη ρομαντική έννοια. Είναι ικανός να σας γράφει τραγούδια ή να σας κάνει καντάδα. Το θέμα γάμος τον αφορά αλλά θα ήθελε μια σχέση μέσα στην οποία να μη νοιώθει ότι πνίγονται τα όρια ελευθερίας που θέλει στη ζωή του. Έτσι λοιπόν, αν κάποιες φορές τον καταλαβαίνετε ότι θέλει λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό του, μην αρχίζετε να βγάζετε πρόωρα και δυσοίωνα συμπεράσματα. Απλώς το έχει ανάγκη και θα εκτιμήσει αφάνταστα την κατανόηση που θα του δείξετε.

Αν θέλετε να τον έχετε πάντα δικό σας, αφήστε χώρο και χρόνο. Αν σας βάλει τις φωνές ένας Ζυγός, αυτό σημαίνει ότι πραγματικά τον βγάλατε εκτός εαυτού. Γενικά, του αρέσουν οι ήπιοι τόνοι μέσα στη σχέση και πιστεύει ότι όλα μπορούν να λυθούν με καλή διάθεση και διάλογο. Σίγουρα, δεν τσιγκουνεύεται τα θετικά σχόλια για την εμφάνισή σας και εκφράζει την αγάπη του και τα συναισθήματά του με άνετο τρόπο. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κι ενώ στην αρχή ήσασταν σίγουρες για τα αισθήματά του, μέσα από το παιχνίδι του φλερτ που σας πολιορκούσε, μετά από λίγο καιρό ίσως αισθανθήκατε μια σχετική ανασφάλεια για το πόσο ακόμη σας θέλει. Απλώς, σας έχει βάλει στο προσωπικό του μικροσκόπιο και σας μελετά, με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια. Έχει μια τάση να σκέφτεται πρώτα αρνητικά και μόνο αφού θα έχει όλες τις κατάλληλες αποδείξεις ότι δεν κινδυνεύει να προδοθεί, θα αρχίσει να σας ανοίγεται περισσότερο.

Γενικά όμως, είναι ζηλιάρης και κτητικός, κι αυτό αρκεί για να κάνει τη σχέση και τη συμβίωση κάποιες φορές αφόρητη. Είναι ικανός να σας περνάει τακτικά από «τεστ» και γενικά δύσκολα εμπιστεύεται. Του αρέσουν τα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας. Η μυστικοπάθεια που τον χαρακτηρίζει δεν έχει να κάνει μ’ εσάς αλλά με τη δική του έμφυτη διάθεση. Από την άλλη, αν δεν συμπεριφερθεί έτσι ένας Σκορπιός, είναι πραγματικά λόγος ανησυχίας για το προς τα πού βαδίζει αυτή η σχέση…   Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δύσκολη περίπτωση. Από την άποψη ότι δεν μπορείς να τους καταλάβεις εύκολα από τη συμπεριφορά τους. Όντας θετικά, κοινωνικά και αισιόδοξα άτομα, δεν ξέρεις πότε πραγματικά εννοούν ή όχι απόλυτα, αυτά που λένε. Από την άλλη όμως, αν δεν αισθάνεται πραγματικά καλά μέσα στη σχέση, δε θα το κρύψει και μπορεί πολύ εύκολα να πει την αλήθεια. Περιμένει πράγματα από σας και να του κεντρίζετε διαρκώς το ενδιαφέρον. Αν σας βάζει πάντα ή τουλάχιστον τις περισσότερες φορές, μέσα στο πρόγραμμα των εξορμήσεών του είτε είναι ταξίδια, είτε εξτρίμ σπορ στη φύση, να ξέρετε ότι καμαρώνει για σας και σας θέλει πολύ.

Αντίθετα, αν βρίσκει κάθε φορά δικαιολογίες για ποιο λόγο δεν μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε, τότε σκεφτείτε λίγο παραπάνω τι μπορεί να συμβαίνει… Γενικά, είναι ένα μεγάλο παιδί, με όλα τα καλά και τα λιγότερα καλά που μπορεί να σημαίνει αυτό. Κρατήστε, τουλάχιστον, ότι επειδή δεν του αρέσει να πιέζεται σε τίποτα, δε θα ήταν μαζί σας, αν δεν το ήθελε. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα γυναικεία τερτίπια μαζί του, καλύτερα να τα ξεχάσετε. Όταν δίνεται σε μια σχέση, έχει τις ανάλογες απαιτήσεις κι από εσάς. Απαιτεί εντιμότητα, ειλικρίνεια και πίστη. Ο χρόνος του είναι πολύτιμος, αν λοιπόν κάποιες φορές αυτό το χαρακτηρίζετε ως έλλειψη ενδιαφέροντος από μέρους του, μπορεί να σφάλετε. Απλώς, για εκείνον το θέμα «έρωτας» είναι εξίσου σημαντικό και με άλλους τομείς της ζωής του. Όταν όμως είναι μαζί σας θα βρίσκεται ψυχή τε και σώματι.

Μην περιμένετε από την αρχή να σκάνε πυροτεχνήματα πάνω από τα κεφαλάκια σας σε κάθε ραντεβού, προχωρά με αργά αλλά με σταθερά βήματα. Σίγουρα, είναι ο άνθρωπος που μπορείτε να στηριχθείτε πάνω του και ο λόγος του είναι συμβόλαιο. Αν όμως αρχίζει να γκρινιάζει, μην το πάρετε επιπόλαια, γιατί εκείνος πριν μιλήσει, θα το έχει περάσει από πολλά φίλτρα και το πιο πιθανό είναι ότι σοβαρολογεί και δεν είναι κάτι περαστικό και άνευ σημασίας. Στα πολλά-πολλά με άντρες φίλους σας, καλύτερα να προσέχετε το πώς εκφράζεστε, μπορεί να σχηματίσει λάθος εντυπώσεις. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν έχει καιρό για χάσιμο, αν του αρέσετε, θα σας το δείξει με τρόπο άμεσο και κατανοητό. Δεν του αρέσουν τα μπερδεμένα λόγια και θέλει τις ξεκάθαρες εξηγήσεις. Θέλει να ξέρει που βαδίζει κάθε λεπτό η σχέση σας, για να έχει ήσυχο το κεφάλι του, ώστε να μπορεί να αποδώσει εξίσου ικανοποιητικά και σε όλα τα άλλα που έχει στη ζωή του. Θα είναι μ’ έναν δικό του, και κάποιες φορές ιδιόρρυθμο τρόπο, ρομαντικός. Αν του αφήνετε χρόνο και χώρο για τα προσωπικά του οράματα στη ζωή, θα σας λατρεύει και θα σας είναι πιστός.

Αν όμως κάνει την πρώτη στραβοτιμονιά, τότε το γυαλί έχει σπάσει και δεν ξανακολλά. Δεν του αρέσουν τα χλιαρά και ξαναζεσταμένα. Αν εκφράζεται με ελεύθερο τρόπο στις πιο προσωπικές σας στιγμές και η φαντασία του δε γνωρίζει όρια, τότε είστε η γυναίκα της ζωής του. Συμπεριφέρεται έτσι μόνο με κάποιον που τον έχει εμπνεύσει ιδιαίτερα και έχει επενδύσει επάνω του συναισθηματικά. Αν όμως δείχνει αδιάφορος στο ότι τον στήσατε στο ραντεβού σας ή δεν τον καλέσατε μετά την αναπάντητη κλήση που σας έκανε, τότε είναι πραγματικά… αδιάφορος. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Πρώτα πρέπει εσείς να του δώσετε όσο περισσότερη προσοχή και αναγνώριση γίνεται. Δε θα αργήσει όμως ο καιρός, που θα το έχουν εκτιμήσει τόσο πολύ αυτό και θα αρχίσουν να σας το ανταποδίδουν κι εκείνοι με τη σειρά τους. Όταν αγαπούν, είναι τρυφεροί, δοτικοί, ρομαντικοί και θα προσπαθούν να κάνουν την κάθε σας μέρα αφορμή για γιορτή. Μπορεί με το παραμικρό να νιώσουν την ανάγκη να μετατρέψετε μια καθημερινή σας ανάγκη σε κάτι πιο μαγικό. Όπως το να μαγειρέψετε μαζί ακούγοντας μουσική και να βάλετε ένα κερί στο τραπέζι.

Ξέρουν να στολίζουν κάθε στιγμή της ζωής σας. Αφήστε τους να εκφραστούν ελεύθερα και θα δείτε ότι η φαντασία τους δεν γνωρίζει όρια. Αν όμως αρχίσει τα: «μου τέλειωσε η μπαταρία του κινητού μου και γι’ αυτό δεν απάντησα» ή «το ξέχασα ότι θα τρώγαμε με τους δικούς σου σήμερα»… το ψαράκι σας αρχίζει και κάνει επικίνδυνα νερά. Είναι ο άντρας που όταν αγαπάει μια γυναίκα, αγαπάει ό, τι αγαπά κι εκείνη, είτε είναι η οικογένειά της, είτε τα παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-11-2017 12:10
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms