Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Ζυγός. Ερωτική συναστρία.

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 9

Ερωτική συναστρία Ζυγού με τα υπόλοιπα ζώδια. Δες με ποια ζώδια ταιριάζει ο Ζυγός πιο πολύ, σύμφωνα με την ερωτική συναστρία Ζυγός. Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζει για σχέση ή γάμο. Η αστρολόγος ετοίμασε όλους τους συνδυασμούς.

 

Δες με ποια ζώδια ταιριάζει πιο πολύ ο Ζυγός σύμφωνα με την Ερωτική συναστρία:

 

Ζυγός - Κριός

Ο Ζυγός είναι πολύ προσεκτικός κατά τη λήψη αποφάσεων,ενώ ο Κριός είναι πολύ παρορμητικός και βιαστικός. Ο Κριός ενεργεί αυθόρμητα και αργότερα σκέφτεται τις συνέπειες,ενώ ο Ζυγός εξετάζει και τις δύο πλευρές του ζητήματος και ζητάει γνωμοδοτήσεις από άλλους ανθρώπους πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση. Στην πραγματικότητα,συμπληρώνετε ο ένας,τον άλλο και είστε αδιάφοροι για τις γνώμες των άλλων ανθρώπων. Έχετε αμοιβαίο σεβασμό και γνωρίζετε πώς να δώσετε αγάπη και στοργή ο ένας,στον άλλο. Για να έχει η σχέση σας διάρκεια και μεγάλη επιτυχία,θα πρέπει να διασφαλίσετε,ότι υπάρχει ισχυρή συναισθηματική έλξη και σεξουαλικότητα. Μπορείτε πολύ εύκολα να είστε το τέλειο ζευγάρι.

Ο Ζυγός μπορεί να διδάξει στον Κριό πώς να είναι προσεκτικός στη ζωή του και με ποιο τρόπο να έχει αποτελέσματα,χρησιμοποιώντας τη δύναμη της υπομονής. Από την άλλη πλευρά,ο Κριός μπορεί να διδάξει στον Ζυγό τη δύναμη της περιπέτειας και της συγκίνησης,έτσι ώστε,να αντιμετωπίσει τη ζωή γεμάτος χαρά και ενθουσιασμό. Κάποιες μικρές προσαρμογές είναι αναγκαίες για να εξασφαλιστεί η λεπτή ισορροπία στη συντροφικότητα. Η έλξη και η αγάπη μεταξύ σας,είναι άμεση και μπορεί να διαρκέσει. Και οι δύο είστε έξυπνοι,ευφυείς και σας αρέσει να έρχεστε σε επαφή με νέα πράγματα στη ζωή. Μπορείτε να περνάτε πολύ όμορφα με άλλους ανθρώπους. Ωστόσο και οι δύο μαζί,μπορείτε να εξασφαλίσετε τέλεια αρμονία στην καθημερινή σας ζωή.

Ζυγός - Ταύρος

Εσείς οι δύο μοιράζεστε την ομορφιά,τη φύση και δίνετε αγάπη ο ένας,στον άλλο. Σας αρέσουν τα ωραία πράγματα και η άνεση. Μπορείτε και οι δύο να καλλιεργήσετε τη σχέση σας και όσο περισσότερο είστε δίκαιοι,αμερόληπτοι και απροκατάληπτοι,τόσο πιο ευτυχισμένοι γίνεστε. Ουσιαστικά,ο Ταύρος πρέπει να είναι βέβαιος ότι όλα είναι εντάξει,αξιόπιστα και ασφαλή. Δηλαδή,ο Ταύρος χρειάζεται καλό φαγητό και παθιασμένο σεξ. Ο Ζυγός θέλει την κοινωνική επαφή και είναι ήρεμος. Μπορεί η σχέση σας να λειτουργήσει πολύ καλά,αν δείχνετε πραγματική αγάπη ο ένας,στον άλλο. Είναι σημαντικό να παρέχετε ο ένας,στον άλλο ασφάλεια,αποκτώντας μια αίσθηση του εαυτού σας.

Στη σχέση μεταξύ σας,η προσαρμογή είναι το κλειδί. Εσείς οι δύο χρειάζεστε να δίνετε περισσότερα ο ένας προς τον άλλο. Η ένωση αυτή,απαιτεί επιπλέον ευαισθησία. Στην αρχή,ο καθένας σας μπορεί να είναι κάπως ενοχλημένος από τον άλλο. Με τον καιρό,το ίδιο το πράγμα που προκάλεσε την ενόχληση,μπορεί να οδηγήσει σε προσωπική ολοκλήρωση. Υπάρχει εσωτερική ανάπτυξη σ’ αυτή τη σχέση και εναρμονίζεστε με τις αλλαγές. Μπορείτε και οι δύο να αλλάξετε τις ρουτίνες σας. Όλα τα δεδομένα μεταξύ σας,είναι ισότιμα και μπορείτε να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις. Η επικοινωνία μεταξύ σας,είναι υπέροχη και δε βρίσκετε λόγο για να υψώσετε τη φωνή σας. Δίνετε συμβουλές ο ένας,στον άλλο χωρίς να λέτε τι να κάνει. Τα πάτε πολύ καλά μαζί.

Ζυγός - Δίδυμοι

Εσείς οι δύο τα πάτε πολύ καλά πνευματικά και είναι δύσκολο και για τους δύο σας,να ελέγξετε τα πάθη σας. Αυτή είναι μια ιδανική σχέση με έρωτα και αγάπη. Και οι δύο εργάζεστε καλά μαζί για τη σταθερότητα της σχέσης σας. Και οι δύο είστε παθιασμένοι και κανείς σας δεν είναι ζηλιάρης και καταπιεστικός. Έχετε πολλά κοινά σημεία και κατανοείτε απόλυτα ο ένας,τον άλλο. Το κρεβάτι σας παίρνει φωτιά και η σεξουαλική σας ζωή,δεν είναι ποτέ βαρετή. Αυτή είναι μια τέλεια σχέση,πάντα ζεστή και ευχάριστη. Μπορείτε να έχετε μεταξύ σας μια συναρπαστική,δημιουργική σχέση. Έχετε κοινές αντιλήψεις και ιδέες,συμπεριλαμβανομένων της ανατροφής των παιδιών και της έννοιας της αγάπης.

Απολαμβάνετε μαζί τις κοινωνικές επαφές. Ο κόσμος των ιδεών είναι σημαντικός και για τους δυο σας. Έχετε κοινά ενδιαφέροντα,όσον αφορά την κατανόηση και την επικοινωνία. Ο συνδυασμός αυτός δηλώνει μια εκπληκτική σχέση,δεδομένου ότι είστε σεξουαλικά συμβατοί μεταξύ σας. Βρίσκετε ο ένας,τον άλλο σαν μια γοητευτική και ευχάριστη προσωπικότητα. Συμμερίζεστε τις ίδιες σκέψεις και απόψεις και ως εκ τούτου,έχετε θαυμάσιο διάλογο στην καθημερινή σας ζωή. Και οι δύο είστε σε θέση να καταλάβετε τι θέλει ο άλλος να μεταδώσει,πράγμα που δημιουργεί αρμονία μεταξύ σας.

Ζυγός - Καρκίνος

Δεν είναι ένας συνδυασμός για να γίνετε ευτυχισμένοι,αλλά αξίζει να δοκιμάσετε. Ο Ζυγός είναι τόσο γοητευτικός,ελεύθερος,ανεξάρτητος και ξοδεύει περισσότερο χρόνο με τους άλλους,παρά στο σπίτι. Ο Καρκίνος είναι ανασφαλής και ο Ζυγός του ενισχύει το φόβο και την ανασφάλειά του. Είναι αλήθεια ό, τι πέρα από τη φυσική έλξη,ο Καρκίνος ερωτεύεται τον Ζυγό επειδή είναι ακαταμάχητα εκλεπτυσμένος στη σκέψη,επιτηδευμένος,κομψός και μορφωμένος. Ο Ζυγός αναμένεται να προκαλέσει τα συναισθήματα του ευαίσθητου Καρκίνου,ο οποίος έλκεται από την ομορφιά. Το πρόβλημα είναι,ότι ο Ζυγός θα είναι μαζί με τους φίλους του και μακριά από το σπίτι κι έτσι αυτό ταράζει τη γαλήνη του Καρκίνου,που υποφέρει σιωπηλά. Όταν ο Ζυγός προτείνει να καλέσει κόσμο στο σπίτι,ο Καρκίνος θα σκέφτεται μόνο τα πρακτικά ζητήματα,όπως τα βρώμικα πιάτα,το κόστος κ.λπ.

Επιπλέον ο Ζυγός,είναι συχνά υπερβολικά αισιόδοξος και η αμφιταλάντευσή του,στη λήψη αποφάσεων,κάνουν τον Καρκίνο να τον αποδοκιμάζει συχνά. Σαν ζευγάρι,λειτουργείτε σε εντελώς διαφορετικά επίπεδα. Ο Καρκίνος θέλει πολύ συναίσθημα,ενώ ο Ζυγός επιδιώκει τέλεια πνευματική επικοινωνία. Είναι δύσκολο για τον Ζυγό να τα πάει καλά,με τη μεταβαλλόμενη ιδιοσυγκρασία του Καρκίνου. Από την άλλη πλευρά,ο Ζυγός προσελκύεται από τις διαθέσεις του Καρκίνου,αλλά ο ίδιος προτιμά να αποφεύγει τυχόν προβλήματα. Ο Καρκίνος θα πρέπει να έχει ενθουσιασμό στο σεξ,για να κρατήσει την προσοχή του Ζυγού,καθώς το σεξ είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Η σχέση είναι εφικτή. Ο γάμος είναι σχεδόν εξωπραγματικός.

Ζυγός - Λέων

Εσείς οι δύο είστε εξαιρετικά θερμοί και απολαμβάνετε οτιδήποτε πολυτελές,από ένα καλό φαγητό,μέχρι μια καλή συζήτηση. Οποιαδήποτε προσπάθεια για να συζητήσετε τις διαφορές σας με ηρεμία,έχει επιτυχία. Δεδομένου ότι ο Ζυγός ανησυχεί για την απώλεια της νεότητας και της ελκυστικότητάς του,συχνά φλερτάρει με το αντίθετο φύλο και πολλές φορές,μόνο για τη δική του διαβεβαίωση. Αυτό,θα προκαλέσει μια ισχυρή κτητική και ζηλότυπη συμπεριφορά στον Λέοντα,ο οποίος θα κάνει ξεσπάσματα. Και στους  δυο σας,δεν αρέσει και τόσο να εργάζεστε και θέλετε να ζείτε στην ανεμελιά,χωρίς να κάνετε τίποτα.

Σεξουαλικά,οι ορέξεις σας είναι λίγο πολύ οι ίδιες. Και οι δυο σας έχετε ανάγκη την αίγλη και τη φαντασία στο κρεβάτι και η ανάγκη σας αυτή,ικανοποιείται. Και οι δύο ικανοποιείτε,ο ένας τις ανάγκες και τις επιθυμίες του άλλου. Ο Λέων ενδιαφέρεται περισσότερο για τη φυσική πλευρά του σεξ από τον Ζυγό,αλλά το ύφος του Λέοντα μπορεί να κερδίσει τον Ζυγό. Είστε και οι δύο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί,αλλά και τρελοί για το σεξ. Όλη την ώρα,θα την περνάτε στην κρεβατοκάμαρα. Σε περίπτωση που υπάρξει σύγκρουση μεταξύ σας,ο Ζυγός θα υποχωρήσει. Και θα το κάνει χωρίς καμία δυσκολία,λόγω της ικανότητας του Ζυγού να συνεργάζεται. Το καλύτερο όπλο του Ζυγού,είναι η σωστή στρατηγική και διακριτικότητα. Αυτή η ζεστή σχέση,μπορεί να μετατραπεί σ’ ένα ζεστό γάμο.

Ζυγός - Παρθένος

Ο Ζυγός είναι για την Παρθένο, όλα όσα θα ήθελε κρυφά να είναι,γοητευτικός,  ρομαντικός, ορμητικός, απερίσκεπτος και δημοφιλής. Όταν ο Ζυγός ανάβει τη γοητεία της Παρθένου, έχει παρασυρθεί σε μια ρομαντική ομίχλη, χωρίς ποτέ να συνειδητοποιήσει ότι το έχει κάνει αυτό δεκάδες φορές. Τελικά όμως η Παρθένος, συνειδητοποιεί ότι το μεγαλύτερο μέρος των προτερημάτων του Ζυγού είναι επιφανειακό κι αυτό είναι η αρχή στα προβλήματα. Η Παρθένος θα πρέπει να μάθει να δέχεται, τι ο Ζυγός κάνει απιστίες και δίνει απογοήτευση στο σύντροφό του. Η Παρθένος κυβερνάται περισσότερο από το μυαλό, ενώ ο Ζυγός κυρίως από τα βαθιά συναισθήματα. Ο Ζυγός,θα πει την Παρθένο στενόμυαλη και θα επιμείνει ότι είναι πιστός και η Παρθένος θέλει μια ήσυχη,ήρεμη ζωή στο σπίτι, μ’ ένα πιο σταθερό άτομο.

Ο Ζυγός δε θα ανεχθεί τις διαμάχες με την Παρθένο κι αυτό θα καταλήξει σε μία συνεχή τριβή. Η Παρθένος ζει σύμφωνα με τους δικούς της κανόνες,ενώ ο Ζυγός είναι απολύτως διαφορετικό πλάσμα. Επίσης ενδιαφέρεται περισσότερο για τα χρήματα,σε σχέση με το σεξ. Ο Ζυγός βρίσκει την Παρθένο γκρινιάρα,κριτική και εντελώς πρακτική. Η Παρθένος είναι πιο απλή στην προσέγγισή της στο σεξ,ενώ ο Ζυγός θα προσπαθήσει να κάνει έρωτα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή,σε κάθε χώρο του σπιτιού και την επόμενη στιγμή,ο ίδιος θα θέλει να φλερτάρει. Αυτή είναι μια σχέση που δεν έχει μακροζωία και φέρνει δυστυχία και στις δύο πλευρές. Πρόκειται για μια αμφίβολη σχέση και εξαιρετικά πολύπλοκη για γάμο.

Ζυγός - Ζυγός

Και οι δύο είστε γεμάτοι ενέργεια και πολύ απαιτητικοί ο ένας από τον άλλο, πράγμα που θα κάνει τη σχέση αυτή πολύ κουραστική και για τους δυο σας. Αν δεν έχετε κοινά συμφέροντα για να σας κρατήσουν ευτυχισμένους,θα μπορούσατε να γίνετε νευρωτικοί,γιατί δε σας αρέσει να περνάτε πολύ χρόνο στο σπίτι. Είστε μανιώδεις λάτρεις της τέχνης και της ομορφιάς και θα σπαταλήσετε πολύ χρόνο και χρήματα για να έχετε ένα όμορφο περιβάλλον,δεδομένου ότι είναι αυτό το καταφύγιό σας να κρυφτείτε,για να επαναφορτίσετε την ενέργειά σας. Η κοινή ζωή σας μαζί,είναι πιθανό να είναι ταραχώδης και θα περνάτε περισσότερο χρόνο με τους άλλους από ό, τι οι δυο σας.

Δίνετε και οι δύο μεγάλη σημασία στο σεξ και σκέφτεστε τρόπους για να ευχαριστήσετε ο ένας,τον άλλο στο κρεβάτι,οπότε σεξουαλικά,η έλξη θα μπορούσε να είναι ακατανίκητη. Η απιστία είναι το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να απειλήσει αυτή τη σχέση,γιατί έλκεστε από άλλα άτομα του αντίθετου φύλου. Είστε και οι δύο αρκετά τεμπέληδες όταν πρόκειται για οικιακές εργασίες και πάρα πολύ αναποφάσιστοι. Η σχέση σας μπορεί να έχει αρκετά προβλήματα,εάν δεν ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα από την αρχή. Αυτή η σχέση δυστυχώς,δεν έχει μεγάλη διάρκεια. Το σεξ,είναι ένας παράγοντας για να διαρκέσει μόνο για λίγο.

Ζυγός - Σκορπιός

Η αγάπη και το πάθος του Σκορπιού,θα είναι πολύ ελκυστικά για τον Ζυγό στην αρχή κι ακόμη και ο ζηλότυπος και κτητικός Σκορπιός,θα τον δει ως πολύ ρομαντικό εκ πρώτης όψεως. Αλλά πολύ σύντομα ο Ζυγός,θα αρχίσει να αισθάνεται παγιδευμένος και περιορισμένος από τον Σκορπιό,γιατί με την πάροδο του χρόνου θα αρχίσει να τον ελέγχει. Ο Σκορπιός δεν είναι επιεικής και κάθε απιστία δε θα ξεχαστεί ποτέ από αυτό το ζώδιο,καθώς θα θελήσει να πάρει εκδίκηση από τον Ζυγό για την πράξη του. Για την επίτευξη της ειρήνης και της αρμονίας,θα πρέπει ο Ζυγός να αναγνωρίσει τη βαθιά αγάπη που μπορεί να έχει γι’ αυτόν,ενώ ο Σκορπιός πρέπει να προσπαθήσει να έχει ένα ανοικτό μυαλό και να μην είναι τόσο περιοριστικός στη στάση του,απέναντι στον Ζυγό.

Ο Σκορπιός θα πρέπει επίσης να χειρίζεται τα οικονομικά,γιατί ο Ζυγός πέφτει έξω στον προϋπολογισμό ή χάνει το χρόνο του,στο να ανησυχεί σχετικά με την καταβολή των λογαριασμών. Ενώ και οι δύο εναρμονίζεστε σεξουαλικά,ο Σκορπιός έχει πάθος και είναι ελαφρώς πιο ζωώδης στη δική του ικανοποίηση,ενώ ο Ζυγός απαιτεί ψυχική διέγερση και πολύ ενθουσιασμό. Το τι αισθάνεται ο Σκορπιός είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο και μπορεί να αγαπήσει με τον τρόπο του. Αλλά οι τρόποι του Σκορπιού είναι δύσκολο να αποκωδικοποιηθούν,γιατί ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο συναισθηματικό,πράγμα το οποίο,έρχεται σε σύγκρουση με τον ορθολογιστικό και ισορροπημένο Ζυγό. Υπάρχει μια ισχυρή αμοιβαία έλξη μεταξύ σας,αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια έκρηξη. Αυτή είναι μια παθιασμένη σχέση και ο γάμος δε συνιστάται.

Ζυγός - Τοξότης

Η φυσική έλξη μεταξύ σας είναι πολύ ισχυρή. Και οι δυο μαζί περνάτε χαρούμενες στιγμές και προσφέρετε ενθάρρυνση ο ένας,στον άλλο. Ο Τοξότης αγαπά να κολακεύει και ο Ζυγός είναι ένας καλός ακροατής,που του καλύπτει την ανάγκη για διέγερση. Παρά το γεγονός ότι ο Τοξότης δε ζηλεύει,ο Ζυγός θα προκαλέσει σε πολλές περιπτώσεις τη ζήλεια του Τοξότη,γιατί είναι φιλικός και πάντα περιβάλλεται από θαυμαστές. Τα οικονομικά θα μπορούσαν,να είναι ένα ευαίσθητο σημείο σ’ αυτή τη σχέση,γιατί και οι δυο σας δε διαχειρίζεστε καλά τα χρήματά σας,ούτε κάνετε καλό σχεδιασμό για το μέλλον. Η οικονομική πίεση θα μπορούσε να είναι το έναυσμα που θα καταστρέψει τη σχέση σας,εάν δεν ενώσετε τις δυνάμεις σας για να γίνετε πιο ευσυνείδητοι,σχετικά με τα έξοδά σας και δεν περικόψετε τα έξοδα.

Η ισχυρή έλξη που σας παρέσυρε στην αρχή,δεν είναι πιθανό να διαρκέσει,καθώς και οι δυο σας προτιμάτε μια ζωή σε διαρκή κίνηση και να είστε συνέχεια με τους άλλους. Ο Τοξότης είναι λάτρης της περιπέτειας,έτσι ο Ζυγός δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθεί μαζί του. Ο γοητευτικός και έξυπνος Ζυγός,ξέρει πώς να διεγείρει την πνευματική πλευρά του Τοξότη και εύκολα του κινεί την περιέργεια. Το κύριο πρόβλημα είναι,ότι ο Τοξότης επιθυμεί την ανεξαρτησία του. Η σεξουαλικότητα είναι ικανοποιητική και για τους δύο,αλλά αυτό είναι περισσότερο ένα ειδύλλιο και όχι μια δέσμευση ζωής. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τις διαφορές σας αυτές,θα σας δοθεί μια πολύ καλή ευκαιρία για μια ερωτική σχέση και ίσως και μακροχρόνια.

Ζυγός - Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι καλά οργανωμένος και σε ορισμένες περιπτώσεις,αυτό μπορεί να κάνει τον Ζυγό να επαναπαύεται. Ο Ζυγός μπορεί να διασκεδάσει τους ανθρώπους,ενώ ο Αιγόκερως θα είναι ερωτευμένος με την καριέρα του κι αυτό το χαρακτηριστικό του,κάνει τον Ζυγό να τον θαυμάζει. Για λίγο η κατάσταση θα είναι εντάξει με τον Ζυγό,μέχρι να αρχίζει να αισθάνεται δεσμευμένος και να ασφυκτιά,γιατί χρειάζεται τον ενθουσιασμό των άλλων για να κάνει τη ζωή του πιο ευχάριστη. Ο Αιγόκερως ξέρει πώς να χειρίζεται τα οικονομικά,να αποταμιεύει και να σχεδιάζει για το μέλλον. Η απόκτηση μεγαλύτερων τραπεζικών καταθέσεων,αποτελεί ασφάλεια γι’ αυτόν. Ο Ζυγός δεν μπορεί να κατανοήσει αυτή την πτυχή του Αιγόκερου και πολύ λιγότερο,να τηρήσει τους δημοσιονομικούς κανόνες του.

Ο Ζυγός αναμένει να είναι εκδηλωτικός ο εραστής του και να του δείχνει την αγάπη του και θα χρειαστούν πολλές δηλώσεις για να το πιστέψει. Ο Αιγόκερως δεν είναι τόσο καλός,στο να το κάνει και τελικά ο ίδιος θα τον κατηγορήσει,ότι είναι ψυχρός και σκληρός. Η στάση του απέναντι στην εργασία θα δημιουργήσει επίσης προβλήματα,καθώς ο Ζυγός δεν έχει και τόσο το μυαλό του στη δουλειά,πράγμα που εκνευρίζει τον Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως θα φέρει ακόμη και την εργασία του στο κρεβάτι,κυριολεκτικά και θα πρέπει ο Ζυγός να τον αποσπάσει,πράγμα που θα τον κουράζει. Η τάση του Ζυγού για τεμπελιά ερεθίζει τον Αιγόκερω,ο οποίος συνηθίζει να εργάζεται χωρίς ξεκούραση. Ως εκ τούτου,ο Ζυγός θα είναι δυσαρεστημένος από τη νηφάλια πρακτικότητα του Αιγόκερου. Μεταξύ σας υπάρχουν πάρα πολύ μεγάλες διαφορές,που καθιστούν προβληματική τη σχέση.

Ζυγός - Υδροχόος

Και οι δύο έλκεστε από τους ασυνήθιστους ανθρώπους,τον ενθουσιασμό και τη δράση,γι’ αυτό και ερωτεύεστε μεταξύ σας. Αν και υπάρχουν ορισμένες διαφορές στην προσωπικότητά σας που θα ερεθίσουν ο ένας,τον άλλο,θα έχετε την καλή διάθεση και οι δύο για συμβιβασμό. Ο Υδροχόος μπορεί να κατανοήσει τον Ζυγό,πώς μπορεί να πληγωθεί από μία σκληρή παρατήρηση και πιθανώς ότι είναι ευαίσθητος. Είστε και οι δύο τόσο καλοί ακροατές και μπορείτε και επικοινωνείτε μεταξύ σας υπέροχα. Η μόνη διαφορά είναι,ότι ο Ζυγός νομίζει ότι ο καθένας θα πρέπει να δώσει και να πάρει,ενώ ο Υδροχόος χάνεται με τις τρελές ιδέες του,τις αφηρημένες έννοιες και τις συζητήσεις.

Το σεξ μπορεί να μη σημαίνει πολλά για τον Υδροχόο,αλλά με τον Ζυγό αυτό αλλάζει ριζικά και τον κάνει να περνά αξέχαστες στιγμές στο κρεβάτι. Εσείς οι δύο εκτός από τρελοί εραστές,είστε και εξαιρετικοί φίλοι. Ως εκ τούτου,από τη στιγμή που και οι δύο ψάχνετε για ένα τέλειο φίλο πρώτα και ένα γαμήλιο δαχτυλίδι αργότερα,θα μπορούσατε να κάνατε ένα πολύ καλό δίδυμο. Το μόνο πρόβλημα που θα έχετε,είναι ότι ο Υδροχόος αγαπά την ελευθερία του πάρα πολύ,γι’ αυτό θέλει να έχει λίγο χρόνο και χώρο για τον εαυτό του. Ταιριάζετε μεταξύ σας τέλεια. Ο ζεστός και αισθησιακός Ζυγός,ξέρει πώς να διασκεδάσει ερωτικά τον Υδροχόο. Θα είστε ευτυχισμένοι μαζί,κάνοντας τέλειο σεξ. Πρόκειται για μία αισθησιακή σχέση,που μπορεί να διαρκέσει.

Ζυγός - Ιχθύς

Οι Ιχθείς έχουν την τάση να πιστεύουν ότι κάποιος,κάπου,κάνει ή σκέφτεται κάτι κακό εναντίον του. Εδώ,ο Ζυγός θα προσπαθήσει να του φτιάξει το κέφι. Στον Ζυγό αρέσει πολύ ο ρομαντικός τρόπος και η ευαισθησία των Ιχθύων και τον κάνει να αισθάνεται σαν το πιο θαυμάσιο πρόσωπο σε όλο τον κόσμο. Ο Ιχθύς εκπέμπει κάποια μυστηριώδη γοητεία,πράγμα που όλοι οι Ιχθείς φαίνεται να κρύβουν. Αλλά κατά βάθος ο Ιχθύς,εκτός από τη σύγχυση,έχει και αντιφατικά συναισθήματα και αβεβαιότητα,πράγμα που δυσκολεύει τον Ζυγό να τον κατανοήσει. Η ισορροπία είναι το πιο δύσκολο,να επιτευχθεί σε μια σχέση Ζυγού-Ιχθύ. Κατά κάποιο τρόπο όμως είστε πανομοιότυποι,γιατί και οι δύο θέλετε να επιβάλλετε το ρομαντισμό στα οράματά σας και όχι την πραγματικότητα.

Παρόλα αυτά υπάρχει αμοιβαία έλξη,αλλά σπάνια διαρκεί,δεδομένου ότι αμφότεροι είστε συναισθηματικοί και τεμπέληδες. Ο Ζυγός θα γίνει κουραστικός με την επιθυμία που έχει για κοινωνικοποίηση. Όσο για τους Ιχθείς,δεν μπορούν να αντέξουν το γεγονός,ότι ο Ζυγός διαθέτει μία μεγάλη γκάμα ενδιαφερόντων. Ο Ιχθύς προτιμά να κυριαρχεί στο κρεβάτι,οπότε ο Ζυγός θα πρέπει να ελέγχει την τάση του να μην είναι πολύ απαιτητικός. Ο Ιχθύς έχει πλήρη επίγνωση των αναγκών και επιθυμιών του Ζυγού και θα κάνει το καλύτερο για να τον ικανοποιήσει,αλλά κάθε επίπληξη από τον Ζυγό θα πληγώσει την υπερηφάνεια των Ιχθύων σε τέτοιο βαθμό,ώστε θα μπορούσε να χάσει το ενδιαφέρον του στο σεξ με τον Ζυγό. Όμορφη,γοητευτική,απρόσμενη σχέση,αλλά εξαιρετικά απίθανη να διαρκέσει για πολύ.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms