Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Σκορπιός. Ερωτική συναστρία.

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 6

Ερωτική συναστρία Σκορπιού με τα υπόλοιπα ζώδια. Δες με ποια ζώδια ταιριάζει ο Σκορπιός πιο πολύ, σύμφωνα με την ερωτική συναστρία Σκορπιός. Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζει για σχέση ή γάμο. Η αστρολόγος ετοίμασε όλους τους συνδυασμούς.

 

Δες με ποια ζώδια ταιριάζει πιο πολύ ο Σκορπιός σύμφωνα με την Ερωτική συναστρία:

 

Σκορπιός - Κριός

Η ένωση μεταξύ σας είναι εκρηκτική!!! Είστε πολύ παθιασμένοι και ενεργητικοί,επειδή και οι δύο σας είστε δυναμικοί. Και οι δύο σας έχετε πολύ ισχυρή προσωπικότητα και αίσθηση του σκοπού,που θα μπορούσε να δώσει μεγάλη ώθηση στη σχέση. Μπορείτε να ζήσετε μια ζωή σαν δύο χωριστά άτομα,διατηρώντας μια τέλεια αρμονία και ισορροπία μεταξύ σας. Ωστόσο,εκφράζεστε διαφορετικά συναισθηματικά,πράγμα που μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στη σταθερότητα της σχέσης. Ένας Σκορπιός χρειάζεται συναισθηματική προσέγγιση,ενώ ένας Κριός στερείται από έντονες συγκινήσεις.

Ένα άλλο πρόβλημα που θα μπορούσε να προκύψει,είναι ο αμοιβαίος θυμός και διαπληκτισμός. Η συγκράτηση του θυμού,θα μπορούσε να είναι ένα δύσκολο πράγμα για έναν Σκορπιό,επειδή δεν μπορεί να ξεχάσει οτιδήποτε σχετίζεται με τα συναισθήματα και την καρδιά. Ο Κριός μπορεί να θυμώσει κάποιες φορές,αλλά θα το ξεχάσει. Ωστόσο,οι δύο σας μπορεί να κάνετε ένα ωραίο ζευγάρι. Ο Σκορπιός θα λατρέψει την επιθετική φύση του Κριού,ενώ ο Κριός θα λατρέψει τη μυστικοπαθή και παθιασμένη φύση του Σκορπιού. Έχετε και οι δύο πολύ αυτοπεποίθηση,πάθος και σεξουαλικότητα. Ακόμα κι αν έχετε πολλές διαφορές στην προσωπικότητά σας,μπορείτε να ζήσετε μια ειρηνική ζωή,γεμάτη στόχους και επιτεύγματα.

Σκορπιός - Ταύρος

Μεταξύ σας υπάρχει ισχυρή μαγνητική έλξη. Είστε έντονα συναισθηματικοί και δίνετε αγάπη ο ένας,στον άλλο. Η έντονη δύναμη της θέλησης που έχει ο Σκορπιός,είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον Ταύρο. Τα θεμέλια για τη σχέση σας,θα είναι μια καλή φιλία και θα απολαμβάνετε μαζί ο ένας την παρέα του άλλου. Και οι δύο όμως,θα θέλετε να έχετε το πάνω χέρι στη σχέση κι αυτό,ίσως δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Και οι δύο είστε αρκετά πεισματάρηδες κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις,γι’ αυτό θα πρέπει να μάθετε να είστε περισσότερο ευέλικτοι,εάν θέλετε η σχέση να διαρκέσει. Τα άλλα κοινά χαρακτηριστικά σας,είναι ότι και οι δύο είστε έμπειροι στη διαχείριση των χρημάτων και αυτό διασφαλίζει ότι θα έχετε μεγάλη οικονομική σταθερότητα και ευημερία.

Σεξουαλικά,μπορεί να είστε αρκετά επιθετικοί. Θα πρέπει να κατανοήσετε ο ένας τις σεξουαλικές επιθυμίες του άλλου. Παρόλα αυτά,είστε ένα παθιασμένο ζευγάρι. Και οι δύο είστε πολύ κτητικοί και ζηλιάρηδες. Ο Σκορπιός έχει μία κρυφή,μυστική πλευρά κι αυτό είναι κάτι,που ο Ταύρος δύσκολα θα κατανοήσει. Ο Σκορπιός κρύβει τα συναισθήματά του,για να προστατευτεί από το κακό. Ο θυμός,η ενοχή και η ζήλια,είναι πράγματα που ο Σκορπιός θάβει βαθιά μέσα του σε πολλές περιπτώσεις. Έχετε όμως μεταξύ σας αφοσίωση και αποφασιστικότητα. Μπορεί κατά καιρούς να δίνετε μάχες,αλλά είστε ενωμένοι μεταξύ σας και αγαπιέστε με πάθος.

Σκορπιός - Δίδυμοι

Η φαντασία των Διδύμων και ο δυναμισμός του Σκορπιού, μπορεί να κάνει έναν καλό συνδυασμό. Ένα σημαντικό είναι, ότι τα πάτε πολύ καλά σεξουαλικά, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Οι Δίδυμοι είναι τύποι που προσπαθούν να ζήσουν μια πλήρη, πολυάσχολη ζωή, αλλά όχι ο Σκορπιός, ο οποίος περισσότερο επικεντρώνεται στην ιδέα της αυτό- βελτίωσης. Ο Σκορπιός είναι αισθησιακός με πάθος, απαιτητικός, ζηλιάρης και άκαμπτος. Οι Δίδυμοι είναι άστατοι,επιπόλαιοι, επιφανειακοί, ανάλαφροι και μεταβλητοί. Οι Δίδυμοι είναι κοινωνικοί, ενώ ο Σκορπιός θέλει να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή. Κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι ένα είδος σχέσης, που δε θα είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που παρουσιάζονται.

Έχετε διαφορετικές απόψεις για τη ζωή. Ο Σκορπιός έχει έντονη φύση,αγαπάει την ένταση σε κάθε πράγμα,γι’ αυτό είναι πολύ παθιασμένος και συναισθηματικός. Οι Δίδυμοι δεν είναι τόσο παθιασμένοι,πράγμα που σας κάνει να μην μπορείτε να ζήσετε αρμονικά μεταξύ σας. Ο Σκορπιός θέλει υπεύθυνο σύντροφο στη ζωή του,ενώ οι Δίδυμοι είναι κάπως άστατοι. Επιπλέον,ο Σκορπιός θέλει να εξασφαλίσει την ασφάλεια στη σχέση του,ωστόσο το φλερτ των Διδύμων θα αποτελούσε εμπόδιο και θα προκαλέσει τον Σκορπιό,να φύγει από αυτή τη σχέση. Οι διαφορές αυτές,δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σας. Υπάρχουν περιορισμοί και πολύ σύντομα κουράζεστε και οι δύο από αυτή τη σχέση σύντομα. Με λίγα λόγια,η επιτυχία αυτής της σχέσης είναι πολύ δύσκολη.

Σκορπιός - Καρκίνος

Ο Σκορπιός και ο Καρκίνος έχουν και οι δύο το ίδιο κίνητρο,το συναίσθημα και ο δεσμός τους είναι πολύ ισχυρός. Ο Σκορπιός δίνει την καρδιά και την ψυχή του στη σχέση και αναμένει το ίδιο από το σύντροφό του. Ο Σκορπιός θα δώσει πολλά στη σχέση. Οι πεποιθήσεις του Καρκίνου αποτελούν τον καθρέπτη του Σκορπιού και ο Καρκίνος δεν του δίνει έναυσμα για ζήλια. Ο Σκορπιός εργάζεται σκληρά,είτε στο σπίτι,είτε στην εργασία του και το σπίτι του,είναι ο τόπος που προορίζεται για την ειρήνη και τη γαλήνη που χρειάζεται για να χαλαρώσει από τις καθημερινές εντάσεις. Αν οι συναισθηματικές ανάγκες του Σκορπιού πληρούνται και έχει εμπιστοσύνη,τότε μιλάμε για μια σχέση δυνατή.

Έχετε και οι δύο πολύ καλό χαρακτήρα και διάθεση και δε δημιουργείτε ζήλια ο ένας,στον άλλο. Ο Καρκίνος έχει μεγάλο σεβασμό για τον Σκορπιό,ο οποίος παρά την κριτική που του ασκεί,δε θίγεται. Η σεξουαλική σας σχέση είναι πολύ δυνατή και βρίσκετε μεγάλη ανταπόκριση μεταξύ σας. Ο Καρκίνος είναι σε θέση να εκφράσει τον εαυτό του περισσότερο από τον Σκορπιό,διευρύνοντας έτσι το πάθος.Η δύναμη του Σκορπιού και η ανάγκη του να δεσπόζει,προστατεύουν τον Καρκίνο,ενώ ο Σκορπιός αισθάνεται ασφαλής. Ο Καρκίνος θαυμάζει τη δύναμη του Σκορπιού,ενώ ο Σκορπιός βρίσκει καταφύγιο στη συναισθηματική δέσμευση του Καρκίνου. Η αγάπη θα αυξάνεται κι αυτό το πάθος στη σχέση,μπορεί να οδηγήσει σ’ ένα τέλειο γάμο.

Σκορπιός - Λέων

Λέων και Σκορπιός; Φωτιά και Νερό. Όμορφος,συναρπαστικός,εκρηκτικός συνδυασμός,αλλά σύντομος. Η σχέση αυτή,ξεκινάει με βάση το σεξ. Φανταστική ερωτική έλξη,γιατί το δυναμικό σας είναι τεράστιο. Εάν όλα τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν στο κρεβάτι,θα είστε το πιο αρμονικό ζευγάρι. Εδώ,είναι το πάθος με την πρώτη ματιά. Όμως,οι πιθανότητες μιας μακροπρόθεσμης σχέσης μειώνονται. Ο Σκορπιός,έστω κι αν τοποθετεί τον Λέοντα σε ευγενή βάθρο,ποτέ δε θα το πει,όχι μόνο επειδή είναι μυστηριώδης,αλλά επειδή θεωρεί ότι αυτό είναι το σωστό πράγμα που κάνει. Ο Λέων είναι συνήθως το ευκολότερο ζώδιο για να τον χειραγωγήσει κανείς,ακριβώς επειδή είναι ευαίσθητος,όταν πρόκειται για τον έπαινο. Και ο Σκορπιός έχει μια καλή διαίσθηση και γνωρίζει πως θα επωφεληθεί από αυτό.

Από την άλλη πλευρά,ο Σκορπιός είναι κτητικός και ζηλιάρης κι αυτό δεν αρέσει στον Λέοντα πάρα πολύ. Ο Σκορπιός έχει  άγρυπνο βλέμμα,αλλά παρόλο που ο Λέων είναι μια ανοικτή προσωπικότητα,δε θα τα πει όλα,αλλά θα κρατήσει κάποια πράγματα για τον εαυτό του κι αυτό εκνευρίζει τον Σκορπιό,ανεξάρτητα του πόσο αθώα ήταν αυτά που του έκρυψε. Ο Σκορπιός αναμένει υπακοή και υποταγή κι αυτό θα φέρει πολύ δυστυχία και πίκρα στον Λέοντα. Ο Σκορπιός θέλει να υπαγορεύσει τον τρόπο που θα ξοδεύει ο Λέων τα χρήματα,αλλά δε θα έχει κανένα δισταγμό να ξοδέψει για πράγματα που ο ίδιος έχει ανάγκη. Αυτή είναι μια θαλασσοδαρμένη σχέση και καλύτερα να αποφεύγεται.

Σκορπιός - Παρθένος

Και οι δύο είστε γεννημένοι να ασκείτε κριτική και έτοιμοι να κάνετε τα παράπονά σας εναντίον του άλλου,σε στιγμές απροειδοποίητες,αν και κανένας σας δεν αισθάνεται πολύ καλά,όταν γίνεστε το αντικείμενο της κριτικής του άλλου. Η Παρθένος θα καταφύγει στη γκρίνια,αλλά ο Σκορπιός είναι εκείνος που θα βγάλει δυσαρέσκεια εναντίον της Παρθένου. Ο Σκορπιός έχει έντονες συμπάθειες και αντιπάθειες και με τον πολύπλοκο χαρακτήρα του,καθιστά δύσκολο για την Παρθένο να τον κατανοήσει. Ο Σκορπιός μπορεί να ζηλέψει χωρίς να υπάρχει λόγος,ακόμη κι αν η Παρθένος έχει αποδειχθεί ότι είναι πιστός σύντροφος και σε γενικές απόψεις,είναι δύσκολο να συμφωνήσετε μεταξύ σας. Ο Σκορπιός είναι απαιτητικός στο σεξ και δεν είναι καλός στην αυτό-έκφραση. Η Παρθένος δεν μπορεί να καταλάβει το πάθος του και δεν τον χειρίζεται τόσο καλά.

Ο Σκορπιός είναι ένα πολύ κτητικό άτομο και έχει άγχος μερικές φορές,ειδικά στην αρχή της σχέσης,διότι χρειάζεται χρόνο για να αξιολογήσει προσεκτικά. Από την άλλη πλευρά,ο Σκορπιός είναι πολύ γενναιόδωρος και πιστός,όταν έχει γίνει δική του. Και δεδομένου ότι η Παρθένος λαμβάνει υπόψη το εγκεφαλικό μέρος της αγάπης,αυτό θα σας φέρει πιο κοντά. Ο Σκορπιός έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στο μέλλον,έτσι η δύναμή του,χαλαρώνει την Παρθένο συχνά. Και στους δύο αρέσει η εξοικονόμηση χρημάτων και αυτό σημαίνει ότι θα τα πάτε καλά μαζί στα οικονομικά. Είναι μια σχέση με μεγάλες πιθανότητες,να διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σκορπιός - Ζυγός

Η αγάπη και το πάθος του Σκορπιού,θα είναι πολύ ελκυστικά για τον Ζυγό στην αρχή κι ακόμη και ο ζηλότυπος και κτητικός Σκορπιός,θα τον δει ως πολύ ρομαντικό εκ πρώτης όψεως. Αλλά πολύ σύντομα ο Ζυγός,θα αρχίσει να αισθάνεται παγιδευμένος και περιορισμένος από τον Σκορπιό,γιατί με την πάροδο του χρόνου θα αρχίσει να τον ελέγχει. Ο Σκορπιός δεν είναι επιεικής και κάθε απιστία δε θα ξεχαστεί ποτέ από αυτό το ζώδιο,καθώς θα θελήσει να πάρει εκδίκηση από τον Ζυγό για την πράξη του. Για την επίτευξη της ειρήνης και της αρμονίας,θα πρέπει ο Ζυγός να αναγνωρίσει τη βαθιά αγάπη που μπορεί να έχει γι’ αυτόν,ενώ ο Σκορπιός πρέπει να προσπαθήσει να έχει ένα ανοικτό μυαλό και να μην είναι τόσο περιοριστικός στη στάση του,απέναντι στον Ζυγό.

Ο Σκορπιός θα πρέπει επίσης να χειρίζεται τα οικονομικά,γιατί ο Ζυγός πέφτει έξω στον προϋπολογισμό ή χάνει το χρόνο του,στο να ανησυχεί σχετικά με την καταβολή των λογαριασμών. Ενώ και οι δύο εναρμονίζεστε σεξουαλικά,ο Σκορπιός έχει πάθος και είναι ελαφρώς πιο ζωώδης στη δική του ικανοποίηση,ενώ ο Ζυγός απαιτεί ψυχική διέγερση και πολύ ενθουσιασμό. Το τι αισθάνεται ο Σκορπιός είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο και μπορεί να αγαπήσει με τον τρόπο του. Αλλά οι τρόποι του Σκορπιού είναι δύσκολο να αποκωδικοποιηθούν,γιατί ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο συναισθηματικό,πράγμα το οποίο,έρχεται σε σύγκρουση με τον ορθολογιστικό και ισορροπημένο Ζυγό. Υπάρχει μια ισχυρή αμοιβαία έλξη μεταξύ σας,αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια έκρηξη. Αυτή είναι μια παθιασμένη σχέση και ο γάμος δε συνιστάται.

Σκορπιός - Σκορπιός

Αν και έχετε πολλά καλά χαρακτηριστικά,κάνετε κάποια λάθη που φτάνουν σε ακρότητες κι αυτό δημιουργεί πρόβλημα,για μια στενή σχέση. Η πρώτη εντύπωση που παίρνετε ο ένας από τον άλλο,θα μπορούσε να είναι ένα άγριο πάθος,που μπορεί να εμβαθύνει την αγάπη πολύ γρήγορα. Είστε απόλυτοι στο τι σας αρέσει και τι όχι κι αν αυτά δεν είναι κοινά,δε θα συμβιβαστείτε για την αποκατάσταση της ειρήνης. Η καχυποψία και η ζήλια που είναι βαθιά ριζωμένη μέσα σας,ακόμα κι αν είστε πιστοί ο ένας,στον άλλο,μπορεί να ενεργήσει ως έλεγχος. Σε περίπτωση που αμφισβητήσει ο ένας,τον άλλο είναι πιθανό,να προκαλέσει επιθετικότητα και τότε είναι που θα αρχίσουν οι αγώνες. Τα επιχειρήματα θα μπορούσαν να είναι αρκετά ισχυρά,ώστε να μετατραπούν σε πραγματικές μάχες.

Το θετικό μεταξύ σας είναι,ότι τα έντονα πάθη σας θα κρατήσουν τη σχέση σας σ’ ένα υγιές επίπεδο. Αν και η κατανόηση μεταξύ σας είναι αρκετά καλή,συνεχίζετε να αγωνίζεστε γι’ αυτό που θέλετε. Το πρόβλημα μεταξύ σας είναι ότι είστε ίδιοι. Και οι δύο είστε αποφασιστικοί,πολύ ζηλιάρηδες και απαιτητικοί. Είστε τόσο έντονοι,που κάθε μικρή θύελλα,γρήγορα γίνεται τυφώνας. Και οι δύο είστε σκυθρωποί,μελαγχολικοί και κτητικοί. Και οι δύο είστε σε μια συνεχή πάλη για να αναγκάσετε τον άλλο,να εγκαταλείψει τον έλεγχο. Εάν έχετε διαφορετικές απόψεις για κάτι,αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες ρωγμές στη σχέση σας και ως εκ τούτου,η αμοιβαία κατανόηση μεταξύ σας,θα εξανεμισθεί. Η σχέση σας δεν μπορεί να διαρκέσει πολύ έξω από το κρεβάτι. Σαν σχέση είναι εξαιρετική. Ο γάμος όμως,είναι μια πραγματική καταστροφή!

Σκορπιός - Τοξότης

Εσείς οι δύο είστε τόσο αντίθετοι,που κάνει κάποιον να αναρωτιέται,πως θα μπορούσατε να έχετε έλξη μεταξύ σας. Αν είναι καθαρά μια φυσική έλξη,δεν είναι δυνατό να διαρκέσει για μια ζωή. Ο Σκορπιός είναι ο τύπος που θέλει να ελέγχει αυτόν,που ο ίδιος επιλέγει. Αυτό δε συνδυάζεται με την αγάπη για ελευθερία και ανεξαρτησία του Τοξότη,που αρνείται να παγιδευτεί ή να περιοριστεί με οποιοδήποτε τρόπο. Είναι σχεδόν αδύνατο για τον οποιοδήποτε,να δαμάσει αυτό που ο ίδιος θα κυνηγήσει με ενθουσιασμό. Ο Σκορπιός θα πρέπει να χειρίζεται τα οικονομικά,γιατί αν το κάνει ο Τοξότης,θα υπάρξει πολύ σύντομα ναυάγιο. Αν ο Τοξότης παίρνει την εντύπωση ότι ο Σκορπιός τον θεωρεί αποκλειστική ιδιοκτησία του,θα αρχίσει να επαναστατεί,μέχρι που οι εντάσεις θα οδηγήσουν σε οριστική ρήξη.

Ο Σκορπιός θέλει να αγαπηθεί αποδεδειγμένα και σε κάθε στιγμή. Αυτό είναι το σημείο που ο Τοξότης σκοντάφτει,γιατί δεν ξέρει πώς να αγαπήσει και να δοθεί. Παρά το γεγονός,ότι ο Τοξότης ζει με την ίδια ένταση,δεν αναλύει τα συναισθήματά του τόσο βαθιά,γιατί είναι φιλοσοφημένο ζώδιο. Ο Σκορπιός θέλει να κυριαρχεί,αλλά ο ίδιος έχει πρόβλημα με τον Τοξότη. Ο Σκορπιός αγαπά το σπίτι του,ενώ ο Τοξότης είναι πάντα έτοιμος για ένα ταξίδι. Η ελευθερία είναι απαραίτητη για τον Τοξότη,πράγμα που κάνει τον Σκορπιό ζηλιάρη. Ο Τοξότης είναι παιχνιδιάρης στο σεξ και βρίσκει πολύ έντονα τα κυριαρχικά πάθη του Σκορπιού,για να τα αντιμετωπίσει. Η αμοιβαία έλξη σας οφείλεται μόνο στο σεξ και δεν μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η σχέση αυτή μεταξύ σας,είναι της μιας νύχτας.

Σκορπιός - Αιγόκερως

Ο Σκορπιός έχει ανάγκη για ειρήνη και ηρεμία κι αυτό,μπορεί να είναι ο καταλύτης που θα σας φέρει μαζί στην αρχή. Όταν ο Σκορπιός αρχίζει να επικοινωνεί με τον Αιγόκερω,βρίσκει τη δύναμή του και τα συναισθήματά του συγκλονιστικά. Όταν ο Σκορπιός διαπιστώνει ότι ο Αιγόκερως θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και ανησυχεί για την καριέρα του,τότε ζηλεύει και γίνεται απαιτητικός σε μεγάλο βαθμό. Η καλή οικονομική διαχείριση κι από τους δυο σας,φέρνει την ασφάλεια και τη σταθερότητα στη σχέση σας. Μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνία,σχετικά με μία σταθερή οικογενειακή ζωή και τα οικονομικά θέματα. Αν όμως ο Σκορπιός προσπαθήσει να επιβάλει τις προσωπικές απόψεις του στον Αιγόκερω ή δοκιμάσει να τον ελέγξει,τότε θα θυμώσει πολύ.

Σεξουαλικά,ο Σκορπιός έχει έντονα πάθη κι όταν ο Αιγόκερως φέρνει τη δουλειά του στο κρεβάτι,τον απόσυντονίζει σεξουαλικά. Μπορείτε όμως,να έχετε μία ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Ο Σκορπιός είναι ο πιο ευφάνταστος εραστής,αλλά η αντοχή του Αιγόκερου είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι. Ο Σκορπιός είναι πιο εφευρετικός,ενώ ο Αιγόκερως είναι πιο υποτονικός. Η επιτυχία σας στο κρεβάτι,σας δίνει ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Και οι δύο έχετε ισχυρή βούληση,αλλά ο Σκορπιός τείνει να κυριαρχήσει. Ο Αιγόκερως θα πρέπει να καταλάβει,ότι αυτό συμβαίνει,λόγω της μεγάλης αγάπης του Σκορπιού. Η σχέση σας έχει πάθος και ο γάμος είναι συνήθως πετυχημένος.

Σκορπιός - Υδροχόος

Ο ιδιαίτερα συναισθηματικός Σκορπιός,θα θελήσει να έχει αποκλειστική ιδιοκτησία του τον Υδροχόο κι όταν αυτό δεν επιτευχθεί,θα ξεκινήσει από την οργή και τη ζήλια του σκηνές. Ο Υδροχόος έχει μια ισχυρή απέχθεια για τέτοια πράγματα και ο Σκορπιός θα αρχίζει να πιστεύει,ότι δεν τον νοιάζεται και να αναρωτιέται γιατί έκανε αυτή τη σχέση. Ο Σκορπιός μπορεί ελαφρώς να ησυχάσει,μόνο όταν αντιλαμβάνεται ότι ο Υδροχόος είναι και φίλος κι όχι μόνο σύντροφος. Αν είναι να είστε μαζί,η σχέση σας θα πρέπει να καθοριστεί σ’ αυτή τη βάση. Διαφορετικά,ο Σκορπιός είναι πιθανό,να βγει να ψάξει για κάποιον άλλο σύντροφο. Η σεξουαλική ορμή του Σκορπιού,είναι πολύ ισχυρότερη από εκείνη του Υδροχόου και τα αιτήματά του είναι πολλά. Εάν δεν πληρούνται αυτά τα αιτήματα,ο Σκορπιός θα αισθανθεί παραμελημένος.

Αυτή η σχέση καταλήγει στο τέλος,να είναι δυσάρεστη και για τους δυο σας. Το σεξ μεταξύ σας,είναι εντελώς έξω από τα συνηθισμένα. Αλλά ο Υδροχόος δεν μπορεί να καταλάβει τα ισχυρά και ζηλότυπα πάθη του Σκορπιού και ο Σκορπιός είναι συνεχώς αναστατωμένος από τις απρόβλεπτες διαθέσεις του Υδροχόου. Η ευτυχία στο κρεβάτι δε θα βοηθήσει αυτό το ζευγάρι να είναι ευτυχισμένο μαζί. Ο Υδροχόος από την άλλη πλευρά,είναι τόσο απασχολημένος με το να σκέφτεται τους άλλους και τα προβλήματά τους και ο Σκορπιός νομίζει ότι δεν αγαπιέται. Πρόκειται για μια σχέση,που καλύτερα θα ήταν,να κρατηθείτε μακριά.

Σκορπιός - Ιχθύς

Το πάθος το οποίο σας συνδέει,θα μπορούσε να κάνει μια πολύ επιτυχημένη σχέση. Όλες οι ενέργειές σας,υποκινούνται από έντονες συναισθηματικές καταστάσεις. Ο έμπειρος και διερευνητικός Σκορπιός,μπορεί να βοηθήσει την περίπλοκη μυστικότητα που χαρακτηρίζει τον Ιχθύ,να γίνει καλύτερα κατανοητός από αυτό το ζώδιο. Ο Σκορπιός μπορεί περιστασιακά να σκεφτεί,ότι ο Ιχθύς είναι αδύναμος κι έτσι του είναι πιο εύκολο να του επιβληθεί και να αισθανθεί σιγουριά και ασφάλεια. Όμως ο Σκορπιός,θα πρέπει να διαχειριστεί τα οικονομικά,γιατί ο ονειρεμένος Ιχθύς έχει ένα πρόβλημα να δει τη ζωή ρεαλιστικά. Τα έντονα συναισθήματά σας,τα εκδηλώνετε και οι δύο στο κρεβάτι κι έτσι αυξάνεται η σεξουαλική ευχαρίστηση. Η αγάπη και η προσοχή που δείχνει ο Ιχθύς στον Σκορπιό,είναι πιθανό να ηρεμήσει τη ζηλότυπη φύση του κι έτσι να έχετε μια ευτυχισμένη σχέση.

Αυτή η σχέση,μπορεί να είναι ο έρωτας με την πρώτη ματιά. Υπάρχει μια ισχυρή αμοιβαία έλξη μεταξύ σας. Ο Ιχθύς είναι έτοιμος να επικαλεστεί τον Σκορπιό,να αντισταθμίσει την αναποφασιστικότητά του και θα συμφωνήσει με τη φιλοδοξία του Σκορπιού να κυριαρχεί. Η ζήλια και η κτητικότητα του Σκορπιού,δε θα ενοχλήσει τους Ιχθύς και στην πραγματικότητα,κάνει τους Ιχθύς να αισθάνονται ότι αγαπιούνται. Η εξάρτηση είναι ακριβώς,αυτό που αναζητά ο Σκορπιός. Εσείς οι δύο μοιράζεστε μία αισθησιακή σχέση. Και οι δύο έχετε έντονα συναισθήματα,είστε πιστοί και διαισθητικοί και ενδιαφέρεστε για το μυστικό και το ασυνήθιστο. Η σεξουαλική σας ζωή,είναι ευχάριστη. Οι Ιχθείς είναι εφευρετικοί. Ο Σκορπιός είναι επίμονος. Τόσο η σχέση,όσο κι ο γάμος μεταξύ σας,είναι πετυχημένος.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms