Με ποια ζώδια ταιριάζει η Παρθένος. Ερωτική συναστρία.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3

Ερωτική συναστρία Παρθένου με τα υπόλοιπα ζώδια. Δες με ποια ζώδια ταιριάζει η Παρθένος πιο πολύ, σύμφωνα με την ερωτική συναστρία Παρθένος. Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζει για σχέση ή γάμο. Η αστρολόγος ετοίμασε όλους τους συνδυασμούς.

 

Δες με ποια ζώδια ταιριάζει πιο πολύ η Παρθένος σύμφωνα με την Ερωτική συναστρία:

 

Παρθένος - Κριός

Είστε και οι δύο πολύ ειλικρινείς και ψάχνετε για την αλήθεια στη ζωή. Ωστόσο,η Παρθένος μπορεί να είναι πολύ πικρή και σκληρή στα λόγια της,πράγμα που μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό στον Κριό. Από την άλλη πλευρά,η Παρθένος ενοχλείτε πολύ από την παρορμητική φύση του Κριού. Ένας Κριός θέλει πάντα να κάνει κάτι άμεσα,ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Η Παρθένος θέλει να περιμένει για λίγο χρόνο,πριν από τη λήψη των αποφάσεων. Τα οικονομικά θέματα,είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος για την Παρθένο,που είναι πολύ προσεκτική με τα χρήματα,ενώ ο Κριός μπορεί να είναι εξαιρετικά σπάταλος. Η Παρθένος είναι πολύ σταθερή και πρακτική,ενώ ο Κριός θα μπορούσε να είναι πάρα πολύ παρορμητικός και βιαστικός. Από την άλλη πλευρά,η Παρθένος μπορεί να περιορίσει την παρορμητική φύση του Κριού.

Η Παρθένος είναι υπερβολικά επιλεκτική,ενώ ο Κριός μπορεί να είναι το ακριβώς αντίθετο. Αυτό έρχεται σε αντίθεση και μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στη σχέση σας. Στον Κριό δεν αρέσει πάρα πολύ η κριτική,ενώ η Παρθένος πάντα θέλει να θέσει κανόνες και περιορισμούς. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε επαναλαμβανόμενες διαφωνίες και περιστασιακές διαμάχες μεταξύ σας. Αν γίνουν οι απαραίτητες υποχωρήσεις,μπορείτε να αποτελέσετε ένα πολύ καλό ζευγάρι. Ωστόσο,θα πρέπει να προσπαθήσετε σκληρά για να διατηρήσετε τη σχέση σας. Στην πραγματικότητα,η ιδιοσυγκρασία και η διάθεσή σας,είναι εντελώς διαφορετική.

Παρθένος - Ταύρος

Και οι δύο σας είστε πρακτικοί και έχετε αγάπη για τα παιδιά και για ένα σταθερό σπίτι,γύρω από το οποίο θα περιστραφεί η ζωή σας. Η συντροφικότητα μεταξύ σας,μπορεί να είναι πολύ συμβατή και ευχάριστη. Ένας πολύ ισχυρός παράγοντας που σας ενώνει,είναι ότι ο Ταύρος αγαπά να είναι το κέντρο της προσοχής και να περιποιείται τον εαυτό του,ενώ η Παρθένος συμπληρώνει αυτή την απόλαυση. Γίνεστε μαζί θαυμάσιοι φίλοι και απολαμβάνετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Μοιράζεστε μια καλή ψυχική επαφή μεταξύ σας,που κάνει την επικοινωνία σας ελεύθερη και αβίαστη. Κάνετε όμως ψυχολογικά παιχνίδια μεταξύ σας κι αυτό δεν αποτελεί καλό οιωνό για τη σχέση.

Η Παρθένος ασκεί κριτική και ο Ταύρος θα πρέπει να αναπτύξει ένα αίσθημα ανεκτικότητας σ’ αυτό το θέμα. Μπορείτε όμως,να απολαύσετε την επαφή με τη φύση,δεδομένου ότι σας δίνει μία αίσθηση ασφάλειας. Η σεξουαλική σας ζωή,θα είναι αρκετά ικανοποιητική και μάλλον σταθερή. Είστε εξαιρετικά πιστοί και αφοσιωμένοι ο ένας,στον άλλο. Θα έχετε μαζί αρκετά ζωντανές εμπειρίες και η σεξουαλική έλξη,θα είναι ηλεκτρισμένη. Παρέχετε ενστικτωδώς ο ένας,στον άλλο ό, τι θέλει κι αυτό δημιουργεί μια υπέροχη ένωση. Και οι δύο,δε θέλετε την αλλαγή και παίρνετε κοινές αποφάσεις. Και οι δύο μαζί,είναι πιθανό,να έχετε τεράστια επιτυχία και ανοδική πορεία στην καριέρα σας.

Παρθένος - Δίδυμοι

Και οι δύο έχετε κυβερνήτη τον Ερμή και έχετε έτσι,μια διανοητική προσέγγιση στη ζωή. Αλλά η ομοιότητα τελειώνει εκεί. Σε λίγο βαριέστε και οι δύο. Οι Δίδυμοι θα δείξουν αναποφασιστικότητα κι αφού εξασθενίσει το πάθος της Παρθένου,θα αρχίσετε να γκρινιάζετε και να επικρίνετε ο ένας,τον άλλο. Οι Δίδυμοι θα ξεκινήσουν να αναζητήσουν κάτι άλλο και η σεξουαλική σας ζωή,μετατρέπεται σύντομα σε ψυχρότητα. Πρόκειται για μια σύντομη σχέση,η οποία δεν έχει την ευκαιρία να διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένα θετικό είναι,ότι είστε και οι δύο ευπροσάρμοστοι και απολαμβάνετε την ποικιλία. Είστε και οι δύο πολύ καλοί,στο να προσαρμόζεστε στις αλλαγές.

Είναι σημαντικό να καθοριστούν οι προτεραιότητες,σε πολλά πεδία της ζωής σας. Θα είστε μαζί ευτυχισμένοι,όταν θα καθορίσετε ακριβώς γιατί θέλετε να είστε μαζί. Οι Δίδυμοι θα βρουν την Παρθένο πολύ πρακτική,μεθοδική και με καλή ικανότητα στο χειρισμό των χρημάτων. Το μυαλό τους έχει ποικίλα ενδιαφέροντα και τους αρέσει να παρακολουθούν τι συμβαίνει στον κόσμο. Η Παρθένος από την άλλη πλευρά,μπορεί να είναι προσεκτική σε θέματα της καρδιάς. Μεταξύ σας θα μπορούσαν να δημιουργηθούν προστριβές για υλικά πράγματα,όπως για την περιουσία και το σπίτι. Θα υπάρχουν σημαντικές διαφωνίες στη σχέση σας. Το γεγονός ότι υπάρχει τριβή μεταξύ σας,δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Παρθένος - Καρκίνος

Παρθένος και Καρκίνος; Το πάθος και η διάνοια; Αυτή είναι μια σχέση,που θα μπορούσε να είναι πολύ όμορφη. Στα χαρτιά,τουλάχιστον. Η Παρθένος επικοινωνεί πολύ καλά,δεδομένου ότι κυβερνήτης της είναι ο Ερμής και έχει μια ιδιαίτερη φινέτσα στην ανάλυση των λεπτομερειών,ώστε να επιδιώξει κάποια σταθερότητα στη συναισθηματική ζωή και των δύο σας. Είναι αρκετά ντροπαλή και  λίγο βαρετή. Αυτό,είναι όμως λάθος. Η Παρθένος εκπλήσσει με το χείμαρρο του πάθους της. Μερικές φορές,είναι πάρα πολύ πρακτική και λογική. Αλλά αυτό,είναι καλό για τους Καρκίνους. Και στους δυο σας αρέσει ένα ειρηνικό και όμορφο σπίτι,έτσι ώστε να είστε σ’ ένα πολύ άνετο γάμο,αν καταφέρετε και καταλάβετε ο ένας,τον άλλο.

Όμως η Παρθένος ψάχνει για τις μικρότερες ατέλειες,μόνο και μόνο,επειδή έχει πάθος για τις λεπτομέρειες της σχέσης. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στους Καρκίνους. Ο Καρκίνος είναι ευσυγκίνητος,ενώ η Παρθένος αναλυτική,αλλά σε τελική ανάλυση τα πάτε καλά μεταξύ σας. Η Παρθένος είναι πρακτικό άτομο και δίνει βάση σ’ αυτή τη σχέση. Ταιριάζετε απόλυτα μεταξύ σας,στο κρεβάτι. Ένας από τους κινδύνους σ’ αυτή τη σχέση,θα είναι η πάρα πολύ φροντίδα! Και οι δυο σας φροντίζετε τόσο υπερβολικά το πρόσωπο που αγαπάτε,που μπορεί να κάνει τη ζωή αφόρητη για τους δύο σας. Η σχέση σας μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ενδιαφέρουσα,σε περίπτωση που η Παρθένος είναι λιγότερο εκδηλωτική και στοργική με τον Καρκίνο.

Παρθένος - Λέων

Ο Λέων θα μπορούσε να έχει για πρώτη φορά αποπλανηθεί από την Παρθένο εξαιτίας της ανάγκης του για κολακεία,την οποία του την προκάλεσε σε κάποια στιγμή. Όμως η Παρθένος,δεν είναι συνήθως ελκυστική για τον Λέοντα. Την θεωρεί μίζερη,ενώ ο Λέων είναι πολύ πιο γενναιόδωρος και οι διαφορές σας,σχετικά με τα οικονομικά,περιλαμβάνουν μια ευρεία σειρά πραγμάτων,συμπεριλαμβανομένου και το σχεδιασμό του προϋπολογισμού. Ο Λέων ζει για το τώρα,ενώ η Παρθένος για το μέλλον. Κι αυτό οδηγεί σε ένταση μεταξύ σας. Η Παρθένος,του κάνει παρατηρήσεις και ο Λέων μένει βαθιά δυσαρεστημένος. Επίσης,η Παρθένος θεωρεί ό, τι οι ψυχαγωγικές ασχολίες είναι χάσιμο χρόνου,ενώ καθορίζει τα μελλοντικά της σχέδια. Ο Λέων προτιμά να κάνει κάτι διασκεδαστικό,όπως να βγει έξω με φίλους.

Αυτή η στάση και των δύο μερών,θα φέρει τελικά τη διάλυση της σχέσης. Η ανοχή,είναι σημαντική για να διατηρηθεί αυτή η σχέση. Η φλογερή σεξουαλικότητα του Λέοντα δεν ικανοποιείται από την Παρθένο,αφού δεν έχει τόσο ανάγκη τα παιχνίδια ή τις φαντασιώσεις. Η σχέση αυτή,μπορεί να είναι λίγο ασταθής. Η Παρθένος δεν καταλαβαίνει το δραματικό χαρακτήρα του Λέοντα και δεν τον εκτιμά σωστά. Η Παρθένος είναι πρακτική,συνετή και συντηρητική. Ο Λέων είναι εκλεπτυσμένος και σπάταλος. Η ανάγκη για εξουσία,θα παραμείνει ένα όμορφο όνειρο με το καλύτερο σενάριο.

Παρθένος - Παρθένος

Και οι δύο σας μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις για τη ζωή. Έχετε κοινή λογική και μοιράζεστε την ίδια στάση για τα χρήματα. Μοιράζεστε επίσης,ένα άλλο κοινό χαρακτηριστικό,το ότι είστε κριτικοί. Αυτό θα πρέπει λίγο να το προσέξετε μεταξύ σας. Είναι σπάνιο να είστε βιαστικοί στις μεθόδους σας και η σκέψη σας είναι άκρως λογική,σε τέτοιο βαθμό,που μόλις μετά βίας αφήνετε περιθώρια για τη φαντασία ή τη διασκέδαση. Αν κάποιος κάνει ένα λάθος,ο άλλος μπορεί να γίνει σκληρός και απότομος στις προσωπικές του παρατηρήσεις. Είστε και οι δύο υπεύθυνοι,ευαίσθητοι,ευφυείς και παίρνετε σοβαρά την αγάπη. Επίσης,σκέφτεστε πολύ.

Το σεξ,δεν είναι αυτό που σας ένωσε μαζί. Και οι δύο μαζί δεν έχετε έντονη σεξουαλική σχέση και εξετάζετε την αγάπη ως βάση,για κάτι πιο σημαντικό,για μία σχέση ζωής. Οι απαιτήσεις σας στο κρεβάτι δεν είναι πολύ μεγάλες και δεν προκαλείτε πολλές διαμαρτυρίες και επικρίσεις. Θα υπάρξει κατά πάσα πιθανότητα επίσης,ένας διαρκής ανταγωνισμός για το ποιος είναι ηγέτης,αλλά έτσι κι αλλιώς,έχετε πάρα πολλά κοινά κι αυτό έχει σημασία. Μπορείτε να απολαύσετε τόσο να μιλάτε,όσο και να αναλύετε. Το μυαλό σας λειτουργεί πάντα και έχετε πάντα κάτι να κάνετε,ειδικά στο χώρο της εργασίας σας. Μια λίγο νευρική σχέση,που όμως μπορεί να λειτουργήσει,με πολλή αγάπη από κάθε πλευρά.

Παρθένος - Ζυγός

Ο Ζυγός είναι για την Παρθένο, όλα όσα θα ήθελε κρυφά να είναι, γοητευτικός, ρομαντικός, ορμητικός, απερίσκεπτος και δημοφιλής. Όταν ο Ζυγός ανάβει τη γοητεία της Παρθένου,έχει παρασυρθεί σε μια ρομαντική ομίχλη,χωρίς ποτέ να συνειδητοποιήσει ότι το έχει κάνει αυτό δεκάδες φορές. Τελικά όμως η Παρθένος,συνειδητοποιεί ότι το μεγαλύτερο μέρος των προτερημάτων του Ζυγού είναι επιφανειακό κι αυτό είναι η αρχή στα προβλήματα. Η Παρθένος θα πρέπει να μάθει να δέχεται,ότι ο Ζυγός κάνει απιστίες και δίνει απογοήτευση στο σύντροφό του. Η Παρθένος κυβερνάται περισσότερο από το μυαλό,ενώ ο Ζυγός κυρίως από τα βαθιά συναισθήματα. Ο Ζυγός,θα πει την Παρθένο στενόμυαλη και θα επιμείνει ότι είναι πιστός και η Παρθένος θέλει μια ήσυχη,ήρεμη ζωή στο σπίτι,μ’ ένα πιο σταθερό άτομο.

Ο Ζυγός δε θα ανεχθεί τις διαμάχες με την Παρθένο κι αυτό θα καταλήξει σε μία συνεχή τριβή. Η Παρθένος ζει σύμφωνα με τους δικούς της κανόνες,ενώ ο Ζυγός είναι απολύτως διαφορετικό πλάσμα. Επίσης ενδιαφέρεται περισσότερο για τα χρήματα,σε σχέση με το σεξ. Ο Ζυγός βρίσκει την Παρθένο γκρινιάρα,κριτική και εντελώς πρακτική. Η Παρθένος είναι πιο απλή στην προσέγγισή της στο σεξ,ενώ ο Ζυγός θα προσπαθήσει να κάνει έρωτα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή,σε κάθε χώρο του σπιτιού και την επόμενη στιγμή,ο ίδιος θα θέλει να φλερτάρει. Αυτή είναι μια σχέση που δεν έχει μακροζωία και φέρνει δυστυχία και στις δύο πλευρές. Πρόκειται για μια αμφίβολη σχέση και εξαιρετικά πολύπλοκη για γάμο.

Παρθένος - Σκορπιός

Και οι δύο είστε γεννημένοι να ασκείτε κριτική και έτοιμοι να κάνετε τα παράπονά σας εναντίον του άλλου,σε στιγμές απροειδοποίητες,αν και κανένας σας δεν αισθάνεται πολύ καλά,όταν γίνεστε το αντικείμενο της κριτικής του άλλου. Η Παρθένος θα καταφύγει στη γκρίνια,αλλά ο Σκορπιός είναι εκείνος που θα βγάλει δυσαρέσκεια εναντίον της Παρθένου. Ο Σκορπιός έχει έντονες συμπάθειες και αντιπάθειες και με τον πολύπλοκο χαρακτήρα του,καθιστά δύσκολο για την Παρθένο να τον κατανοήσει. Ο Σκορπιός μπορεί να ζηλέψει χωρίς να υπάρχει λόγος,ακόμη κι αν η Παρθένος έχει αποδειχθεί ότι είναι πιστός σύντροφος και σε γενικές απόψεις,είναι δύσκολο να συμφωνήσετε μεταξύ σας. Ο Σκορπιός είναι απαιτητικός στο σεξ και δεν είναι καλός στην αυτό-έκφραση. Η Παρθένος δεν μπορεί να καταλάβει το πάθος του και δεν τον χειρίζεται τόσο καλά.

Ο Σκορπιός είναι ένα πολύ κτητικό άτομο και έχει άγχος μερικές φορές,ειδικά στην αρχή της σχέσης,διότι χρειάζεται χρόνο για να αξιολογήσει προσεκτικά. Από την άλλη πλευρά,ο Σκορπιός είναι πολύ γενναιόδωρος και πιστός,όταν έχει γίνει δική του. Και δεδομένου ότι η Παρθένος λαμβάνει υπόψη το εγκεφαλικό μέρος της αγάπης,αυτό θα σας φέρει πιο κοντά. Ο Σκορπιός έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στο μέλλον,έτσι η δύναμή του,χαλαρώνει την Παρθένο συχνά. Και στους δύο αρέσει η εξοικονόμηση χρημάτων και αυτό σημαίνει ότι θα τα πάτε καλά μαζί στα οικονομικά. Είναι μια σχέση με μεγάλες πιθανότητες,να διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρθένος - Τοξότης

Η Παρθένος δεν είναι ζηλότυπο άτομο από τη φύση της,αλλά με τον Τοξότη αυτά τα συναισθήματα εύκολα διεγείρονται,γιατί πιστεύει πολύ στην προσωπική του ελευθερία και είναι δύσκολο να τον περιορίσει κανείς. Δεν πιστεύει ότι η αγάπη σημαίνει κατοχή. Ο Τοξότης θα βρει δύσκολο να τα πάει καλά με την Παρθένο,που πιστεύει στην οικονομική ασφάλεια και στο σχεδιασμό για το μέλλον. Ονειρεύεται το αδύνατο όνειρο και ποτέ δεν ανησυχεί,για το τι λογαριασμοί θα του έρθουν τον επόμενο μήνα ή από που προέρχονται τα χρήματα,πράγμα το οποίο είναι εξαιρετικά ανησυχητικό για την Παρθένο. Καθώς και στους δυο σας αρέσει η εξωτερική δραστηριότητα,αυτό θα μπορούσε να σας φέρει κοντά για λίγο,αλλά μόνο προσωρινά.


Το κοινό σας ενδιαφέρον σ’ άλλα σημαντικά ζητήματα,δεν είναι καθόλου αρκετό για να στηρίξει μια ισόβια δέσμευση και να μπορέσει να λειτουργήσει. Δεδομένου ότι η Παρθένος,δε δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στη σεξουαλική πλευρά της ζωής και δεν έχει την ίδια όρεξη που έχει ο Τοξότης,ο Τοξότης μπορεί κάλλιστα,να αισθάνεται ότι είναι δικαιολογημένος για την εξεύρεση ενός νέου εραστή,γεγονός που θα προκαλέσει πολλές μάχες. Η στάση του Τοξότη για την αγάπη,οδηγεί την Παρθένο έξω από τα νερά της. Το συναίσθημα της ασφάλειας εξαφανίζεται. Ο Τοξότης δεν προσπαθεί να κατανοήσει τις ανάγκες της Παρθένου. Η Παρθένος αναζητά την τάξη και την απλότητα,ενώ ο Τοξότης αναζητά τον ενθουσιασμό και τις νέες εμπειρίες. Θα είστε σε θέση να μείνετε μαζί για μια εβδομάδα,αλλά όχι για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Παρθένος - Αιγόκερως

Παρθένος και Αιγόκερως. Σαν δύο ζώδια της Γης,τα πάτε μαζί υπέροχα. Η έλξη μεταξύ σας στην αρχή θα μπορούσε να είναι έντονα σωματική,αλλά μπορεί να υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα ή άλλα πράγματα που βοήθησαν για να εμβαθύνετε το δεσμό σας και η σχέση άρχισε να ωριμάζει. Ενθαρρύνετε και βοηθάτε ο ένας,τον άλλο στις προσπάθειές του. Η καριέρα σας,είναι σημαντική και για τους δύο σας. Σεξουαλικά ταιριάζετε,γιατί δε δίνετε βάση μόνο στη φυσική πλευρά του σεξ,αλλά και στην αγάπη. Και οι δύο είστε πιστοί,έτσι η ζήλια δεν μπορεί ποτέ να είναι πρόβλημα για σας. Τα προβλήματα ξεκινούν,όταν τα πάντα φιλτράρονται μέσα από το πολύπλοκο μυαλό του Αιγόκερου.

Παρά το γεγονός ότι ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης,δεν είναι και τόσο γήινος. Ο Αιγόκερως θα διασκεδάσει την Παρθένο,όταν χρειάζεται να χαλαρώσει. Περνάτε μαζί καλά,επειδή σας αρέσει η εξοικονόμηση χρημάτων και δεν ξοδεύετε πάρα πολλά ή απερίσκεπτα. Επίσης,έχετε σχεδόν τις ίδιες προτιμήσεις,από τη στιγμή που και οι δύο είστε ζώδια της γης. Η μεγάλη φιλοδοξία του Αιγόκερου,ταιριάζει πολύ καλά με την τελειομανία της Παρθένου και πνευματικά και από την άποψη της κοινωνικής αναρρίχησης. Η κριτική της συχνά εκτιμάται από τον Αιγόκερω,διότι είναι ισορροπημένος,γνωρίζει τα όριά του και αποδέχεται την κριτική. Έχετε πολλές ελπίδες να καταλήξετε,ακόμα και σε γάμο.

Παρθένος - Υδροχόος

Ο Υδροχόος δίνει στην Παρθένο την εντύπωση,ότι ζει μία εξαιρετικά συναρπαστική ζωή κι αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχική έλξη για την Παρθένο. Η αυτοπεποίθηση της Παρθένου,δίνει στον Υδροχόο μια αίσθηση ανακούφισης,ότι βρήκε κάποιον που δε θα στηρίζεται υπερβολικά πάνω του,καθιστώντας έτσι την έλξη μεταξύ σας αρκετά ισχυρή,για να ξεκινήσει μια σχέση από τις πρώτες εντυπώσεις και μόνο. Και οι δύο σας,θα έχετε κίνητρα από διανοητικά ερεθίσματα και ενθάρρυνση μέσα από τη σχέση. Η ενασχόληση του Υδροχόου με άλλα θέματα,δεν αφήνει αρκετό χρόνο για να ασχοληθεί με την Παρθένο και δε θα αργήσει ο Υδροχόος να δει τις επιπτώσεις,της απότομης γλώσσας της Παρθένου.

Και οι δύο είστε ζώδια εγκεφαλικά και όχι συναισθηματικά,αλλά η Παρθένος φαίνεται πιο μαζεμένη,ενώ ο Υδροχόος είναι επινοητικός και αισιόδοξος. Δεν υπάρχει έντονη ερωτική έλξη μεταξύ σας. Δε θα υπάρξει,ούτε ιδιαίτερη ισχυρή διέγερση,ούτε ενδιαφέρον στα ερωτικά παιχνίδια. Οι εξωτερικές επιρροές για τον Υδροχόο,θα μπορούσαν να είναι η αιτία των προβλημάτων στη σεξουαλική σας σχέση. Η Παρθένος δεν είναι σε θέση να αποσπάσει το μυαλό του Υδροχόου,από αυτά που σκέπτεται. Ο Υδροχόος έχει ανάγκη τη δραστηριότητα,τις κοινωνικές εκδηλώσεις κι έναν ευρύ κύκλο γνωριμιών. Η Παρθένος θέλει την ησυχία της,με μερικούς στενούς φίλους. Έχετε και οι δύο διαφορετικούς στόχους. Η σχέση αυτή είναι αδιάφορη και για τους δύο κι αν θα γίνει,θα είναι σύντομη.

Παρθένος - Ιχθύς

Η ικανότητα των Ιχθύων, να διαισθάνονται κάθε αλλαγή διάθεσης και τις συναισθηματικές ανάγκες της Παρθένου, μπορεί να φαίνεται πολύ θετικό στο να στηριχθεί μια δια βίου δέσμευση. Επίσης ξέρουν πολύ καλά την ψυχρότητα και την κριτική πλευρά της Παρθένου,αλλά θα κλείσουν τα μάτια τους σε αυτό για λίγο. Σε αυτήν τη σχέση, η Παρθένος θα πρέπει να παίρνει τις περισσότερες αποφάσεις και οι Ιχθείς είναι πάντα πρόθυμοι να τις τηρήσουν. Οι Ιχθείς,δε φαίνεται να μπορούν να χειριστούν τα χρήματα που τους φεύγουν σα νερό κι έτσι η Παρθένος,θα πρέπει να ασχοληθεί με τα οικονομικά θέματα της σχέσης. Η Παρθένος θα θέλει να συζητήσει λογικά τις διαφορές,ενώ οι Ιχθείς θα υποχωρήσουν και θα διαλογιστούν,για να βρουν τις απαντήσεις.

Η φαντασία της Παρθένου στο κρεβάτι,είναι αρκετά περιορισμένη και οι Ιχθείς θα μπορούσαν,να νευριάσουν,όταν οι ίδιοι αφήνουν τη φαντασία τους να τρέχει εξωφρενικά. Για τους Παρθένους, αγάπη σημαίνει ασφάλεια και κοινωνική συμβατότητα. Για τους Ιχθείς, η αγάπη είναι κάτι σαν ένας χείμαρρος, ένας καταρράκτης, κάτι που είναι το κέντρο των πάντων. Πράγματι, η έλξη κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μαγνητική την πρώτη στιγμή, αλλά στην πορεία,θα δείτε πως είστε διαφορετικοί μεταξύ σας. Θα πρέπει να κάνετε μεταξύ σας πολλούς συμβιβασμούς, για να διαρκέσει η σχέση σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms