Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Καρκίνος. Ερωτική συναστρία.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 7

Ερωτική συναστρία Καρκίνου με τα υπόλοιπα ζώδια. Δες με ποια ζώδια ταιριάζει ο Καρκίνος πιο πολύ, σύμφωνα με την ερωτική συναστρία Καρκίνος. Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζει για σχέση ή γάμο. Η αστρολόγος ετοίμασε όλους τους συνδυασμούς για την ερωτική συναστρία Καρκίνος.

 

Δες με ποια ζώδια ταιριάζει πιο πολύ ο Καρκίνος σύμφωνα με την Ερωτική συναστρία:

 

Καρκίνος - Κριός

Η μακροβιότητα της σχέσης σας θα εξαρτηθεί,από το πόσο θα μπορέσετε να προσαρμοστείτε ο ένας στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του άλλου. Πρέπει να μάθετε από τα προτερήματα και τις αδυναμίες ο ένας,του άλλου. Ο Καρκίνος μπορεί να μάθει από τον Κριό,για το πώς μπορεί να είναι ανεξάρτητος. Με την ίδια λογική,ο Κριός μπορεί να μάθει πολλά από τη συμπόνια και την ευαισθησία του Καρκίνου. Ένα αρνητικό στη σχέση αυτή,είναι η ασφυξία που προκύπτει λόγω της καταθλιπτικής συμπεριφοράς του Καρκίνου,σε θέματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις. Ένας Κριός μπορεί να θέλει να διατηρήσει τις οικογενειακές αξίες,αλλά πρέπει να έχει επαρκή ελευθερία για να ζήσει μια ζωή με ικανοποίηση.

Από την άλλη πλευρά,ένας Καρκίνος θέλει αγάπη,οικειότητα και εξάρτηση,για να έχει μια ικανοποιητική οικογενειακή ζωή. Σε ακραίες περιπτώσεις,ο Κριός μπορεί να φαίνεται πολύ ψυχρός και απρόσωπος μερικές φορές,ενώ ο Καρκίνος μπορεί να φανεί πολύ ευαίσθητος και εύθραυστος,αν κάτι πάει στραβά. Ο Κριός είναι συχνά πολύ ασταθής και άστατος στο μυαλό και δεν μπορεί να τα πάει πολύ καλά με τον Καρκίνο. Οι επιφανειακές συνομιλίες μπορεί να σπάσουν την καρδιά και την ψυχή ενός Καρκίνου. Ο Καρκίνος υποφέρει όταν ο Κριός δεν ανταποκριθεί στην αγάπη και στοργή του.

Καρκίνος - Ταύρος

Και οι δύο,απολαμβάνετε το σπίτι και μοιράζεστε την αγάπη για το καλό φαγητό και να περνάτε καλά. Θα ξοδεύετε μαζί πολύ χρόνο για την οικογένεια και τα παιδιά. Και οι δύο σας είστε βαθιά πιστοί στην οικογένεια,την ασφάλεια και αρκετά υλιστές. Ο Καρκίνος θέλει να ξέρει κάθε μικρό πράγμα που συμβαίνει στη ζωή του Ταύρου και του δίνει άφθονη φροντίδα και προσοχή. Αυτό θα φέρει στον Ταύρο,το βαθύ αίσθημα της ασφάλειας που επιδιώκει. Και οι δύο είστε πολύ συναισθηματικοί. Θα περάσετε πολλές ειρηνικές στιγμές μαζί,μοιραζόμενοι τις απλές χαρές της ζωής. Και οι δύο,δε θέλετε και πολύ τον κόσμο,αλλά προτιμάτε να έχετε τη δική σας άνετη φωλιά,μακριά από την οχλοβοή.

Είστε πολύ παθιασμένοι και θέλετε μια συναρπαστική σεξουαλική ζωή. Η σεξουαλική ζωή του Καρκίνου,επηρεάζεται από τις διαθέσεις του. Αν υπάρχει οποιαδήποτε δυσαρέσκεια,ο Καρκίνος δε θα είναι ανοιχτός στην ιδέα,του να κάνει έρωτα κι αυτό θα επηρεάσει βαθιά τον Ταύρο. Η αγάπη σας όμως,θα σας κρατήσει μαζί. Ο Ταύρος θα εκπληρώσει όλες τις μυστικές σεξουαλικές φαντασιώσεις του Καρκίνου. Θα μπορέσετε μαζί,να κάνετε χρήματα κι άλλα πράγματα που επιθυμείτε. Και οι δύο σας έχετε καλλιτεχνικές τάσεις και είστε σε θέση να βοηθήσετε και να ενθαρρύνετε ο ένας,τον άλλο να αξιοποιήσει το εσωτερικό του δυναμικό. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να εξερευνήσετε τη δημιουργικότητά σας,μαζί και ατομικά. Δεν πάσχετε από αναστολές. Θα μοιραστείτε πολλά πράγματα μαζί. Συμπληρώνετε ο ένας,τον άλλο μεταξύ σας.

Καρκίνος - Δίδυμοι

Δεν μπορείτε να κατανοήσετε πλήρως ο ένας τις ανάγκες του άλλου,γι’ αυτό είναι και λιγάκι δύσκολο να ερωτευθείτε μεταξύ σας. Στον έρωτα,ο Καρκίνος είναι πιο συναισθηματικός,ενώ ο Δίδυμος είναι περισσότερο πνευματικός,ευέλικτος και επιδέξιος. Με άλλα λόγια,του αρέσει η ποικιλία. Ο Καρκίνος χρειάζεται να ασχοληθεί με την οικογένεια και τα συναισθήματα. Είναι ευαίσθητος και έχει ανάγκη την οικογένεια. Κατά καιρούς,ο Καρκίνος μπορεί να αισθάνεται ότι ο Δίδυμος δεν έχει μία,αλλά δύο τουλάχιστον διαφορετικές προσωπικότητες. Ο Καρκίνος αλλάζει διαθέσεις περίπου τέσσερις φορές την ημέρα και χρειάζεται να καθορίσει τους στόχους του. Είναι σημαντικό για τον Δίδυμο,να λαμβάνει υπόψη τις μεταβαλλόμενες διαθέσεις του Καρκίνου. Ο Δίδυμος έχει ανάγκη την επικοινωνία.

Στο κρεβάτι ο Δίδυμος είναι μάλλον απαθής,ενώ ο Καρκίνος αναζητά μια βαθιά συναισθηματική έκφραση. Ο Δίδυμος αγαπά να πειραματίζεται και να δοκιμάζει νέες τεχνικές. Αυτό το ζώδιο μισεί τη ρουτίνα και η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής του,τόσο στη δουλειά,όσο και στον έρωτα. Είναι γρήγορος στις ενέργειές του και περιμένει από το σύντροφό του,να ταιριάξει με το ρυθμό του. Με λίγα λόγια,η ζωή του δεν μπορεί ποτέ να είναι βαρετή,κάθε μέρα είναι μια νέα περιπέτεια που πρέπει να απολαμβάνει. Η αχαλίνωτη σεξουαλική ενέργεια των Διδύμων,θα δημιουργήσει προβλήματα στον Καρκίνο. Γενικά,είναι μια ασταθής σχέση.

Καρκίνος - Καρκίνος

Αυτός,είναι πράγματι ένας συνδυασμός που μπορείτε να γράψετε,ένα μυθιστόρημα!Δύο αθεράπευτα ρομαντικοί,μπορείτε να έχετε μία από τις ισχυρότερες και πιο όμορφες σχέσεις,σ’ αυτή τη γη. Δημιουργείτε μαζί έναν ολόκληρο κόσμο συναισθημάτων και παθών. Επιπλέον,έχετε μεγάλες πιθανότητες να είστε ευτυχισμένοι,γιατί και οι δύο έχετε ένα σχεδόν διαισθητικό τρόπο κατανόησης μεταξύ σας. Έχετε και οι δύο την απαραίτητη υπομονή,επιμονή,καθώς και την πνευματική ικανότητα να κάνετε αυτή τη σχέση όμορφη. Έχετε έντονα συναισθήματα μεταξύ σας,τρυφερότητα,ζεστασιά και προσοχή από το σύντροφό σας και όχι μόνο στην αρχή της σχέσης.

Καταλαβαίνεστε μεταξύ σας και προσφέρετε όλα όσα χρειάζεστε. Το σπίτι και η οικογένεια,είναι πολύ σημαντικά και για τους δυο σας. Θεωρώντας ότι κυβερνήτης σας είναι η Σελήνη,πιθανώς να υπάρχει μερικές φορές κακή διάθεση. Έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Και οι δύο υποφέρετε από υπερβολική ευαισθησία που έχει ως αποτέλεσμα,συναισθηματικά προβλήματα. Και οι δύο θέλετε να παίξετε ένα βασικό ρόλο στη σχέση κι αυτό προκαλεί συχνά,κριτική και διαφωνίες. Έχετε την τάση να βλέπετε τους εαυτούς σας ως μάρτυρες και χάνετε πολύ χρόνο μαζί,ενώ θα ήταν καλύτερο,να κάνατε άλλα πράγματα. Ωστόσο,σεξουαλικά προσελκύετε ο ένας,τον άλλο κι αυτό είναι μάλλον αισθησιακό. Ο γάμος απαιτεί καλή θέληση κι από τους δύο και αμοιβαία κατανόηση.

Καρκίνος - Λέων

Μερικές φορές τα πράγματα μεταξύ σας πάνε καλά,μερικές φορές όχι. Ωστόσο,με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,οι καλές στιγμές τείνουν,να μετατραπούν σε κακές στιγμές τελικά. Αλλά υπάρχουν επίσης και οι καλές πλευρές κι αν ο Καρκίνος είναι πρόθυμος να θυσιάσει ένα μεγάλο μέρος της προσωπικότητάς του,ώστε να είναι με το λαμπερό Λέοντα,ίσως και να κρατήσει η σχέση σας. Η Σελήνη αντανακλά το φως του Ήλιου,οπότε αν ο Καρκίνος κατανοήσει πώς να αντικατοπτρίσει την αξιόλογη προσωπικότητα του Λέοντα,θα είστε μαζί για πάντα. Αν ο Καρκίνος αφήσει τον Λέοντα να κυριαρχήσει στη σχέση και εάν τον επαινεί σωστά και αρκετά συχνά,υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να διατηρηθεί η σχέση σας.

Θα πρέπει να κοντρολάρετε τη ζήλια σας και τις συναισθηματικές εκρήξεις,ειδικά ο Λέων,ο οποίος έχει ισχυρά και όχι χαλαρά συναισθήματα. Το ερώτημα είναι: πόσο καιρό θα αντέξει ο Καρκίνος μέχρι να κουραστεί; Ή μέχρι να βρει τον εαυτό του ξανά; Με λίγη καλή προσπάθεια κι από τους δύο,θα μπορούσατε να τα πάτε αρκετά καλά. Ο Λέων έχει μια ικανότητα,να σταθεροποιήσει την κυκλοθυμικότητα του Καρκίνου. Γενναιόδωρος,ανοιχτόκαρδος και δυναμικός ο Λέων,είναι ακριβώς αυτό που αναζητά ο ανασφαλής Καρκίνος και δημιουργεί ένα αίσθημα εξάρτησης. Από την άλλη πλευρά,αυτό κολακεύει τον Λέοντα και ιδιαίτερα στον τομέα του σεξ,όπου ο Λέων θέλει να κυριαρχήσει. Αν ο Καρκίνος είναι έτοιμος να αφήσει τον Λέοντα να είναι ο ηγέτης στο κρεβάτι,μπορεί να υπάρξει μεταξύ σας παθιασμένη σχέση.

Καρκίνος - Παρθένος

Καρκίνος και Παρθένος; Το πάθος και η διάνοια; Αυτή είναι μια σχέση,που θα μπορούσε να είναι πολύ όμορφη. Στα χαρτιά,τουλάχιστον. Η Παρθένος επικοινωνεί πολύ καλά,δεδομένου ότι κυβερνήτης της είναι ο Ερμής και έχει μια ιδιαίτερη φινέτσα στην ανάλυση των λεπτομερειών,ώστε να επιδιώξει κάποια σταθερότητα στη συναισθηματική ζωή και των δύο σας. Είναι αρκετά ντροπαλή και  λίγο βαρετή. Αυτό,είναι όμως λάθος. Η Παρθένος εκπλήσσει με το χείμαρρο του πάθους της. Μερικές φορές,είναι πάρα πολύ πρακτική και λογική. Αλλά αυτό,είναι καλό για τους Καρκίνους. Και στους δυο σας αρέσει ένα ειρηνικό και όμορφο σπίτι,έτσι ώστε να είστε σ’ ένα πολύ άνετο γάμο,αν καταφέρετε και καταλάβετε ο ένας,τον άλλο.

Όμως η Παρθένος ψάχνει για τις μικρότερες ατέλειες,μόνο και μόνο,επειδή έχει πάθος για τις λεπτομέρειες της σχέσης. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στους Καρκίνους. Ο Καρκίνος είναι ευσυγκίνητος,ενώ η Παρθένος αναλυτική,αλλά σε τελική ανάλυση τα πάτε καλά μεταξύ σας. Η Παρθένος είναι πρακτικό άτομο και δίνει βάση σ’ αυτή τη σχέση. Ταιριάζετε απόλυτα μεταξύ σας,στο κρεβάτι. Ένας από τους κινδύνους σ’ αυτή τη σχέση,θα είναι η πάρα πολύ φροντίδα! Και οι δυο σας φροντίζετε τόσο υπερβολικά το πρόσωπο που αγαπάτε,που μπορεί να κάνει τη ζωή αφόρητη για τους δύο σας. Η σχέση σας μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ενδιαφέρουσα,σε περίπτωση που η Παρθένος είναι λιγότερο εκδηλωτική και στοργική με τον Καρκίνο.

Καρκίνος - Ζυγός

Δεν είναι ένας συνδυασμός για να γίνετε ευτυχισμένοι,αλλά αξίζει να δοκιμάσετε. Ο Ζυγός είναι τόσο γοητευτικός,ελεύθερος,ανεξάρτητος και ξοδεύει περισσότερο χρόνο με τους άλλους,παρά στο σπίτι. Ο Καρκίνος είναι ανασφαλής και ο Ζυγός του ενισχύει το φόβο και την ανασφάλειά του. Είναι αλήθεια ό, τι πέρα από τη φυσική έλξη,ο Καρκίνος ερωτεύεται τον Ζυγό επειδή είναι ακαταμάχητα εκλεπτυσμένος στη σκέψη,επιτηδευμένος,κομψός και μορφωμένος. Ο Ζυγός αναμένεται να προκαλέσει τα συναισθήματα του ευαίσθητου Καρκίνου,ο οποίος έλκεται από την ομορφιά. Το πρόβλημα είναι,ότι ο Ζυγός θα είναι μαζί με τους φίλους του και μακριά από το σπίτι κι έτσι αυτό ταράζει τη γαλήνη του Καρκίνου,που υποφέρει σιωπηλά. Όταν ο Ζυγός προτείνει να καλέσει κόσμο στο σπίτι,ο Καρκίνος θα σκέφτεται μόνο τα πρακτικά ζητήματα,όπως τα βρώμικα πιάτα,το κόστος κ.λπ.

Επιπλέον ο Ζυγός,είναι συχνά υπερβολικά αισιόδοξος και η αμφιταλάντευσή του,στη λήψη αποφάσεων,κάνουν τον Καρκίνο να τον αποδοκιμάζει συχνά. Σαν ζευγάρι,λειτουργείτε σε εντελώς διαφορετικά επίπεδα. Ο Καρκίνος θέλει πολύ συναίσθημα,ενώ ο Ζυγός επιδιώκει τέλεια πνευματική επικοινωνία. Είναι δύσκολο για τον Ζυγό να τα πάει καλά,με τη μεταβαλλόμενη ιδιοσυγκρασία του Καρκίνου. Από την άλλη πλευρά,ο Ζυγός προσελκύεται από τις διαθέσεις του Καρκίνου,αλλά ο ίδιος προτιμά να αποφεύγει τυχόν προβλήματα. Ο Καρκίνος θα πρέπει να έχει ενθουσιασμό στο σεξ,για να κρατήσει την προσοχή του Ζυγού,καθώς το σεξ είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Η σχέση είναι εφικτή. Ο γάμος είναι σχεδόν εξωπραγματικός.

Καρκίνος - Σκορπιός

Ο Σκορπιός και ο Καρκίνος έχουν και οι δύο το ίδιο κίνητρο,το συναίσθημα και ο δεσμός τους είναι πολύ ισχυρός. Ο Σκορπιός δίνει την καρδιά και την ψυχή του στη σχέση και αναμένει το ίδιο από το σύντροφό του. Ο Σκορπιός θα δώσει πολλά στη σχέση. Οι πεποιθήσεις του Καρκίνου αποτελούν τον καθρέπτη του Σκορπιού και ο Καρκίνος δεν του δίνει έναυσμα για ζήλια. Ο Σκορπιός εργάζεται σκληρά,είτε στο σπίτι,είτε στην εργασία του και το σπίτι του,είναι ο τόπος που προορίζεται για την ειρήνη και τη γαλήνη που χρειάζεται για να χαλαρώσει από τις καθημερινές εντάσεις. Αν οι συναισθηματικές ανάγκες του Σκορπιού πληρούνται και έχει εμπιστοσύνη,τότε μιλάμε για μια σχέση δυνατή.

Έχετε και οι δύο πολύ καλό χαρακτήρα και διάθεση και δε δημιουργείτε ζήλια ο ένας,στον άλλο. Ο Καρκίνος έχει μεγάλο σεβασμό για τον Σκορπιό,ο οποίος παρά την κριτική που του ασκεί,δε θίγεται. Η σεξουαλική σας σχέση είναι πολύ δυνατή και βρίσκετε μεγάλη ανταπόκριση μεταξύ σας. Ο Καρκίνος είναι σε θέση να εκφράσει τον εαυτό του περισσότερο από τον Σκορπιό,διευρύνοντας έτσι το πάθος.Η δύναμη του Σκορπιού και η ανάγκη του να δεσπόζει,προστατεύουν τον Καρκίνο,ενώ ο Σκορπιός αισθάνεται ασφαλής. Ο Καρκίνος θαυμάζει τη δύναμη του Σκορπιού,ενώ ο Σκορπιός βρίσκει καταφύγιο στη συναισθηματική δέσμευση του Καρκίνου. Η αγάπη θα αυξάνεται κι αυτό το πάθος στη σχέση,μπορεί να οδηγήσει σ’ ένα τέλειο γάμο.

Καρκίνος - Τοξότης 

Πρόκειται για μία σχέση που και οι δύο είστε έτοιμοι για πόλεμο και είναι αβέβαιο ότι θα ευδοκιμήσει. Ο Τοξότης είναι έτοιμος να βγει και να ζήσει τη ζωή στο έπακρο και δεν αναλώνει το χρόνο του στο σπίτι. Περιμένει τον Καρκίνο να μοιραστεί μαζί του τις ιδέες και την ιδιαίτερα δραστήρια κοινωνική ζωή. Σε περίπτωση που αυτό αποτύχει,ο Τοξότης θα βγει έξω να βρει «άλλους» να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του. Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο γεμάτο γοητεία και πιστεύει ότι η ελευθερία του είναι σημαντική. Θα πρέπει ο Καρκίνος να μην εκφράσει ζηλότυπη αντίδραση,γιατί τότε ο Τοξότης θα αρχίσει να αισθάνεται ότι ο ίδιος υπέπεσε σε σοβαρό λάθος.

Σεξουαλικά,ο Τοξότης είναι πολύ δραστήριος και κατά κανόνα,δεν ικανοποιείται εύκολα από το μελαγχολικό και συναισθηματικό Καρκίνο. Αυτό μπορεί να αφήσει τον Τοξότη μ’ ένα συναίσθημα απογοήτευσης,κατάθλιψης και ανεκπλήρωτων επιθυμιών και στη συνέχεια,θα αναζητήσει νέο σύντροφο. Έχετε διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες. Ο Τοξότης είναι ο περιπλανώμενος και δε θέλει κάτι βέβαιο. Ο Καρκίνος θέλει να είναι σίγουρος για την αγάπη του συντρόφου του και ο Τοξότης δεν είναι σε θέση να την εξασφαλίσει. Ο Καρκίνος ζει για το μέλλον,ενώ ο Τοξότης ζει για το σήμερα. Ο άστατος Τοξότης προκαλεί τη ζήλια του Καρκίνου. Ο Τοξότης αρέσκεται στις περιπέτειες,ενώ ο Καρκίνος τη διαμονή στο σπίτι. Υπάρχουν ασαφείς προοπτικές για μια σταθερή σχέση.

Καρκίνος - Αιγόκερως

Καρκίνος και Αιγόκερως; Ενδιαφέρον συνδυασμός ,αλλά και λίγο επικίνδυνος. Θεωρητικά,ταιριάζετε. Αλλά υπάρχει μια «αντίθεση» μεταξύ των ζωδίων σας. Υπάρχουν ίσες ευκαιρίες,στο να πετύχει η σχέση σας,καθώς και να αποτύχει.
Έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας. Και οι δυο ξέρετε πώς να προσφέρετε κατανόηση και προστασία ο ένας,στον άλλο. Εσείς οι δύο ξέρετε πώς να ακολουθήσετε τους στόχους σας,που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε μια διαρκή σχέση,αν ο καθένας σας μπορεί να προσαρμοστεί στις επιθυμίες του άλλου. Όμως,είστε και οι δύο πολύ αποφασιστικοί,πράγμα που σημαίνει,ότι κανένας από εσάς δεν παραιτείται εύκολα. Κανένας από εσάς δεν είναι πολύ εξωστρεφής,οπότε θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να φτάσετε στον εσωτερικό εαυτό του άλλου και να τον κάνετε να ανοιχθεί.

Ο Αιγόκερως δεν είναι σε θέση να δώσει πολύ προσοχή και να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Καρκίνου. Ο Αιγόκερως έχει κι άλλα ενδιαφέροντα. Και οι δύο είστε καλοί διαχειριστές στα χρήματα και είναι απίθανο,να έχετε οικονομικά προβλήματα. Η σπατάλη είναι αδίκημα για τον Αιγόκερω,όπως και η υπερβολή. Ο Αιγόκερως είναι ένας πιστός και αφοσιωμένος σύντροφος κι αυτό,το βλέπει θετικά ο Καρκίνος. Επίσης,υπάρχει μια ισχυρή σεξουαλική έλξη μεταξύ των δύο σας. Στο κρεβάτι όλα θα είναι τέλεια,μέχρι ο Καρκίνος να βαρεθεί με την πρακτικότητα και τη συγκράτηση του Αιγόκερου. Η σχέση είναι ασταθής,ο γάμος είναι ανεπιθύμητος.

Καρκίνος - Υδροχόος

Καρκίνος και Υδροχόος; Είστε τόσο διαφορετικοί,που μόνο με μεγάλη προσπάθεια,ειδικά από την πλευρά του Καρκίνου,θα μπορέσει να δουλέψει η σχέση. Ο Υδροχόος είναι ο «άνθρωπος της επιστήμης»,έχει κλίση προς την έρευνα και την τεχνολογία και καθοδηγείται από το μυαλό του σε ό, τι κάνει. Η αγάπη,είναι η ίδια λογική σ’ έναν Υδροχόο. Ο Καρκίνος εμπνέεται από τη διαίσθηση και τα συναισθήματα και ως εκ τούτου,οι αντιδράσεις σας μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές,σε παρόμοιες καταστάσεις. Ο Υδροχόος μπορεί να φαίνεται λίγο απόμακρος και ψυχρός και προσελκύει τον Καρκίνο με το μυστηριώδες βλέμμα του,αλλά σύντομα φαίνεται ότι είναι απλώς ένας τρόπος,για να αποπλανεί.

Ο Υδροχόος είναι  ζώδιο του αέρα και ο Καρκίνος ζώδιο του νερού. Τα δύο αυτά στοιχεία,ποτέ δεν αναμειγνύονται. Ο Υδροχόος είναι λίγο μυστηριώδης. Και όσο κι αν προσπαθεί ο Καρκίνος να καταλάβει τι συμβαίνει στην ψυχή του,θα έχει πάντα την εντύπωση ότι υπάρχει ένα αόρατο εμπόδιο,το οποίο δεν μπορεί να περάσει. Ο Υδροχόος αγαπά την περιπέτεια και δεν του αρέσει να μένει στο σπίτι. Είναι πολύ ανεξάρτητος κι αυτό θα αυξήσει το αίσθημα της ανασφάλειας και της ζήλιας του Καρκίνου. Οι ανάγκες του Καρκίνου μένουν ανικανοποίητες. Επίσης,δύσκολα τα βρίσκουν και στο κρεβάτι. Οι πιθανότητες τα πράγματα να μην πάνε καλά,είναι πάρα πολύ μεγάλες.

Καρκίνος - Ιχθύς

Έχετε και οι δύο έντονη φαντασία και ενστικτώδη διαισθητική δύναμη,που δίνει τη δυνατότητα να κατανοείτε ο ένας,τον άλλο. Η συναισθηματική ασφάλεια,είναι ανάγκη που ισοδυναμεί με την ευτυχία και των δύο. Αυτό,σε συνδυασμό με πολύ προσπάθεια και από τις δύο πλευρές,θα δημιουργήσει μια στενή σχέση και ένα σταθερό δεσμό. Όταν ο Ιχθύς περνάει μια καταθλιπτική φάση,τότε ο Καρκίνος είναι έτοιμος να δώσει πολλή αγάπη,κατανόηση και αισιοδοξία. Υπάρχει ισχυρή φυσική έλξη μεταξύ σας,έχετε και οι δύο δυνατή φαντασία,αν και οι σεξουαλικές φαντασιώσεις σας είναι πιο πολύ ρομαντικές. Και οι δύο χρησιμοποιείτε τη σεξουαλική σας ζωή,για να βελτιώσετε την ήδη καλή σχέση σας. Η αγάπη μπορεί να λειτουργήσει μεταξύ σας.

Υπάρχουν στιγμές,όπου το μητρικό ένστικτο του Καρκίνου είναι απαραίτητο,επειδή ο Ιχθύς χρειάζεται πολλή φροντίδα και συχνά έχει την τάση να το ρίχνει στο ποτό. Πρόκειται για μια τρυφερή και ευαίσθητη σχέση,που θα ενισχύσει το εγώ του καθενός. Είστε και οι δύο ευφάνταστοι και ονειροπόλοι και μαζί μπορείτε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Και οι δύο προσπαθείτε να στηρίξετε ο ένας,τον άλλο. Πιθανώς ο Καρκίνος να είναι ο ηγέτης. Οι καυγάδες είναι συνήθως μικρής διάρκειας και γρήγορα λήγουν στο κρεβάτι. Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και κατά τη διάρκεια της νύχτας και ο συναισθηματισμός σας,καταλήγει σ’ ένα ιδανικό γάμο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms