Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Λέων. Ερωτική συναστρία.

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 12

Ερωτική συναστρία Λέοντα με τα υπόλοιπα ζώδια. Δες με ποια ζώδια ταιριάζει ο Λέων πιο πολύ, σύμφωνα με την ερωτική συναστρία Λέων. Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζει για σχέση ή γάμο. Η αστρολόγος ετοίμασε όλους τους συνδυασμούς.

 

Δες με ποια ζώδια ταιριάζει πιο πολύ ο Λέων σύμφωνα με την Ερωτική συναστρία:

 

Λέων - Κριός

Έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας. Και οι δύο είστε τολμηροί,δραστήριοι,ανεξάρτητοι και δίνετε ελευθερία στην αγάπη. Όλα αυτά,μπορεί να σας κάνουν ένα εκρηκτικό ζευγάρι. Ωστόσο,η ανάγκη σας για ασφάλεια και η προβολή μιας ισχυρής εικόνας του εαυτού σας,μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα,αλλά σα σχέση μπορεί να γίνετε ένα παραγωγικό ζευγάρι. Είστε και οι δύο χαρισματικοί και ζωντανοί και απολαμβάνετε τη ζωή στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Ο Λέων θέλει να δοκιμάσει τα καλύτερα της ζωής,ενώ ο Κριός τον υποστηρίζει σε όλα. Το μόνο πράγμα που τον ενοχλεί,είναι η σπατάλη χρημάτων για πράγματα που χρειάζεται να αγοράσει.

Πάντα θέλετε να μοιραστείτε και να κλέψετε τα φώτα της δημοσιότητας στο κοινό. Η ένωσή σας,θα έχει πολλές συγκινήσεις και πολλές συναρπαστικές στιγμές. Εσείς οι δύο μπορεί να βρείτε την τέλεια ταύτιση μεταξύ σας,ενώ η εμπιστοσύνη και η εξωστρεφή σας φύση,θα βοηθήσουν να κερδίσετε πολλούς φίλους και γνωστούς. Μπορείτε να σμίξετε πολύ εύκολα και η ένωσή σας είναι ισχυρή και φοβερή. Η νοημοσύνη σας,το υπέροχο πνεύμα σας και η μεγάλη καρδιά σας,τελικά,θα σας βοηθήσει να είστε μαζί και να μπορέσετε να ζήσετε μια ζωή γεμάτη εμπιστοσύνη,αγάπη και πίστη. Απλά,ξέρετε πώς να χειριστείτε δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις με την ισχυρή και γενναιόδωρη καρδιά σας.

Λέων - Ταύρος

Η σεξουαλική έλξη μεταξύ σας είναι εκρηκτική. Το πάθος του Λέοντα,είναι τέλειο για τον αισθησιασμό του Ταύρου. Και οι δύο είστε λάτρεις των λεπτών πραγμάτων στη ζωή. Και οι δύο είστε εκλεπτυσμένοι και έχετε ευαισθησίες και είστε λάτρεις του καλού φαγητού,της μουσικής και της τέχνης. Όμως ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεστε τα χρήματα,μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα μεταξύ σας. Ο Ταύρος είναι προσεκτικός με τα χρήματα και συνήθως έχει το βλέμμα του στραμμένο στις επενδύσεις. Από την άλλη πλευρά,ο Λέων είναι σπάταλος και αγαπά να ζει σα να μην υπάρχει αύριο. Είναι υπερβολικά γενναιόδωρος κι αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί και για τον Ταύρο,που του αρέσει να μαζεύει λεφτά για την οικονομική ασφάλεια.

Ο Ταύρος μπορεί να είναι αρκετά κτητικός και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση. Ο Λέων αγαπά να ενεργεί με μεγαλοπρέπεια. Και οι δυο σας έχετε πείσμα και θα πρέπει να μάθετε να είστε λίγο πιο ευέλικτοι,για να λειτουργήσουν τα πράγματα μεταξύ σας. Η σεξουαλική έλξη μεταξύ σας είναι πολύ ισχυρή,αλλά οι διαθέσεις σας θα παίξουν μεγάλο ρόλο,στη σεξουαλική σας ζωή. Ο Λέων μπορεί να παίξει επικίνδυνα παιχνίδια στον Ταύρο κι αυτό μπορεί να βλάψει σοβαρά τη σχέση σας. Θα έχετε πολλές εξάρσεις θυμού και απογοήτευσης,γι’ αυτό θα πρέπει να καταλάβετε ότι οι δυο σας,έχετε βασικές διαφορές και πρέπει να μάθετε να δέχεστε ο ένας,τον άλλο χωρίς να τον αναγκάζετε να αλλάξει.

Λέων - Δίδυμοι

Μία στοργική σχέση που πραγματικά απολαμβάνετε ο ένας,τον άλλο. Ενώ ο Λέων αγαπά τον έρωτα,οι Δίδυμοι αγαπούν το μυαλό του. Οι Δίδυμοι φαίνεται να είναι αρκετά ρομαντικοί για τον Λέοντα. Από την άλλη όμως,η αυτοπεποίθηση του Λέοντα διαταράσσεται,όταν οι Δίδυμοι φλερτάρουν με άλλους. Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα,αλλά έχετε τόσο πολλή διασκέδαση μαζί και δεν έχετε την τάση να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή σε μικρά προβλήματα,που τυχόν μπορεί να προκύπτουν μεταξύ σας. Τόσο ο Λέων,όσο και οι Δίδυμοι,έχουν έντονη επιθυμία για μια παθιασμένη και συναισθηματική ζωή. Σεξουαλικά,ο Λέων μπορεί να ανταποκριθεί στις επιθυμίες των Διδύμων,οι οποίοι είναι γι’ αυτόν ένα μυστήριο. Είναι αρκετά ικανός για να μειώσει την κάθε δυσαρέσκεια του Δίδυμου κι έτσι να χαλαρώσει την ένταση.

Μπορείτε να συνεργαστείτε πολύ καλά μαζί,προκειμένου να αντλήσετε διδάγματα ο ένας από τον άλλο. Και οι δυο σας διαθέτετε,ένα γρήγορο ρυθμό στη ζωή κι έτσι εναρμονίζεστε θαυμάσια. Μια αίσθηση του χιούμορ επικρατεί σ’ αυτή τη σχέση. Αν δεν είστε όμως πρόθυμοι να διαβάσετε,να γράψετε,να ταξιδέψετε ή να προβείτε σε αλλαγές,τότε η αρμονία που επικρατεί στην αρχή,θα μπορούσε να αλλάξει και να δημιουργούνται εντάσεις. Τα πάτε μαζί πολύ καλά όμως και οι διαφορές σας θεωρούνται ασήμαντες. Μπορείτε να βρείτε μεταξύ σας την ειρήνη και την αρμονία κι αυτή η σχέση,είναι διανοητική διέγερση για σας. Ακόμα κι αν έχετε κάποιες μικρές διαφορές,γρήγορα επέρχεται η συμφιλίωση.

Λέων - Καρκίνος

Μερικές φορές τα πράγματα μεταξύ σας πάνε καλά,μερικές φορές όχι. Ωστόσο,με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,οι καλές στιγμές τείνουν,να μετατραπούν σε κακές στιγμές τελικά. Αλλά υπάρχουν επίσης και οι καλές πλευρές κι αν ο Καρκίνος είναι πρόθυμος να θυσιάσει ένα μεγάλο μέρος της προσωπικότητάς του,ώστε να είναι με το λαμπερό Λέοντα,ίσως και να κρατήσει η σχέση σας. Η Σελήνη αντανακλά το φως του Ήλιου,οπότε αν ο Καρκίνος κατανοήσει πώς να αντικατοπτρίσει την αξιόλογη προσωπικότητα του Λέοντα,θα είστε μαζί για πάντα. Αν ο Καρκίνος αφήσει τον Λέοντα να κυριαρχήσει στη σχέση και εάν τον επαινεί σωστά και αρκετά συχνά,υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να διατηρηθεί η σχέση σας.

