Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Ιχθύς. Ερωτική συναστρία.

Βαθμολόγησε
Score: 3.1  Ψήφοι: 7

Ερωτική συναστρία Ιχθύ με τα υπόλοιπα ζώδια. Δες με ποια ζώδια ταιριάζει ο Ιχθύς πιο πολύ, σύμφωνα με την ερωτική συναστρία Ιχθύς. Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζει για σχέση ή γάμο. Η αστρολόγος ετοίμασε όλους τους συνδυασμούς.

 

Δες με ποια ζώδια ταιριάζει πιο πολύ ο Ιχθύς σύμφωνα με την Ερωτική συναστρία:

 

Ιχθύς - Κριός

Η σχέση μεταξύ σας μπορεί να μην είναι και η καλύτερη. Ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος και άστατος. Η αμεσότητα και η έλλειψη φινέτσας του Κριού,δεν ανταποκρίνεται στην ήρεμη φύση του Ιχθύ. Η ταχύτητα του Κριού δεν ταιριάζει στην αργή φύση του Ιχθύ. Στην πραγματικότητα,ο Κριός είναι ζώδιο της επιθετικότητας και της φωτιάς,ενώ ο Ιχθύς είναι γαλήνιος και ήρεμος. Σε περίπτωση που μπορέσετε να μάθετε,πώς να διαχειρίζεστε τα προσωπικά εγώ και τις διαφορές σας,θα μπορέσετε να αναπτύξετε μια πολύ ωραία σχέση. Η ηρεμία του Ιχθύ,μπορεί να παρέχει την απαραίτητη τρυφερότητα στη ζωή του Κριού. Από τη θετική πλευρά,ο Ιχθύς λατρεύει την ειλικρίνεια του Κριού. Σχετικά με τη συγκρουόμενη πλευρά,η επιθυμία του Ιχθύ για την αγάπη και την εγγύτητα,συγκρούεται με την ελεύθερη φύση του Κριού.

Συνολικά,θα πρέπει να κάνετε αγώνα για την αγάπη μεταξύ σας,γιατί είστε εξαιρετικά αντιφατικοί. Τα πάντα εξαρτώνται,από το πόσο μπορείτε να προσαρμοστείτε ο ένας στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του άλλου. Στην πραγματικότητα,ο δειλός και ασθενής Ιχθύς,θα στηρίζεται πάντα στις ισχυρές πλάτες του Κριού,ο οποίος θα τονώσει το εγώ του με αυτόν τον τρόπο. Εντούτοις,οι αντιθέσεις μεταξύ σας κάνουν τη σχέση εξαιρετικά δύσκολη και για τις δύο πλευρές. Θα πρέπει να αφήσετε κατά μέρος,όλες αυτές τις σημαντικές διαφορές και οι δυο σας,για να ανθίσει η σχέση σας και να ευημερήσει,αν και υπάρχουν λίγες πιθανότητες.

Ιχθύς - Ταύρος

Ο Ταύρος βρίσκει το όνειρο και τη φαντασία του Ιχθύ,εξαιρετικά ελκυστικά. Είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Ο Ιχθύς από την άλλη πλευρά,εκτιμά τη σταθερή αξιοπιστία του Ταύρου και βρίσκει ένα παρήγορο καταφύγιο. Αν και η συναισθηματική ιδιοσυγκρασία σας είναι διαφορετική,αλληλοσυμπληρώνεστε μεταξύ σας καλά. Και οι δύο έχετε ανεκτικότητα κι αυτό βοηθά στη διασφάλιση μιας ειρηνικής ατμόσφαιρας. Και οι δύο αγαπάτε την καλή ζωή. Το καλό φαγητό και η μουσική,είναι δύο πράγματα που θα διαδραματίσουν μεγάλο ρόλο στη σχέση αυτή. Επίσης,είστε από τη φύση σας καλλιτεχνικοί και αγαπάτε να έχετε στο σπίτι σας όμορφα πράγματα.

Είστε και οι δύο εραστές της φύσης. Θα απολαμβάνετε να κάθεστε στον κήπο και να κάνετε βόλτες. Αγαπάτε επίσης,τα πουλιά και τα ζώα και είναι πιθανόν,να έχετε μαζί μερικά κατοικίδια ζώα. Η σεξουαλική επαφή μεταξύ σας,θα είναι γεμάτη από τρυφερότητα και φροντίδα. Αυτό θα μπορούσε να σας κάνει το πιο στοργικό ζευγάρι. Η σεξουαλικότητά σας,είναι ηλεκτρισμένη. Αν βρεθείτε σε σύγκρουση που και που,σας περνάει αμέσως,γιατί η ένωσή σας είναι έντονα ερωτική. Ενθαρρύνετε και στηρίζετε ο ένας,τον άλλο για να πετύχετε μεγάλους στόχους. Οι κοινοί στόχοι είναι το αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της σχέσης. Η σχέση σας είναι σταθερή,καθώς και οι δύο έχετε τη δυνατότητα,να τα πάτε πολύ καλά μεταξύ σας.

Ιχθύς - Δίδυμοι

Το πάθος μεταξύ σας είναι έντονο,αλλά το ίδιο έντονα,είναι και τα προβλήματα. Οι Ιχθείς είναι πολύ συναισθηματικοί για τους Διδύμους. Οι Ιχθείς μπορούν,να πληγωθούν πάρα πολύ εύκολα από τους απερίσκεπτους Διδύμους. Οι Δίδυμοι είναι άτακτοι και παιχνιδιάρηδες,αλλά οι Ιχθείς είναι ευαίσθητοι και παίρνουν τα πράγματα στα σοβαρά. Έτσι,δημιουργείται μια ατμόσφαιρα καχυποψίας και δυσπιστίας. Μπορεί να υπάρχει ένα αίσθημα φλόγας μεταξύ σας,αλλά η αστάθεια στη σχέση σας θα την καταστρέψει. Πρόκειται,για μια μάλλον επικίνδυνη σχέση κι ένα δυστυχισμένο γάμο. Δεν μπορείτε να τα πάτε καλά μεταξύ σας,λόγω του αντιφατικού σας χαρακτήρα.

Οι Ιχθείς είναι πολύ ρομαντικοί στην αγάπη,ενώ οι Δίδυμοι δεν είναι τόσο παθιασμένοι και ως εκ τούτου,δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στην αγάπη των Ιχθύων. Οι Ιχθείς τα παίρνουν όλα πολύ στα σοβαρά και στο βάθος των πραγμάτων,ενώ από την άλλη πλευρά,οι Δίδυμοι δεν είναι τόσο συναισθηματικοί. Κατά συνέπεια,έχετε κάποια προβλήματα συμβατότητας. Ο Ιχθύς,δε θα δεχθεί την ανεύθυνη φύση του Δίδυμου. Σα ζευγάρι,θα πρέπει να κατανοήσετε τη στάση και τις απαιτήσεις σας,όπως επίσης και την έλλειψη συνεργασίας κι αν και οι δύο σας θέλετε να έχετε μια επιτυχημένη σχέση,τότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι να συνεργαστείτε μεταξύ σας. Και οι δύο σας,θα πρέπει να μάθετε να έχετε αμοιβαία κατανόηση,αλλιώς η σχέση σας θα είναι καταστροφή.

Ιχθύς - Καρκίνος

Έχετε και οι δύο έντονη φαντασία και ενστικτώδη διαισθητική δύναμη,που δίνει τη δυνατότητα να κατανοείτε ο ένας,τον άλλο. Η συναισθηματική ασφάλεια,είναι ανάγκη που ισοδυναμεί με την ευτυχία και των δύο. Αυτό,σε συνδυασμό με πολύ προσπάθεια και από τις δύο πλευρές,θα δημιουργήσει μια στενή σχέση και ένα σταθερό δεσμό. Όταν ο Ιχθύς περνάει μια καταθλιπτική φάση,τότε ο Καρκίνος είναι έτοιμος να δώσει πολλή αγάπη,κατανόηση και αισιοδοξία. Υπάρχει ισχυρή φυσική έλξη μεταξύ σας,έχετε και οι δύο δυνατή φαντασία,αν και οι σεξουαλικές φαντασιώσεις σας είναι πιο πολύ ρομαντικές. Και οι δύο χρησιμοποιείτε τη σεξουαλική σας ζωή,για να βελτιώσετε την ήδη καλή σχέση σας. Η αγάπη μπορεί να λειτουργήσει μεταξύ σας.

Υπάρχουν στιγμές,όπου το μητρικό ένστικτο του Καρκίνου είναι απαραίτητο,επειδή ο Ιχθύς χρειάζεται πολλή φροντίδα και συχνά έχει την τάση να το ρίχνει στο ποτό. Πρόκειται για μια τρυφερή και ευαίσθητη σχέση,που θα ενισχύσει το εγώ του καθενός. Είστε και οι δύο ευφάνταστοι και ονειροπόλοι και μαζί μπορείτε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Και οι δύο προσπαθείτε να στηρίξετε ο ένας,τον άλλο. Πιθανώς ο Καρκίνος να είναι ο ηγέτης. Οι καυγάδες είναι συνήθως μικρής διάρκειας και γρήγορα λήγουν στο κρεβάτι. Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και κατά τη διάρκεια της νύχτας και ο συναισθηματισμός σας,καταλήγει σ’ ένα ιδανικό γάμο.

Ιχθύς - Λέων

Ο Λέων λάμπει και είναι κυρίαρχος,ενώ οι Ιχθείς είναι μυστικοί και λίγο πολύ ονειρικοί. Οι διαφορές μεταξύ σας,είναι πολύ μεγάλες. Ο Λέων είναι ζώδιο φωτιάς,οι Ιχθείς είναι ζώδιο νερού,δύο στοιχεία που αλληλοεξουδετερώνονται. Οι Ιχθείς είναι συναισθηματικοί και πολύ ρομαντικοί. Δε δείχνουν τα αισθήματά τους και η επικοινωνία γι’ αυτούς μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους,αλλά όχι με λόγια. Ο ενεργητικός χαρακτήρας του Λέοντα,ο τρόπος που αντιλαμβάνεται τη διασκέδαση,δεν ταιριάζουν με την προσωπικότητα των Ιχθύων,που προτιμούν τους κλειστούς χώρους και το σπίτι,ενώ στον Λέοντα αρέσει το περπάτημα και να βγαίνει έξω. Πέρα από αυτό,μιλώντας για βόλτες,μιλάμε και για σπατάλη χρημάτων,πράγμα που ενοχλεί τους Ιχθείς που νοιάζονται για τα χρήματα. Έτσι,μπορείτε να έχετε πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις μεταξύ σας.

Οι Ιχθείς εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό και χρειάζονται καθημερινή φροντίδα,προσοχή και αγάπη και είναι συχνά πολύ ευαίσθητοι. Λαμβάνοντας υπόψη το όλο στυλ του Λέοντα,η σχέση αυτή θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα. Ο Λέων είναι επιδεικτικός και αυταρχικός,ενώ οι Ιχθείς είναι απόκοσμοι και μυστηριώδεις. Ο δυναμικός Λέων,δεν μπορεί να καταλάβει τον άτολμο και ήσυχο Ιχθύ. Ο Λέων δε θα προσπαθήσει να κατανοήσει τη συμπεριφορά των Ιχθύων στο κρεβάτι. Ούτε εκεί ταιριάζετε. Ο Λέων δεν μπορεί να ανεχθεί την έντονη ευαισθησία των Ιχθύων. Θα είναι μάλλον δύσκολο,να κάνετε σχέση με διάρκεια μεταξύ σας και φυσικά γάμο.

Ιχθύς - Παρθένος

Η ικανότητα των Ιχθύων, να διαισθάνονται κάθε αλλαγή διάθεσης και τις συναισθηματικές ανάγκες της Παρθένου, μπορεί να φαίνεται πολύ θετικό στο να στηριχθεί μια δια βίου δέσμευση. Επίσης ξέρουν πολύ καλά την ψυχρότητα και την κριτική πλευρά της Παρθένου, αλλά θα κλείσουν τα μάτια τους σε αυτό για λίγο. Σε αυτήν τη σχέση,η Παρθένος θα πρέπει να παίρνει τις περισσότερες αποφάσεις και οι Ιχθύς είναι πάντα πρόθυμοι να τις τηρήσουν. Οι Ιχθείς, δε φαίνεται να μπορούν να χειριστούν τα χρήματα που τους φεύγουν σα νερό κι έτσι η Παρθένος, θα πρέπει να ασχοληθεί με τα οικονομικά θέματα της σχέσης. Η Παρθένος θα θέλει να συζητήσει λογικά τις διαφορές, ενώ οι Ιχθείς θα υποχωρήσουν και θα διαλογιστούν, για να βρουν τις απαντήσεις.

Η φαντασία της Παρθένου στο κρεβάτι,είναι αρκετά περιορισμένη και οι Ιχθείς θα μπορούσαν,να νευριάσουν,όταν οι ίδιοι αφήνουν τη φαντασία τους να τρέχει εξωφρενικά. Για τους Παρθένους,αγάπη σημαίνει ασφάλεια και κοινωνική συμβατότητα. Για τους Ιχθείς,η αγάπη είναι κάτι σαν ένας χείμαρρος,ένας καταρράκτης,κάτι που είναι το κέντρο των πάντων. Πράγματι,η έλξη κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μαγνητική την πρώτη στιγμή,αλλά στην πορεία,θα δείτε πως είστε διαφορετικοί μεταξύ σας. Θα πρέπει να κάνετε μεταξύ σας πολλούς συμβιβασμούς,για να διαρκέσει η σχέση σας.

Ιχθύς - Ζυγός

Οι Ιχθείς έχουν την τάση να πιστεύουν ότι κάποιος,κάπου,κάνει ή σκέφτεται κάτι κακό εναντίον του. Εδώ,ο Ζυγός θα προσπαθήσει να του φτιάξει το κέφι. Στον Ζυγό αρέσει πολύ ο ρομαντικός τρόπος και η ευαισθησία των Ιχθύων και τον κάνει να αισθάνεται σαν το πιο θαυμάσιο πρόσωπο σε όλο τον κόσμο. Ο Ιχθύς εκπέμπει κάποια μυστηριώδη γοητεία,πράγμα που όλοι οι Ιχθείς φαίνεται να κρύβουν. Αλλά κατά βάθος ο Ιχθύς,εκτός από τη σύγχυση,έχει και αντιφατικά συναισθήματα και αβεβαιότητα,πράγμα που δυσκολεύει τον Ζυγό να τον κατανοήσει. Η ισορροπία είναι το πιο δύσκολο,να επιτευχθεί σε μια σχέση Ζυγού-Ιχθύ. Κατά κάποιο τρόπο όμως είστε πανομοιότυποι,γιατί και οι δύο θέλετε να επιβάλλετε το ρομαντισμό στα οράματά σας και όχι την πραγματικότητα.

Παρόλα αυτά υπάρχει αμοιβαία έλξη,αλλά σπάνια διαρκεί,δεδομένου ότι αμφότεροι είστε συναισθηματικοί και τεμπέληδες. Ο Ζυγός θα γίνει κουραστικός με την επιθυμία που έχει για κοινωνικοποίηση. Όσο για τους Ιχθείς,δεν μπορούν να αντέξουν το γεγονός,ότι ο Ζυγός διαθέτει μία μεγάλη γκάμα ενδιαφερόντων. Ο Ιχθύς προτιμά να κυριαρχεί στο κρεβάτι,οπότε ο Ζυγός θα πρέπει να ελέγχει την τάση του να μην είναι πολύ απαιτητικός. Ο Ιχθύς έχει πλήρη επίγνωση των αναγκών και επιθυμιών του Ζυγού και θα κάνει το καλύτερο για να τον ικανοποιήσει,αλλά κάθε επίπληξη από τον Ζυγό θα πληγώσει την υπερηφάνεια των Ιχθύων σε τέτοιο βαθμό,ώστε θα μπορούσε να χάσει το ενδιαφέρον του στο σεξ με τον Ζυγό. Όμορφη,γοητευτική,απρόσμενη σχέση,αλλά εξαιρετικά απίθανη να διαρκέσει για πολύ.

Ιχθύς - Σκορπιός

Το πάθος το οποίο σας συνδέει,θα μπορούσε να κάνει μια πολύ επιτυχημένη σχέση. Όλες οι ενέργειές σας,υποκινούνται από έντονες συναισθηματικές καταστάσεις. Ο έμπειρος και διερευνητικός Σκορπιός,μπορεί να βοηθήσει την περίπλοκη μυστικότητα που χαρακτηρίζει τον Ιχθύ,να γίνει καλύτερα κατανοητός από αυτό το ζώδιο. Ο Σκορπιός μπορεί περιστασιακά να σκεφτεί,ότι ο Ιχθύς είναι αδύναμος κι έτσι του είναι πιο εύκολο να του επιβληθεί και να αισθανθεί σιγουριά και ασφάλεια. Όμως ο Σκορπιός,θα πρέπει να διαχειριστεί τα οικονομικά,γιατί ο ονειρεμένος Ιχθύς έχει ένα πρόβλημα να δει τη ζωή ρεαλιστικά. Τα έντονα συναισθήματά σας,τα εκδηλώνετε και οι δύο στο κρεβάτι κι έτσι αυξάνεται η σεξουαλική ευχαρίστηση. Η αγάπη και η προσοχή που δείχνει ο Ιχθύς στον Σκορπιό,είναι πιθανό να ηρεμήσει τη ζηλότυπη φύση του κι έτσι να έχετε μια ευτυχισμένη σχέση.

Αυτή η σχέση,μπορεί να είναι ο έρωτας με την πρώτη ματιά. Υπάρχει μια ισχυρή αμοιβαία έλξη μεταξύ σας. Ο Ιχθύς είναι έτοιμος να επικαλεστεί τον Σκορπιό,να αντισταθμίσει την αναποφασιστικότητά του και θα συμφωνήσει με τη φιλοδοξία του Σκορπιού να κυριαρχεί. Η ζήλια και η κτητικότητα του Σκορπιού,δε θα ενοχλήσει τους Ιχθείς και στην πραγματικότητα,κάνει τους Ιχθείς να αισθάνονται ότι αγαπιούνται. Η εξάρτηση είναι ακριβώς,αυτό που αναζητά ο Σκορπιός. Εσείς οι δύο μοιράζεστε μία αισθησιακή σχέση. Και οι δύο έχετε έντονα συναισθήματα,είστε πιστοί και διαισθητικοί και ενδιαφέρεστε για το μυστικό και το ασυνήθιστο. Η σεξουαλική σας ζωή,είναι ευχάριστη. Οι Ιχθείς είναι εφευρετικοί. Ο Σκορπιός είναι επίμονος. Τόσο η σχέση,όσο κι ο γάμος μεταξύ σας,είναι πετυχημένος.

Ιχθύς - Τοξότης

Και οι δύο γοητευτήκατε ο ένας από τον άλλο κι έτσι επακολούθησε ο έρωτας. Αργότερα όμως,αρχίζετε να αναρωτιέστε που πήγε όλο αυτό το πάθος. Αυτή είναι μία σχέση,που θα πρέπει να τρέχετε μακριά από την πρώτη ματιά. Ο Τοξότης έχει έναν ειλικρινή τρόπο που καθιστά δύσκολο για τους Ιχθείς να τον κατανοήσουν,πόσο μάλλον να συμφωνήσουν. Οι Ιχθείς μπορεί να επηρεάζονται εύκολα από τις εξωτερικές συνθήκες κι αυτό τους κάνει πολυσύνθετους,πράγμα που ο Τοξότης δύσκολα μπορεί να το κατανοήσει. Οι Ιχθείς θα διώξουν μακριά με τον τρόπο τους τον Τοξότη,όταν κλείνονται στον εαυτό τους,για την επίλυση των προσωπικών προβλημάτων τους. Επίσης,δεν είναι καλοί στο να παίρνουν αποφάσεις κι έτσι όλα αυτά,θα πρέπει να γίνονται από τον Τοξότη,πράγμα το οποίο σιγά-σιγά τον κουράζει.

Οι Ιχθείς είναι απαισιόδοξοι,ενώ ο Τοξότης είναι αισιόδοξος κι αυτό δημιουργεί παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Το σεξ είναι σημαντικό και για τους δύο και ο παράγοντας αυτός,θα μπορούσε να σας φέρει μαζί για λίγο,αλλά μία σχέση που βασίζεται καθαρά στο σεξ,δεν προορίζεται να διαρκέσει για πολύ. Είστε και οι δύο φωτιά στο κρεβάτι,αλλά η συμβατότητα τελειώνει εκεί. Κανένας από τους δυο σας,δεν μπορεί να δώσει στον άλλο αίσθηση αξιοπιστίας. Ο ανεξάρτητος Τοξότης δεν μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη των Ιχθύων,για προσοχή και αφοσίωση. Η απότομη γλώσσα του Τοξότη,θα βλάψει τις ρομαντικές ευαισθησίες του Ιχθύ. Και οι δύο σας κάποια στιγμή,θα αναζητήσετε ένα νέο σύντροφο,γιατί θα αρχίσετε σιγά- σιγά να πνίγεστε στο βάλτο της απογοήτευσης. Αυτή είναι μια εξαιρετικά δύσκολη σχέση. Ο γάμος,είναι σχεδόν αδύνατος.

Ιχθύς - Αιγόκερως

Συμπληρώνετε ο ένας τον άλλο,αλλά πολύ σύντομα,ανακαλύπτετε ότι έχετε και πολλές διαφορές μεταξύ σας. Ο Αιγόκερως έλκεται από την καλοκάγαθη συμπεριφορά του Ιχθύ για να βοηθήσει,αλλά σύντομα ανακαλύπτει,ότι αυτή είναι η μία πλευρά του Ιχθύ. Ο Ιχθύς συγκεντρώνει τη δύναμη που χρειάζεται,για να επαναστατήσει ενάντια στην κυριαρχία του Αιγόκερου. Είναι η στιγμή που η μυστικοπαθής πλευρά του,αρχίζει να εκδηλώνεται. Η σιωπή του Ιχθύ μπορεί να διαρκέσει για μέρες και μπερδεύει τελείως τον Αιγόκερω,που δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Έτσι,δημιουργείται ένα τοίχος μεταξύ σας. Και οι δύο είστε επιρρεπείς στην κατάθλιψη,αλλά ο Ιχθύς έχει τη δυνατότητα να την διώξει μόνος του από πάνω του,ενώ ο Αιγόκερως έχει ανάγκη να τον καθησυχάσει και να τον βοηθήσει. Εδώ δηλαδή,μιλάμε για μία σχέση λίγο βαριά και καταθλιπτική.
Η σεξουαλική ζωή σας δεν είναι τόσο καλή όσο θα περίμενε κανείς,γιατί ο Αιγόκερως θα δημιουργήσει προβλήματα στο κρεβάτι,ενώ ο Ιχθύς πολλές φορές δεν υποκινείτε σεξουαλικά από τον Αιγόκερω. Αν έχετε και οι δύο καλή διάθεση,το σεξ θα μπορούσε να είναι ευχάριστο και για τους δύο και να σας φέρει πιο κοντά. Ένα θετικό που μπορεί να έχει η σχέση αυτή,είναι ότι και οι δύο μαζί διαχειρίζεστε καλά τα οικονομικά,αν και ο Ιχθύς είναι κάπως ασταθής και δεν είναι τόσο υλιστής,όσο ο Αιγόκερως. Βέβαια,οι διαφορές στην προσωπικότητά σας,καθιστούν τη σχέση σας αρκετά δύσκολη,γιατί ο καθένας σας έχει διαφορετικούς στόχους. Αυτή,είναι μια πολύ ασταθής σχέση και δεν μπορεί να σταθεί για γάμο.

Ιχθύς - Υδροχόος

Είστε και οι δύο πνευματικοί και συχνά συναισθηματικά διαισθητικοί. Εσείς οι δύο,μπορείτε να έχετε ενδιαφέρον για το απόκρυφο ή τη μεταφυσική. Αρχικά αυτή η σχέση,μπορεί να φαίνεται τέλεια. Έχετε βρει μια θαυμάσια φροντίδα και υποστήριξη. Καθώς περνά ο καιρός όμως,ο Υδροχόος μπορεί να ανακαλύψει ότι ο Ιχθύς,είναι πολύ εύθραυστος. Όμως η αρχική γοητεία,μπορεί βαθμιαία να στραφεί σε αμηχανία και ενίοτε σε απογοήτευση,γιατί αντιλαμβάνεται ότι ο Ιχθύς είναι πραγματικά,από άλλο πλανήτη! Ο Υδροχόος έχει την τάση,να έχει πάντα μια λογική βάση για μια ιδέα ή επιχείρημα και τείνει να βλέπει τα πάντα αντικειμενικά. Έτσι,βρίσκει ότι οι Ιχθείς είναι παράλογοι,ότι δρουν κυρίως με το συναίσθημα και κοιτάζουν τα περισσότερα πράγματα υποκειμενικά.

Είστε και οι δύο συναρπαστικοί και περιπετειώδεις εραστές,πάντα πρόθυμοι να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Θέλετε το ρομαντισμό,μαλακά μαξιλάρια,κεριά και γενικά τα πάντα να είναι φιλικά και πάνω απ’ όλα συναισθηματικά. Είναι πιο πιθανό,να δείτε μεταξύ σας το σεξ ως διασκέδαση και όχι ως μια μορφή συναισθηματικής ή ρομαντικής έκφρασης. Εν τω μεταξύ,οι Ιχθείς έχουν την τάση να θέλουν ρομαντικό σεξ,με μια αίσθηση συναισθηματισμού και διαρκώς απαιτούν αγάπη. Ο Υδροχόος αισθάνεται κατάθλιψη. Οι Ιχθείς είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη προσωπικότητα κι αυτό είναι απογοητευτικό για τον Υδροχόο. Η σχέση σας θα μπορούσε να λειτουργήσει καλά,αν και οι δύο είστε προετοιμασμένοι για συμβιβασμό,σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Αυτή η σχέση φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη στην αρχή,αλλά ποτέ δε θα μπει σ’ ένα ευτυχισμένο γάμο.

Ιχθύς - Ιχθύς

Ενώ εσείς οι δύο που γνωρίζεστε τόσο καλά μεταξύ σας,θα μπορούσατε να προσφέρετε ο ένας,στον άλλο ευτυχία και χαρά,εν τούτοις προσπαθείτε να βρείτε πρωτότυπους τρόπους,για να βλάψετε και να πληγώσετε ο ένας,τον άλλο.  Συναισθηματικά,ψυχικά και σωματικά,είστε το ίδιο και κανονικά θα πρέπει να είστε αχώριστοι,αλλά στην πραγματικότητα κάνετε το ακριβώς αντίθετο. Άλλες φορές,προσπαθείτε να ικανοποιήσετε ο ένας,τον άλλο και άλλες φορές η μυστικοπαθής πλευρά του χαρακτήρα σας,θα έρθει σε σύγκρουση και θα οδηγήσει σε πολλές συγκρούσεις.Παρά το γεγονός,ότι και οι δύο απολαμβάνετε τη δική σας σταδιοδρομία και το δικό σας τρόπο ζωής,είναι δυνατό να ασχολείστε τόσο με τον εαυτό σας και τις δικές σας ανησυχίες και ξεχνάτε εντελώς ο ένας,τον άλλο.

Η διαχείριση των οικονομικών μεταξύ σας,είναι επίσης ένα άλλο ευαίσθητο σημείο για σας,που δεν είστε σε θέση να προβείτε σε δημοσιονομικές αποφάσεις ή να προσεγγίσετε τα οικονομικά σας ρεαλιστικά. Η σεξουαλική ζωή σας θα είναι ισχυρή και η ενεργός φαντασία σας θα μπορούσε να οδηγήσει σ’ έναν αμφιταλαντευόμενο τρόπο ζωής, όπως άλλωστε, όλη η σχέση σας θα μπορούσε να βασίζεται αποκλειστικά στο σεξ. Επειδή είστε ίδιοι τα πηγαίνετε καλά μαζί,σε γενικές γραμμές ή τουλάχιστον, θα έχετε την κατανόηση ο ένας για τον άλλο. Αν τα προβλήματά σας,μπορούν να ξεπεραστούν με το σεξ,θα είστε ένα από τα καλύτερα ζευγάρια. Αυτή φαίνεται να είναι μάλλον, μία σεξουαλική σχέση. Πιθανόν ο γάμος, να είναι ενδιαφέρον.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms