Ποια ζώδια ταιριάζει ο Αιγόκερως. Ερωτική συναστρία.

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 6

Ερωτική συναστρία Αιγόκερου με τα υπόλοιπα ζώδια. Δες με ποια ζώδια ταιριάζει ο Αιγόκερως πιο πολύ, σύμφωνα με την ερωτική συναστρία Αιγόκερως. Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζει για σχέση ή γάμο. Η αστρολόγος ετοίμασε όλους τους συνδυασμούς.

 

Δες με ποια ζώδια ταιριάζει πιο πολύ ο Αιγόκερως σύμφωνα με την Ερωτική συναστρία:

 

Αιγόκερως - Κριός

Και οι δυο σας,είστε εξαιρετικά προικισμένα άτομα με ευφυΐα και εξυπνάδα. Και οι δύο έχετε υψηλά κίνητρα,πράγμα που προωθεί τη σχέση με ζήλο. Ωστόσο,έχετε διαφορετικό στυλ στον τρόπο να κάνετε πράγματα,πράγμα που μπορεί να εμποδίσει τη σχέση σας,κατά καιρούς. Αυτό μπορεί επίσης,να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις στη σχέση. Ο Κριός είναι ανεξάρτητος,δημιουργικός και με κίνητρα,ενώ ο Αιγόκερως προτιμά ένα καλά μελετημένο σχέδιο δράσης. Ο Αιγόκερως προτιμά πάντα μια συνεπή και σταθερή προοπτική στη ζωή του,ενώ ο Κριός είναι παρορμητικός και βιαστικός. Ο Αιγόκερως μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά σ’ ένα καθορισμένο περιβάλλον που βασίζεται σε κανόνες,ενώ ο Κριός είναι στιγμιαίος και άμεσος στην προσέγγισή του,στη ζωή.

Θα αντιμετωπίσετε ορισμένες περιστασιακές αναταραχές,γιατί είστε και οι δύο απρόθυμοι να συμβιβαστείτε,όταν υπάρχουν σοβαρές διαφορές. Ο Κριός δεν αλλάζει τη στιγμή που θα αποφασίσει για κάτι. Στα χρήματα ο Αιγόκερως είναι συγκρατημένος,ενώ ο Κριός σπάταλος. Από την άλλη,ο Κριός μπορεί να διδάξει την ελπίδα,τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό στον Αιγόκερω,ενώ αυτός μπορεί να βοηθήσει τον Κριό να έχει υπομονή και τάξη. Θα χρειαστεί πολλή υπομονή μεταξύ σας. Θα πρέπει να κάνετε τις αναγκαίες προσαρμογές,συμφωνίες και συμβιβασμούς. Με λίγη υπομονή και ανοχή και οι δύο,μπορείτε να κάνετε τη σχέση πολύ δυναμική και ουσιαστική.

Αιγόκερως - Ταύρος

Μοιράζεστε την αγάπη για τα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Ο Ταύρος βρίσκει την αφοσίωση στον Αιγόκερω,ενώ ο Αιγόκερως παίρνει τη στοργική σταθερότητα από τον Ταύρο. Έχετε τους ίδιους στόχους και τις ίδιες αξίες,όταν πρόκειται για τα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Και οι δύο θέλετε να απολαύσετε τις ανέσεις και τις πολυτέλειες της ζωής. Και οι δύο είστε πάρα πολύ πιστοί και αφοσιωμένοι ο ένας προς τον άλλο. Από συναισθηματική άποψη,αυτή είναι μια σχέση που θα λειτουργήσει πολύ καλά. Έχετε πολύ πάθος και η σεξουαλική επαφή μεταξύ σας,θα είναι φλογερή και εκρηκτική. Και οι δύο,θα βρείτε το τέλειο ταίρι κι αυτό θα είναι το μαγικό συστατικό,που διατηρεί έντονη τη σεξουαλική δραστηριότητά σας.

Όταν είστε μαζί,μπορείτε να ζωντανέψετε όλες τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις. Το πιο όμορφο πράγμα στη σχέση σας,είναι η εμπιστοσύνη που έχετε μεταξύ σας. Ενθαρρύνετε και παρακινείτε ο ένας,τον άλλο για να συνεχίσετε τη σταδιοδρομία και τους στόχους σας. Μπορεί όμως να παραμελήσετε ο ένας,τον άλλο στην προσπάθειά σας,για επαγγελματική σταδιοδρομία και στόχους. Είστε πολύ άμεσοι στην επικοινωνία σας κι αυτό μπορεί να οδηγήσει μερικές φορές,σε καυγάδες κατά καιρούς. Παρόλα αυτά,η σχέση σας είναι όμορφη και σταθερή. Κάνετε ένα πολύ καλό ζευγάρι και περνάτε καλά μαζί.

Αιγόκερως - Δίδυμοι

Έχετε διαφορετικές σεξουαλικές φύσεις. Οι Δίδυμοι είναι συνήθως ερωτικά άτομα,ενώ ο Αιγόκερως είναι υποτονικός και προσεκτικός. Ο Αιγόκερως εκνευρίζεται από τον ευερέθιστο,ερωτύλο και δύστροπο Δίδυμο. Είναι απαραίτητη η υπομονή του Αιγόκερου για να ασχοληθεί με ένα σύντροφο,που θεωρεί ότι είναι ιδιότροπος και ελαφρόμυαλος. Προκειμένου η σχέση να έχει επιτυχία,οι Δίδυμοι θα πρέπει να αποσπάσουν την προσοχή από το μυαλό του Αιγόκερου,όσον αφορά την καριέρα του και τα προβλήματα που τη συνοδεύουν. Το αρχικό ενδιαφέρον,δεν μπορεί να διαρκέσει για πολύ καιρό. Δε θεωρείστε ότι ταιριάζετε και πολύ,διότι και οι δύο έχετε διαφορετική προσωπικότητα. Επειδή και οι δύο είστε πολύ παθιασμένοι με τη σεξουαλικότητα,ικανοποιείτε ο ένας,τον άλλο σεξουαλικά. Ωστόσο,υπάρχουν συγκρούσεις στην κοινή σας ζωή.

Ο Αιγόκερως είναι πολύ ανήσυχος για την αποτελεσματικότητα της εκτέλεσης των στόχων του,ενώ οι Δίδυμοι δε βάζουν στόχους και δρουν επιπόλαια. Αυτή η διαφορά στην προσωπικότητά σας,μπορεί να προκαλέσει προβλήματα μερικές φορές. Το φλερτ των Διδύμων,είναι πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα για τη σχέση σας,γιατί ο Αιγόκερως δεν είναι δυνατό να το δεχτεί. Ο Αιγόκερως θέλει να έχει μια πιστή και βαθιά σχέση αγάπης κι εάν οι Δίδυμοι θέλουν,να έχουν μια επιτυχημένη σχέση,θα πρέπει να αποφεύγουν το φλερτ. Ο ανεξάρτητος χαρακτήρας των Διδύμων θα φέρει εμπλοκή στη σχέση σας,επειδή ο Αιγόκερως δεν μπορεί να το δεχτεί.

Αιγόκερως - Καρκίνος

Καρκίνος και Αιγόκερως; Ενδιαφέρον συνδυασμός ,αλλά και λίγο επικίνδυνος. Θεωρητικά,ταιριάζετε. Αλλά υπάρχει μια «αντίθεση» μεταξύ των ζωδίων σας. Υπάρχουν ίσες ευκαιρίες,στο να πετύχει η σχέση σας,καθώς και να αποτύχει.
Έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας. Και οι δυο ξέρετε πώς να προσφέρετε κατανόηση και προστασία ο ένας,στον άλλο. Εσείς οι δύο ξέρετε πώς να ακολουθήσετε τους στόχους σας,που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε μια διαρκή σχέση,αν ο καθένας σας μπορεί να προσαρμοστεί στις επιθυμίες του άλλου. Όμως,είστε και οι δύο πολύ αποφασιστικοί,πράγμα που σημαίνει,ότι κανένας από εσάς δεν παραιτείται εύκολα. Κανένας από εσάς δεν είναι πολύ εξωστρεφής,οπότε θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να φτάσετε στον εσωτερικό εαυτό του άλλου και να τον κάνετε να ανοιχθεί.

Ο Αιγόκερως δεν είναι σε θέση να δώσει πολύ προσοχή και να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Καρκίνου. Ο Αιγόκερως έχει κι άλλα ενδιαφέροντα. Και οι δύο είστε καλοί διαχειριστές στα χρήματα και είναι απίθανο,να έχετε οικονομικά προβλήματα. Η σπατάλη είναι αδίκημα για τον Αιγόκερω,όπως και η υπερβολή. Ο Αιγόκερως είναι ένας πιστός και αφοσιωμένος σύντροφος κι αυτό,το βλέπει θετικά ο Καρκίνος. Επίσης,υπάρχει μια ισχυρή σεξουαλική έλξη μεταξύ των δύο σας. Στο κρεβάτι όλα θα είναι τέλεια,μέχρι ο Καρκίνος να βαρεθεί με την πρακτικότητα και τη συγκράτηση του Αιγόκερου. Η σχέση είναι ασταθής,ο γάμος είναι ανεπιθύμητος.

Αιγόκερως - Λέων

Είστε δύο προσωπικότητες διαφορετικές,στο χώρο της καθημερινής ζωής. Ο Λέων αγαπάει τα ρούχα,τα καλύτερα έπιπλα και προσπαθεί πάντα να ξεχωρίζει στη ζωή. Ο Αιγόκερως δεν τα μπορεί αυτά τα πράγματα και η απλή ζωή είναι πιο ελκυστική γι’ αυτόν. Ο Λέων θα πρέπει να φανεί κι αυτό μπορεί να κοστίσει μια περιουσία για τον Αιγόκερω. Αυτή είναι η πηγή των περισσότερων δεινών σας. Ο Αιγόκερως έχει περιόδους που θέλει να είναι μόνος του,ειδικά όταν αισθάνεται υπερβολική πίεση και μερικές φορές εξαφανίζεται για μέρες ή είναι αλλού. Μερικές φορές αυτό,θα μπορούσε να τρελάνει τον Λέοντα. Ο Αιγόκερως δύσκολα θα δει τη φωτεινή πλευρά της ζωής,ενώ ο Λέων είναι αισιόδοξος. Αυτό θα μπορούσε βέβαια,να σας κρατήσει μαζί.

Όσον αφορά το σεξ,ο Λέων τον πλησιάζει με αγάπη και διασκεδαστικό τρόπο,αλλά ο Αιγόκερως είναι συγκρατημένος και σοβαρός. Θέλει αρκετό χρόνο για να μπορεί να χαλαρώσει στο κρεβάτι,αλλά ο Λέων είναι ενθουσιώδης. Ο Αιγόκερως είναι ενοχλημένος από τον αυθορμητισμό του Λέοντα. Ο Αιγόκερως δεν είναι πολύ παθιασμένος στο κρεβάτι. Δεν ταιριάζετε μεταξύ σας στο σεξ. Και οι δύο είστε ανεξάρτητα ζώδια και θέλετε να κυριαρχείτε στην καθημερινή σας ζωή. Είστε γεμάτοι αντιθέσεις και στην περίπτωση μιας ερωτικής σχέσης αυτά μπορεί να φανούν ασήμαντα,αλλά στην περίπτωση του γάμου,ποτέ δε θα είστε ευτυχισμένοι μαζί.

Αιγόκερως - Παρθένος

Παρθένος και Αιγόκερως. Σαν δύο ζώδια της Γης,τα πάτε μαζί υπέροχα. Η έλξη μεταξύ σας στην αρχή θα μπορούσε να είναι έντονα σωματική,αλλά μπορεί να υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα ή άλλα πράγματα που βοήθησαν για να εμβαθύνετε το δεσμό σας και η σχέση άρχισε να ωριμάζει. Ενθαρρύνετε και βοηθάτε ο ένας,τον άλλο στις προσπάθειές του. Η καριέρα σας,είναι σημαντική και για τους δύο σας. Σεξουαλικά ταιριάζετε,γιατί δε δίνετε βάση μόνο στη φυσική πλευρά του σεξ,αλλά και στην αγάπη. Και οι δύο είστε πιστοί,έτσι η ζήλια δεν μπορεί ποτέ να είναι πρόβλημα για σας. Τα προβλήματα ξεκινούν,όταν τα πάντα φιλτράρονται μέσα από το πολύπλοκο μυαλό του Αιγόκερου.

Παρά το γεγονός ότι ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης,δεν είναι και τόσο γήινος. Ο Αιγόκερως θα διασκεδάσει την Παρθένο,όταν χρειάζεται να χαλαρώσει. Περνάτε μαζί καλά,επειδή σας αρέσει η εξοικονόμηση χρημάτων και δεν ξοδεύετε πάρα πολλά ή απερίσκεπτα. Επίσης,έχετε σχεδόν τις ίδιες προτιμήσεις,από τη στιγμή που και οι δύο είστε ζώδια της γης. Η μεγάλη φιλοδοξία του Αιγόκερου,ταιριάζει πολύ καλά με την τελειομανία της Παρθένου και πνευματικά και από την άποψη της κοινωνικής αναρρίχησης. Η κριτική της συχνά εκτιμάται από τον Αιγόκερω,διότι είναι ισορροπημένος,γνωρίζει τα όριά του και αποδέχεται την κριτική. Έχετε πολλές ελπίδες να καταλήξετε,ακόμα και σε γάμο.

Αιγόκερως - Ζυγός

Ο Αιγόκερως είναι καλά οργανωμένος και σε ορισμένες περιπτώσεις,αυτό μπορεί να κάνει τον Ζυγό να επαναπαύεται. Ο Ζυγός μπορεί να διασκεδάσει τους ανθρώπους,ενώ ο Αιγόκερως θα είναι ερωτευμένος με την καριέρα του κι αυτό το χαρακτηριστικό του,κάνει τον Ζυγό να τον θαυμάζει. Για λίγο η κατάσταση θα είναι εντάξει με τον Ζυγό,μέχρι να αρχίζει να αισθάνεται δεσμευμένος και να ασφυκτιά,γιατί χρειάζεται τον ενθουσιασμό των άλλων για να κάνει τη ζωή του πιο ευχάριστη. Ο Αιγόκερως ξέρει πώς να χειρίζεται τα οικονομικά,να αποταμιεύει και να σχεδιάζει για το μέλλον. Η απόκτηση μεγαλύτερων τραπεζικών καταθέσεων,αποτελεί ασφάλεια γι’ αυτόν. Ο Ζυγός δεν μπορεί να κατανοήσει αυτή την πτυχή του Αιγόκερου και πολύ λιγότερο,να τηρήσει τους δημοσιονομικούς κανόνες του.

Ο Ζυγός αναμένει να είναι εκδηλωτικός ο εραστής του και να του δείχνει την αγάπη του και θα χρειαστούν πολλές δηλώσεις για να το πιστέψει. Ο Αιγόκερως δεν είναι τόσο καλός,στο να το κάνει και τελικά ο ίδιος θα τον κατηγορήσει,ότι είναι ψυχρός και σκληρός. Η στάση του απέναντι στην εργασία θα δημιουργήσει επίσης προβλήματα,καθώς ο Ζυγός δεν έχει και τόσο το μυαλό του στη δουλειά,πράγμα που εκνευρίζει τον Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως θα φέρει ακόμη και την εργασία του στο κρεβάτι,κυριολεκτικά και θα πρέπει ο Ζυγός να τον αποσπάσει,πράγμα που θα τον κουράζει. Η τάση του Ζυγού για τεμπελιά ερεθίζει τον Αιγόκερω,ο οποίος συνηθίζει να εργάζεται χωρίς ξεκούραση. Ως εκ τούτου,ο Ζυγός θα είναι δυσαρεστημένος από τη νηφάλια πρακτικότητα του Αιγόκερου. Μεταξύ σας υπάρχουν πάρα πολύ μεγάλες διαφορές,που καθιστούν προβληματική τη σχέση.

Αιγόκερως - Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει ανάγκη για ειρήνη και ηρεμία κι αυτό,μπορεί να είναι ο καταλύτης που θα σας φέρει μαζί στην αρχή. Όταν ο Σκορπιός αρχίζει να επικοινωνεί με τον Αιγόκερω,βρίσκει τη δύναμή του και τα συναισθήματά του συγκλονιστικά. Όταν ο Σκορπιός διαπιστώνει ότι ο Αιγόκερως θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και ανησυχεί για την καριέρα του,τότε ζηλεύει και γίνεται απαιτητικός σε μεγάλο βαθμό. Η καλή οικονομική διαχείριση κι από τους δυο σας,φέρνει την ασφάλεια και τη σταθερότητα στη σχέση σας. Μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνία,σχετικά με μία σταθερή οικογενειακή ζωή και τα οικονομικά θέματα. Αν όμως ο Σκορπιός προσπαθήσει να επιβάλει τις προσωπικές απόψεις του στον Αιγόκερω ή δοκιμάσει να τον ελέγξει,τότε θα θυμώσει πολύ.

Σεξουαλικά,ο Σκορπιός έχει έντονα πάθη κι όταν ο Αιγόκερως φέρνει τη δουλειά του στο κρεβάτι,τον απόσυντονίζει σεξουαλικά. Μπορείτε όμως,να έχετε μία ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Ο Σκορπιός είναι ο πιο ευφάνταστος εραστής,αλλά η αντοχή του Αιγόκερου είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι. Ο Σκορπιός είναι πιο εφευρετικός,ενώ ο Αιγόκερως είναι πιο υποτονικός. Η επιτυχία σας στο κρεβάτι,σας δίνει ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Και οι δύο έχετε ισχυρή βούληση,αλλά ο Σκορπιός τείνει να κυριαρχήσει. Ο Αιγόκερως θα πρέπει να καταλάβει,ότι αυτό συμβαίνει,λόγω της μεγάλης αγάπης του Σκορπιού. Η σχέση σας έχει πάθος και ο γάμος είναι συνήθως πετυχημένος.

Αιγόκερως - Τοξότης

Ο Τοξότης θα εντυπωσιασθεί στην αρχή της σχέσης,από την ισορροπημένη προσέγγιση του Αιγόκερου στο θέμα των οικονομικών. Από την άλλη πλευρά,ο Αιγόκερως μπορεί να διαπιστώσει ότι η ανάλαφρη και ανέμελη προσωπικότητα του Τοξότη,τον κάνει να χαλαρώνει και να απολαμβάνει περισσότερο τη ζωή. Μετά από λίγο όμως και οι δύο διαπιστώνουν,ότι τα ίδια τα πράγματα που θαύμαζαν ο ένας,στον άλλο,είναι τα πράγματα που προκαλούν τώρα τα περισσότερα προβλήματα μεταξύ τους. Η τάση του Τοξότη να ξοδεύει επιπόλαια χρήματα,θα φέρει στον Αιγόκερω πολλούς πονοκεφάλους. Σε ανταπάντηση στην γκρίνια του,ο Τοξότης μπορεί να αποφασίσει ότι δε θέλει να κάνει γάμο με τον αγροίκο και νωθρό Αιγόκερω,που δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτόν. Κι έτσι,θα έρθετε σε σύγκρουση.

Στο σεξ,ο Τοξότης περιμένει να ικανοποιηθεί μ’ έναν τρόπο δελεαστικό,περιμένοντας να ψυχαγωγηθεί,αλλά ο Αιγόκερως είναι ικανός να κάτσει κάτω και να αρχίσει να δουλεύει ό, τι έφερε από το γραφείο στο σπίτι,πράγμα το οποίο θα εξαγριώσει τον Τοξότη. Η σεξουαλική ζωή σας είναι απογοητευτική και για τους δύο,αν και ο Τοξότης θα το αισθάνεται πιο έντονα από ό, τι ο Αιγόκερως. Ο Αιγόκερως αγαπά να κάνει έρωτα σε κάποια συγκεκριμένα μέρη,ενώ ο Τοξότης είναι έτοιμος να το κάνει παντού. Ο Αιγόκερως είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και συντηρητικός και ανησυχεί πάντα για την ασφάλεια. Ο Τοξότης είναι πιο απρόσεκτος και ανεύθυνος. Αυτή δεν είναι και η καλύτερη σχέση και θα καταλήξει σε αποτυχία,αν γίνει γάμος στο μέλλον.

Αιγόκερως - Αιγόκερως

Έχετε τα ίδια φυσικά χαρακτηριστικά κι αυτό δε θα ήταν σε θέση να σας κάνει να τα πάτε καλά μαζί,για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο καθένας σας παίρνει τη ζωή στα σοβαρά και μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις,για τα οικονομικά θέματα και την επαγγελματική σταδιοδρομία. Η επαγγελματική σταδιοδρομία,θα είναι το πιο σημαντικό μέρος στη ζωή και των δύο σας και το καλύτερο θα ήταν,εάν συνεργαζόσασταν μαζί. Τα οικονομικά θέματα δε θα ήταν πρόβλημα μεταξύ σας,γιατί ξέρετε να τα διαχειρίζεστε καλά. Βέβαια,το να ασχολείστε ο καθένας με την καριέρα του,μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ότι δε λαμβάνετε την απαιτούμενη προσοχή από το σύντροφό σας,πράγμα το οποίο,μπορεί να οδηγήσει σταδιακά σε απομόνωση.

Χρειάζεστε έναν πιο ξένοιαστο,ανάλαφρο σεξουαλικό σύντροφο,για να κρατήσει το ενδιαφέρον σας στο κρεβάτι και το σεξ μεταξύ σας,θα είναι χλιαρό και συμβατικό χωρίς έντονα πάθη. Είστε και οι δύο προσεκτικοί και επιφυλακτικές προσωπικότητες,που δουλεύετε σκληρά και αγαπάτε να εξοικονομείτε χρήματα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα μεταξύ σας,θα είναι να διατηρήσετε μία σχέση ζωντανή και νέα. Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πάρα πολύ σοβαρά και το πείσμα σας θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια αποξένωση. Αυτή η σχέση δεν είναι και η καλύτερη,οπότε,δεν είναι και πολύ συναρπαστική για γάμο.

Αιγόκερως - Υδροχόος

Μήπως τα αντίθετα έλκονται μεταξύ τους; Ναι,το κάνουν αρκετά συχνά,αλλά στην περίπτωση Αιγόκερως-Υδροχόος,οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες. Το αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού,εξαρτάται από τη διαφορά μεταξύ των προσδοκιών σας και το αποτέλεσμα. Οι αντισυμβατικές ιδέες του Υδροχόου είναι πρόκληση για τον Αιγόκερω,αλλά μόνο στην αρχή. Ο Αιγόκερως είναι παραδοσιακός,ενώ ο Υδροχόος είναι επαναστάτης. Μερικές φορές,ο Υδροχόος μπορεί να είναι τόσο πολύ μοντέρνος και ευέλικτος,που ο Αιγόκερως λαχταρά μια πιο σταθερή αγάπη. Κατά κύριο λόγο,η κατάθλιψη του Αιγόκερου θα κάνει τον Υδροχόο να προσπαθεί,να τον βοηθήσει. Βλέπει την κατάθλιψη ως είδος πρόκλησης. Αλλά σύντομα διαπιστώνει,ότι όλες οι προσπάθειες πήγαν χαμένες.

Ενώ ο Αιγόκερως ασχολείται με τα προβλήματα που αφορούν μόνο αυτόν τον ίδιο,ο Υδροχόος δίνει σε άλλους ανθρώπους,πράγμα που δεν μπορεί να καταλάβει ο Αιγόκερως. Θα υπάρξουν πολλές σεξουαλικές συγκρούσεις,γιατί ο Υδροχόος χρησιμοποιεί το σεξ για να βγάλει από την κατάθλιψη τον Αιγόκερω,αλλά και ο ίδιος χρειάζεται τη διαβεβαίωση μέσα από το σεξ. Ο Υδροχόος θέλει να είναι ελεύθερος και ο Αιγόκερως θέλει να κυριαρχήσει. Θα διαπιστώσετε σύντομα,ότι η ρομαντική σχέση σας έχει μετατραπεί σε μία φιλία. Ο Υδροχόος επιθυμεί να δαπανήσει χρήματα,ενώ ο Αιγόκερως τον θεωρεί επιπόλαιο και προσπαθεί να επιβάλει αυστηρούς ελέγχους. Μεταξύ σας δεν μπορεί να υπάρξει οικονομική ασφάλεια. Αυτή,δεν είναι μια ικανοποιητική σχέση κι ο γάμος θα απαιτήσει προσπάθειες.

Αιγόκερως - Ιχθύς

Συμπληρώνετε ο ένας τον άλλο,αλλά πολύ σύντομα,ανακαλύπτετε ότι έχετε και πολλές διαφορές μεταξύ σας. Ο Αιγόκερως έλκεται από την καλοκάγαθη συμπεριφορά του Ιχθύ για να βοηθήσει,αλλά σύντομα ανακαλύπτει,ότι αυτή είναι η μία πλευρά του Ιχθύ. Ο Ιχθύς συγκεντρώνει τη δύναμη που χρειάζεται,για να επαναστατήσει ενάντια στην κυριαρχία του Αιγόκερου. Είναι η στιγμή που η μυστικοπαθής πλευρά του,αρχίζει να εκδηλώνεται. Η σιωπή του Ιχθύ μπορεί να διαρκέσει για μέρες και μπερδεύει τελείως τον Αιγόκερω,που δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Έτσι,δημιουργείται ένα τοίχος μεταξύ σας. Και οι δύο είστε επιρρεπείς στην κατάθλιψη,αλλά ο Ιχθύς έχει τη δυνατότητα να την διώξει μόνος του από πάνω του,ενώ ο Αιγόκερως έχει ανάγκη να τον καθησυχάσει και να τον βοηθήσει. Εδώ δηλαδή,μιλάμε για μία σχέση λίγο βαριά και καταθλιπτική.

Η σεξουαλική ζωή σας δεν είναι τόσο καλή όσο θα περίμενε κανείς,γιατί ο Αιγόκερως θα δημιουργήσει προβλήματα στο κρεβάτι,ενώ ο Ιχθύς πολλές φορές δεν υποκινείτε σεξουαλικά από τον Αιγόκερω. Αν έχετε και οι δύο καλή διάθεση,το σεξ θα μπορούσε να είναι ευχάριστο και για τους δύο και να σας φέρει πιο κοντά. Ένα θετικό που μπορεί να έχει η σχέση αυτή,είναι ότι και οι δύο μαζί διαχειρίζεστε καλά τα οικονομικά,αν και ο Ιχθύς είναι κάπως ασταθής και δεν είναι τόσο υλιστής,όσο ο Αιγόκερως. Βέβαια,οι διαφορές στην προσωπικότητά σας,καθιστούν τη σχέση σας αρκετά δύσκολη,γιατί ο καθένας σας έχει διαφορετικούς στόχους. Αυτή,είναι μια πολύ ασταθής σχέση και δεν μπορεί να σταθεί για γάμο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms