Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Ταύρος. Ερωτική συναστρία.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7

Ερωτική συναστρία Ταύρου με τα υπόλοιπα ζώδια. Δες με ποια ζώδια ταιριάζει ο Ταύρος πιο πολύ, σύμφωνα με την ερωτική συναστρία Ταύρος. Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζει για σχέση ή γάμο. Η αστρολόγος ετοίμασε όλους τους συνδυασμούς για την ερωτική συναστρία Ταύρος.

Δες με ποια ζώδια ταιριάζει πιο πολύ ο Ταύρος σύμφωνα με την Ερωτική συναστρία:

 

Ταύρος -Κριός

Ένας Κριός,θέλει πάντα να κάνει τα πράγματα με βιασύνη. Από την άλλη πλευρά,ο Ταύρος είναι συχνά πολύ τεμπέλης και θέλει το δικό του χρόνο για να κατανοήσει μια δεδομένη κατάσταση,να προετοιμάσει ένα σχέδιο δράσης και να ενεργήσει για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στον Κριό θα αρέσει πάντα να αναλαμβάνει ρίσκα,άσχετα αν μπορεί να αποτύχει. Πρόκειται για μια αντιφατική σχέση,που μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Και οι δύο,θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί για να διατηρήσετε την ταυτότητά σας. Όταν ένας Κριός κι ένας Ταύρος ζήσουν μαζί,μ’ ένα ισορροπημένο και αρμονικό τρόπο,θα μπορούν να ζήσουν μια ζωή,γεμάτη σταθερότητα και αφοσίωση.

Ο Ταύρος είναι πολύ βαρετός και σοβαρός,ενώ ο Κριός μπορεί να φέρει πολύ ενθουσιασμό στη ζωή του συντηρητικού Ταύρου. Στη σχέση σας όμως θα υπάρχουν περιστασιακοί καυγάδες,που μπορεί να κλονίσουν τη σχέση αγάπης μεταξύ σας. Ο Ταύρος παίρνει τη ζωή πάρα πολύ σοβαρά και του αρέσει να είναι στο σπίτι για να περνά προσωπικές στιγμές με το ταίρι του,ενώ στον Κριό αρέσει να είναι σε κίνηση και να βγαίνει έξω και να απολαμβάνει τη ζωή. Στον Ταύρο αρέσουν πάντα οι αξίες της οικογένειας και να είναι στο σπίτι του,όλη την ώρα. Θα πρέπει να μάθετε πώς να εξισορροπήσετε τη ζωή σας.

Ταύρος -Ταύρος

Έχετε τη δυνατότητα,να κάνετε μαζί το τέλειο ζευγάρι. Απλώς να θυμάστε,ότι όταν ασχολείστε μ’ ένα Ταύρο,ασχολείστε μ’ ένα φιλήδονο εραστή και λάτρη της φύσης. Μπορείτε να δώσετε ο ένας,στον άλλο,ασφάλεια,ομορφιά και ευχαρίστηση και παίρνετε την αγάπη και τη στοργή ο ένας από τον άλλο. Για τον καθένα από σας,η δύναμη της συνήθειας είναι ισχυρή. Είστε και οι δύο σταθεροί και επίμονοι. Η σχέση αυτή,είναι γεμάτη αγάπη,συναίσθημα και πάθος. Μόλις δεσμευτείτε,η σχέση αυτή,μπορεί να γίνει σταθερή και εργάζεστε μαζί για την αντιμετώπιση των δυσκολιών. Είστε αξιόπιστοι και λίγο συντηρητικοί. Κανένας σας δε ρισκάρει εύκολα,το χρόνο του,τα χρήματά του και τα συναισθήματά του.

Οι δυο σας,θα μπορούσατε να κάνετε μια πολύ καλή ερωτική σχέση. Σας αρέσουν τα ωραία πράγματα,δηλαδή να φοράτε ωραία πράγματα,να τρώτε ωραία πράγματα και να έχετε ωραία πράγματα. Προσφέρετε ο ένας,στον άλλο,άνεση και καλοπέραση. Στην πραγματικότητα,έχετε μια φιλοσοφία που μοιράζεστε. Ουσιαστικά και οι δυο σας,θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι όλα είναι εντάξει,αξιόπιστα και ασφαλή. Δηλαδή,θα πρέπει να έχετε καλό φαγητό,πολυτελές σπίτι και αντίκες και παθιασμένο σεξ. Για τον καθένα,από εσάς,είναι σημαντικό να έχετε μεριμνήσει πρώτα για τα υλικά αγαθά. Στην πραγματικότητα όμως,δεν είναι τόσο πολύ αυτό που έχετε στην κατοχή σας,αλλά για να μη βρεθείτε σε «κίνδυνο για την επιβίωση».

Ταύρος - Δίδυμοι

Δεν μπορείτε να κατανοήσετε πλήρως ο ένας τις ανάγκες του άλλου,οπότε μια σχέση μεταξύ σας,θα είναι δύσκολο να σταθεί. Απλώς να θυμάστε,ότι όταν μιλάμε για ένα Ταύρο,μιλάμε για ένα φιλήδονο άτομο,λάτρη της φύσης και εραστή των χρημάτων. Όταν μιλάμε για έναν Δίδυμο,μιλάμε για ένα παιδί,έναν πονηρό και έναν πολυλογά. Αν μπορείτε να δώσετε στον Ταύρο ασφάλεια,ομορφιά και ευχαρίστηση,έχετε περισσότερες πιθανότητες να πάρετε την αγάπη του. Αν μπορείτε να δώσετε στον Δίδυμο καλή επικοινωνία και μια ποικιλία από εμπειρίες ζωής,τότε έχετε περισσότερες πιθανότητες να πάρετε την αγάπη του.

Στον έρωτα,οι Δίδυμοι είναι πιο ευέλικτοι,ενώ ο Ταύρος πιο προσγειωμένος. Κατά καιρούς,ο Ταύρος μπορεί να αισθάνεται ότι ο Δίδυμος δεν έχει μία,αλλά δύο τουλάχιστον διαφορετικές πλευρές,στην προσωπικότητά του. Ο Ταύρος πρέπει να είναι βέβαιος ότι όλα είναι εντάξει,αξιόπιστα και ασφαλή. Ο Δίδυμος έχει ποικίλα ενδιαφέροντα και του αρέσει να παρακολουθεί τι συμβαίνει στον κόσμο. Από την άλλη πλευρά,ο Δίδυμος μπορεί να βαριέται εύκολα και έχει ανάγκη την επικοινωνία. Οι καλύτεροι εραστές για τον Δίδυμο,είναι εκείνοι που εκτιμούν την αίσθηση του χιούμορ. Έχετε κάποιες σημαντικές διαφορές και απαιτείται σημαντική προσπάθεια κι από τις δύο πλευρές,για να επιβιώσει η σχέση σας.

Ταύρος- Καρκίνος

Και οι δύο,απολαμβάνετε το σπίτι και μοιράζεστε την αγάπη για το καλό φαγητό και να περνάτε καλά. Θα ξοδεύετε μαζί πολύ χρόνο για την οικογένεια και τα παιδιά. Και οι δύο σας είστε βαθιά πιστοί στην οικογένεια,την ασφάλεια και αρκετά υλιστές. Ο Καρκίνος θέλει να ξέρει κάθε μικρό πράγμα που συμβαίνει στη ζωή του Ταύρου και του δίνει άφθονη φροντίδα και προσοχή. Αυτό θα φέρει στον Ταύρο,το βαθύ αίσθημα της ασφάλειας που επιδιώκει. Και οι δύο είστε πολύ συναισθηματικοί. Θα περάσετε πολλές ειρηνικές στιγμές μαζί,μοιραζόμενοι τις απλές χαρές της ζωής. Και οι δύο,δε θέλετε και πολύ τον κόσμο,αλλά προτιμάτε να έχετε τη δική σας άνετη φωλιά,μακριά από την οχλοβοή.

Είστε πολύ παθιασμένοι και θέλετε μια συναρπαστική σεξουαλική ζωή. Η σεξουαλική ζωή του Καρκίνου,επηρεάζεται από τις διαθέσεις του. Αν υπάρχει οποιαδήποτε δυσαρέσκεια,ο Καρκίνος δε θα είναι ανοιχτός στην ιδέα,του να κάνει έρωτα κι αυτό θα επηρεάσει βαθιά τον Ταύρο. Η αγάπη σας όμως,θα σας κρατήσει μαζί. Ο Ταύρος θα εκπληρώσει όλες τις μυστικές σεξουαλικές φαντασιώσεις του Καρκίνου. Θα μπορέσετε μαζί,να κάνετε χρήματα κι άλλα πράγματα που επιθυμείτε. Και οι δύο σας έχετε καλλιτεχνικές τάσεις και είστε σε θέση να βοηθήσετε και να ενθαρρύνετε ο ένας,τον άλλο να αξιοποιήσει το εσωτερικό του δυναμικό. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να εξερευνήσετε τη δημιουργικότητά σας,μαζί και ατομικά. Δεν πάσχετε από αναστολές. Θα μοιραστείτε πολλά πράγματα μαζί. Συμπληρώνετε ο ένας,τον άλλο μεταξύ σας.

Ταύρος -Λέων

Η σεξουαλική έλξη μεταξύ σας είναι εκρηκτική. Το πάθος του Λέοντα,είναι τέλειο για τον αισθησιασμό του Ταύρου. Και οι δύο είστε λάτρεις των λεπτών πραγμάτων στη ζωή. Και οι δύο είστε εκλεπτυσμένοι και έχετε ευαισθησίες και είστε λάτρεις του καλού φαγητού,της μουσικής και της τέχνης. Όμως ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεστε τα χρήματα,μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα μεταξύ σας. Ο Ταύρος είναι προσεκτικός με τα χρήματα και συνήθως έχει το βλέμμα του στραμμένο στις επενδύσεις. Από την άλλη πλευρά,ο Λέων είναι σπάταλος και αγαπά να ζει σα να μην υπάρχει αύριο. Είναι υπερβολικά γενναιόδωρος κι αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί και για τον Ταύρο,που του αρέσει να μαζεύει λεφτά για την οικονομική ασφάλεια.

Ο Ταύρος μπορεί να είναι αρκετά κτητικός και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση. Ο Λέων αγαπά να ενεργεί με μεγαλοπρέπεια. Και οι δυο σας έχετε πείσμα και θα πρέπει να μάθετε να είστε λίγο πιο ευέλικτοι,για να λειτουργήσουν τα πράγματα μεταξύ σας. Η σεξουαλική έλξη μεταξύ σας είναι πολύ ισχυρή,αλλά οι διαθέσεις σας θα παίξουν μεγάλο ρόλο,στη σεξουαλική σας ζωή. Ο Λέων μπορεί να παίξει επικίνδυνα παιχνίδια στον Ταύρο κι αυτό μπορεί να βλάψει σοβαρά τη σχέση σας. Θα έχετε πολλές εξάρσεις θυμού και απογοήτευσης,γι’ αυτό θα πρέπει να καταλάβετε ότι οι δυο σας,έχετε βασικές διαφορές και πρέπει να μάθετε να δέχεστε ο ένας,τον άλλο χωρίς να τον αναγκάζετε να αλλάξει.

Ταύρος -Παρθένος

Και οι δύο σας είστε πρακτικοί και έχετε αγάπη για τα παιδιά και για ένα σταθερό σπίτι,γύρω από το οποίο θα περιστραφεί η ζωή σας. Η συντροφικότητα μεταξύ σας,μπορεί να είναι πολύ συμβατή και ευχάριστη. Ένας πολύ ισχυρός παράγοντας που σας ενώνει,είναι ότι ο Ταύρος αγαπά να είναι το κέντρο της προσοχής και να περιποιείται τον εαυτό του,ενώ η Παρθένος συμπληρώνει αυτή την απόλαυση. Γίνεστε μαζί θαυμάσιοι φίλοι και απολαμβάνετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Μοιράζεστε μια καλή ψυχική επαφή μεταξύ σας,που κάνει την επικοινωνία σας ελεύθερη και αβίαστη. Κάνετε όμως ψυχολογικά παιχνίδια μεταξύ σας κι αυτό δεν αποτελεί καλό οιωνό για τη σχέση.

Η Παρθένος ασκεί κριτική και ο Ταύρος θα πρέπει να αναπτύξει ένα αίσθημα ανεκτικότητας σ’ αυτό το θέμα. Μπορείτε όμως,να απολαύσετε την επαφή με τη φύση,δεδομένου ότι σας δίνει μία αίσθηση ασφάλειας. Η σεξουαλική σας ζωή,θα είναι αρκετά ικανοποιητική και μάλλον σταθερή. Είστε εξαιρετικά πιστοί και αφοσιωμένοι ο ένας,στον άλλο. Θα έχετε μαζί αρκετά ζωντανές εμπειρίες και η σεξουαλική έλξη,θα είναι ηλεκτρισμένη. Παρέχετε ενστικτωδώς ο ένας,στον άλλο ό, τι θέλει κι αυτό δημιουργεί μια υπέροχη ένωση. Και οι δύο,δε θέλετε την αλλαγή και παίρνετε κοινές αποφάσεις. Και οι δύο μαζί,είναι πιθανό,να έχετε τεράστια επιτυχία και ανοδική πορεία στην καριέρα σας.

Ταύρος - Ζυγός

Εσείς οι δύο μοιράζεστε την ομορφιά,τη φύση και δίνετε αγάπη ο ένας,στον άλλο. Σας αρέσουν τα ωραία πράγματα και η άνεση. Μπορείτε και οι δύο να καλλιεργήσετε τη σχέση σας και όσο περισσότερο είστε δίκαιοι,αμερόληπτοι και απροκατάληπτοι,τόσο πιο ευτυχισμένοι γίνεστε. Ουσιαστικά,ο Ταύρος πρέπει να είναι βέβαιος ότι όλα είναι εντάξει,αξιόπιστα και ασφαλή. Δηλαδή,ο Ταύρος χρειάζεται καλό φαγητό και παθιασμένο σεξ. Ο Ζυγός θέλει την κοινωνική επαφή και είναι ήρεμος. Μπορεί η σχέση σας να λειτουργήσει πολύ καλά,αν δείχνετε πραγματική αγάπη ο ένας,στον άλλο. Είναι σημαντικό να παρέχετε ο ένας,στον άλλο ασφάλεια,αποκτώντας μια αίσθηση του εαυτού σας.

Στη σχέση μεταξύ σας,η προσαρμογή είναι το κλειδί. Εσείς οι δύο χρειάζεστε να δίνετε περισσότερα ο ένας προς τον άλλο. Η ένωση αυτή,απαιτεί επιπλέον ευαισθησία. Στην αρχή,ο καθένας σας μπορεί να είναι κάπως ενοχλημένος από τον άλλο. Με τον καιρό,το ίδιο το πράγμα που προκάλεσε την ενόχληση,μπορεί να οδηγήσει σε προσωπική ολοκλήρωση. Υπάρχει εσωτερική ανάπτυξη σ’ αυτή τη σχέση και εναρμονίζεστε με τις αλλαγές. Μπορείτε και οι δύο να αλλάξετε τις ρουτίνες σας. Όλα τα δεδομένα μεταξύ σας,είναι ισότιμα και μπορείτε να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις. Η επικοινωνία μεταξύ σας,είναι υπέροχη και δε βρίσκετε λόγο για να υψώσετε τη φωνή σας. Δίνετε συμβουλές ο ένας,στον άλλο χωρίς να λέτε τι να κάνει. Τα πάτε πολύ καλά μαζί.

Ταύρος- Σκορπιός

Μεταξύ σας υπάρχει ισχυρή μαγνητική έλξη. Είστε έντονα συναισθηματικοί και δίνετε αγάπη ο ένας,στον άλλο. Η έντονη δύναμη της θέλησης που έχει ο Σκορπιός,είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον Ταύρο. Τα θεμέλια για τη σχέση σας,θα είναι μια καλή φιλία και θα απολαμβάνετε μαζί ο ένας την παρέα του άλλου. Και οι δύο όμως,θα θέλετε να έχετε το πάνω χέρι στη σχέση κι αυτό,ίσως δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Και οι δύο είστε αρκετά πεισματάρηδες κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις,γι’ αυτό θα πρέπει να μάθετε να είστε περισσότερο ευέλικτοι,εάν θέλετε η σχέση να διαρκέσει. Τα άλλα κοινά χαρακτηριστικά σας,είναι ότι και οι δύο είστε έμπειροι στη διαχείριση των χρημάτων και αυτό διασφαλίζει ότι θα έχετε μεγάλη οικονομική σταθερότητα και ευημερία.

Σεξουαλικά,μπορεί να είστε αρκετά επιθετικοί. Θα πρέπει να κατανοήσετε ο ένας τις σεξουαλικές επιθυμίες του άλλου. Παρόλα αυτά,είστε ένα παθιασμένο ζευγάρι. Και οι δύο είστε πολύ κτητικοί και ζηλιάρηδες. Ο Σκορπιός έχει μία κρυφή,μυστική πλευρά κι αυτό είναι κάτι,που ο Ταύρος δύσκολα θα κατανοήσει. Ο Σκορπιός κρύβει τα συναισθήματά του,για να προστατευτεί από το κακό. Ο θυμός,η ενοχή και η ζήλια,είναι πράγματα που ο Σκορπιός θάβει βαθιά μέσα του σε πολλές περιπτώσεις. Έχετε όμως μεταξύ σας αφοσίωση και αποφασιστικότητα. Μπορεί κατά καιρούς να δίνετε μάχες,αλλά είστε ενωμένοι μεταξύ σας και αγαπιέστε με πάθος.

Ταύρος - Τοξότης

Η έλξη σας είναι στιγμιαία. Μπορεί να πυροδοτήσει ένα μυστηριώδη αγώνα που θα γοητεύσει και τους δύο,με μια μεθυστική συγκίνηση. Ο Ταύρος μπορεί όμως,να είναι κτητικός κι αυτό δεν μπορεί να εναρμονιστεί καλά με την αγάπη για την ελευθερία του Τοξότη. Η ιδιοσυγκρασία σας είναι αρκετά διαφορετική και ενώ ο Τοξότης χρειάζεται ελευθερία,ηρεμία και απομόνωση,ο Ταύρος αναζητά τη δέσμευση,την άνεση και την προσοχή. Ο Τοξότης έχει ενέργεια και αισιοδοξία και είναι αρκετά ενθουσιώδης για την εξερεύνηση νέων πραγμάτων. Ο Ταύρος από την άλλη πλευρά,μπορεί να είναι αρκετά κολλημένος σε κάποια πράγματα και θέλει να μείνει στην άνεση και τις συνήθειές του.

Μπορείτε μαζί να απολαύσετε μια πολύ εκρηκτική σεξουαλική ζωή. Και οι δύο είστε πολύ ρομαντικές ψυχές και θα απολαύσετε τόσο τη συναισθηματική,όσο και τη σεξουαλική πτυχή της σχέσης σας. Ο Ταύρος είναι αρκετά υλιστής από τη φύση του και μπορεί να χειριστεί τις πιο σκληρές καταστάσεις,προσπαθώντας να αυξήσει τον πλούτο και την οικοδόμηση της σταθερότητας. Ο Τοξότης είναι ελεύθερο πνεύμα και προτιμά να διευρύνει τους προσωπικούς ορίζοντές του. Καμιά φορά,ο Τοξότης μπορεί να είναι τόσο υπερήφανος για τις γνώσεις του,που ο Ταύρος δεν μπορεί να το εκτιμήσει. Μαζί και οι δύο,θα θέλετε να απολαύσετε όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή. Αν και μπορεί να είναι ριζικά διαφορετική η προσέγγισή σας στη ζωή,μπορείτε να τα πάτε αρκετά καλά μαζί

Ταύρος - Αιγόκερως

Μοιράζεστε την αγάπη για τα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Ο Ταύρος βρίσκει την αφοσίωση στον Αιγόκερω,ενώ ο Αιγόκερως παίρνει τη στοργική σταθερότητα από τον Ταύρο. Έχετε τους ίδιους στόχους και τις ίδιες αξίες,όταν πρόκειται για τα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Και οι δύο θέλετε να απολαύσετε τις ανέσεις και τις πολυτέλειες της ζωής. Και οι δύο είστε πάρα πολύ πιστοί και αφοσιωμένοι ο ένας προς τον άλλο. Από συναισθηματική άποψη,αυτή είναι μια σχέση που θα λειτουργήσει πολύ καλά. Έχετε πολύ πάθος και η σεξουαλική επαφή μεταξύ σας,θα είναι φλογερή και εκρηκτική. Και οι δύο,θα βρείτε το τέλειο ταίρι κι αυτό θα είναι το μαγικό συστατικό,που διατηρεί έντονη τη σεξουαλική δραστηριότητά σας.

Όταν είστε μαζί,μπορείτε να ζωντανέψετε όλες τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις. Το πιο όμορφο πράγμα στη σχέση σας,είναι η εμπιστοσύνη που έχετε μεταξύ σας. Ενθαρρύνετε και παρακινείτε ο ένας,τον άλλο για να συνεχίσετε τη σταδιοδρομία και τους στόχους σας. Μπορεί όμως να παραμελήσετε ο ένας,τον άλλο στην προσπάθειά σας,για επαγγελματική σταδιοδρομία και στόχους. Είστε πολύ άμεσοι στην επικοινωνία σας κι αυτό μπορεί να οδηγήσει μερικές φορές,σε καυγάδες κατά καιρούς. Παρόλα αυτά,η σχέση σας είναι όμορφη και σταθερή. Κάνετε ένα πολύ καλό ζευγάρι και περνάτε καλά μαζί.

Ταύρος - Υδροχόος

Εσείς οι δύο,θα μπορούσατε να είστε τρελά ερωτευμένοι. Έχετε όμως κάποιες διαφορές. Ο Ταύρος συνήθως είναι πρακτικός,προσγειωμένος και έχει απλή προσέγγιση στη ζωή. Ο Υδροχόος έχει σύγχρονη,προοδευτική και ασυνήθιστη προσέγγιση στη ζωή. Ο Ταύρος θα έχει κλασικό γούστο,αν πρόκειται για ντύσιμο,διακόσμηση ή τη μουσική,ενώ ο Υδροχόος είναι πιο μοντέρνος. Αυτή η διαφορά,δεν μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη σχέση,αλλά μπορεί να είναι μια πηγή ενόχλησης. Ο Υδροχόος είναι επιρρεπής σε συχνές αλλαγές,στην προσπάθειά του για ικανοποίηση. Ο Ταύρος από την άλλη πλευρά,ενδιαφέρεται για την απόκτηση υλικού πλούτου,που είναι η πηγή της ασφάλειάς του. Έχετε και οι δύο ισχυρές απόψεις. Αν και οι δυο σας δεν είστε πρόθυμοι να είστε ευέλικτοι,τα επιχειρήματά σας,θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε τεράστιες μάχες.

Γίνεστε θαυμάσιοι φίλοι,οι οποίοι μοιράζονται πολλές κοινές ιδέες και στόχους. Μοιράζεστε μια έντονη επιθυμία να πετύχετε στη ζωή σας. Ο Ταύρος είναι πολύ παθιασμένος και το σεξ παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή του. Ωστόσο,ο Υδροχόος δεν αποδίδει μεγάλη σημασία στο σεξ κι αυτό μπορεί να αποδειχθεί μάλλον απογοητευτικό για τον Ταύρο. Ο Υδροχόος τείνει περισσότερο στην πνευματική πλευρά της αγάπης και όχι στη φυσική της πλευρά,όπως ο Ταύρος. Ο Υδροχόος μπορεί να διαταράξει την κτητικότητα και τη ζήλια του Ταύρου άσχημα. Αυτή η συμπεριφορά,μπορεί να προκαλέσει τον Ταύρο να αντιδράσει έντονα. Ο αγώνας σας μπορεί να είναι αρκετά δύσκολος μετά την αρχική έλξη. Εάν η σχέση αυτή δε δουλευτεί,θα πρέπει να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να προσαρμοστείτε.

Ταύρος -Ιχθύς

Ο Ταύρος βρίσκει το όνειρο και τη φαντασία του Ιχθύ, εξαιρετικά ελκυστικά. Είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Ο Ιχθύς από την άλλη πλευρά, εκτιμά τη σταθερή αξιοπιστία του Ταύρου και βρίσκει ένα παρήγορο καταφύγιο. Αν και η συναισθηματική ιδιοσυγκρασία σας είναι διαφορετική, αλληλοσυμπληρώνεστε μεταξύ σας καλά. Και οι δύο έχετε ανεκτικότητα κι αυτό βοηθά στη διασφάλιση μιας ειρηνικής ατμόσφαιρας. Και οι δύο αγαπάτε την καλή ζωή. Το καλό φαγητό και η μουσική, είναι δύο πράγματα που θα διαδραματίσουν μεγάλο ρόλο στη σχέση αυτή. Επίσης, είστε από τη φύση σας καλλιτεχνικοί και αγαπάτε να έχετε στο σπίτι σας όμορφα πράγματα.

Είστε και οι δύο εραστές της φύσης. Θα απολαμβάνετε να κάθεστε στον κήπο και να κάνετε βόλτες. Αγαπάτε επίσης, τα πουλιά και τα ζώα και είναι πιθανόν, να έχετε μαζί μερικά κατοικίδια ζώα. Η σεξουαλική επαφή μεταξύ σας,θα είναι γεμάτη από τρυφερότητα και φροντίδα. Αυτό θα μπορούσε να σας κάνει το πιο στοργικό ζευγάρι. Η σεξουαλικότητά σας, είναι ηλεκτρισμένη. Αν βρεθείτε σε σύγκρουση που και που,σας περνάει αμέσως, γιατί η ένωσή σας είναι έντονα ερωτική. Ενθαρρύνετε και στηρίζετε ο ένας, τον άλλο για να πετύχετε μεγάλους στόχους. Οι κοινοί στόχοι είναι το αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της σχέσης. Η σχέση σας είναι σταθερή, καθώς και οι δύο έχετε τη δυνατότητα, να τα πάτε πολύ καλά μεταξύ σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