Θα πρέπει να κοντρολάρετε τη ζήλια σας και τις συναισθηματικές εκρήξεις,ειδικά ο Λέων,ο οποίος έχει ισχυρά και όχι χαλαρά συναισθήματα. Το ερώτημα είναι: πόσο καιρό θα αντέξει ο Καρκίνος μέχρι να κουραστεί; Ή μέχρι να βρει τον εαυτό του ξανά; Με λίγη καλή προσπάθεια κι από τους δύο,θα μπορούσατε να τα πάτε αρκετά καλά. Ο Λέων έχει μια ικανότητα, να σταθεροποιήσει την κυκλοθυμικότητα του Καρκίνου. Γενναιόδωρος, ανοιχτόκαρδος και δυναμικός ο Λέων, είναι ακριβώς αυτό που αναζητά ο ανασφαλής Καρκίνος και δημιουργεί ένα αίσθημα εξάρτησης. Από την άλλη πλευρά,αυτό κολακεύει τον Λέοντα και ιδιαίτερα στον τομέα του σεξ,όπου ο Λέων θέλει να κυριαρχήσει. Αν ο Καρκίνος είναι έτοιμος να αφήσει τον Λέοντα να είναι ο ηγέτης στο κρεβάτι,μπορεί να υπάρξει μεταξύ σας παθιασμένη σχέση.

Λέων - Λέων

Δύο ισχυρές,δεσπόζουσες προσωπικότητες θέλετε να αναλάβετε το ρόλο του ηγέτη,αλλά θα πρέπει να πολεμήσετε για το δικαίωμα αυτό. Η σταδιοδρομία σας,είναι πολύ σημαντική και για τους δυο σας κι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ σας. Και οι δύο θέλετε πάντα να είστε το κέντρο της προσοχής,αλλά υπάρχει μόνο ένα καλό. Αγαπάτε ο ένας,τον άλλο με όλη σας την καρδιά και αυτό μόνο,θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που έχετε. Έχετε ισχυρά σεξουαλικά ένστικτα και περνάτε κατά πάσα πιθανότητα,πολύ χρόνο μεταξύ σας στο κρεβάτι. Αυτό θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μία υπερδραστήρια σεξουαλική ζωή,που μπορεί να οδηγήσει σε μία σχέση χωρίς αγάπη,εκτός κι αν το ελέγχετε και το διατηρείτε εντός κάποιων ορίων.

Η αγάπη που δείχνετε,θα μπορούσε να φέρει στο σπίτι σας τους φίλους και την οικογένειά σας,για να σας θαυμάσουν. Παρόλα αυτά,μπορεί η σχέση σας να είναι άριστη με την προϋπόθεση,ότι δε θα ξεχνάτε,ότι ο Λέων αισθάνεται την ίδια ανάγκη για συγχαρητήρια,θαυμασμό και λατρεία,όπως κι εσείς. Δεν είναι και πάρα πολύ δύσκολο. Είστε και οι δύο εκλεπτυσμένοι και σκέφτεστε ό, τι είναι λαμπρό. Μην ξεχνάτε,ότι ο Λέων μπορεί να διακρίνει την κολακεία από την ψευτιά,καθώς έχει μια έκτη αίσθηση,με την οποία εντοπίζει το ψέμα. Το λιοντάρι δε θέλει απλά να έχει το θρόνο, αλλά να αισθανθεί τη βασιλική δύναμη. Πρόκειται για μια έντονη σχέση,που μπορεί να είναι μία,δια βίου αγάπη.

Λέων - Παρθένος

Ο Λέων θα μπορούσε να έχει για πρώτη φορά αποπλανηθεί από την Παρθένο εξαιτίας της ανάγκης του για κολακεία,την οποία του την προκάλεσε σε κάποια στιγμή. Όμως η Παρθένος,δεν είναι συνήθως ελκυστική για τον Λέοντα. Την θεωρεί μίζερη,ενώ ο Λέων είναι πολύ πιο γενναιόδωρος και οι διαφορές σας,σχετικά με τα οικονομικά,περιλαμβάνουν μια ευρεία σειρά πραγμάτων,συμπεριλαμβανομένου και το σχεδιασμό του προϋπολογισμού. Ο Λέων ζει για το τώρα,ενώ η Παρθένος για το μέλλον. Κι αυτό οδηγεί σε ένταση μεταξύ σας. Η Παρθένος,του κάνει παρατηρήσεις και ο Λέων μένει βαθιά δυσαρεστημένος. Επίσης,η Παρθένος θεωρεί ό, τι οι ψυχαγωγικές ασχολίες είναι χάσιμο χρόνου,ενώ καθορίζει τα μελλοντικά της σχέδια. Ο Λέων προτιμά να κάνει κάτι διασκεδαστικό,όπως να βγει έξω με φίλους.

Αυτή η στάση και των δύο μερών,θα φέρει τελικά τη διάλυση της σχέσης. Η ανοχή,είναι σημαντική για να διατηρηθεί αυτή η σχέση. Η φλογερή σεξουαλικότητα του Λέοντα δεν ικανοποιείται από την Παρθένο,αφού δεν έχει τόσο ανάγκη τα παιχνίδια ή τις φαντασιώσεις. Η σχέση αυτή,μπορεί να είναι λίγο ασταθής. Η Παρθένος δεν καταλαβαίνει το δραματικό χαρακτήρα του Λέοντα και δεν τον εκτιμά σωστά. Η Παρθένος είναι πρακτική,συνετή και συντηρητική. Ο Λέων είναι εκλεπτυσμένος και σπάταλος. Η ανάγκη για εξουσία,θα παραμείνει ένα όμορφο όνειρο με το καλύτερο σενάριο.

Λέων - Ζυγός

Εσείς οι δύο είστε εξαιρετικά θερμοί και απολαμβάνετε οτιδήποτε πολυτελές,από ένα καλό φαγητό,μέχρι μια καλή συζήτηση. Οποιαδήποτε προσπάθεια για να συζητήσετε τις διαφορές σας με ηρεμία,έχει επιτυχία. Δεδομένου ότι ο Ζυγός ανησυχεί για την απώλεια της νεότητας και της ελκυστικότητάς του,συχνά φλερτάρει με το αντίθετο φύλο και πολλές φορές,μόνο για τη δική του διαβεβαίωση. Αυτό,θα προκαλέσει μια ισχυρή κτητική και ζηλότυπη συμπεριφορά στον Λέοντα,ο οποίος θα κάνει ξεσπάσματα. Και στους  δυο σας,δεν αρέσει και τόσο να εργάζεστε και θέλετε να ζείτε στην ανεμελιά,χωρίς να κάνετε τίποτα.

Σεξουαλικά,οι ορέξεις σας είναι λίγο πολύ οι ίδιες. Και οι δυο σας έχετε ανάγκη την αίγλη και τη φαντασία στο κρεβάτι και η ανάγκη σας αυτή,ικανοποιείται. Και οι δύο ικανοποιείτε,ο ένας τις ανάγκες και τις επιθυμίες του άλλου. Ο Λέων ενδιαφέρεται περισσότερο για τη φυσική πλευρά του σεξ από τον Ζυγό,αλλά το ύφος του Λέοντα μπορεί να κερδίσει τον Ζυγό. Είστε και οι δύο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί,αλλά και τρελοί για το σεξ. Όλη την ώρα,θα την περνάτε στην κρεβατοκάμαρα. Σε περίπτωση που υπάρξει σύγκρουση μεταξύ σας,ο Ζυγός θα υποχωρήσει. Και θα το κάνει χωρίς καμία δυσκολία,λόγω της ικανότητας του Ζυγού να συνεργάζεται. Το καλύτερο όπλο του Ζυγού,είναι η σωστή στρατηγική και διακριτικότητα. Αυτή η ζεστή σχέση,μπορεί να μετατραπεί σ’ ένα ζεστό γάμο.

Λέων - Σκορπιός

Λέων και Σκορπιός; Φωτιά και Νερό. Όμορφος,συναρπαστικός,εκρηκτικός συνδυασμός,αλλά σύντομος. Η σχέση αυτή,ξεκινάει με βάση το σεξ. Φανταστική ερωτική έλξη,γιατί το δυναμικό σας είναι τεράστιο. Εάν όλα τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν στο κρεβάτι,θα είστε το πιο αρμονικό ζευγάρι. Εδώ,είναι το πάθος με την πρώτη ματιά. Όμως,οι πιθανότητες μιας μακροπρόθεσμης σχέσης μειώνονται. Ο Σκορπιός,έστω κι αν τοποθετεί τον Λέοντα σε ευγενή βάθρο,ποτέ δε θα το πει,όχι μόνο επειδή είναι μυστηριώδης,αλλά επειδή θεωρεί ότι αυτό είναι το σωστό πράγμα που κάνει. Ο Λέων είναι συνήθως το ευκολότερο ζώδιο για να τον χειραγωγήσει κανείς,ακριβώς επειδή είναι ευαίσθητος,όταν πρόκειται για τον έπαινο. Και ο Σκορπιός έχει μια καλή διαίσθηση και γνωρίζει πως θα επωφεληθεί από αυτό.

Από την άλλη πλευρά,ο Σκορπιός είναι κτητικός και ζηλιάρης κι αυτό δεν αρέσει στον Λέοντα πάρα πολύ. Ο Σκορπιός έχει  άγρυπνο βλέμμα,αλλά παρόλο που ο Λέων είναι μια ανοικτή προσωπικότητα,δε θα τα πει όλα,αλλά θα κρατήσει κάποια πράγματα για τον εαυτό του κι αυτό εκνευρίζει τον Σκορπιό,ανεξάρτητα του πόσο αθώα ήταν αυτά που του έκρυψε. Ο Σκορπιός αναμένει υπακοή και υποταγή κι αυτό θα φέρει πολύ δυστυχία και πίκρα στον Λέοντα. Ο Σκορπιός θέλει να υπαγορεύσει τον τρόπο που θα ξοδεύει ο Λέων τα χρήματα,αλλά δε θα έχει κανένα δισταγμό να ξοδέψει για πράγματα που ο ίδιος έχει ανάγκη. Αυτή είναι μια θαλασσοδαρμένη σχέση και καλύτερα να αποφεύγεται.

Λέων - Τοξότης

Λέων και Τοξότης. Φωτιά και Φωτιά. Ναι,αυτή είναι μια σχέση στην οποία θα νιώσετε πλήρεις! Μπορείτε να προσφέρετε πάρα πολλά ό ένας,στον άλλο. Έχετε και οι δύο την τάση,να βλέπετε την αγάπη ως μια μεγάλη περιπέτεια,είστε τόσο παθιασμένοι που δεν ελέγχετε τον εαυτό σας για πολύ. Ο Τοξότης θα υποκινήσει τον Λέοντα πνευματικά και ψυχικά. Αυτό είναι που χρειάζεται ένας Λέων,για να μείνει πιστός. Το ανοικτό πνεύμα του Τοξότη σχετικά με το τι σημαίνει ζωή και περιπέτεια,κάνει τον Λέοντα να εκτιμήσει αληθινά τη σχέση σας. Είστε και οι δύο λάτρεις τόσο της ελευθερίας και της αγάπης,όσο και της κοινωνικοποίησης,της συνάντησης νέων ανθρώπων και θέλετε να βγαίνετε έξω.

Είστε και οι δύο το ίδιο ζεστοί και γενναιόδωροι,αλλά αυτό που πρέπει να μάθει ο Λέων,είναι ότι ο Τοξότης δίνει σε όλους,αλλά κανείς δεν τραβάει αποκλειστικά την προσοχή του για καιρό. Από την άλλη πλευρά,είναι δύσκολο ένας Τοξότης να δεσμευθεί,αλλά αν υπάρχει κάποιο ζώδιο με το οποίο έχει όλες τις πιθανότητες να το κάνει αυτό,είναι ο Λέων. Μαζί μοιράζεστε μια κοινή προτίμηση για την ελευθερία,την περιπέτεια και τη συνάντηση νέων ανθρώπων. Και οι δύο έχετε την τάση,να διασκεδάζετε και στο σεξ τα πάτε θαυμάσια. Του Λέοντα του αρέσει να κάνει έρωτα τόσο συχνά,όσο και ο Τοξότης. Ο Τοξότης διεγείρει και εμπνέει τον Λέοντα και ο Λέοντας με τη σειρά του,κάνει τον Τοξότη να είναι πιο πιστός. Αυτή η σχέση είναι τέλεια και είναι εγγυημένος,ένας ευτυχισμένος γάμος.

Λέων - Αιγόκερως

Είστε δύο προσωπικότητες διαφορετικές,στο χώρο της καθημερινής ζωής. Ο Λέων αγαπάει τα ρούχα,τα καλύτερα έπιπλα και προσπαθεί πάντα να ξεχωρίζει στη ζωή. Ο Αιγόκερως δεν τα μπορεί αυτά τα πράγματα και η απλή ζωή είναι πιο ελκυστική γι’ αυτόν. Ο Λέων θα πρέπει να φανεί κι αυτό μπορεί να κοστίσει μια περιουσία για τον Αιγόκερω. Αυτή είναι η πηγή των περισσότερων δεινών σας. Ο Αιγόκερως έχει περιόδους που θέλει να είναι μόνος του,ειδικά όταν αισθάνεται υπερβολική πίεση και μερικές φορές εξαφανίζεται για μέρες ή είναι αλλού. Μερικές φορές αυτό,θα μπορούσε να τρελάνει τον Λέοντα. Ο Αιγόκερως δύσκολα θα δει τη φωτεινή πλευρά της ζωής,ενώ ο Λέων είναι αισιόδοξος. Αυτό θα μπορούσε βέβαια,να σας κρατήσει μαζί.

Όσον αφορά το σεξ,ο Λέων τον πλησιάζει με αγάπη και διασκεδαστικό τρόπο,αλλά ο Αιγόκερως είναι συγκρατημένος και σοβαρός. Θέλει αρκετό χρόνο για να μπορεί να χαλαρώσει στο κρεβάτι,αλλά ο Λέων είναι ενθουσιώδης. Ο Αιγόκερως είναι ενοχλημένος από τον αυθορμητισμό του Λέοντα. Ο Αιγόκερως δεν είναι πολύ παθιασμένος στο κρεβάτι. Δεν ταιριάζετε μεταξύ σας στο σεξ. Και οι δύο είστε ανεξάρτητα ζώδια και θέλετε να κυριαρχείτε στην καθημερινή σας ζωή. Είστε γεμάτοι αντιθέσεις και στην περίπτωση μιας ερωτικής σχέσης αυτά μπορεί να φανούν ασήμαντα,αλλά στην περίπτωση του γάμου,ποτέ δε θα είστε ευτυχισμένοι μαζί.

Λέων - Υδροχόος

Η φυσική έλξη μεταξύ σας είναι φανταστική. Είναι ίσως ο έρωτας με την πρώτη ματιά. Αλλά η τάση του Υδροχόου,να είναι συχνά απόμακρος και να φαίνεται ότι δεν έχει συναισθήματα,θα βλάψουν το εγώ του Λέοντα. Ο Υδροχόος ζει στον αέρα κι αυτό για τον αξιοπρεπή Λέοντα,μοιάζει με απόρριψη! Ο Υδροχόος είναι αντισυμβατικός και αντιλαμβάνεται την αγάπη και τις σχέσεις με διαφορετικό τρόπο από ό, τι ο Λέων. Γίνεται συχνά ανήσυχος και εκνευρισμένος όταν ο Λέων γίνεται δραματικός και δε δέχεται να είναι το κέντρο του κόσμου. Η επιφυλακτικότητα του Υδροχόου,θα αποδειχθεί μια πρόκληση για τον Λέοντα και ενδεχομένως,να σας φέρει για πρώτη φορά μαζί.

Και οι δύο είστε γεμάτοι υπερηφάνεια και με σταθερές απόψεις,που θα σας προκαλέσουν πολλές συγκρούσεις. Ο Υδροχόος είναι ανθρωπιστής,όχι όμως ότι δεν ενδιαφέρεται για το υλικό κέρδος. Για τον Λέοντα,η επιτυχία στα οικονομικά έρχεται πρώτη και έχει λίγη υπομονή με τον Υδροχόο,αποκαλώντας τον ότι είναι εκτός πραγματικότητας. Ο Λέοντας θα πιστέψει ότι ο Υδροχόος είναι πολύ πιο ζεστός στην καρδιά,απ’ ότι φαίνεται εξωτερικά. Ο Λέων θα πρέπει να μάθει να δέχεται,ότι ο Υδροχόος δε θα είναι ποτέ τόσο ζεστός και γενναιόδωρος,όσο είναι αυτός. Η σεξουαλική ζωή σας θα είναι ικανοποιητική,αλλά παρόλα αυτά,ο Υδροχόος μπορεί και να βρει άλλο πρόσωπο,προκαλώντας τον Λέοντα να σκεφτεί,ότι ο σύντροφός του είναι απάνθρωπος και αδιάφορος.

Λέων - Ιχθύς

Ο Λέων λάμπει και είναι κυρίαρχος,ενώ οι Ιχθείς είναι μυστικοί και λίγο πολύ ονειρικοί. Οι διαφορές μεταξύ σας,είναι πολύ μεγάλες. Ο Λέων είναι ζώδιο φωτιάς,οι Ιχθείς είναι ζώδιο νερού,δύο στοιχεία που αλληλοεξουδετερώνονται. Οι Ιχθείς είναι συναισθηματικοί και πολύ ρομαντικοί. Δε δείχνουν τα αισθήματά τους και η επικοινωνία γι’ αυτούς μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, αλλά όχι με λόγια. Ο ενεργητικός χαρακτήρας του Λέοντα,ο τρόπος που αντιλαμβάνεται τη διασκέδαση,δεν ταιριάζουν με την προσωπικότητα των Ιχθύων,που προτιμούν τους κλειστούς χώρους και το σπίτι,ενώ στον Λέοντα αρέσει το περπάτημα και να βγαίνει έξω. Πέρα από αυτό,μιλώντας για βόλτες,μιλάμε και για σπατάλη χρημάτων,πράγμα που ενοχλεί τους Ιχθείς που νοιάζονται για τα χρήματα. Έτσι,μπορείτε να έχετε πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις μεταξύ σας.

Οι Ιχθείς εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό και χρειάζονται καθημερινή φροντίδα,προσοχή και αγάπη και είναι συχνά πολύ ευαίσθητοι. Λαμβάνοντας υπόψη το όλο στυλ του Λέοντα,η σχέση αυτή θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα. Ο Λέων είναι επιδεικτικός και αυταρχικός,ενώ οι Ιχθείς είναι απόκοσμοι και μυστηριώδεις. Ο δυναμικός Λέων,δεν μπορεί να καταλάβει τον άτολμο και ήσυχο Ιχθύ. Ο Λέων δε θα προσπαθήσει να κατανοήσει τη συμπεριφορά των Ιχθύων στο κρεβάτι. Ούτε εκεί ταιριάζετε. Ο Λέων δεν μπορεί να ανεχθεί την έντονη ευαισθησία των Ιχθύων. Θα είναι μάλλον δύσκολο,να κάνετε σχέση με διάρκεια μεταξύ σας και φυσικά γάμο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms